Pengomen Terbanyak Bulan September di Blog LyssaSecret.Com

.Assalamualaikum

Semalam , berakhir lah sudah bulan September . Banyak kenangan manis yang ditinggalkan dalam bulan tu . Best sebab dalam bulan tu jugak lah Lyssa dapat tambah lagi kenalan maya dalam keluarga #KelabBloggerBenAshaari . Itu lah sebenarnya kenangan manis yang tak dapat Lyssa lupakan sampai bila-bila . hehe .  And now, HELLO to OCTOBER ! Apa pulak kenangan yang bakal Lyssa pahat dan sematkan dalam hati ? Harap lah yang manis-manis sahaja InsyaAllah .

So , motif utama Lyssa up entri ini adalah untuk mengumumkan Pengomen Terbanyak Bulan September bagi Blog Lyssasecret.com



Lyssa tengok ramai jugak yang gigih pergi satu ke satu entri semata-semata nak meraih tempat pertama dalam award yang pernah Lyssa war war kan dalam entri ---->> INI ...

Rugi lah siapa yang tak perasan tu . FREE je korang dapat REVIEW dari Lyssa ! hehe . So , jom kita tengok siapa yang bertuah tu ?


*************************************************************

Haaa . Itu dia ... SI GALAH PANJANG nama blog nya ...


Korang pernah dengar tak blogger nama Galah Panjang ni ? Actually , Lyssa pun baru perasan dengan nama ni sejak dia gigih comment di setiap entri blog Lyssa ni . Entri2 terpilih je yang dia comment . Hope apa yang dia comment tu semua entry tu dia baca sekali la . Tak de la Lyssa rasa kuciwa atau terguris hati . kahkah .

Ini blog nya . Jap nak printscreen :



Bila Lyssa masuk blog dia , dalam hati : "WOW ! Putih Suci Bersih nya blog dia!" hehe .
Sebab apa Lyssa cakap macam tu ? Cuba lah korang masok tengok belog nya . Dari atas sampai bawah semuanya putih . Lapang je dada bila nak baca entri dia kan ? hehe . Tersangatlah simple blognya dan ringan sangat bila masuk . Sebab tak berapa banyak widget . Baguslah kan blog macam ni , sekurang-kurangnya , tak ada lah manusia yang cepat rasa geram dan marah akibat loading yang terlalu lama .. hehe ...

 Agak aktif lah juga blog ni . Last update pun 21 September . Maknanya kalau korang pergi FOLLOW blog dia pun sangatlah tak rugi . Ada lah juga ber-update dari tak berupdate berbulan-bulan macam Lyssa dulu . eh . haha .

Follower blog dia sekarang pun dah mencecah 200++ . Blog ini mula dibina pada tahun 2013 . Jadi kira baru lah jugak kan . Dah 2 tahun . Lyssa tengok , entri dalam blog ni banyak yang BEBAS . Means ada macam-macam lah . MOVIE , CONTEST , INFO , ISU SEMASA . Jadi apalah salahnya kalau kita beri sokongan pada rakan blogger kita ni dengan follow and selalu singgah blog dia kan ?

Mana tahu dengan sokongan korang semua nanti bertambah semangat and rajin dia update blog nanti .. hehe .. Itu sahaja REVIEW dari Lyssa .

Bagi yang tak menang AWARD ni , jangan lah sedih dan berputus asa . Banyak lagi suprise yang Lyssa nak buat kat korang semua nanti . hihi . 

TerimaKasihSudiBaca ...

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

28 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
October 1, 2015 at 1:41 PM delete

dh terjah dah.. sebabnya di paling byk komen sampai ratus2

avatar
October 1, 2015 at 1:49 PM delete

wowww...pling byk komen kat entry lyssa..daebakkk...tahniahh

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
October 1, 2015 at 2:17 PM delete

Rajin sungguh dia komen..sampai tak terdaya akak nak potong dia..anyway...selamat bulan October pulak yer

avatar
October 1, 2015 at 3:10 PM delete

Wow...hebatnye dia... hihihih ;)

Selamat bulan October semua...hihihihi

avatar
jemarisuri
AUTHOR
October 1, 2015 at 3:13 PM delete

Tahniah buat pengomen terbyk itu....hihi

avatar
seri nian
AUTHOR
October 1, 2015 at 3:43 PM delete

wah dasyat nya.....ala, terlupa nak join padahal berkobar2 masa mula baca

avatar
eima
AUTHOR
October 1, 2015 at 3:53 PM delete

WAHHH BYK TU DLM SEBULAN TU ...MMG BETUI PEMINAT NI

avatar
Mrs Yatie
AUTHOR
October 1, 2015 at 4:34 PM delete

ah'ah putih bersih gitu. PG da melawat :)

avatar
Mimi Kyumi
AUTHOR
October 1, 2015 at 8:51 PM delete

Banyaknya komen dia kan..Dia ni memang suka komen2 entry..Ehekkk

avatar
Nora Karim
AUTHOR
October 1, 2015 at 10:45 PM delete

unik namanya "galah panjang"... macam mainan org lama cam saya dulu.. EH! nak terjah la kejap...

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
October 1, 2015 at 11:02 PM delete

akak baru nak pergi melawat ni lyssa.apa pun tahniah kepada yang berjaya ye..

avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
October 2, 2015 at 12:05 AM delete

Fuyoooo tahniah tahniah..huhuhu kak lya punya 9 ketul je komen..naper sikit bangettt huhu..tp takpe ada jugak masuk senarai walaupon no 8 jer kita ...

avatar
October 2, 2015 at 1:15 AM delete

tahniah kepada si galah panjang!

avatar
anak denesor
AUTHOR
October 2, 2015 at 8:34 AM delete

sesuci lebaran hahah putih je blog die

avatar
merahussain
AUTHOR
October 2, 2015 at 8:36 AM delete

Commenter aku mesti dlm 6 7 je kan.hahh

avatar
yangbaik
AUTHOR
October 2, 2015 at 8:53 AM delete

Tahniah Si Galah Panjang.

avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
October 2, 2015 at 3:30 PM delete

tahniah kepada yang terpilih :)

avatar
Sheila Adziz
AUTHOR
October 2, 2015 at 5:25 PM delete

tahniah... erm... jom terjah mereka....

avatar
October 3, 2015 at 8:54 AM delete

Memang rajin sungguh peminat blog lyssa ni mengomen...sampai beratus....tahniah

avatar
October 4, 2015 at 8:33 PM delete

saya ada jugak rasa... haruss laa top 20

avatar
October 4, 2015 at 11:33 PM delete

memang semua rajin2 ni.. banyak tu komen =)

avatar
October 7, 2015 at 2:41 PM delete

rajin betul tu. hehe, semoga akak juga dapat jadi penerjah.. kekeh

avatar
kak gojes
AUTHOR
October 8, 2015 at 11:39 AM delete

nak g terjah sana juga

avatar
ennor
AUTHOR
October 29, 2015 at 8:50 AM delete

Asslamualaikum.... waaaa saya pun nak follow c Galah PAnjang juga la... heheheh

avatar

Google+ Followers