Chinese New Year Megasales Giveaway RM1,000 Di Nile.Com.My

Assalamualaikum..

Wahh ! Rasanya, baru saja cuti sekolah kan ? Tup.. Tup.. Tup.. Nak cuti lagi ? Dah nak dekat dah tahun baru cina. Bagi yang menyambutnya, Lyssa nak ucapkan selamat menyambut tahun baru cina. Bagi bangsa yang lain, selamat bercuti yee ! HEHE. Lyssa pun dah tak sabar sangat nak cuti semester ni. Hari jumaat ni (13/1) dah start final exam dah. Ada 5 paper je pun. Habis final 20/1.. Then merdeka ! hahahahahaaa. Dapat la cuti sebulan.. Untuk tahun baru cina kali ni, Lyssa nak bagi angpauu kat korang ni ! Angpau bernilai sehingga RM1000 !!!!! Sapa tak nak kan ? Baik korang join cepat. Rugi sangat kalau terlepas tau ! >.<

Nile.com.my yang merupakan website online shopping untuk baju muslimah, pakaian, kasut, beg, buku, barang-barang gym, barang dapur dan banyak lagi, akan mengadakan giveaway semasa Tahun Baru Cina iaitu jatuh pada 28 Januari 2017 ini.

Hadiah-hadiahnya korang boleh tengok kat bawah ni :

RM300 Duit Raya x 1 pemenang
RM200 Duit Raya x 2 pemenang
RM100 Duit Raya x 3 pemenang

Macam mana cara nak join ? Mudah je. Hanya buat satu blogpost dan ikut 4 step di bawah :

1. Tajuk : "Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my"
2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan linkkan kat banner tu dengan link yang ini : 


3. Dan daripada link tersebut, korang pilih 5 items daripada "Chinese New Year Megasales Items" yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my, dan korang mentionkan dalam entry korang tu nanti sejibikkkk macam contoh kat bawah ni ye.. hehe..

Contoh :


Product: Sweater Coat
CNY2017 Sales price: RM12.90
Date: 11/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


Product:  Male/ Female Canvas Shoes
CNY2017 Sales price: RM15.50
Date: 13/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product: High-Heel Sandal
CNY2017 Sales price: RM9.90
Date: 13/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


Product: Woman bag
CNY2017 Sales price: RM29.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 450 units only


Product: Haniya Blouse
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 169 units only


4. Email kan terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :

Chinese New Year Megasales Giveaway

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

Contoh :


5. Korang boleh check result >> DI SINI << 

Tarikh tutup korang update blog adalah pada --> 26/01/2017 , 11.59 pm

Korang nampak je entri Lyssa ni, baik terus update sekarang ! Jangan tangguh-tangguh lagi. Lyssa risau nanti korang lupa, habis ... RUGI OOOO ! :D 

Lepas dah join tu, jangan lupa pulak bagitau kawan-kawan yang lain. Jom sama-sama kita kasi meriahkan lagi giveaway kali ni ! :D


TerimaKasiSudiBaca..
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Latest
Previous
Next Post »

23 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Sheila Adziz
AUTHOR
January 11, 2017 at 9:23 AM delete

wah... murah kasut tu... nice sharing sis:)

avatar
Emarieys
AUTHOR
January 11, 2017 at 9:38 AM delete

Buat sebiji mcm post atas ke...boleh pilih ikut pilihan kita kan.

avatar
onlajer
AUTHOR
January 11, 2017 at 9:41 AM delete

Pergh lumayan sekali hadiah yang ditawarkan...

InshaAllah jika diberi kesempatan , saya akan follow

avatar
January 11, 2017 at 9:46 AM delete

@Emarieys

takk.. ikut pilihan kte.. itu cuma contoh sahaja :)

avatar
January 11, 2017 at 10:17 AM delete

sedg buat entry nii...huhuu..join yeaa,,

avatar
Emarieys
AUTHOR
January 11, 2017 at 10:42 AM delete

okey, faham. Baru join pun...Thanks lyssa.

avatar
January 11, 2017 at 11:42 AM delete

Done lyssa ;)

https://powerofmotivationblog.wordpress.com/2017/01/11/chinese-new-year-megasales-www-nile-com-my/

avatar
Belogs JM
AUTHOR
January 11, 2017 at 11:56 AM delete

Jm join

https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/chinese-new-year-megasales-wwwnilecommy.html?m=1

avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
January 11, 2017 at 3:02 PM delete

Done join

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/2017/01/chinese-new-year-megasales-wwwnilecommy.html

avatar
Apple Berry
AUTHOR
January 11, 2017 at 11:17 PM delete

Oh my goodnessss!!! No matter what, really nak join ni as siapa tak nak angpau yang gitu awesome 😍😍😍

avatar
Husna Rahman
AUTHOR
January 12, 2017 at 1:22 PM delete

nak join jugak lah..kot2 ada rezeki

avatar
lyana ishak
AUTHOR
January 12, 2017 at 10:01 PM delete

yana pon dah joinnnn .. heee ^_^

avatar
kisah_earty
AUTHOR
January 13, 2017 at 2:59 PM delete

done join.. :)

http://www.masturadin.com/2017/01/chinese-new-year-megasales-www-nile-com-my.html

avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
January 19, 2017 at 11:59 AM delete

Salam lyssa..akk dah join ..

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers