Contest Teka Senyuman ;)

Heyy all guys !
Contest apa pulak yang Lyssa nak join kali ini yerk ?
huhuh .! nampak GEMPAK! , and sangat KREATIF yea!
Ramai tak terfikir nak buat contest semenarik macam Mika buat niyh !:)
Lyssa tertarik dengan contest ini ! ;)
N Lyssa di-invite oleh Cik Mika sendiri untuk join this contest ^_^
So , Lyssa buat keputusan untuk join this contest lah ! ;) wee~

Ini Banner nya! Tengok ! Banner ni pun telah menarik hati Lyssa untuk join contest ini ! :)
Okie dokie darl ! ;))
Korang nak join ?
KLIK SINI



Yang atas tuh , mesti Fasha Sanda , and yang bawah tuh , Lisdawati kot ! haha :)
Betol ke?? betol ker??
Tapi , bukan ini yang nak dipertandingkan , ini just banner yang cik Mika buat ;)

Kat bawah ni ler ! :)

ARTIS WANITA



Lyssa tulis nama penuh diorang taw ! haha :)
(ewaahh ! siap nama penuh lagi tu)

1. Erneelya Elyana binti Ermizal (Elyana)
2. Amy Mastura binti Suhaimi (Amy Mastura)
3. Fazira binti Wan Chek (Erra Fazira)

ARTIS LELAKI



1. Shahrul Anuar Zain (Anuar Zain)
2. Afiq Hakim Bin Ahmad (Akim)
3. Muhammad Aizat bin Amdan (Aizat)

Oke.
=DONE=

Oh yeah ! Kena tag lah ! :


Miss Solehah
Miss Eina 
Miss Pieka 

SELAMAT MENCUBA YOU ALL !:)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

4 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
January 30, 2011 at 9:25 PM delete

thanz nk join contest mika...

avatar
January 31, 2011 at 5:08 AM delete

@~MiKaPaRaDiSe~

heheXD welkem .! tapi , btol ke tekaan lyssa tuh.!hahahah

avatar
February 1, 2011 at 2:25 AM delete

hai lissa..hehe..betul x betul kena sbr jgk ye.. bila dah tamat contest baru bgtau..ada berita baik punya...

http://mikaparadise.blogspot.com/2011/02/jom-rebut-rm100.html

jgn lepaskan peluang!!!

avatar
February 1, 2011 at 8:14 AM delete

@~MiKaPaRaDiSe~
ye ye ye tk pe ! lyssa sabar jerkk , hhe , wahh , berita baikk ? mcm best jerk! nak join lah ;))

avatar

Google+ Followers