Harap Maaf !!!

Harap Maaf ! Blog Lyssa sedang menghadapi masalah teknikal !!

Setengah daripada post Lyssa  HILANG !! 

Komen pon dah tak ada.. Ada tulis comment tu , tp , bila nak bukak , kosong je !

Tak kan ada orang HACK kan kott??!!

Maybe , Lyssa tak dapat update dalam 4 or 5 hari or minggu ni disebabkan masalah ini!

And , sesape yang tahu , kenapa Lyssa nye post hilang and komen tak de , tolong bagitawu Lyssa!
Mengharap sangat !!

-Harap Maklum-
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

4 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
salma
AUTHOR
January 30, 2011 at 7:10 PM delete

betui la.. contest yg awak buat pon hilang.. T___T

avatar
January 30, 2011 at 9:08 PM delete

hurmm tuh ah pasall ;( terpaksa batalkan , tkpe . nnty , Lyssa buat lain k ?

avatar
salma
AUTHOR
January 30, 2011 at 9:40 PM delete

ok.. x pe laa.. hehe ~

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers