GANDAKAN DUIT SIMPANAN !!

Assalamualaikum
1 CARA yang paling senang untuk gandakan duit simpanan yang kita ada, hahh mcm mana?? bukan jumpa Mona Fendi, bukan. 
uolls tolong la jangan nak percaya skim cepat kaya. Satu cara palinggg senang untuk gandakan duit simpanan dan juga simpanan pada masa akan datang, 
dengan membeli emas sebagai simpanan. Untung simpan emas sebab harga emas sangat stabil. Pernah ke dengar orang simpan emas kerugian teruk ? takde kann ..

EMAS
             
 Pelindung nilai terbaik! Lindungi diri dan generasi pewaris kita dari kesusutan nilai matawang dan kenaikan kadar inflasi yang akan menyebabkan                                 
            wang simpanan kita menyusut nilai.
            Berubahlah kepada simpanan emas kerana Rasulullah S.A.W telah bersabda ; Akan tiba satu zaman , dimana tiada apa yang bernilai dan boleh digunakan
            kecuali emas dan perak.
 
 
Sekarang tengah kempen 1g emas 1bulan 1 keluarga. So, tiap2 bulan btambah konsisten simpan emas.Jadi sekarang tak perlu tunggu duit banyak baru beli emas kalau tunggu takot x mampu miliki emas sebab emas djangke meningkat hingga rm500 per gram menjelang 2020.. wow..
setakat ni ramai yang guna duit simpanan emas ni untuk melanjutkan pelajaran, menunaikan haji, kos perkawinan dan sebagainya.
sebab tulaa tengok makcik2 bedah ,tipah suka sangat beli barang kemas. Selain tujuan perhiasan, depa ni tunggu harga naik pastu jual sebab untung besar!
 
mana taknya .. beli harga  '' ini '' jual harga ''itu ''..harga tu pulak bukan main jauh beza tinggi..  pandai  mereka ni
Lelaki pun simpan emas nii, yeahh,..
AURA EMAS NII ^_* wink2 ..
Sesiapa yang berminat untuk beli emas boleh contact Puan Fida. Dia ada jual emas 999 dan 916 dalam bentuk goldbar , dinar, cincin dan rantai. Harga rendah dari pasaran.Siap ajar dan explain lagi pasal simpanan emas .
Kenapa perlu simpan emassebab kalau simpan duit, duit tak berganda pun. pastu nanti akan bawak keluar duit dan belanja. haha.. I la tuu .
dijual online dan akan diposkan ..bila da sampai kat tangan pemilik baru akad jual beli.
boleh tengok katalog kat sini http://agc139.com/product/productlisting
Takut hilang semasa pos?
semasa proses pengeposan, syarikat akan ganti balik emas yang dibeli. kita akan pastikan kandungan barang tidak didedahkan. no tracking pun tak akan update kat FB.
Takut emas palsu / takut kena tipu ?
kalau dapat emas palsu bagitau fida. MONEY BACK GUARANTEE..kalau emas tipu
kalau kena tipu ?
die berani bagi no ic die kalau korang takut kena tipu.
Mari gandakan wang simpanan dengan emas..! siapa yang whatsapp segera before 20.8.2015 dapat special promotion tuuu
INSTAGRAM : fida046
WHATSAPP  : 0172924023
WEB              :  http://www.taukeemas.com/CIKFIDAgold
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

5 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Mrs. A
AUTHOR
January 23, 2015 at 11:35 AM delete

As-salam...
Blogwalking...

avatar
January 23, 2015 at 2:53 PM delete

Assalamualaikum ! Yes yes ! Akak lyssa dah update blog la .. lama nye tunggu entry terbaru camni !

avatar
Qaseh Abadi
AUTHOR
January 24, 2015 at 4:55 PM delete

Assalamualaikum.. tengah BW jumpa blog u, wow, ramainya followers.. blog pun cute as u.. bila2 free nak juga baca entry2 lama..kalau rajin jemput singgah blog saya..blogger baru nak berjinak..
http://syidamenulis.blogspot.com/

avatar
ummu awisy
AUTHOR
February 22, 2015 at 11:42 AM delete

bagus...akak pun suka simpan dalam bentuk emas..tapi btk goldbar ni belum lagi..

avatar
February 20, 2016 at 4:00 AM delete

Betul tu, saya sokong 200% untuk menyimpan dalam bentuk aset emas sebagai alternatif kepada wang kertas.

Kerana hakikatnya semua wang kertas didunia ini boleh dikategorikan hanya kepada 2 kategori sahaja iaitu;
+ mereka yang telah gagal
+ mereka yang akan gagal.

Sebenarnya sudah terlalu banyak cacatan sejarah yang memberi petunjuk kepada kita tentang kegagalan sistem wang kertas.

Di Semenanjung Tanah Melayu sendiri contohnya, datuk nenek moyang kita telah merasai bagaimana ‘banana money’, wang kertas Jepun sewaktu penjajahan mereka di Tanah Melayu tidak diterima (tidak laku) setelah tamatnya perang dunia kedua dengan kekalahan Jepun.

Wallahua'lam.

Jemput ziarah ~ www.nuqudnabawi.com

avatar

Google+ Followers