Shaheizy Sam Nampak Kurus ! Susut 8 Kg ..




Kuala Lumpur, 1 Mei - Melihatkan mukanya yang semain cengkung, ramai peminat pelakon Shaheizy Sam risau dan bertanya khabar tentang kesihatan artis itu.

Bagaimanapun, kesemua persoalan yang bermain di benak peminat akhirnya terjawab apabila pelakon berkenaan memuat naik gambarnya di Instagram beserta jawapan sekali mengapa dia kurus.

"Ramai bertanyakan Sam soalan yang lebih kurang sama kebelakangan ni. Soalan2 seperti "kenapa kurus sangat?", "Sam sakit ke?", dan ada juga yang bagi statement seperti "jangan la kurus sangat, tak handsome". Hehek .

"Jawapannya, kerana tuntutan kerja. Alhamdulillah, Sam sentiasa sihat dan kerjaya seorang pelakon tidak wajib untuk kelihatan handsome, macho atau comel sepanjang masa. 

"Watak yang dibawa selalunya mempengaruhi gaya kehidupan seseorang pelakon itu. Semoga segala persoalan terjawab. Terima kasih kerena mengambil berat. I love u all lah!!!

BH Online pula melaporkan, Sam kehilangan kira-kira 8 kg sejak beberapa minggu lalu.

Menurut Sam, dia menurunkan berat badannya untuk membawa watak Naufal dalam filem terbaru "Pinjamkan Hatiku".

"Saya turun 8 kg untuk watak Naufal ini," katanya kepada BH Online. - Sumber


p/s : Huwarghhh ! Shaheizy Sam .. Patutla baru-baru ni tengok kat rancangan MLM2016 tengok dia ni cengkung semacam je muka.. Then macam kurus sangat. Aku pun ada juga terfikir, Sam ni sakit ke ? Sebab memang nampak ketara sangat tu. Dan kini baru ku tahu .. Sam kurus sebab watak yang dibawa nya nanti bagi filem Pinjamkan Hatiku .. Ooo .ooo . haha ! Sam berisi comel lagi . Kurus tak handsome :P kbaii . huhu

Terima Kasih Sudi Baca ..

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

4 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
May 1, 2016 at 4:31 PM delete

Patutlah. Pelik jugak bila baru lepas kahwin dah jadi kurus cam gitu.. Ingatkan penat menunaikan tanggungjawab sebagai suami. Apa pun tahniah Shaheizy Sam sebab sanggup berkorban untuk naikkan industri perfileman Malaysia.

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
May 1, 2016 at 5:43 PM delete

Harapnya lepas ni dia naikkan semula sikit berat badan dia..kalau terus kurus sangat pun tak ok juga..biar sedang sedang...moga SS terus success la...amin..

avatar
Misako Chan
AUTHOR
May 18, 2016 at 10:20 AM delete

iyer ke ni tipu jer la tak betul pun marah shaheizy sam org cakap macam tu

avatar

Google+ Followers