Oh!Travel | Pakej Percutian Murah Dalam Negara dan Luar Negara

.Assalamualaikum



Hi korang . Kepada pembaca blog ini , mesti ada juga yang tercari-cari Pakej Percutian Murah tak kira la dalam negara atau pun luar negara kan ? Ok ! Dan sekarang ni , Lyssa nak share lah kat korang sikit , website mana satu yang boleh korang usha untuk lihat pakej percutian yang murah

Mana lagi kalau bukan , www.ohtravel.my 

(sila klik link berwarna merah di atas ini)


Kalau nak tahu , dalam website ni , ada macam-macam tempat dan pakej murah yang korang boleh lawat . Ok , Lyssa bagi beberapa contoh pakej percutian lah yang boleh korang usha ok ? Contoh nye , dalam negara kita sendiri . 

Korang teringin nak pergi mana ? Cameron Highland ? Ok lah kan ....

Pakej Cameron Highlands 3D2N (RM299)

* harga adalah untuk kumpulan sekurang-kurangnya 10 orang.

HARGA PROMOSI: RM299 seorang 

HOTEL: Desa Anthurium Apartment, Tanah Rata 

MASA PERCUTIAN: 3 Hari 2 Malam  

TARIKH PERJALANAN: Sehingga 31 Disember 2014 

 

PAKEJ TERMASUK:
 -Penginapan 2 malam di Desa Anthurium Apartment, Tanah Rata
-Pengangkutan pergi-balik dari Kuala Lumpur (menaiki van)
-1 x Steamboat Dinner
-Lawatan ke Rose Valley, Butterfly Farm, Tea Farm, Lavender Garden


KEMUDAHAN APARTMENT:
-3 Bilik Tidur, 2 Bilik Mandi
-Kemudahan memasak
-Cerek & Peti Sejuk
-TV & Astro-Shower & Heater

 

Macam mana ? Murah kan ? Ada banyak lagi sebenarnye . Korang boleh terus tengok di http://www.ohtravel.my/ ! Sekarang ,  Kita tengok pulak contoh Pakej Percutian Murah Luar Negara pulak ......

 

Pakej Percutian Krabi, Thailand 3H2M (RM399)

 

HARGA PROMOSI: (mengikut pilihan hotel)  
MASA PERCUTIAN: 3 Hari 2 Malam 
TIKET PENERBANGAN: Tidak disediakan 
TARIKH PERJALANAN: Sehingga Oktober 2014


PAKEJ TERMASUK:
-Pengangkutan pergi-balik dari Airport
-Penginapan 2 malam
-2 x Breakfast
-Krabi City Tour


PAKEJ TIDAK TERMASUK:
-Tiket Penerbangan
-Hotel surcharge
-Airport Tax
-Travel Insurance
-Perbelanjaan persendirian


PILIHAN OPTIONAL TOUR (HARI KEDUA):
-4 Island Tour by Speedboat+ Lunch Box (RM170)
-4 Island Tour by normal boat + Lunch Box (RM95)
-Hotspring, Emerald Pool & Jungle Tour + Lunch (RM158)
-Thalen Kayaking Tour + Lunch (RM158)
-Borthor Kayaking Tour + Lunch (RM160)
-Phi Phi Island tour by speedboat + Buffet Lunch (RM170)


PILIHAN PENGINAPAN:
-Aonang Buri (3 Bintang): RM399
-Krabi Heritage (3 Bintang): RM353
-Red Ginger Chic Resort (3 Bintang): RM423
-Vogue Resort & Spa (4 Bintang): RM445
-Palm Paradise (3 Bintang): RM468





 huhu , itu pun kira dah abis murah dah tuu . Mana dapat dengan harga tu kalau 3H2M ye dok ??

 

So, apa yang korang tunggu lagi ? Jom jom terus je ke website www.ohtravel.my untuk ketahui informasi lebih lanjut mengenai Pakej Percutian Murah ini . Banyak lagi tempat yang korang boleh lawati dan usha selain contoh yang Lyssa bagi kat atas ni ..... 

 

Jangan lupa inform mak korang , abah korang , makcik-makcik , mahupun jiran dan sahabat handai korang tu tau ? :)

  Thank you ^_^

 

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

18 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
October 28, 2014 at 10:17 PM delete

Wow, memang murah! ^_^ Btw, lama kak Lyssa tak post. Welcome back! Hehe~

avatar
Lynn Munir
AUTHOR
October 30, 2014 at 2:48 PM delete

Memang betul-betul murah ni.
Terbaik.

avatar
October 30, 2014 at 4:42 PM delete

eh murah juga tu kalau gi cameron highland ni

avatar
Ukhwah Melmel
AUTHOR
November 2, 2014 at 2:19 PM delete

assalamualaikum kak lyssa ^^
cantiknya blog akak . serious O.O
hehe .
akak datang la singgah n followback eh *malu*
thanks :D

avatar
irfan faris
AUTHOR
November 3, 2014 at 11:16 AM delete

best gak ohtravel ni. banyak pulak pakej yang diorang offer. harga pun not bad jugak. tq sis share this post. kalau dapat pegi krabi memang heavenly after after. ohh..... :3

avatar
Nur Razali
AUTHOR
November 3, 2014 at 6:10 PM delete

murahnya g krabi tu..mmg ada plan nak bercuti ni, thanks lyssa bg link tu boleh lah nur tngk sat g ^^

avatar
Nur Razali
AUTHOR
November 11, 2014 at 12:39 PM delete

murah jgk nk g krabi ek..thanks lyssa

avatar
Sujaihah
AUTHOR
November 13, 2014 at 6:09 AM delete

Macam best je Krabi tu, murah pun murah ..

avatar
Miey Sakura
AUTHOR
November 15, 2014 at 9:46 AM delete

Wowwww... I love travel.. anyway,nice sharing.. jom singgah blog saya
http://miey-sakura.blogspot.com/

avatar
Miey Sakura
AUTHOR
November 15, 2014 at 9:47 AM delete

wowww... I love travel. Nice sharing.. Jom singgah blog saya
http://miey-sakura.blogspot.com/

avatar
Nur Razali
AUTHOR
November 15, 2014 at 7:25 PM delete

murah kan ^^ salam kenal kak lyssa..jalan2 singgah sini :)

avatar
Junaida Watie
AUTHOR
November 17, 2014 at 11:29 AM delete

terimA KASIH atas perkongsian ini...
satu info yang sangat berguna :)

sekian dari;
http://www.empayarmarlisha.com/

avatar
Fariana Chew
AUTHOR
December 9, 2014 at 9:47 AM delete

murahhnyaaa...kena pg jugak ni..tq for the info dear...salam perkenalan

avatar
nuha
AUTHOR
January 15, 2015 at 9:28 AM delete

Hai lyssa. Salam perkenalan. Nama saya nuha. First time nuha datang sini. Murahnya pakej ke krabi tu..

btw jemput ke blog nuha. Ada entry baru : 10 formula mudahnya menjemput rezeki

avatar

Google+ Followers