Iftar Bersama MK


Assalamualaikum ..  hi korang korang !

Setiap tahun , mesti Lyssa akan berbuka puasa di Pizza Hut walaupun sekali . Tak pernah miss lagi lah . 

Bukan apa , even tak makan nasi pun , dapat makan Pizza , Garlic Bread dengan Mushroom Soup pun dah boleh rasa nak terkeluar balik makanan2 dalam perut ni .

Huissh ! Kenyang dia ... Allah saja yang tahu . Sampai tersembul perut Lyssa ni haa makan Pizza hari ni . Hehe . 





Lyssa bukan makan sorang sorang hari ni . Lyssa makan bersama MK pemilik belog mkhai.com .





 Kami ambik makan set je . Tak boleh order banyak2 , karang tak habis . Membazir . Tahu2 je lah , perut Lyssa ni bukan nye perut tong drum yang boleh sumbat banyak benda . Lain lah MK ni . Opss ! haha . *jangan marah*





Jadilah , dapat juga merasa makan Pizza setelah sekian lama tak sentuh pizza ni haa , haha . Alhamdulillah ~ 


Korang berbuka apa hari ni ? 

** tengok balik gambar2 kat atas ni, dah kenapa kepala aku menyenget je . haha !


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

1 000 orang Comment Di Sini:

Write 000 orang Comment Di Sini
June 27, 2015 at 1:33 PM delete

wah.. nanti husband muja balik nak ajak gak la makan pizza.. sedap sangat yg rm12 tu.. dah la skrg tak de service charge.. hehehe

avatar

Google+ Followers