SIRI JELAJAH PENULIS TERBAIK PTS (NOVEMBER 2015)

.Assalamualaikum

Korang nak tahu something tak ? Lyssa ada berita gembira nak kongsikan kat korang semua ni !
Buat gembira buat para peminat buku masakan PTS !!!!!

Chef Hanieliza, Chef Fazalina dan Chef Azian akan menyerang kedai-kedai buku SMO Bookstore di Terengganu dan Kelantan pada cuti Deepavali ini. Temui mereka secara live dan anda berpeluang beramah-mesra dengan mereka secara lebih dekat. Ajak ahli keluarga anda bersama dan temui mereka pada 10 dan 11 November ini iaitu esok dan lusa !

Korang boleh lihat info di bawah ini :

SMO Bookstores Gong Badak Terengganu
Tarikh : 10 Nov 2015
Masa : 12.00 tengahari

SMO Bookstores KB Mall Kota Bharu, Kelantan 
Tarikh : 11 Nov 2015
Masa : 12.00 tengahari

SMO Bookstores Kubang Kerian, Kelantan 
Tarikh : 11 Nov 2015
Masa : 4.00 petang





INFO PENULIS:

CHEF HANIELIZA




Nama:
Hanieliza Kamarudin

Asal:
Kuala Lumpur

Tempat tinggal:
Kerteh, Kuala Terengganu

Aktif demo masakan: 
1   Rancangan Wanita Hari Ini
2   Rancangan Nasi Lemak Kopi O
3   Kedai buku MPH, Mid Valley
4   Kedai buku Popular, IKANO

Antara buku yang telah dihasilkan:
1    500 Kompilasi Resipi Chef Hanieliza
2    101 Resipi Menggunakan Pemanggang
3    Senangnya Memasak Makanan Barat
4    Resipi Daun Limau Purut


P/S: Ehh, mana info penulis kedua dan ketiga? Haa, info penulis hebat Chef Fazalina dan Chef Azian kami simpankan untuk siri jelajah seterusnya yang dijangka akan berlangsung pada Februari akan datang !! Tak sabar nak tahu? Terus ikuti perkembangan Siri Jelajah Penulis Terbaik PTS 2015/2016 kami!



TerimaKasihSudiBaca ..

Berita baik bagi para peminat buku masakan PTS! Chef Hanieliza, Chef Fazalina dan Chef Azian akan
menyerang kedai-kedai buku SMO Bookstore di Terengganu dan Kelantan pada cu% Deepavali ini.
Temui mereka secara live dan anda berpeluang beramah-mesra dengan mereka secara lebih dekat.

Ajak ahli keluarga anda bersama dan temui mereka pada 10 dan 11 November ini!Berita baik bagi para peminat buku masakan PTS! Chef Hanieliza, Chef Fazalina dan Chef Azian akan
menyerang kedai-kedai buku SMO Bookstore di Terengganu dan Kelantan pada cu% Deepavali ini.
Temui mereka secara live dan anda berpeluang beramah-mesra dengan mereka secara lebih dekat.
Ajak ahli keluarga anda bersama dan temui mereka pada 10 dan 11 November ini!
Berita baik bagi para peminat buku masakan PTS! Chef Hanieliza, Chef Fazalina dan Chef Azian akan
menyerang kedai-kedai buku SMO Bookstore di Terengganu dan Kelantan pada cu% Deepavali ini.
Temui mereka secara live dan anda berpeluang beramah-mesra dengan mereka secara lebih dekat.
Ajak ahli keluarga anda bersama dan temui mereka pada 10 dan 11 November ini!
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

6 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Asep Haryono
AUTHOR
November 9, 2015 at 10:36 AM delete

Awesome. I love cooking in every way

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
November 9, 2015 at 1:40 PM delete

Menarik...sempena cuti sesiapa yang berkesempatan daan berhampiran..boleh pergi..

avatar
November 9, 2015 at 5:40 PM delete

Jauhlah nak pergi ke SMO di Kota Bharu, walaupun saya berasal dari Klate tetapi menetap di Kuala Lumpur. Sayang tak dapat pergi Lyssa...

avatar
Dewi Aja
AUTHOR
November 10, 2015 at 3:23 PM delete

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

avatar
November 11, 2015 at 12:21 PM delete

mcm best jerr...taoi...syng nya aku ndak dapat pergi sebab jauh..

avatar
BlackStar
AUTHOR
November 27, 2015 at 11:51 AM delete

Alaaa. Area Pntai Timur. Kalau area selangor BS excited nak pergi. Hehehe.

avatar

Google+ Followers