Instagram Dah Ada Features Baru !

Assalamualaikum..

Hi korang... Korang perasan tak instagram kita sekarang ni dah ada features baru lah ! Apa benda yang baru tu kan ? Tu la yang Lyssa nak habaq mai kat korang nih. Tapi sebelum tu, pi follow instagram Lyssa dulu ! haha @LyssaFaizureen !!



Dah dah ! Kalau korang perasankan, instagram dah buat lebih kurang macam facebook dah .. dah upgrade dah haaa.. 

Sekarang ni, kita dah boleh LIKE comment orang lain tau. And diorang dah add button Reply kat comment kita tu. Bagi Lyssa, ianya nampak really nice! So, kalau kita malas nak reply comment orang tu, kita boleh la tekan button LOVE  (like) tu. 


Nampak tak tu button  kat sebelah kanan. dan button reply kat bawah comment !


Dan lepas kita like comment someone automatik dekat bahagian notification tu, akan keluar macam ni !!

Follow IG :  @lyssasecretdotcom kalau sudi :D


So, nampaklah juga yang kita ni baca comment orang kan. Tambah-tambah kalau artis or selebriti yang jenis 'malas' nak reply comment tu kan...  Apa kata korang yang golongan ni like la sikit comment dari peminat tu. At least, nampakla juga yang korang baca comment dan appreciate peminat kan kan :P

Jadi, apa pula pendapat dari korang ? SUKA atau TAK dengan perubahan yang instagram buat ni ? hihi. Boleh bagi pandangan korang di kotak comment di bawah :D

TerimaKasihSudiBaca ~
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

9 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Rafzan Tomomi
AUTHOR
December 7, 2016 at 10:14 AM delete

wahhh best jugak. kena tunggu update baru ada haha

avatar
December 7, 2016 at 10:16 AM delete

@Rafzan Tomomi

kena la update cecepat nanti ! haha :D

avatar
Mila Ahmad
AUTHOR
December 7, 2016 at 12:26 PM delete

wah bestnye nak update yang latest la.

avatar
December 7, 2016 at 1:54 PM delete

Uishh kemayenn ig sekarang

avatar
Fatin
AUTHOR
December 9, 2016 at 6:22 AM delete

Dah jadi macam ala2 FB. IG ni kan FB punya. Nice gak ni

avatar
baim
AUTHOR
December 10, 2016 at 2:49 PM delete

Wah.. bagus nye..!

suka.. suka.. suka ��

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers