Lyssa Menang Domain GA Template Tercantik By Gayahspears :)



Tarikh Umum Pemenang : 26 Januari 2011

Alhamdulliah .. Akhirnya , Lyssa menang jugak Domain GayahSpears nih :)
Walaupun hanya saguhati and hanya menang atas dasar undian paling tinggi , Lyssa tetap bersyukur :)
Rezeki makin bertambah bagi Lyssa :)
thnx tu gayah and para juri . Sebab pilih Lyssa jgk w/pun hanya saguhati ! :) heeXD!

heheXD , oke , korunk nak tahu , sapew pemenang atas keputusan juri ?
Sini ! sini ! :)

Senarai Pemenang GA Template Tercantik: 
Saguhati – Bulan



Ulasan Dari JURI :
Dan juga oleh kerana ingin mengambil langkah bagi menghargai para pengundi dan juga peserta yang telah susah payah mempromosikan blog mereka untuk di undi. Maka, pihak juri memutuskan untuk memberikan hadiah saguhati kepada Cik Lyssa Secret kerana memperolehi undian tertinggi daripada semua peserta yang lain.
Pemilihan pemenang ditetapkan kepada semua yang berada dalam senarai  yang telah diberikan sebelum ini.
Keputusan para juri adalah muktamad ya. Sebarang bantahan tidak akan dilayan. Harap

*Sory yea Cik Gayah cebab copy je from blog anda !*
LyssaSecret
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

15 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
January 28, 2011 at 8:07 PM delete

waahhh..!
c0ngratzz kak lyssa..!

avatar
niesz
AUTHOR
January 28, 2011 at 10:12 PM delete

congrate awk. mmg nice pon template kat cnie.. :)

updated entry : accident+icu+pencen

avatar
January 29, 2011 at 5:18 AM delete

@niesz

heheXD ye ehh .? tk lah . btw , thnxx yupp dear ;)

avatar
tya
AUTHOR
January 29, 2011 at 9:56 AM delete

peeewwwit . menang ! yayy

avatar
January 29, 2011 at 10:11 AM delete

@tya
aisehh! syiokk nyer dia ! haha . alhamdulillah ;)

avatar
Cik Kiena
AUTHOR
December 19, 2011 at 1:29 PM delete

heheh..nak tny mcm ne nk wt header mcm 2???

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 4, 2015 at 9:22 AM delete

akak try buka semua link yang kat atas tu...semua tu dah tak wujud la..

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers