Chinese New Year Megasales Giveaway RM1,000 Di Nile.Com.My

Assalamualaikum..

Wahh ! Rasanya, baru saja cuti sekolah kan ? Tup.. Tup.. Tup.. Nak cuti lagi ? Dah nak dekat dah tahun baru cina. Bagi yang menyambutnya, Lyssa nak ucapkan selamat menyambut tahun baru cina. Bagi bangsa yang lain, selamat bercuti yee ! HEHE. Lyssa pun dah tak sabar sangat nak cuti semester ni. Hari jumaat ni (13/1) dah start final exam dah. Ada 5 paper je pun. Habis final 20/1.. Then merdeka ! hahahahahaaa. Dapat la cuti sebulan.. Untuk tahun baru cina kali ni, Lyssa nak bagi angpauu kat korang ni ! Angpau bernilai sehingga RM1000 !!!!! Sapa tak nak kan ? Baik korang join cepat. Rugi sangat kalau terlepas tau ! >.<

Nile.com.my yang merupakan website online shopping untuk baju muslimah, pakaian, kasut, beg, buku, barang-barang gym, barang dapur dan banyak lagi, akan mengadakan giveaway semasa Tahun Baru Cina iaitu jatuh pada 28 Januari 2017 ini.

Hadiah-hadiahnya korang boleh tengok kat bawah ni :

RM300 Duit Raya x 1 pemenang
RM200 Duit Raya x 2 pemenang
RM100 Duit Raya x 3 pemenang

Macam mana cara nak join ? Mudah je. Hanya buat satu blogpost dan ikut 4 step di bawah :

1. Tajuk : "Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my"
2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan linkkan kat banner tu dengan link yang ini : 


3. Dan daripada link tersebut, korang pilih 5 items daripada "Chinese New Year Megasales Items" yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my, dan korang mentionkan dalam entry korang tu nanti sejibikkkk macam contoh kat bawah ni ye.. hehe..

Contoh :


Product: Sweater Coat
CNY2017 Sales price: RM12.90
Date: 11/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


Product:  Male/ Female Canvas Shoes
CNY2017 Sales price: RM15.50
Date: 13/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product: High-Heel Sandal
CNY2017 Sales price: RM9.90
Date: 13/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


Product: Woman bag
CNY2017 Sales price: RM29.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 450 units only


Product: Haniya Blouse
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 169 units only


4. Email kan terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :

Chinese New Year Megasales Giveaway

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

Contoh :


5. Korang boleh check result >> DI SINI << 

Tarikh tutup korang update blog adalah pada --> 26/01/2017 , 11.59 pm

Korang nampak je entri Lyssa ni, baik terus update sekarang ! Jangan tangguh-tangguh lagi. Lyssa risau nanti korang lupa, habis ... RUGI OOOO ! :D 

Lepas dah join tu, jangan lupa pulak bagitau kawan-kawan yang lain. Jom sama-sama kita kasi meriahkan lagi giveaway kali ni ! :D


TerimaKasiSudiBaca..
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

26 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Sheila Adziz
AUTHOR
January 11, 2017 at 9:23 AM delete

wah... murah kasut tu... nice sharing sis:)

avatar
Emarieys
AUTHOR
January 11, 2017 at 9:38 AM delete

Buat sebiji mcm post atas ke...boleh pilih ikut pilihan kita kan.

avatar
onlajer
AUTHOR
January 11, 2017 at 9:41 AM delete

Pergh lumayan sekali hadiah yang ditawarkan...

InshaAllah jika diberi kesempatan , saya akan follow

avatar
January 11, 2017 at 9:46 AM delete

@Emarieys

takk.. ikut pilihan kte.. itu cuma contoh sahaja :)

avatar
January 11, 2017 at 10:17 AM delete

sedg buat entry nii...huhuu..join yeaa,,

avatar
Emarieys
AUTHOR
January 11, 2017 at 10:42 AM delete

okey, faham. Baru join pun...Thanks lyssa.

avatar
January 11, 2017 at 11:42 AM delete

Done lyssa ;)

https://powerofmotivationblog.wordpress.com/2017/01/11/chinese-new-year-megasales-www-nile-com-my/

avatar
Belogs JM
AUTHOR
January 11, 2017 at 11:56 AM delete

Jm join

https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/chinese-new-year-megasales-wwwnilecommy.html?m=1

avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
January 11, 2017 at 3:02 PM delete

Done join

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/2017/01/chinese-new-year-megasales-wwwnilecommy.html

avatar
Apple Berry
AUTHOR
January 11, 2017 at 11:17 PM delete

Oh my goodnessss!!! No matter what, really nak join ni as siapa tak nak angpau yang gitu awesome 😍😍😍

avatar
Husna Rahman
AUTHOR
January 12, 2017 at 1:22 PM delete

nak join jugak lah..kot2 ada rezeki

avatar
lyana ishak
AUTHOR
January 12, 2017 at 10:01 PM delete

yana pon dah joinnnn .. heee ^_^

avatar
kisah_earty
AUTHOR
January 13, 2017 at 2:59 PM delete

done join.. :)

http://www.masturadin.com/2017/01/chinese-new-year-megasales-www-nile-com-my.html

avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
January 19, 2017 at 11:59 AM delete

Salam lyssa..akk dah join ..

avatar
Mayy Jie
AUTHOR
January 20, 2017 at 3:27 AM delete

Mai join memeriahkan segmen, hihihihi, jom tgk apa mai pilih :P

https://missobsesi.blogspot.my/2017/01/chinese-new-year-megasales-wwwnilecommy.html

avatar
Adam
AUTHOR
January 24, 2017 at 12:06 AM delete

lyssa, baju muslimah tu saya tak boleh beli sebab tak ada bini. lagi satu, GA mana2 pun saya tak join, tapi saya sokong. Untuk persahabatan kan?

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers