Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My

Assalamualaikum !

Hai korang semua.. Macam mana, puasa tak korang hari ni ? Jangan ponteng-ponteng ye ... Dosa ! hehe.. dan Alhamdulillah dah 10 hari dah kita berpuasa di bulan Ramadhan penuh keberkatan ni kan. Syukur.. Sepanjang bulan Ramadhan ni, apa perkara paling best yang korang buat ? Dah semestinya lah dapat berbuka puasa bersama yang tersayang (keluarga), dapat solat terawikh sama-sama.. Dapat bangun awal pagi sebelum Subuh.. kan ? Lyssa pun bersyukur sangat-sangat sebab dapat sambut Ramadhan kali ni dengan keluarga Lyssa. Cuti semester sampai habis raya.. yey .. !

Eh..jap ... Haaaa . Lyssa ada berita gembira yang nak Lyssa kongsikan pada korang semua nih ! Nak duit raya tak ? Kalau nak, baik korang baca entri Lyssa sampai habis. Dalam bulan Ramadhan, bulan yang penuh dengan keberkatan ini, online shopping Malaysia yang dipercayai dan paling femes emes abad ini,  iaitu www.nile.com.my nak bagi korang duit raya tau ! Diorang ada buat satu giveaway untuk para blogger join dan hadiahnya wang tunai sehingga RM1000 tau !

Rugi la kalau korang tak join Giveaway mudah ni. Hadiah menarik sangat ... ! Untung-untung dapat la korang guna duit tu untuk beli baju raya bagi siapa yang tak sempat nak beli lagi tu kan ? 

Ini hadiah untuk 6 orang pemenang :

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang


Jom lah ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 langkah mudah di bawah ni :


1. Tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "

2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan banner tu dengan link yang ini :


3. Dan daripada link tersebut, korang pilih 5 items daripada "Jualan Raya Meletop 2016" yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my, dan korang mentionkan dalam entry korang tu nanti sejibik macam contoh kat bawah ni ye...

CONTOH :


Produk : European Style 4-in-1 Women Bag
JLM2016 Harga Jualan : RM 29.90 
Tarikh : 16/06/2016
Waktu bermula : 2.00 pm
Waktu tamat : Apabila limited quantity sold out
Limited Quantity : 300 unit sahaja






Produk : Men Shoes 
JLM2016 Harga Jualan : RM12.90
Tarikh : 22/06/2016
Waktu bermula : 3.00 pm
Waktu tamat : Apabila limited quantity sold out
Limited Quantity : 460 unit sahaja




Produk : Bow Design Princess Flats
JLM2016 Harga Jualan : RM12.50
Tarikh : 23/06/2016
Waktu bermula : 4.00 pm
Waktu tamat : Apabila limited quantity sold out
Limited Quantity : 250 unit sahaja



 Produk : Trendy Candy Color Pant
JLM Harga Jualan : RM14.90
Tarikh : 29/06/2016
Waktu bermula : 3.00 pm
Waktu tamat : Apabila limited quantity sold out
Limited Quantity : 300 unit sahaja




Produk : Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag 
JLM2016 Harga Jualan : RM29.90
Tarikh : 30/06/2016
Waktu bermula : 11.00 am
Waktu tamat : Apabila limited quantity sold out
Limited Quantity : 600 unit sahaja


Haaaa . Mudah kan ? Ini contoh je .. Banyak lagi barangan yang korang boleh usha dan pilih sendiri dekat link pada banner di atas tadi tu.. 


4. Ok. Lepas dah siap, email terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016

Link blog :
Nama penuh : 
No. Telefon :


CONTOH


5. Korang boleh check result >> DI SINI << . Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada :

30/06/2016 , 11.59 pm

** Ok. Itu je ! Selamat membuat entry dan JANGAN LUPA email kepada diorang seperti step-step keempat di atas ya ! Ajak la ramai-ramai kawan korang join sekali tau ! Lagi ramai lagi best .. >.<

Siapa dah join, comment kat sini kata dah join tau ? :D tq korang.

p/s : Pemilihan berdasarkan undian melalui Random.Org :)

** UPDATE !!!

Pemenang bagi Giveaway ini, korang boleh lihat di ----->> SINI <<

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

77 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Farhain Azmi
AUTHOR
June 15, 2016 at 10:07 AM delete

nak join..bestnya. thanks lyssa :)

avatar
nam@along
AUTHOR
June 15, 2016 at 10:21 AM delete

Assalammualaikum...

Akak nak join juga...TQ lyssa

avatar
ucing
AUTHOR
June 15, 2016 at 10:58 AM delete

selamat bersegmen (>.<) Sertai Segmen Memori Berkasih Ucing Follow :cool:

avatar
Jamil Hashim
AUTHOR
June 15, 2016 at 11:05 AM delete

DONE

https://belogcontests.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
June 15, 2016 at 11:06 AM delete

@Jamil : jangan lupa send link di email tu ya . Terima kasih

avatar
Maria Firdz
AUTHOR
June 15, 2016 at 11:10 AM delete


Ok.. Bookmark dulu...

avatar
Masita Eyta
AUTHOR
June 15, 2016 at 11:17 AM delete

lyssa macam mana nak link kan link tu ye huhuu

avatar
June 15, 2016 at 11:20 AM delete

@Masita Eyta : Link ape ? Link banner tu ke ? Masokkan gambar banner. Tekan banner tu, tekan perkataan LINK , masukkan link tu kat situ ..

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
June 15, 2016 at 12:02 PM delete

Alhamdulillah..terima kasih Lyssa..menarik pulak..hehe..in sya Allah boleh join ni..

avatar
Ema Veto
AUTHOR
June 15, 2016 at 12:17 PM delete

hye kami dah join !

http://www.vetovirago.com/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html
http://www.vetovirago.com/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html
http://www.vetovirago.com/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

thank you lyssa bagitahu pasal giveaway ni !

avatar
Ahmad Hasif
AUTHOR
June 15, 2016 at 12:21 PM delete

Sudah join.. hehe.. :)

avatar
June 15, 2016 at 12:24 PM delete

Ennor pun sudah join...
http://ceritasiennor.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
June 15, 2016 at 12:50 PM delete

Dah join Lyssa!

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
Nona Qiyah
AUTHOR
June 15, 2016 at 12:50 PM delete

dah joinn, jomlah visit ehh

http://nonasani.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
Nazihah@Jiha
AUTHOR
June 15, 2016 at 1:27 PM delete

terima kasih lyssa bagitau pasal GA ni :) sy dah join juga!

avatar
June 15, 2016 at 1:56 PM delete

Tq share Lyssa. Harus join ni :)

avatar
June 15, 2016 at 2:04 PM delete

dah join juga dan email :)

http://www.azhafizah.com/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
June 15, 2016 at 2:42 PM delete

Saya dah join and email :) .. Thank you for sharing :D

avatar
yanie yusuf
AUTHOR
June 15, 2016 at 3:26 PM delete

yeahh dah join hihih

www.yanieyusuf.com

avatar
June 15, 2016 at 3:39 PM delete

Time kasih share detail...
saya dah joint..

avatar
June 15, 2016 at 5:51 PM delete

Ain join jugak! yeyey thankyou akak sebab invite and inform <3

avatar
June 15, 2016 at 9:28 PM delete

Saya Join !

http://ichazainifidelis.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
June 15, 2016 at 10:45 PM delete

tq lyssa..akak join jgk.. :)

avatar
Mrs FaRa
AUTHOR
June 16, 2016 at 1:01 AM delete

dah join

http://mrsfara.blogspot.com/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
Nadia Johari
AUTHOR
June 16, 2016 at 1:41 AM delete

Dah join

http://miszrockers.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
khaty aiman
AUTHOR
June 16, 2016 at 9:00 AM delete

hai..dah join

http://www.khatyaiman.com/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html

avatar
June 16, 2016 at 10:29 AM delete

Opi joinn ^^

http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
tenku butang
AUTHOR
June 16, 2016 at 10:41 AM delete

dah join gak lyssa.. hehehe.. tq lyssa.. =)

http://www.tengkubutang.com/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
Linda
AUTHOR
June 16, 2016 at 1:20 PM delete

Lyssa memang kena provide instruction how to join this giveaway ke? I mean kena bagitahu yang kena choose 5 items tu or kita just tulis je what items kita nak eh?

avatar
June 16, 2016 at 2:03 PM delete

@Linda : ikut je step and tulis je apa yang kita nak ...
tak perlu tulis instruction . tapi, terpulang kalau nak tulis pun boleh . nak letak backlink ke blog lyssa pun boleh .

avatar
June 16, 2016 at 11:08 PM delete

Ena joinnn! Hehehehe Thanks lyssa

http://www.inaainaa.com/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
June 16, 2016 at 11:34 PM delete

Sy pun join.
.goodluck semua

avatar
June 17, 2016 at 12:10 AM delete

Hai kak Lyssa :) yaya dah join.

avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
June 17, 2016 at 12:39 AM delete

Salam Lyssa..Kak Lya join jugak
http://www.akifimtiyaz.com/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
sya mimie
AUTHOR
June 17, 2016 at 8:04 AM delete

asslmkm lyssa.. :)

akk join sama juga..

http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html

avatar
Nao Mei
AUTHOR
June 17, 2016 at 9:23 AM delete

Dah join & dah email....

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
Umie Yana
AUTHOR
June 17, 2016 at 9:51 AM delete

Join jugak..
http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
el
AUTHOR
June 17, 2016 at 10:49 AM delete

dah join

http://arwendanish.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
Emma
AUTHOR
June 17, 2016 at 2:06 PM delete

Assalamualaikum lyssa,

Emma join jugak.
http://emmaeema.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html?m=1

avatar
June 17, 2016 at 2:08 PM delete

CN dah join : http://www.cekgunorazimah.com/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
Atiqah Hanapi
AUTHOR
June 17, 2016 at 2:40 PM delete

tiqaa join :)

http://blognaqitaa.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
Che are
AUTHOR
June 17, 2016 at 3:10 PM delete

http://chea94.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

SAYA JOIN

avatar
Ann Mohamad
AUTHOR
June 17, 2016 at 3:35 PM delete

hi

im joining too
http://annscape.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html

jomm

avatar
Nisha
AUTHOR
June 17, 2016 at 8:17 PM delete

dah join! Hohoho thanks kak lyssa for sharing!
http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
June 18, 2016 at 9:00 PM delete

thx lyssa.. sy dh join :D

avatar
Anis Shafika
AUTHOR
June 19, 2016 at 12:38 AM delete

Kak lyssa nape tak boleh send email ye?

avatar
nadhie wueen
AUTHOR
June 19, 2016 at 2:14 AM delete

Assalamualaikum,

Lyssa, sis da join :)

http://nadhiewueen.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
June 19, 2016 at 1:34 PM delete

Terima kasih habaq deh :)
dah join
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
June 19, 2016 at 9:31 PM delete

Sempat lagi kan join ni? hehe amboii kemain meletop2! Rabak dompet macam ni hahah!

http://www.cinqleafclover.com/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
The Kekwa
AUTHOR
June 19, 2016 at 9:36 PM delete

http://beihamat.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html


Dah join hihi

avatar
Radhia Razali
AUTHOR
June 20, 2016 at 3:36 PM delete

Saya dah join.

http://penselduabee.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
confdeb
AUTHOR
June 21, 2016 at 9:18 AM delete

saya join,,,,

http://macammacamcite.blogspot.co.uk/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
Ayu Barbydol
AUTHOR
June 21, 2016 at 10:41 AM delete

saya join...

http://ayubarbydol.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar
Anonymous
AUTHOR
June 21, 2016 at 8:41 PM delete

lyssa, kalau barang yg kita pilih tu, wajib beli ke?

avatar
N-fiq :D
AUTHOR
June 23, 2016 at 7:29 PM delete

dah join :)
http://superpapaya.blogspot.com/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

avatar

Google+ Followers