Pemenang GiveAway daripada Nile.com.my

.Assalamualaikum


Haaaa . Mesti ada yang dah tahu and ada juga yang tak tahu kan ?
Kita dah ada pemenang untuk GIVEAWAY yang dijalankan baru-baru ini di blog Lyssa ni .. hihi .

Ada yang tak sabar nak tahu tu . Ok jom jenguk satu persatu pemenang kat bawah ni eh !




First RM150 products giveaway winner:    http://bluepinkiey.blogspot.com/



Second RM150 products giveaway winner:  
http://budakpeliksstory.blogspot.com



Third RM150 products giveaway winner:  
http://www.inaainaa.com



Fourth RM150 products giveaway winner:  
http://cikash.blogspot.com/



Fifth RM150 products giveaway winner:
http://hanyadihatiku.blogspot.com/



So amacam ?
Adakah korang di antara yang tersenarai ?
Untungg eh siapa yang menang tu . Free-free je dapat barang daripada Nile.com.my

jeles i tau tak ? Sedang kan Lyssa sendiri yang join pun tak menang . hahahaha .
ye lah tu , bukan rezeki iollss . itu rezeki uollss xD

Tak pe lah . Apa-apa pun tahniah awak-awak semuaaaaaa ...
Bagi yang tak menang tu , jangan sedih .. Ada masa , kita buat giveaway lagi ye . 
Jangan tak join pulak nanti ...

p/s : sambil2 tu , boleh lah blogwalking kat belog diorang ... ucap TAHNIAH ke ape . haha xD
okbaibai ~
 
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

9 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Nilam syapina
AUTHOR
February 17, 2015 at 9:43 PM delete

Syiokknya tak dapat sob sobb

avatar
syira yaya
AUTHOR
February 19, 2015 at 6:29 PM delete

Syoknya dapat hadiah :) :)

avatar
Nuha
AUTHOR
February 20, 2015 at 12:32 AM delete

yeaY.. tahniah kepada yang menang..! nuha pun tak menang. tapi seronok.. bak kate lyssa dapat blogwalking pon best!

Jemput ke blog nuha ya. Entry terbaru tentang Bagaimana untuk berkata "TIDAK"

avatar
February 21, 2015 at 2:05 AM delete

Waalaikumsalam...Baru nak start blogwalking2 ni...menarik gak, x sangka ada yang bagi hadiah untuk aktiviti mcm ni..haha nice one, keep it up !! :)

avatar
February 21, 2015 at 2:05 AM delete

Waalaikumsalam...Baru nak start blogwalking2 ni...menarik gak, x sangka ada yang bagi hadiah untuk aktiviti mcm ni..haha nice one, keep it up !! :)

avatar
ZueZulaikha
AUTHOR
February 22, 2015 at 7:32 PM delete

sedih sebab terlambat nak join..
btw sis, Zue nominate sis dalam Liebster award tau, ada masa jawab la 10 soalan Zue tu ye.. http://melaedah.blogspot.com/2015/02/liebster-award.html
Thank you!! ^_^v

avatar
ZueZulaikha
AUTHOR
February 22, 2015 at 7:34 PM delete

sedih sebab terlambat nak join..
btw sis, Zue nominate sis dalam Liebster award tau, ada masa jawab la 10 soalan Zue tu ye.. http://melaedah.blogspot.com/2015/02/liebster-award.html
Thank you!! ^_^v

avatar
Maria Firdz
AUTHOR
February 24, 2015 at 12:38 PM delete

Rezeki diorg kn... Alhamdulillah...

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers