INTEEMOR EPHYRA | 24 Khasiat dan Kelebihannya

.Assalamualaikum

Hi korang ! Pernah dengar produk INTEEMOR tak ? Alaa . Yang Lyssa selalu post kat instagram dan facebook Lyssa setiap minggu tu . Mesti ada juga antara korang yang perasan kan ? Bagi yang tak tahu , INTEEMOR ini adalah salah satu produk terbaru daripada EPHYRA tau. Produk kecantikan dalaman dan luaran yang memang sangat sesuai dengan semua golongan wanita !



Setelah beberapa minggu Lyssa cuba minum INTEEMOR ni , Lyssa merasakan diri Lyssa lebih bertenaga daripada sebelum ini . Kalau dulunya Lyssa sering merasa letih dan tak bermaya , tapi kini Lyssa rasa lebih aktif dan kekal bertenaga di samping terasa kesannya mendalam sehinggakan senggugut yang Lyssa pernah alami sebelum ini semakin kurang ! Sakit-sakit sendi masa period pun dah jarang terasa .

Bukan itu sahaja ! Setiap kali minum INTEEMOR ni , angin-angin yang ada dalam badan Lyssa ni mesti akan keluar serta-merta . Tu yang best ! Kalau nak tahu , Lyssa ni memang ada masalah angin yang banyak dalam badan . haha . Tapi , segar terasa lepas sahaja minum INTEEMOR ni .

Memang ternyata INTEEMOR ini memang betul-betul berkesan dengan Lyssa . Kalau korang nak tahu, INTEEMOR ni memang banyak sangat khasiatnya . Ada 24 khasiat dan kelebihan INTEEMOR ni . Antaranya ialah :



Memang tersangatlah sesuai dengan semua wanita yang mengalami masalah yang tertulis kat atas ini . Semua boleh minum ! Yang sudah berkahwin , Anak Dara , Wanita Berpantang , mahupun Ibu Menyusu. 

Tetapi sangat DILARANG kepada IBU YANG SEDANG MENGANDUNG !!!


 Apa pula kandungan yang terdapat dalam produk INTEEMOR ini ? Jom kita tengok .



Haaa . Semua campuran bahan iaitu 16 herbal terpilih dalam kandungan ni pun tengok semuanya masing-masing ada khasiat yang tersendiri kan ? Memang patut korang pun cuba sebab rasanya pun sedap . Rasa macam manis-manis masam tapi tak de lah masam sangat ! Sebab tu Lyssa kata , korang patut cuba kalau nak tahu rasanya macam mana . hihi . 



Tengok lah gambar kat atas ni . Lyssa memang amalkan setiap pagi sebelum sarapan dan sebelum tidur ! Tapi cara pengambilannya , korang kena tahu !

WANITA BERUSIA 18 - 29 TAHUN
-Minum 1 sudu besar 2 kali sehari waktu pagi dan malam (sebelum/selepas makan)

WANITA BERUSIA 30 TAHUN KE ATAS
- Minum 2 sudu besar 2 kali sehari waktu pagi dan malam (sebelum/selepas makan)



Banyak orang dah yang cuba produk INTEEMOR by EPHYRA ni dan ramai juga memberikan testimonial yang positif . Termasuklah mama Lyssa ni . Dia pun sekarang dah cuba amalkan INTEEMOR ni dan memang ternyata mama memang suka akan khasiat dan kelebihan inteemor ni.
Mama Lyssa dah, mama korang bila lagi ? Korang pun patut cuba !



HARGA

Harga dia tak de lah mahal sangat . Memang harga mampu milik . 
RM49.00 sebotol (tidak termasuk postage) untuk 250 ml.
Korang boleh order online , whatsapp . Kalau nak beli sendiri kat kedai-kedai jamu pun dah banyak dah sekarang ni . Harga tetap sama RM49.00 ! hihi



Untuk pembelian dan maklumat lanjut :

Website 

Facebook 

Instagram 

Hotline Ephyra 
019.3999.238 / 03.4141.7889

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

12 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
November 12, 2015 at 5:11 PM delete

hm.. nampak byk kali lyysa promote produk ni.. bgus ye.. blh usha2 ni

avatar
mas saari
AUTHOR
November 12, 2015 at 7:09 PM delete

mmg bagus kesan inteemor ni, akak sendiri dah rasa..

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
November 12, 2015 at 7:30 PM delete

In sha Allah boleh cuba ni...

avatar
aeinna Musa
AUTHOR
November 12, 2015 at 8:55 PM delete

Good review..

Rada nk cuba sgt!

avatar
Julia Johari
AUTHOR
November 12, 2015 at 9:55 PM delete

Sangat rekemen inteemor untuk semua wanita! MEMANG MANTAP MEMANG MANIS.... ^_^

Dapatkan inteemor dari pengedar sah ephyra, boleh repeat order dengan Julia Johari akan datang :) 013-6327 333

avatar
YB Shehan
AUTHOR
November 13, 2015 at 10:40 AM delete

nak amal selalu. nak jadi awet muda mcm mama lyssa

avatar
Info Pantas
AUTHOR
November 13, 2015 at 9:06 PM delete

Lawat blog kami untuk dapatkan info menarik yang viral di sini http://infopantas.blogspot.my

avatar
Eika Schapika
AUTHOR
November 14, 2015 at 1:43 AM delete

btw sis lyssa, produk ni yang Norman Hakim n Memey Suhaiza punya kan? pernah stalk ig norman hakim pastu tengok dia ngn memey jd duta produk ni hehe

avatar
Bella Idura
AUTHOR
November 14, 2015 at 10:45 AM delete

WAAAAH....NAK BELI JUGA LA. rAMAI YANG KATA BAGUS.

avatar
fizafantagirO
AUTHOR
November 15, 2015 at 10:45 AM delete

best! kakfiza pun dah rasa kesan dia =)

avatar

Google+ Followers