Contest Blog Paling Hebat

Helow .
Sedang Lyssa ber-blogwalking tadi ,
ttba plak Lyssa ternampak n terbaca satu entry ..

"Contest Blog Paling Hebat"

Tapi , hebat kah blog Lyssa ney?
Ntah lah ! haha XD

Korunk nak join jgk ?

KLIK SINI !




"Blog Lyssa nih , kalau nak dikatakan , tak lah sehebad blog Aina ! Lyssa punya blog simple2 je , tapi , ramai yang kata ,comel ,lawa and cantik! pelik betul kan ? haha!
tapi , ikut jugak citarasa orang kan ?
Ada jugak orang pernah kata , blog Lyssa ini , semak ! hahax! yea , memang Lyssa akui tuh , tapi , tak kira! Lyssa nak jgk join kontest niyh :)
ehehxx .! Bagi blog aina yea , bagi lysa ! blog aina pon apa kurang hebat nye kan ? Background biru-biru lagi tuh ! hihik2! :) memang sesuai dengan nama Aina Shafiena :) Manis je kan ;) Aina ni mesti sukakan corak abstrak kan ? gud2! sama ngan Lyssa . heheXD:) Lagipon , blog kamoo comel .! da icon2 yang kecil gitu ;)
Comel ccgt ohh :) hebatt jgk , sebab ada tutorial yang menarik ! :) Entry cik aina pon , menarik dengan font yang unik . konklusinya , Blog Aina hebadd amat ! :)"


( Lebih 100 HURUF)
* Macam buat karangan pulak ;)
*heheXD :) Lysa tulis semua tuh , ikhlas dari hati Lyssa ok ?:)
* Tak de tipoo2 punya ^_^

Lyssa_Secret
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

Google+ Followers