Jubah Ranea by Ranea Zahra

.Assalamualaikum

Jubah ranea by RANEA ZAHRA direka khas untuk muslimah-muslimah yang ingin kelihatan cantik bergaya. Dengan kemudahan mesra wuduk dan BF , ia dapat membantu muslimah semua untuk tampil bergaya. Dengan jubah ranea ini, kini tiada lagi halangan untuk anda menikmati hari istimewa ataupun hari2 biasa.

Ini detail mengenai jubah tu : 

Material
Heavy dull satin & chiffon (high quality)




Kelebihan
- tidak memeri
- tidak melekat pada badan
- tak panas / melikit bila berpeluh
- mudah dibasuh
- tak mudah berkedut
- bila dipakai akan menjadi flowy (like princess gitu)
- ada zip ditangan untuk memudahkan muslimah berwuduk
- ada zip dibahagian dada untuk memudahkan mommy2 BF

 Ok yang kat bawah ni , saiz bagi jubah ranea ni ye :



Untuk maklumat lanjut boleh :

Follow INSTAGRAM ranea_zahra dan 
LIKE page ranea zahra
Ataupun whatsapp 0136862386 / 0139126930

p/s : Kalau korang dah tak jumpe entry ni lagi kan , boleh terus klik banner di bawah entry ni ... Klik je nanti akan terus bawa korang ke page Ranea Zahra ni ^^ SELAMAT BERSHOPPING :D

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

3 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
NIfz super
AUTHOR
February 23, 2015 at 3:54 PM delete

Wahh..centeknyer....kompem selesa jerk bila di pakai nih...

http://supernifzvitamin.com/category/video-testimoni/chiken-pox-video-testimoni/

avatar
Nuha
AUTHOR
February 23, 2015 at 6:30 PM delete

hai lyssa.. jubah ni pregnant mom friendly tak? hihi

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 8, 2015 at 8:29 AM delete

lawa gilerrrrr...jubah ni...agaknya ada stok g tak...sebab baru nak tengok

avatar

Google+ Followers