SIRI JELAJAH PENULIS TERBAIK PTS (21 & 22 NOVEMBER 2015)

Assalamualaikum :)

Siapa kenal kerbau Atan, Aizad & Zahid serta Budak Kombo angkat tgn! Pelukis watak-watak komik terkenal ini akan berada di Kedai Buku Hasani Kedah dan Pulau Pinang untuk berjumpa dengan para peminat! Yippee! Selain dapat bergambar dan minta tandatangan mereka, siapa tahu ada rezeki untuk melihat mereka melukis secara live? Jangan fikir panjang lagi, simpan tarikh 21 dan 22 November ini dalam kalendar anda dan ajak geng-geng peminat komik yang lain!

Korang boleh tengok INFO kat bawah ni untuk maklumat lanjut . Tarikh , Masa dan Lokasi semua tercatat dalam banner ini . Jadi , siapa yang dok belah utagha kot nak mai datang tengok ka , boleh la singgah ke lokasi yang berdekatan anda di bawah :




INFO PENULIS #1:
BEN WONG




Nama penuh:
Benny Wong Tong Hou

Nama popular:
Ben Wong

Senarai anugerah antarabangsa: 
1   Silver Award bagi International Manga Award (anjuran Japan Foundation) 2007
2   Silver Award bagi International Manga Award (anjuran Japan Foundation) 2015

Antara buku yang telah dihasilkan:
·        Atan (Terbitan PTS)
·        SS10 (Terbitan PTS)
·        Reda (Terbitan PTS)
·        Diari Cinta (Terbitan PTS)
·        Fatal Chaos
·        Le.Gardenie
·        The Players
·        Red Cube
·        Orang Minyak (komik)
·        Celestial Destroyer
·        Te@mare

P/S: Ternanti-nanti info diri penulis Afiq & Nazry Salam serta Froggypapa? 

Nantikan edisi roadtour minggu hadapan yang akan membawa mereka ke selatan tanah air! Terus ikuti perkembangan Siri Jelajah Penulis Terbaik PTS 2015/2016 kami di http://pts.com.my/roadtour


TerimaKasihSudiBaca ...

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

3 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
yanie yusuf
AUTHOR
November 17, 2015 at 12:01 PM delete

wahhh... menarik..lama xpergi pesta buku huhu

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
November 17, 2015 at 8:08 PM delete

Orang utara boleh join ni..hihi..

avatar
November 19, 2015 at 11:24 PM delete

Pergi pesta buku mmg kegemaran saya..
Kali ni diaorg buat kat utara.. Hopefully next time ada di Selatan..

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers