Banner Baru Lyssa !!

Helowww ! Tengokk niyh ! Kat bawah ni .. ada Banner Lyssa lah ! huhuhuh~
Baru je buat semalam ! :)
Suka ! Suka ! Suka! :) 
Oke tak ?? Oke takk ??

 

Kalau nak tahu , Lyssa buat banner ni , sebab dapat sumber inspirasi daripada Senior Lyssa lah ,
sapa lagi kalau bukan Cik Myravea . heheh :)
Sory yea sys! sebab , banner niyh pon , ala ala sys jugak ! huk2! :)
Bulat bulat gitu !:)
Tapi , banner Lyssa ni, tak boleh kalah kan sys punya banner ! 
Banner sys tuh, lagi lagi lagi LAWA GILA ohh !:))
ish..ish..ish . . Boleh sampai tahap GILA ehh ? hehehe~

Nak tengok tak banner sys Myra niyh! hoho ;)
Cantik kan !??




Pink - pink lagi tuh !;)
Mana tak nye , sys Myra nih , memang giler pink pon ! huhu ;)
Dah ler comel :)
Betol tak sys ?? hahahaha!~

Oke . oke ;) pada yang nak tempah banner alar-alar macam ni , Lyssa pun ada buat tempahan jugak!
1 banner , RM 5 :)
Apa-apa , gitawu jerk dekat FB Lyssa k dear ^_^
Kalau nak tempah dekat Sys Myra pun boleh jugak ! :)
wee~
(i'm promote u lah ,sys !)
heheXD


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

9 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
January 31, 2011 at 3:18 PM delete

comel~!! buatkn utk sis =)

avatar
nurul ain
AUTHOR
January 31, 2011 at 3:19 PM delete

lawanya banner tuh ^^
okay,due2 lawa.
mcm mane nak buat banner comel mcm tuh ek ? ajarkan boleh tak ? hehe.
and one more,nak tanye,lagu kat blog nie tajuknye ape ek ? sukelah..

avatar
January 31, 2011 at 3:26 PM delete

@nurul ain

eheh .ajarkan ? Lyssa guna photoshop ler ;;) susah ciket kalau nak ajarkan sygg oiy;)

avatar
myravea
AUTHOR
January 31, 2011 at 3:30 PM delete

Thanks my dear :) hehe..

avatar
January 31, 2011 at 3:35 PM delete

@myravea

ecehh , oke lah darl ! :)
Welcomeyy ! huiks3!!

avatar
nurul ain
AUTHOR
January 31, 2011 at 3:38 PM delete

hehee.tengs ye sys lyssa :))
btw,kalau nak jugak banner comel mcm tuh boleh ? hehe.kalau sysy lyssa tak kesah lah..

avatar
January 31, 2011 at 3:41 PM delete

@nurul ain

boleh boleh ! :)
Ain send Msg kat FB sys taw! :))) heheXD

avatar
February 1, 2012 at 3:22 PM delete

salam lyssa.. boleh buatkan utk akak?
akak nak msj di fb tapi xboleh.

avatar

Google+ Followers