Giveaway : Sehingga RM1,000 Ang Pow !

Assalamualaikum


Nile.com.my Malaysia yang merupakan website online shopping ada buat satu GiveAway sempena Tahun Baru China dalam entry ini .

2x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 seorang
4 x Pemenang bertuah akan mendapat RM100 seorang

Jom ramai-ramai kita join giveaway ni ! Korang just follow je 4 step yang simple kat bawah ni .. heheee ..

1.       Tajuk : Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my
2.       Letak banner kat bawah ni dalam entry korang  dan linkkan dalam banner tu dengan 
       link yang ini : 

 

3.    Lepas tu , dalam entry tu korang tulislaa , if korang dapat RM300 tu , korang nak buat apa ?
(Contoh : Dinner with someone special ke , or nak bayar loan ke .. haha .. ataupun nak bayar duit sewa rumah or whatever . hakhak !)

4.   Email to give_away@nile.com.my korang punya detail , bersama tajuk [Your Full Name]
a.       Blog Link :
b.      Full Name :
c.       H/p Number :

5.      Boleh check keputusan cabutan bertuah di sini : http://www.nile.com.my/page.php?cd=87


Tamat pada : 21/01/2014 pada pukul 12 pm . 
 
  
Ok . Itu je :) Selamat membuat entry dan JANGAN LUPA email kepada dia orang seperti step ke-empat di atas ya ! GOOD LUCK ! hehe :p

p/s : Pemilihan berdasarkan undian melalui 
Random.Org :)
 
 


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

27 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Miss Hannah
AUTHOR
January 15, 2014 at 11:49 AM delete

kite nak join laaa kak lysaaa . macam best jee . hadiah pon menarik . hihihi

avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
January 15, 2014 at 12:42 PM delete

tq lyssa kak shida nk join hehee :)

avatar
Phat
AUTHOR
January 15, 2014 at 12:49 PM delete

tq lyssa menarik ni

avatar
Zana Hassan
AUTHOR
January 15, 2014 at 1:33 PM delete

Thanks lysaa saya pun join :)

avatar
Ahmad Zaki
AUTHOR
January 15, 2014 at 2:03 PM delete

Dah join. Gudluck. =)

http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/saya-nak-rm300-angpow-daripada-nilecommy.html

avatar
Afifah Hayati
AUTHOR
January 15, 2014 at 3:53 PM delete

kak lyssa , siapa yg sponsor duit tu ? n halal ke duit tu ??

avatar
January 15, 2014 at 4:01 PM delete

macam menarik jerr... tapi kena bg details tu leceh.

avatar
Mas Zull
AUTHOR
January 15, 2014 at 5:25 PM delete

assalamualaikum lyssa...nak join la best ni...:)

avatar
sha dhira
AUTHOR
January 15, 2014 at 7:56 PM delete

thank you darling.. kak shad nak join jugak la.. hehe

avatar
ANa Ahmad
AUTHOR
January 16, 2014 at 3:33 AM delete

saya nk join jgk la :)

avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
January 16, 2014 at 10:23 AM delete

dah join n sent dekat email itu.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/01/saya-nak-rm300-angpow-daripada-nilecommy.html

avatar
Suana Zhar
AUTHOR
January 16, 2014 at 12:50 PM delete

jom join... syarat simple je
http://suanazhar.blogspot.com/2014/01/giveaway-2014.html

avatar
Yana Nana
AUTHOR
January 16, 2014 at 2:42 PM delete

http://blogyanapunya.blogspot.com/2014/01/segmen-minion-bloglist-januari-2014.html join segmen saya

avatar
budak k-pop
AUTHOR
January 16, 2014 at 10:56 PM delete

kak lyssa lame x update :'(

avatar
Sukma Haron
AUTHOR
January 17, 2014 at 9:46 AM delete

menarik nie lyssa....boleh cuba...

avatar
Mama Darwiish
AUTHOR
January 17, 2014 at 1:54 PM delete

saye join juga...wish me luck :)

avatar
Ian Faizal
AUTHOR
January 17, 2014 at 9:58 PM delete

Assalamualaikum rakan blogger. Jemput join GA ini. Syarat2 dia senang gila. baca sini http://www.ianfaizal.com/2014/01/mini-giveaway-by-ianfaizalcom_17.html

avatar
Ian Faizal
AUTHOR
January 17, 2014 at 9:58 PM delete

Assalamualaikum rakan blogger. Jemput join GA ini. Syarat2 dia senang gila. baca sini http://www.ianfaizal.com/2014/01/mini-giveaway-by-ianfaizalcom_17.html

avatar
Ian Faizal
AUTHOR
January 17, 2014 at 9:58 PM delete

Assalamualaikum rakan blogger. Jemput join GA ini. Syarat2 dia senang gila. baca sini http://www.ianfaizal.com/2014/01/mini-giveaway-by-ianfaizalcom_17.html

avatar
January 20, 2014 at 8:53 AM delete

hi semua nak bagi tau ni..Eny ada wat contest kat blog. feel free to join...
http://www.hennyzafaisal.com/2014/01/blog-sharing-contest-with-victoria.html

avatar
Yumida Huda
AUTHOR
January 20, 2014 at 7:46 PM delete

thanks lyssa..yumida pun dah join..all d bez buat kita semua
Ayu mempesonakan! Jom!!! Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

avatar
January 22, 2014 at 2:51 PM delete

terlepas peluang !
baru jew tau ari nei ..
huwaaaaa ... ;(

avatar
Nys Anis
AUTHOR
January 31, 2014 at 11:10 PM delete

terlepasssssssssss.. tak lama pon..rugi2

avatar

Google+ Followers