Post ke-1000 Yang Penuh Bermakna


.Assalamualaikum ♥ 

Hi korang .. 

Lama nya terasa tak update blog kan . Eh , ye ke ? Padahal last update 2 hari lepas kan ? Hehe . 

Berbalik kepada tajuk entri , apa yang korang nampak , Lyssa ada mention pasal post yang ke - 1000 kan ? Agak2 benda apa post yang ke seribu tu eh ? Opss.

Tengok la gambar kat bawah ni. Ni la yang Lyssa maksud kan tu . Alhamdulillah . Setelah sekian lama menanti post yang ke-1000 dan akhirnya instagram Lyssa sudah pun mencecah post yang ke-1000. Happy tak terkata lah ! *padahal bukan la penting sangat pun. kahkah .



Dan apa yang bermakna Lyssa maksudkan tu adalah mengenai gambar yang ke-1000 tu .
Lyssa tak sangka gambar keseribu yang Lyssa tunggu selama ini adalah gambar mama & abah Lyssa . Lyssa tak perasan sebenarnya .. Masa post tu sumpah tak perasan dah 1000 . Esok nya , bila tengok balik , perghhhh ! dah seribu ... Memang tak disangka-sangkalah ...

Siapa yang ad singgah instagram lyssa tu , korang mesti tahu kan kenapa Lyssa post gambar parents Lyssa ? Sebab Lyssa wish Happy Anniversary mama abah Lyssa yang ke-24 tahun ! hee  Alhamdulillah . Setelah banyak dugaan yang ditempuh bersama , akhirnya kekal lah sehingga sekarang. Dan Lyssa harap , sampailah akhir hayat . Amin .

Tarikh Anniversary diorang jatuh pada 10 / 11 / 2015 iaitu 2 hari lepas . 13 / 11 pulak hari jadi abah Lyssa . whoaaa . Nak bagi hadiah ape ye . ehemm  , tak fikir lagi le . haha . Any idea ? Emm 
Cuba bagi pendapat sikit nak bagi apa yang sesuai untuk seorang yang bergelar bapa ? :D


TerimaKasihSudiBaca..
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

9 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Mimi Kyumi
AUTHOR
November 12, 2015 at 2:00 AM delete

Woww..Banyaknya..Rajin Lyssa Post..ahaha

avatar
Amir
AUTHOR
November 12, 2015 at 5:04 AM delete

tahniah untuk post yang ke 100 di instagram :)

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
November 12, 2015 at 7:12 AM delete

Tahniah post dah cecah 1000..yeyy..
Happy anniversary untuk mama ayah lyssa..

avatar
ENA
AUTHOR
November 12, 2015 at 7:15 AM delete

Semoga mama dan abah lysa berbahgia dan murah rezeki selalu

avatar
November 12, 2015 at 10:17 AM delete

Wow rajin nye dia...dah 1000 ye...
Alhamdulillah, kebetulan pulak post ke 1000 adalah gambar ibu dan ayah ye....Tahniah...

Semoga Uncle dan aunty kekal bahagia dunia dan akhirat...
Ameen ;)

avatar
November 12, 2015 at 11:36 AM delete

singgah pagi dekat blog lyssa...

avatar
mera
AUTHOR
November 12, 2015 at 4:37 PM delete

Nak sign..!! Hehehe

avatar
November 13, 2015 at 10:57 AM delete

Very Nice Site, lot of Info, and great post. Have great day.
Visit our site www.caliphsgraphic.com

avatar

Google+ Followers