Velvet x Wood Coffee Scrub Menjadikan Kulit Lyssa Semakin Licin, Lembut dan Mulus !

Assalamualaikum ...

Korang !! Ada info hangitss yang Lyssa nak kongikan pada pembaca Lyssa semua ni. Kalau korang nak tahu, baru-baru ni Lyssa ada mencuba satu produk yang makin femes abad ini ! Produk apa tu ye ? Jeng..Jeng..Jeng.. Yah ! Dah tertulis pun ha tajuk kat entri ni. Velvet x Wood Coffee Scrub !! Pernah dengar tak ? Kalau tak pernah dengar , jom Lyssa perkenalkan kat korang semua.



Kalau korang nak tahu, Velvet X Wood Coffee Scrub ini diperkaya dengan kombinasi hebat bahan berkualiti tinggi yang diperoleh daripada sumber semula jadi iaitu biji kopi premium dari Brazil, madu, aloe vera, minyak zaitun dan garam laut. Ianya 100% organik. Hasil daripada penggunaan berterusan memberi pelbagai manfaat kepada kulit tubuh kita.

Sebenarnya banyak tau kelebihan coffee scrub ni . Bukan hanya untuk muka, bahkan untuk seluruh anggota badan kita boleh guna coffee scrub ni, di samping boleh juga menghilangkan masalah bau badan kita. Bau scrub ni .. MasyaAllah .. Lyssa memang teramat suka lah bau aroma skrub ni . Bau cofffee tau . Kadang tu rasa macam nak makan pun ada . 


  

  




Layanan haruman Velvet X Wood Coffee Scrub merangsang perasaan dan ‘mengejutkan’  tubuh.  Bukan sahaja mencetuskan ketenangan kepada pengguna dengan memberi aura tenaga positif, dengan ciri agen pengelupasan biji kopi dan gabungan  garam laut, ia berkesan  membuang sel-sel kulit mati menjadikan kulit lebih bersih berseri dan lembut. 

Ok. Untuk part buang sel-sel mati ni, Lyssa nak bagitau korang... 1st time dan 2nd time korang guna skrub ini, kalau korang letak kat bahagian muka, ianya akan terasa sedikit pedih. Rasa pedih tu sebab apa ? Ya ! Sebab scrub ini sedang bekerja untuk membuang sel-sel kulit mati kita kat bahagian muka tu... Sebab tu akan terasa pedih sikit. Tapi, percayalah . Lepas sahaja korang bilas muka korang tu nanti, muka korang automaik akan terasa lembut dan berangin je.. hihi. Tak tipu woo ! Korang belum cuba, memang korang tak tahu . Best sangat tau !

   


Dengan tambahan minyak zaitun dan susu, ia menjaga kelembapan kulit secara menyeluruh, mencerah, menghalus, menyegar dan mencerahkan tubuh. Manakala sentuhan madu pula berfungsi melindungi, melembap dan meremajakan kulit agar tubuh lebih anjal dan licin bak sutera.

Kelebihan Velvet x Wood Coffee Scrub



  • Mengecilkan saiz molekul lemak
  • Mengurangkan kuantiti sel lemak
  • Menegangkan kulit kendur
  • Menghilangkan selulit
  • Mengurangka kesan regangan di kulit
  • Membentuk badan menjadi cantik
  • Menghilangkan dagu berlapis
  • Membentuk muka & meruncingkan dagu
  • Menghilangkan stress
  • Menghilangkan bau badan
  • Membuang sel-sel kulit mati
  • Melembutkan & melembapkan kulit
  • Melawan & merawat jerawat
  • Mengurangkan tanda-tanda penuaan 
  • Bertindak lebih pantas
  • Kandungan mineral yang tinggi
  • Merawat ekzema & psoriasis
  • Membantu mencerahkan kulit
  • Merangsang peredaran darah
  • Tidak merengsakan kulit
  • Senang dibilas & tidak melekit
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita


Amacam ? Terkejut tengok kelebihan yang ada pada skrub ni ? Banyak kan ! Sebab tu Lyssa amat syorkan korang menggunakan scrub ni. Memang sangat berbaloi. Sesuai lah dengan harga... Tengok kelebihan pun banyak kan . Tapi, jangan risau. Bab harga tu, memang tak lebih daripada RM100 pun . Harga sangat mampu milik ! :D

 Sekarang Lyssa nak terangkan kat korang cara menggunakannya pulak ye... Lyssa akan bahagikan kepada dua . Untuk bahagian tubuh badan dan muka tau ..

Cara Penggunaan Efektif Velvet X Wood Coffee Scrub


BAHAGIAN TUBUH BADAN

1. Lembapkan kulit / tempat yang ingin disapu seperti pinggang, lengan, perut & peha. Paling berkesan adalah dengan munggunakan air suam.

2. Ambil secubit scrub VelvetxWood & ratakan pada tempat yang bermasalah urut & membulat dengan arah lawan jam.

3. Sambil mengurut, boleh picitkan bahagia berlemak. Biarkan dalam beberapa minit.

4. Untuk kesan yang lebih opimum, salutkan kawasan bermasalah tadi dengan pembalut plastik & biarkan ia menyerap selama 20 minit.

5. Selepas itu, bilas dengan air suam untuk kesan yang lebih baik, cepat & menyerap masuk ke dalam liang roma kulit.


BAHAGIAN MUKA

1. Cuci muka terlebih dahulu dengan pembersih wajah kemudian sapukan skrub VelvetxWood.

2. Untuk menghilang double chin / runcingkan dagu, gosok di bawah dagu dengan urutan dari belakang ke depan.

3. Untuk membentukkan muka menjadi bujur, urutan pipi & rahang dengan tapak tangan secara membulat mengikut arah lawan jam.

Baguskan ? Sambil-sambil nak meruncingkan bahagian dagu, sambil boleh buangkan sel-sel mati yang ada pada kulit kita kan . Tu yang best tu ! :D hehe ...


Apa tunggu lagi ? Cepat-cepat lah dapatkan produk Velvet x Wood Coffee Scrub ni ! Nak tahu harga ? Boleh terus whatsapp nombor di bawah ya ^^ Thank you ~


Untuk maklumat lanjut, boleh terus ke :

Facebook : Velvet x Wood
Instagram : @velvetxwood
Whatsapp : +6 017 276 0191 (Intan)

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

7 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Fieza Sani
AUTHOR
May 31, 2016 at 10:56 AM delete

eh..tergoda baca review lyssa ni..nak kena cari ni..hehe

avatar
May 31, 2016 at 2:24 PM delete

jangan lupa berkunjung ke blog saya ya sis http://storyayundaa.blogspot.com/ and follow me

avatar
nadhie wueen
AUTHOR
May 31, 2016 at 5:06 PM delete

macam best je tengok. hihi

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
May 31, 2016 at 5:26 PM delete

Ini pertama kali dengar dan tahu...terima kasih lyssa..

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
May 31, 2016 at 5:27 PM delete

Ini pertama kali dengar dan tahu..terima kasih lyssa :)

avatar
Miss Xyz
AUTHOR
May 31, 2016 at 5:28 PM delete

Berapa harganya? Skrg mmg tgh cari skrub

avatar
May 31, 2016 at 6:19 PM delete

@Miss Xyz : Kalau nak tahu harga boleh whatsapp no ni ye Whatsapp : +6 017 276 0191 (Intan)

..
Sebab sekarang ni ada promotion ... ^^

avatar

Google+ Followers