Layan Now You See Me 2 2016 Full Movie Online !

Assalamualaikum

Bila bula puasa je, mesti rasa malas nak keluar ke mana-mana. Akhirnya menganga dekat rumah, online FB, Twitter, IG, layan movie, tidur. Bila bangun sambung lagi online. Sampai lah masa berbuka. haha. Kalau bulan puasa tak sah kalau tak layan movie best samada dalam laptop ataupun kat astro. HBO, FOX, CINEMAX dan seumpanyalah . haha.

Dan disebabkan malas nak keluar rumah walaupun, keinginan hati kudus kuat nak pi tengok wayang terbaru juga, lastly.. Layan movie online dekat rumah je. Baru-baru ni disebabkan kemalasan ini jugalah, Lyssa layan The Conjuring 2 dalam laptop je. Boleh >> KLIK SINI << kalau nak tengok juga. haha. Dan yang terbaru... Movie best apa kalau bukan Now You See Me 2 !




Siapa kat sini dah tengok movie ni kat wayang tak payah baca sampai habis pun tak pa. haha. Entri ni hanya untuk seorang manusia yang malas nak keluar rumah asalkan dapat tengok movie baru keluar wayang walaupun kualiti gambarnya hodoh nak mampuih tapi tak apa asalkan dapat tengok juga apa yang orang lain dapat tengok kat wayang tuh sampai terjojol bijik mata , telinga berdarah hidung berair pun tak pa asalkan dapat jugak layan tak kira dekat rumah internet lembab macam siput BA pun tak pe , tak kira nak tengok jugak ! .. Huh !! Semput baca .. haha.



Ok. Lyssa boleh kasi 9/10 bintang untuk movie Now You See Me 2 kali ni. Kalau yang pertama dulu pun dah gempak, sambungan nya pulak mesti lah lagi gempak ye tak ? Siapa yang belum layan yang pertama dulu, korang kena tengok tu dulu, baru korang boleh tengok Now You See Me yang kedua ni pulak. Dikhuatiri ada yang tak faham plak nanti. hihi . Tapi, kalau nak layan suka-suka nak tengok skill magic diorang tu, apa salahnya tengok kan ?

Antara part paling best dalam Now You See Me 2 ni, bagi Lyssa masa diorang pass-pass card masa kena check badan tu. haha . Part tu paling best dan sangat suspender ! eh , Suspend ! Hebat betul dorang baling-baling kad tu kat kawan diorang yang lain sampai terus masuk dalam baju pulak. Memang berdebar, tapi best ! And lagi satu part best masa kat dalam kapal terbang tu konon-konon bebetul la diorang kena humban. Last-2 diorang saja nak perkena orang-orang jahat tuh. haha. Pandai betul berlakon ! Korang patut tengok cerita ni laaa.. serius !



Tapi, kualiti gambar untuk movie ni agak kurang memuaskan jugak lah . Biasalah movie ni pun baru je keluar wayang minggu lepas. Whut do u espek kan ? haha ! Cerita pun mesti la gambar wayang. Subtitle pun tak da. Jadi, siapa yang betul-betul nak tengok je, boleh la tengok. Isi masa lapang kan.. haha !

Ok. Jom layaaannn .....


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

8 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
June 21, 2016 at 12:28 PM delete

yang first belum tgk.. tgk sekejap je tak sampai habis..

avatar
Saffa Aina
AUTHOR
June 25, 2016 at 7:25 AM delete

Datang singgah

http://misskitty12.blogspot.my/2016/06/pencarian-bloglist-bulan-julai.html

avatar
Ryosuke Anbu
AUTHOR
June 27, 2016 at 12:37 PM delete

Ohohoho..thanks En.Lisa :)

avatar
June 28, 2016 at 5:17 AM delete

Belum pernah lagi tengok. Nak tengok cite ni ngan cite conjuring sebab ramai yang cakap best. Diari Mommy Muhaimin

avatar
June 28, 2016 at 9:10 AM delete

Jom Dapatkan PRoduk Vzera Nano Luminous - Swiss Made kualiti dengan Harga terendah di pasaran. Beribu feedback yg memuaskan.

www.facebook.com/vzeraHQ

avatar
Nurul Aini
AUTHOR
June 29, 2016 at 3:21 PM delete

best ke? tajuk cam bestttt.. :))

avatar
Syamil Ramli
AUTHOR
June 30, 2016 at 2:43 PM delete

best sangat ke? ade budak opis tny psl cite ni...kene donlop dl la yg no 1...nti haram tak paham kalo tgk yg no 2 ni dl

Jom tgk kat sini..sape mamat ni Misteri Pemuda Bernama Daniel Tyler

avatar

Google+ Followers