Warna Pink & Purple Membuatkan Lyssa Lebih Confident

Assalamualaikum ...

Hi enkorang semua ! hihi . So macam mana hari ni ? Sihat ?  Sedar tak sedar dah seminggu dah kita berpuasa kan ? Syukur Alhamdulillah .. Harap-harap dapat lah kita puasa penuh tahun ni kan .

Lyssa pun final exam dah habis dah awal bulan haritu . Itu lah last sem Lyssa as student di MIIT UNIKL . haha .  Then sekarang terjelabak la dekat rumah ni dengan family . Dah nak hampir 3 minggu juga lah Lyssa duk dengan family dekat rumah ni . Sepatutnya practical / intra Lyssa start 22 June hari tu , tapi result tak keluar lagi .. terpaksa lah ditangguhkan ke 1 Julai . Esok Lyssa dah nak balik ke KL dah . Nak buat preparation untuk Intra nanti . hihi . So sempat lah seminggu puasa kat Penang ni :)

Ok lah, dah tak nak cerita dah pasal tu . Kita berbalik pada tajuk entry lah ye . Karang panjang lebor kang korang malas plak nak baca . kan kan ? hihi .

Warna Pink & Purple Membuatkan Lyssa Lebih Confident

Itu lah dia topik yang Lyssa nak story kat korang hari ni .. Kalau korang perasan lah kan , blog Lyssa ni dari dulu sampai sekarang mesti ada terselit warna pink or purple walau siket pun . kan . Itu pun kalau korang perasan lah . haha . Macam sekarang ni , baru je nak tukar balik kepada warna purple and pink striking . Macam dulu Lyssa lebih kepada warna pastel . Nampak lebih lembut dan tenang . Tapi sekarang nampak lebih 'sexy' ! err . sexy lah sangat haha !



Tengok blog warna ni . Bila blog dan berubah , background , header , menu tab .. Hidup ni rasa kembali semangat balik nak berblog . kahkahkah . Tengok macam warna before ni , macam dull je . Nak ke blog pun rasa tak de selera . haha . Tak de lah . Ada lah juga selera tu tapi sikit . Bukti pun ada . Mana ada Lyssa selalu update masa pakai tema tu . Jarang sekali lah . Kadang je ha :) Sampai ramai juga lah yang tanya .. "Lyssa dah tak aktif blog ke?" Memang banyak juga dapat pertanyaan macam tu ... Biasa lah , seorang student yang tak padai bahagikan masa untuk blog, memang gitu lah jadi nya hahaha ...

So lepas ni, ada lah juga masa nak update kot. Dah start praktikal , tak de lah busy sangat nanti. Macam kalau study, nak kena siapkan assignement lah .. Itu lah . Ini lah . Runsing kalau bergiat aktif sekali dalam blog.

Bukan setakat blog je. Kebanyakan baju-baju Lyssa, tudung, barang-barang Lyssa banyak yang warna pink and purple. Kalau dekat kedai tu nak pilih apa-apa ke mata ni mesti terpacak fokus je dekat color pink purple. Jarang lah Lyssa pilih warna lain. Bila dah dapat barang and baju warna pink or purple, diri ni rasa lebih konfideennn nak berdepan dengan khalayak ramai. Nanti birthday Lyssa bulan 9 ni nanti , korang bagi la hadiah warna pink or purple tau ? HAHAHA !

Selain warna pink purple, Lyssa suka juga warna merah. Sebab kadang korang tengok kat IG Lyssa tu asyik pakai tudung merah je kan. Kadang kalau warna lain tu saja saja je nak tukar citarasa. Tapi, nak kata konfident tu, tak lah sangat . Ok ok je ! haha .

Lyssa tahu mesti antara korang semua ni , sama macam Lyssa juga . Confident dengan certain2 warna je kan ? Boleh lah korang comment kat bawah ni, korang selesa dengan warna apa ? hihi...


*lenguh jari menaip , bengkak otak memikir , ini sahaja lah yang mampu*
Terima kasih sudi baca , comment jangan dilupaa...


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

2 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Meyl Anjelo
AUTHOR
June 24, 2015 at 3:55 PM delete

hai lyssa! nice blog :)
singgah blog kita juga yer
http://eiimeylthameyl.blogspot.com/

avatar
Syamsid Dhuha
AUTHOR
June 24, 2015 at 4:58 PM delete

Looks nice n goodluck for ur practical .. Thumbs up

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers