ENTRI TERBARU!

Gambar Raya | Di Pagi Raya 1 Syawal 2020

Assalamualaikum...

Hi korang ! Terlebih dahulu, Lyssa nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca setia blog Lyssa ni. Hari ni baru berkesempatan nak tepek gambar-gambar raya di blog sempena raya semasa PKP ni kan! hahaha...

Tahun ni, memang tak dapat nak balik kampung sebab kampung dah lain negeri. Lyssa kat Penang sekarang ni bersama keluarga. Kampung pula dekat Kedah dan Perak. Memang idok le teman nak restas negeri kan.... Jadi, sambutlah raya bersama family kecil dahku ni di Balik Pulau! hehe.

Nasib la ada juga baju raya kami sekeluarga tahun ni bertemakan "Rose Gold". (Rose Gold lah sangat, macam pink jerrrr..!). Nasib dah tempah awal bulan 2 haritu kalau tak silap..... Sempat juga siap masa bulan puasa haritu..... Actually ada 3 pasang semuanya, tapi dah beraya 1 Syawal jer, makanya.. pakai sepasang ni je lah.. Yang lain, kita simpan untuk Raya Haji nahh... mana tau kot dapat balik kampung masa tu nanti.. hik2...

Apa-apa pun, di kesempatan ini, Lyssa nak memohon maaf jika ada salah silap, terlanjur kata, terkasar bahasa pada semua yang mengenali diri ini.... Maaf Zahir dan Batin~

 Ikhlas dari hati... - LYSSA-


*Marilah tatap gambar family kecil Lyssa ni* muehehehe~
















Terima Kasih Sudi Singgah dan Baca~
LIKE & COMMENT 1 kali ! :D

*muahciked~
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

9 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Acuyuhan
AUTHOR
June 2, 2020 at 7:36 AM delete

SELAMAT HARI RAYA!!! Best entry ini :) done follow, follow me back.. thanks http://acuyuhan.blogspot.com/

avatar
Sis Lin
AUTHOR
June 5, 2020 at 9:51 AM delete

Selamat Hari Raya Lyssa...lamanya tak nampak dia...
Maaf zahir batin...

avatar
MissButterfly
AUTHOR
June 6, 2020 at 11:03 PM delete

Selamat Hari Raya Lyssa! Comel je semua pakai sedondon. Hehe

avatar
Dini Alisha
AUTHOR
June 7, 2020 at 5:22 PM delete

Selamat Hari Raye.. Walaupun agak kelewtn ucapnye

avatar
Cikpijaaa
AUTHOR
June 8, 2020 at 10:36 PM delete

Selamat Hari Raya Lisaaa. Cantikkkkk ;)

avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
June 26, 2020 at 1:50 AM delete

Salam Lyssa,
keluar doh gambor raya demo hehee

Maintain je lyssa and family still bertema baju raya :)

jemput join segmen kak shida lyssa :)
http://www.duniashida.com/2020/06/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

terima kasih.

avatar
mags premiums
AUTHOR
July 6, 2020 at 11:06 AM delete

www.nonwovenbagmalaysia.com.my/ www.magspremiums.com
MAGS PREMIUM GIFTS SDN BHD We specialize in premium and corporate gifts printing (cenderamata korporat) , Welcome to custom made your own design on the gifts. Example: non woven bags, tshirt, lanyard, keychain, etc...

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon