Iftar Bersama MK


Assalamualaikum ..  hi korang korang !

Setiap tahun , mesti Lyssa akan berbuka puasa di Pizza Hut walaupun sekali . Tak pernah miss lagi lah . 

Bukan apa , even tak makan nasi pun , dapat makan Pizza , Garlic Bread dengan Mushroom Soup pun dah boleh rasa nak terkeluar balik makanan2 dalam perut ni .

Huissh ! Kenyang dia ... Allah saja yang tahu . Sampai tersembul perut Lyssa ni haa makan Pizza hari ni . Hehe . 





Lyssa bukan makan sorang sorang hari ni . Lyssa makan bersama MK pemilik belog mkhai.com .





 Kami ambik makan set je . Tak boleh order banyak2 , karang tak habis . Membazir . Tahu2 je lah , perut Lyssa ni bukan nye perut tong drum yang boleh sumbat banyak benda . Lain lah MK ni . Opss ! haha . *jangan marah*





Jadilah , dapat juga merasa makan Pizza setelah sekian lama tak sentuh pizza ni haa , haha . Alhamdulillah ~ 


Korang berbuka apa hari ni ? 

** tengok balik gambar2 kat atas ni, dah kenapa kepala aku menyenget je . haha !


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

1 000 orang Comment Di Sini:

Write 000 orang Comment Di Sini
June 27, 2015 at 1:33 PM delete

wah.. nanti husband muja balik nak ajak gak la makan pizza.. sedap sangat yg rm12 tu.. dah la skrg tak de service charge.. hehehe

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers