Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

.Assalamualaikum


Hi korang . hehe . Lyssa kembali berceloteh lagi . eh eh , tup tup tup dah nak hampir seminggu kita berpuasa kan ? Wah ! Sungguh tak terasa kejap sangat kan ? Lepas tu dah habis 3 minggu lagi, terus Raya . So macam mana bulan Ramadhan yang penuh dengan keberkatan ni ? Cukup ke korang membuat amal ibadah setakat ini ? Elok-elok lah korang perbanyakkan amalan di bulan yang mulia ni kan ? Then macam mana pula dengan preparation raya korang ? Dah siap semua baju raya ? hihi . Lyssa ? Dah lama dah siap tempah baju raya haaa dari bulan lepas lagi dah siap . Korang macam mana pulak ? hee :)

Ok lah untuk dipendekkan cerita dalam entry kali ni , semasa bulan Ramadhan ni , nile.com.my yang merupakan Website Online Shopping Malaysia akan mengadakan GIVEAWAY untuk semua blogger di luar sana dan hadiah-hadiah nya ada ternyata di bawah ini :



5 x Pemenang Bertuah RM 150 Shopping Voucher Nile.com.my 

 

Jom ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 simple steps kat bawah ni : 


1.     Tajuk : “Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

2.    Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan kat banner tu dengan link yang ini : http://www.nile.com.my/page.php?cd=101

  


3.  Dan daripada link tersebut , korang pilih 5 items daripada “Jualan Raya Meletop 2015” yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my , dan korang mentionkan dalam entry korang tu nanti sejibikkk macam contoh kat bawah ni ye. Hehe .


Contoh :
  

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=13561 

Product: Simple OL Flats 
Price Meletop: RM9.90
Date: 01/07/2015
Time: start: 11.00am 
Quantity: 150 pairs
 


http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=13465 


Product: Haniya Printed Blouse
Price Meletop: RM17.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 200 pieces
 


http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=12684 


Product: Lady Jacket/Suit
Price Meletop: RM13.90
Date: 29/06/2015
Time: start 11.00am 
Quantity: 200 pieces

 


http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=11684 


Product: Bohemia Chiffon Long Dress
Price Meletop: RM19.90
Date: 29/06/2015
Time: start 3.00pm 
Quantity: 100 pieces
 


http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=11875 


Product: Tassel Retro Stylish Bag
Price Meletop: RM9.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 11.00am 
Quantity: 250 pieces



4.    Email kan terus kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :


Contoh



 




5.    Korang boleh check result >> di sini <<.. Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada ----->  14/07/2015 , 11.59 pm

 

Ok . Itu je :) Selamat membuat entry dan JANGAN LUPA email kepada diorang seperti step ke-empat di atas ya !


p/s : Pemilihan berdasarkan undian melalui 
Random.Org :) 


*Nota Kecil : Please tag and ajak kawan-kawan korang join sekali tau !:*


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

40 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Maria Firdz
AUTHOR
June 24, 2015 at 8:47 AM delete

insha Allah akan join nanti.. thanks info..

avatar
June 24, 2015 at 8:59 AM delete

@Maria Firdz
okk .. jangan lupa tau ?
Ajak le kawan2 join sekali ^^ huhu

avatar
emma diana
AUTHOR
June 24, 2015 at 9:35 AM delete

Mana boleh lepaskan peluang ni ! Emma nak join ! Jyeaaahhh

avatar
HASRUL HASSAN
AUTHOR
June 24, 2015 at 9:37 AM delete

Yeay .. dah join .. mekasih Lyssa sbb share di Google Plus .. :)

avatar
sya mimie
AUTHOR
June 24, 2015 at 9:46 AM delete

Insyaallah akk pn nk join sma.. Dlm msa yng sama mmng terniat nk bli bju dr nile.com pn.

avatar
June 24, 2015 at 10:00 AM delete

@emma diana
hehehe . btol2 ! tahuu tak peee .. jgn lupaa join tauu >.<

avatar
June 24, 2015 at 10:01 AM delete

@HASRUL HASSAN
thanks HH sebab sudi juga join n support Giveaway kali ini ..... ^^

avatar
June 24, 2015 at 10:01 AM delete

@sya mimie
uhukk , elok sgt lah tuuu .. join jangan tak joinnnn ^^

avatar
emma diana
AUTHOR
June 24, 2015 at 10:10 AM delete

Already join Dear :) hehehhehe

avatar
June 24, 2015 at 10:22 AM delete

@emma diana
yupp . baru tengok , nice2 pilihan akk emma tu ^^ tapi yg sedihnye tak boleh nak comment kt entry tuu . tk tahu kenapee .... :(

avatar
sya mimie
AUTHOR
June 24, 2015 at 10:23 AM delete

lyssa, akk nk tnya skit.. yang price dia tu kn kita kena kira dari hrga asal ke hrga jualan meletop tu? sbb 5 item je kan blh dipilih..

avatar
June 24, 2015 at 10:25 AM delete

@sya mimie
ohh , ramai betul yang kompius ek ? kira daripada Harga yang tertulis kt promotion tuuu ^^ RM150 (5 items)

kalau kira harga asal kang , ntah2 boleh dpt 2 brg je . hehe ^^ harga promotion kan lebih murah :)

Selamat join ye ~

avatar
sya mimie
AUTHOR
June 24, 2015 at 10:27 AM delete

@Lyssa Faizureen

oo.. okay dik.. tq.. haah.. terkonfius kt situ.. hehe

avatar
Cik Mimie
AUTHOR
June 24, 2015 at 11:16 AM delete

Cik Mimie pun join jugakl :) Semoga berjaya semua :)

avatar
sha dhira
AUTHOR
June 24, 2015 at 3:03 PM delete

Dah join dah, done hantar detail.. hehe :D

avatar
NARDtheNERD
AUTHOR
June 24, 2015 at 6:51 PM delete

murah2 jugak kan baju sini.. :)

avatar
June 24, 2015 at 11:49 PM delete

ok dh join btw thanks lyssa :D

avatar
sue sue
AUTHOR
June 25, 2015 at 11:13 AM delete

wowwww..menarik..murahhh..hehehehe...

singgah blogwalking!salam ramadhan :)

avatar
nam@along
AUTHOR
June 25, 2015 at 1:19 PM delete

Dah join juga GA nie..tq lyssa

avatar
nam@along
AUTHOR
June 25, 2015 at 1:26 PM delete

Dah join GA nie..tq lyssa for the info.

avatar
Ena
AUTHOR
June 25, 2015 at 1:31 PM delete

sy singgah dari GA yg sama

http://www.aeinnamusa.com/2015/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2015.html

avatar
yangbaik
AUTHOR
June 25, 2015 at 3:36 PM delete

menarik jugak... nak join lah.

avatar
fifie feyca
AUTHOR
June 25, 2015 at 7:32 PM delete

fifie join ^__^
http://feycasnowie.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2015.html

avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
June 26, 2015 at 1:36 PM delete

Lysa, camna nak tau nile ada buat giveaway ye? hehe.
Yong biasa shopping dengan nile, tp baru tau dia selalu buat GA. tengok kat page dia takde pun link GA. :)

avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
June 26, 2015 at 1:37 PM delete

Lysa, camna nak tau nile ada buat giveaway ye? hehe.
Yong biasa shopping dengan nile, tp baru tau dia selalu buat GA. tengok kat page dia takde pun link GA. :)

avatar
June 26, 2015 at 2:08 PM delete

@Farhain Azmi
yer , selalu nyeee , kalau NILE buat GA dia akan cari Lyssa . So , rajin2 lahh singgah blog nihh . hihihih .

avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
June 26, 2015 at 2:23 PM delete

@Lyssa Faizureen: hehe..thanx u lyssa, mmg sllu jenguk blog lyssa. jd silent reader. cuma thn ni agak tak sempat nk blogwalking.. apa2 pun thanx ye lyssa, nak join GA ni :)

avatar
June 26, 2015 at 2:28 PM delete

@Farhain Azmi
ok , selamat join kan diri untuj GA ni . thanks support :p

avatar
June 26, 2015 at 2:28 PM delete

@nam@along

ur welcome , selamat join ^^

avatar
Cinta Hawaa
AUTHOR
June 27, 2015 at 12:57 AM delete

Atie join jg.. :) thanks lyssa

avatar
June 27, 2015 at 5:58 PM delete

Done join lyssa, done email too

http://www.inaainaa.com/2015/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2015.html

avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
July 1, 2015 at 12:54 PM delete

ok done join n emel :)

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/07/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2015.html

avatar
balqisfz
AUTHOR
July 5, 2015 at 1:22 AM delete

thank you kak lyssa. will do it soon! :)

avatar
skuterlady
AUTHOR
July 8, 2015 at 12:13 PM delete

wahh... best tu... boleh try.

mana tau kot de rezeki plak..hehe...

salam singgah BW sini dari

http://skuterlady.blogspot.com/

avatar

Google+ Followers