Blog Dah Ada Button Unfollow ?

Assalamualaikum ..

Wooott Woot...

Berita tergempar untuk semua para bloggers di luar sana. Berita apa tu ? Terkejut jugak tadi tengok kat blog Lyssa ni tiba-tiba ada satu 'button' pelik ! Pelik dan tak pernah tengok sebelum ni. hoho.

Button apa yang Lyssa maksudkan tu ?

Ini haaa ....


Nampak tak tu ... Button Unfollow dah ada kat setiap blog kita. Pembaharuan apa yang Blogspot nak buat ni. Suprise apakah ini ??!!  Huwargh ! Tetiba pulak ada button Unfollow ni. Macam sebelum ni button "Join This Site". So, maknanya, kalau korang singgah mana-mana blog yang ada button Unfollow ni, korang dah pernah la follow diorang sebelum ni. Kalau belum follow lagi blog tu, akan keluar button Follow macam ni :


Baik korang check kat blog Lyssa ni, ada button Follow ke Unfollow ? Kalau button "Follow", sila FOLLOW BLOG LYSSA SEKARANG !! haha . Bunyi macam memaksa plak . kahkah . 

Tapi, kalau button Unfollow, ada DILARANG sama sekali, tekan button tu tau . hakhak ! Hok ni lagi kejam :P


Dah dah. Emosi tak stabil sekarang ni. Boleh dah tekan pangkah laju-laju selepas tinggalkan 1 komen di comment bawah ni.

TerimaKasihSudiBaca ^^

*boleh pi main jauh-jauh dah sekarang ! :D


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

25 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Hanim Hashim
AUTHOR
July 21, 2016 at 9:33 AM delete

aah la ...baru perasan ni ha hehe. Mujur akak follow lama dah Lyssa. Meh follow akak balik ye :D :D :D

avatar
July 21, 2016 at 11:37 AM delete

itulah kat blog akak lah fieyqa nampak dulu, tu yg try semalam pastu follow balik. hahaha. nampak tu ada muka kiteee ><

avatar
July 21, 2016 at 12:28 PM delete

dtg melawat sini kak. jom la mlawat my blog. ada entry baru kak

avatar
Maman Achman
AUTHOR
July 21, 2016 at 1:30 PM delete

Salam kenal ya... Saya blm tahu kalau ada tombol unfollow, apakah ini benar-benar ada?

avatar
Shark Kay
AUTHOR
July 21, 2016 at 3:41 PM delete

boleh pulak ada button unfollow nie.
boleh tahan permainan dia.

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 21, 2016 at 3:52 PM delete

Akak pun terkejut juga...tapi eloknya kita tahu siapa yang kita dah follow..senang..

avatar
nadhie wueen
AUTHOR
July 21, 2016 at 7:16 PM delete

kan! tergezut jugakla sis tengok tetiba ada pulak button unfollow ni =="

avatar
Sue Izza
AUTHOR
July 22, 2016 at 11:16 AM delete

jangan la unfollow kita,eh dah follow belum,cepat follow akak,cubit kang hahahhaha

avatar
July 22, 2016 at 12:20 PM delete

lepas bace entri ni baru perasan jugak button tu, hehe

avatar
intan nasir
AUTHOR
July 26, 2016 at 12:20 PM delete

Salam comel..

Ha ah la... Baru Perasan....
Semakin Ugrade Blog...

avatar
July 28, 2016 at 1:15 PM delete

jangan lepas ni ada yang unfollow pulak

avatar
Afif Rayyan
AUTHOR
July 28, 2016 at 10:29 PM delete

Makin ganas blogger sekarang nie..

avatar
July 30, 2016 at 2:21 AM delete

eh eh ada button unfollow la. hehe. haa perasan jgk td dh upgrade letak button unfollow.

avatar
sofie adie
AUTHOR
August 4, 2016 at 1:53 PM delete

dia semacam tak best pulak bila blog pun ada button 'follow unfollow' ni...

avatar
aisyah
AUTHOR
August 11, 2016 at 12:14 AM delete

follow aisyah balik tauuuuu ..

avatar
Elih Japahar
AUTHOR
August 13, 2016 at 3:30 PM delete

Alamakkk button UNFOLLOW lah hihihi..

Jemput join giveaway saya k..http://www.elihjapahar.com/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

avatar
lasthomedecor
AUTHOR
August 14, 2016 at 4:09 PM delete

wah salah satu fitur yang kurang menguntungkan bagi para blogger :(

avatar
August 16, 2016 at 7:59 AM delete

Assalammualaikum.... lysssa,

alhamdulilah... dah lama follow blog nie...

mselim3

pls: kalau free follow balik k.... Amminnn..

avatar
Cik Yanie
AUTHOR
August 19, 2016 at 9:45 PM delete

salam. akak tp knp saya xleh tekan FOLLOW :( dia keluar "Woooops an error" :((

avatar
August 21, 2016 at 1:25 AM delete

baru tahu...tq ye dik lyssa.

singgah ke blog saya

adianazulhilmistory.blogspot.com

avatar
ubai ismail
AUTHOR
August 24, 2016 at 3:23 PM delete

ramai juga yang hilang follower sebab button tu. sedih2 :)

avatar
August 29, 2016 at 4:55 PM delete

lama gila x blog walking haaa... dah berkembang maju geng blogger lama2 ni.. heeee... jakun tgk feature blog skang.. nampak button 'unfollow' je weh.. :P

avatar

Google+ Followers