Contest IntoThe Mirror

 Wow ! Ada lagi contest menarik niyh .!
"Contest Into The Mirror"
Lyssa nak join!;)
Kali ini , Lyssa ditag oleh Cik Eina :)
Trimass~
korunk nak join jgk .? Klik nama dia kat bawah niyh;)

Sudah Klik , jangan lupa follow pulak k ;)
Lyssa nak pertaruhkan pic ini ;)
hodoh je pun pic ini lol sygg oiyt!;)

Describe about this picture! :)

haHa . Korang mesti tahu Lyssa snap pic niyhh kat mana kan .? Tempat yang orang selalu snap bila dorg hang out ! Mana lagi kalau bukan kat TOILET ?? kan ? kan .? ;) hehehXD . cam tak de tempat lain je nak snap kan ?hahahaXD time niyh , Lyssa hang wif my mama kesayangan , boyfiee terchenta , and my friend yang agak sewel ;) Tapi , di manakah mereka? haha! ada , kat sebelah Lyssa ler :)
whoa!whoa!whoa!
Pixie niyh agak poyo , and jangan terkezut , kalo dorg tak pilih Lyssa sebagai pemenangnye k! =)
hahahahahahaaha :D

Sape2 yang nak join tuh , cepat2 lah ehh , sementara masa masih ada!

Tarikh Tutup :
15 Januari 2011

Anda diTaG :
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

3 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
hifazphat
AUTHOR
January 11, 2011 at 9:56 AM delete

tuan tanah datang walau terlambat.
thanx for join. gud luck ye (^_^)

avatar
Hana Humaira
AUTHOR
May 18, 2012 at 8:41 PM delete

Comey ape kak Lyssa . menang ke ?

avatar

Google+ Followers