Home
tutorial
Tips-Tips

13 March 2011

Tutorial : Letak Lagu Dalam Blog



Hye , disebabkan ada orang tanya , mcm mana nak letak lagu dalam blog ,
Lyssa akan bgtaw korang oke ?:)
Ecspeacially , utk budak2 baru nak blaja buat blog ! hehe :)
Sape2 senior2 blog tuh , korang sure dah tahu nyer kan .?
oke! Lets go ! ^_^

1. Korang pergi kat link ini dulu ! >>> KLIK SINI !

2. Then , korang pilih lagu yang korang nak .! Lihat sebelah kana . Ada tak macam pic kat bawah ni ?:

 

**korang boleh pilih , nak lagu BARAT or lagu MALAYSIA
3. Lepas klik mana satu pilihan korang , sebelah kanan , akan keluar abjad nama artis . Then , pilihlah mana2 yang korang suka ! Tapi , ingat ! Ada lagu yang tak akan keluar kod or lagu dia . So , pilihlah lagu lain ok?:)

4. Lepas pilih , akan keluar ATU kod di tengah2 halaman tuh ..

5. Copy Code tu dulu ok ?:)

CARA - CARA UNTUK PASANG MASUK KE DALAM BLOG

1. Log in > Design > Add Gadget > Html/JavaScript

2. Paste kod korang tadi di ruangan html tuh..

3. Da siap . SAVE !

4. Try tengok ! Ada tak , lagu tu  , kat blog korang ? Kalau tak de , p tukar lagu lain cepat ! HAHA!

=SELAMAT MENCUBA=


334 000 orang Pengomen Terhebat !!:

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 334   Newer›   Newest»
Scha Akma said...

kaka , nk tnyee . why scha pnye cmment box at entry mcm tkde jeaa ?

Lyssa Dollixious said...

@Scha Akma

ohh .tk de yea ? kaka nasihat kan , buat komen box mcm akk k .? senang ciket ! :)

tgk tutorial : pop-uo window ..ini link nyer! :)

http://lyssadollixiouse.blogspot.com/2011/02/tutorial-pop-up-window.html

Anonymous said...

salam nk tnyak sikit......... Html/JavaScrip ni nk amik kt mna kt edit Html ka????????? saya keliru larh..........

Lyssa Dollixious said...

lah ! ada lyssa ckp EDIT HTML ka ??? tk dak kan . . so, g add gadget . amek html/javascript . paste kt situ ar.~

Anonymous said...

klick add gajet kn pastu nk amik html tu kt mna??? nak amik html tu yg saya x tau nk amik kt na

Lyssa Dollixious said...

@Anonymous

ye lar . kalau klik add gadget , dia akan kuar apa .??

Anonymous said...

dy nek cm ni
kat belah kiri ni dy tulis

basics
featured
moast popular
more gadget

add your own

Anonymous said...

ni saya bagi links dy......... nk abar kot x paham..........

http://www.blogger.com/choose-gadget?blogID=4805338358928534512&sectionId=crosscol

Lyssa Dollixious said...

@Anonymous

ye lah . itu sebelah kiri . tgk tgh2 .. scroll ke bawah .. ada tajuk html/javascript kan .???

Anonymous said...

owh ada terima kasih ya........ sori lar menyusah kn.........

Lyssa Dollixious said...

@Anonymous

so k .. tk pe . tk pe. !` ;p

Anonymous said...

terima kasih sngt-sngt..........

Lyssa Dollixious said...

@Anonymous

sama -sama bgt dong >.<

Anonymous said...

nk tya sikit lagi........ yg arow tu wt cmna?????

Lyssa Dollixious said...

@Anonymous

oh itu , lyssa edit kat photoscape . kalau nak download ..

g kt google ..

type download photoscape :)

FuN mAn said...

salam nk tnya lagu boleh buh satu ja ka???????????

eira domo said...

tjuk ap ek ? lgu dlm blog lyssa ny

ainnatasya said...

kaka , nak amek lagu drpd youtube camne ?

Anonymous said...

kak lyssa . macam mane nak transparentkan background widget2 kite ??? n macam mane akq buat tajuk widget akq ade gambar rame2 tepy dyer ???

Lyssa Dollixious said...

FuN mAn ; yupp .! boleh buh satu je ler . nk buh bnyk2 kerp .?


eira domo ; hehe . tgk sini ...
http://lyssadollixiouse.blogspot.com/2011/02/lagu-di-blog-lyssa.html

ainnatasya ;lepas dah view nk lagu pe .. amik embed code dia ehh ..

yasmin is said...

mnjd!thanz..

yasmin is said...

mnjd!thanz..

mira jeps said...

thank you very much.....skarang da ade lagu da yeyeye

Nur Mysarah said...

lyssa , mne nk cari lagu back to december *taylor swift* piano version . best gila lagu tu . please

leka simpsons said...

kak , macam mana nak buat shoutbox tu yaa ?please kak :)

ALL ABOUT?? said...

lyssa mcm ane nk msk kan lagu x pahem.lah dear...:o

Adeq Farha said...

kak... tl0ng sya!! mcm mna nak buat playlist? sya nk letak smua lgu favourite sya.... it's korean songs lar.. mcm mna??? ada rsaa mcm nk ptus asa..ngis pon ada...

Eyla Sajeq !! said...

akk , lps eyla tkn add gadjet . tak de pon keluar HTML/JavaScrip tuh . keliru r . kalo leh akk wat kan boleh tak ? hhe >

Eyla Sajeq !! said...

aduh , png r !!
cne nk buat lg nieyh ! tak de pun html/javascrip .

ieyra cyunk said...

assalamualiakum saya x phm nk buat mcm mna nk ltk lagu dlm blog????kak boleh ajar ???

ieyra cyunk said...

kak macm mna nak ltk lagu dlm blog saya tak phm???bleh tak kak ajar saya??

Camy Esh Yours said...

aslkm akk. lyssa nk tnya lw ltk lagu gna youtube cm akak tu cmna watnya?

AmEr EymAn said...

akak awt sye tdk pon html/javascript.:(

[ Izzatul Aisya ] said...

salam..
thanxs ya..sy da try kat blog sy n menjadik! like like like!! hehe..;)
mintax izin utk follow blog kamu yeah..

Amysha said...

kak lysa nk tye. klw kte guna lagu dri you tube kan. lagu tu dy kne click play bru play. mean dy tk play automatic lh. mcm kt blog kak lyssa, automatic kan. mcmne nk bt ?

boo said...

wah jadi ! haha bangganya :D
thank you akak :D

AiDa SyaFiQa said...

kak lyssa,lagu raya nak cari kt maner ea??

wan ayuni said...

nk lagu yg bole pause . gratisan x bole ea?

ain hanani said...

thankz so much.. kak lysa..

bella bello said...

thanks yeah!!!

Mutiara said...

Thank you kak lyssa !

LIYANA SYAMIMI BINTI JASNI said...

thanks kak lyssa

Edrina Ezlyn said...

kak Lyssa, skrg lagu tu mcm dh x bunyi lagi (sy dh bkk dh suara) tpi msih x dengar...

siManessmentegakacang said...

xjadi pown akk .. ):

lovely ieyda said...

lyssa nie pndai arr.. awk budak IT eh?? huhu,, follow2 la blog sy k?? http://lovelyieyda-ieyda.blogspot.com. trimas.. ^_^

somebody u know said...

kak sye nk wat arrow mcm kak la..bg tunjuk ajr ckit..haha

somebody u know said...

kak sye nk wat arrow mcm kak la..bg tunjuk ajr ckit..haha

Ummi Shahiera said...

X NAK SATU NK BANYAK !
TQ SO MUCH KAKAK LYSSA
DAH AJAR SEMUA CARA..TQ TQ TQ TQ TQ TAUU LOVE UUUUUUUU COMEL NYE DIA

hafizah anuar said...

akak cam ne akk buat blog akk jadi cantik blog saya buruk sgt..

hafizah anuar said...
This comment has been removed by the author.
Roro Korean said...

kaka adeq nhe baru jak ad bl0g mcm mn m0e cri HTML / JAVASCRIPT

Ira Khairi Bl0g said...

tanks kak lyssa..

mieera iera said...

@Lyssa Dollixiousx fhmlh...saye dh plih lgu lpz tu xthu nk tkn ap...sbb saye bru wat blog...so bnyk bnde yg sye x thu tpi sye nk mskkn lgu dlm blog saye..bleh tlg sye x??

narimah yusoff said...

akak , boleh kaa letak lebih dari satu lagu dalam satu HTML tu ?

siti nurlela mahamod said...

tenk yaww !

siti nurlela mahamod said...

tenk kak.. sye berjye membuatnye

Aween Nysaa said...

Salam kak lyssa. Jadilah ikut tutor kak lyssa. Like it <3 Aween blogger baru ekceli, tapi tapi ble dapat link blog ni, jadi senang sikit kerja. Tenx a lot. (:

Marcellowxyyy said...

Thanks!!...berguna sgt tips Kak Lyssa

ad dah said...

thanks cik lysa...cik lysa bnyak mmbantu addah psal blog ni...suke tgok blog ck ...cantik sangat...terima kasih k,coz banyak mmbantu addah...

ad dah said...

tq cik lysa coz banyak bntu psal blog

Miss SIMPLE said...

thanks :)

nadia said...

@Lyssa Dollixious

nadia said...

akak...kalau lagu tu kan boleh x kalau kitew buat lebih dari 1...

daliezar daniel said...

akq tak boleh la....
na bukak link yg ad tulis
(klik di sini)
pown ta bole...

ainezzati97 said...

lagu korean takde ke ??

Choki + Choki said...

akak , xdengar pape p0n kt blog sye ?

mEmeyAngela said...

thanks kak lyssa dpt daa,! yeah!

halimatul saadia samion said...

mcm mne nak ltk welcome to my blog 2 sume..????pleze give tunjuk ajar..thanz kak lyssa..

syaz_zaimi said...

kak , camne akak buad mouse tu ?

Frieselah Ceela said...

Lyssa,aku dah copy paste code lagu 2 tapi masalahnya tak ada bunyi pun time aku preview blog aku

Norjufadhilanisna said...

kak nak tanya ! kn sdah masuk Html/javascript
.. and ! mcm na seterusnya ? kod camne ! hehe ! soryy ! baru mw blajar !

yaya said...

assalamualaikum kak lyssa .. menjadi sangat2 .. terime kasih :)

amyliabalqiesz :) said...

akak , ta bole punn . dah sampai gadget thenn? takde pun html/JavaScript tuu ? :(

ziezi ECF said...

@Lyssa Dollixious

Akak! mcm mne nk buat page mcm dlm page tuto akak tu? yg ade tuto nie, tuto tu, freebies pe sume, tolong ye kak?

Alia Fitri said...

dah jadi..thanx kak lyssa

qaseh said...

Thanks..Lyssa, akhirnya dpt masukkan lagu dlm blog..

qaseh said...

Thanks Lyssa..akhirnya berjaya masukkan lagu dlm blog~◕‿◕~

amira gurlz said...

macam mana lah nak masuk kan lagu dalam blog ??

Ayu Nadia said...

thanks lyssa ,

nafelafieqa said...

kaklyssa ! thanks yea dah ajar syafieqah letak lagu kat blog :D
menjadi pulakk .
thanks you so much !!!

azyan said...

akk kenapew x dengar lagu nye ????

persia peace said...

trimas seronok adew org leh ajar wak blog nie...ty yew...skarang dah ok dah blog saye...

ili said...
This comment has been removed by the author.
eyra anuar said...

salam . nk tnya laa . cam ne nk wat blog cam awak ney . cantik lhaa . bole ajar kan ta ???@Lyssa Dollixious

armeena_ira said...

kak lyssa blh tak nak letak lagu lebih dari satu

Nia kechik said...

HAHA , terima kasih sebab ajar . Kalau kak lyssa takdeh tak tahu apa nak jadi dengan blog saya .

S.SarAh said...

Kak , nk letak lagu dlm blog ( blogskin ) mcm mne erh ?

Nur Era Syahirah Ibrahim said...

thanks . menjadi !

izzah atirah said...

Akak . nak copt kod ape ? Ade link je

pingulensastudio said...

hai..

nk ty..

klu ada error ms klik kt design tu cmne nk buat ye..tetiba je dia tulis error..

so, xleh nk add gadget..huhu
help mee

pls email me klu ada jwpnnya: emeilia_ansori@yahoo.com

Nieysa said...

akk mse click kat html/javascript tu die klua cam ni kan :

Title:

Content: Rich Text







BACK CANCEL SAVE
nk tlis kt mne??? erk

nafelafieqa said...

thanks kak . jadi pon :)

:: !!~honeygugugaga~!! :: said...

kak lysa tolong....saya dah tukar banyak lagu dah,satu pown ta kuar bnyi apw..mcm mne nieh kak lysa?

:: !!~honeygugugaga~!! :: said...

salam,kak lysa tolong...dah tukar banyak lagu dah,tapi satu pown ta dengar apw..mcm mne nieh??

Eyla adyla said...

Akak eyla dah try letak lagu dlm blog. asal tak boleh jugak eh?

Siti Sarah Asri said...

kak lyssa , nak tnye , xle ke tmba lagu ??

Siti Sarah Asri said...

kak lyssa , nak tnye , xle tmb lagu ke ?

Rina Suhana said...

cmne nk wat blog de lgu byk2??

fatynah said...

if template ?

ninie said...

=) cmner nak buat ek klau url tu kne block?? x ley msuk lah ek? >.<

ninie said...

kak! url yg kak sruh bukk untuk pilih lgu tuh kne block la kak.. Cmner ek?? x ley lah kan..
wwwaaa!! >.<!!!

sstandsforsuraya said...

kaq.. mcm mne plak nk buang lagu dari bLog?? thankz kaQ...

azlina lily said...

thnx kak.. love akak.. akak, sy nk tnye, cm ner nk ltk shoutbox dlm blog ye..?? harap2 akak ajar..pliss :) love you..

miza kimbum said...

assalam....
lyssa,cmne nk ltk lagu dlm blogskin?
button follow n dashboard sekali?
xtau la cmne nk wat....

BengkaruN said...

Salam,,cute blog ko dik,,kikikii TQ sbb sudi tunjuk ajar

BengkaruN said...

salam,,cute blog ko dik,,kikikikik tq 4 tunjuk ajar

Eisya Rahman said...

kak lyssa boleh tolong editkan my blog

Eisya Rahman said...

kak lyssa boleh tolong editkan my blog

Eisya Rahman said...

kak lyssa boleh tolong editkn my blog

Eisya Rahman said...

kak lyssa boleh tolong editkn my blog

iyan_striplOfly21194 said...

akk, saye mmg gune link nie. tp, nape ek bile saye tuka lagu lain. x de bunyi un...?? pastu, sy try lek ltak lgu lme, x boley jugak. huuuu~ na nangis kot..~
help me..~

Ieyda Khunnie said...

Salam,nk tanye,,mcm mne nk masukkan lagu kalu guna blogskin

I STYLE DIARIES said...

@Ieyda Khunniefollow my blog:)
beestylewriter.blogspot.com:)

AyU nUrHiDaYaH said...

kak lyssa,thanks sbb bagi tips..now caner nak ceriakan blog kiter?and nak buat kite punyer arroe yang tunjuk2 tu macam kak lyssa?ada reben..

ainisa husna said...

assalamualaikum kak lyssa..

thx for this tuto!

p/s:dkt situ ada lagu korea x?hehe..

Yaya Barbie said...

Acane awak buat yang nama dekat mouse tu ? Thanks ;)

Siti KhaDijah said...

naper x jadi :'(

mizz sally said...

salam,sy still xpham nk msukn lgu cm ne??

saHira ♥ said...

kak lyssa . emm , sye nk masukkan lagu dlm blog , but sye gune template . how ?

syakilla nadia said...

@Scha Akma lyssa..x paham lah...

chemist mysara said...

nk tnya..saya da ikut cara nk ltk lagu at blog,,,tp dia kata mngandungi aksara tidak sah....so cmna nk wat

aliff izaki said...

thankz for you

Amiey Amnie said...

k.lyssa...help me..sye x fhm cara2 untuk psg msuk lgu dlm blog..html tu nk cri kt mne?..

˩αℓα Яαωκ said...

kak lyssa,nak letak lagu KOREA kat blog pulak camner erkk?? leh tolong x?? terima kasih.. :)

Ice Kid said...

salam kak , ad x nk msokkan lagu kt edit HTML ?? adik punya blog penoh dgn html/java ni , berat nohh t blog adik bila tmbah lagu pulaa :(

princess hours... said...

akak,cm ner nak buat blog cm akak??

kisah kehidupan said...

thanks ,,,, berguna sgt heheheh

Qaiazahar said...

akak,kalau x de lagu yg kite nak mcm mane?

Anonymous said...

waa...awesum lah blog akak..

HAzeed Adie said...

hai..I just started wat blog ni..nak tahu anything as a permulaan bole x?Means ape2 je la..yg bleh menggempakkan lagi blog I ni.hehe.

Elyn said...

Kak Lyssa! Camna nak buat playlist ? :)

Ayumie Bebo said...

hye dear ... akak nk tny mcmne nk hide kan lagu n box2 yg xprlu ada ... fening sudah ! n mcmne nk wt butterfly, home, about me... tolong ajar ... =)

Rosz said...

hye...bleh tlong buat kn ka??
x pndai la..hehehe....tp bkn yg ini....yg len..smart bha...ada fb ka???

:) atien syasya (: said...

kakak terima kasih
dah dapat buat :)
sayang kakak muaahh

mawar jambu said...

salam saya nak tanya macam mana nak on and off lagu yg da sedia ade kat blog.... ????? sebab nanti keliru lah mana nak dengar lagu kat blog mana nak dengar youtube yg dah di update kan kat blog ??? pleasee help me lyssa !!

edd dalin said...

@Amiey Amnie

firs awk p "Design" lps tu awk nmpk "Add Gadget" jgn klik... awk tgok at bawah Add a Gadget tu ada " Html/JavaScript" awk klik EDIT..
di sana la awk PASTE code lagu tu... then awk SAVE.. ^_^

My Diary Forever = > said...

slm akk yg cumell2 , dh jdy lah akk , time kaseh ye sayunk :)

fiqah said...

@lyssa dollixiuos kak , mcm mne nk letak html/javascript semula , sye rase , sye dh delete sye punya html/javascript . tlg kak !

mira_mysara.blogspot said...

salam.kak lisa saya nak tanye sikit...kenapa saya tak jumpa add gadget???

wanasyazzy said...

@Lyssa Dollixious

wanasyazzy said...

@Lyssa Dollixious
akak lyssa klau dah download yg photoscape tu!pastu nk wat camna?

Que Qeesha said...

lyssa.boleh tau apa tajuk lagu nie?

Oh! Lawak Giler said...

link utk convert tu html code x leh bukak pun. :(

nUrUl fAtImAtUnZaaRaH zUbIr said...

CARA - CARA UNTUK PASANG MASUK KE DALAM BLOG

1. Log in > Design > Add Gadget > Html/JavaScript

2. Paste kod korang tadi di ruangan html tuh..

mana nak dapat ?
benda tu ambik deka blog ke or dekat free music code ke ?

Nurul Fatihah said...

Sis :) macam mana nak letak lagu dalam blogskin yea? hope sis tunjukkan tutonya ehh :) Assalammualaikum <3

ezzete evanescences said...

salam...akak nk tnya nk ltk lgu dlm blog mcm na...adk xreti lar......

EnA muNYe!!!! said...

kka..nape adeq punye dashboard x dek ek??n lgi satu.. kat mne gadget ek??adeq x tau la..adeq da uwat da yang akak tulis kat blog akak tu tpi x leh jgakk..tolong ek..tq :)

Lia Smiley said...

THANKS .....akak dah jadi ,,,,,

mikayma said...

salam.. kak leesa.. nk tnya knp bla sya nk tukar template blog sya x bleh ya??? tiap kali nk tukar mesti dia tulis cam ni..
Provide the following error code.
bX-1bffvf
sy hrap kak leesa sudi tlg sy lar.. sy x suka sgt ngn template kt blog cz terhad.. jd sy nk yg cm blog kak leesa cntik.. sbrg ptnyaan... kak leesa ley email kt sni yer..
keymaown@yahoo.com
harap kak leesa sudi tlg sy yer.. :)

nanie jaafar said...

@Scha Akmakenapa bila dah ada semua tapi tak bunyi pun? pelik lah. penaing buat benda ni

nur ima illyka said...

kakak pe mksud kakak yng no 4. Lepas pilih , akan keluar ATU kod di tengah2 halaman tuh .. x fhm

FadLynn said...

assalamualaikum .. akak.. macam mana nak letak blogskin dekat blog .. ? :D

Me is a blogger said...

Kak lyssa, apa nama lagu kat blog kak lyssa ni, sedap lah didengar :)

My Leopard Life said...

kakak, yayah tak jumpa add gadget tu, help me please :) ?

mahirah said...

mmm,,kak nak tyer,,,cmner nak wat bila org lain bkk blog kter,,street boley dgr lagu cm blog akk skrg..saya konpius la,,

Asya I Irwansyah said...

saya tak faham laa..

Nyna said...

tolong sangat sangat buat kan leh x?

Zahratul Adlina said...

Assalamualaikum , Kalau nak masukka lagu tu , Copy link yang mana eh ? Tolong Reply . Please :)

Mrs. 2PM said...

akq Lyssa !
mcm mne nk ltk lgu dkt BLOGSKIN ?

Yukako Kawashi said...

salam , akaq , cmner na masokkan lagu , if gune blogskin ?

Cinta Muka Buku !! said...

macam mna nak buat header tranparent??
tolong ajarkan !!
PLEASEE K.LYSSA..

shaza.ikhmal said...

THANX!! :D

shaza.ikhmal said...

THANX~~!!

IZZAH said...

kak lyssa ,saya tak fhm mcm mane yg add gadget lepastu yg html tolong boleh?

Izzah Sweet said...

akk.sy x fhmlah yg kena copy code tu,pastu yg kena pergi kat design,add gadjet semua tu...:(

aQ pUnYeRw hAL...aTiQaH PuNyE bLoG.. said...

cntik la akak punyer blog ni..bleh ajr ckit x?nk change background cam akak nk uat cmne ek??

HuDa KaRiM said...

mcm mne nak ltak lgu at blog ???
tak fham lha ..

HuDa KaRiM said...

mcm mne nak ltak lgu at blog ???
tak fhm ..

nursyafiqah aziz said...

WOW ~ jadiklah kakak ! thanks lott :* follow ni : justbeingtheone.blogspot.com :)

Nur Lyna said...

Kak Lyssa bley bntu Lyna x . . .Lyna adew msalah at blogger . . pliss kak Lyssa

FatinFazfaLawrence said...

Kak, msa sya nak msukkan lagu dlm blog, knpe tde add gadget ?, cra ni shj ke yg ada ?, time kseh .

Amira said...

Kak Lyssa... boleh x Kak jelaskan dengan teliti tentang cara nak masuk kan lagu dalam blog... Saya da cube tapi x jadi pun...

vanilastory.blogspot.com said...

assalammualaikum , kak ? macam mana nak letak lagu kalau guna blogskin ?

ChocoBerry said...

Assalamualaikum...cmner klu lgu yg sye nk letak 2 xdak dlm senarai??

Asya I Irwansyah said...

cam ne ? x de gadget laaaa :-(

nur fatihah said...

st xjumpe add gadget. kt mne ye? tlg... yg ade edit

Salwati Sapei said...

yessszz!!!thanks lysa, yg ini menjadik..hehe, shuker2

Nurul Syuhadah said...

akak , nak letak lagu , tapi lagunyee tak ade kat situ laa . ade temoat lain nak carik tak ?

green said...

akak add gadjet tu ape ye??
saye baru buat blog tapi tak tahu ape tu add gadjet

YaSmEeN hAnNaNi HaFiDz said...

tenx..kak lysa..!!

fir'daus said...

tq akak^^

kpop lover said...

Kak Lysa,sye bru je jln2 kt blog kt lysa niyh...hurmm sye nk tye,kak lysa tau x cmne nk ltk theme cntik2?????

all story about she said...

kqk lyssa mcm mn e klau nk letak 2 atau 3 lagu dlm blog..??

Nurin Shahira said...

kak Lyssa , nak tanye boleh x ? nak buat yang warna purple kat blog akak ni macam mane ? yang kat tepi tuh ..yang scrool tu .. bukan scrool ke atas terus .. faham x ? hehe --'

nur amelia said...

kalau kita punye tak de desing lahh ,kita ade template jekk .mcm mane ekk ?

Shima Lalola said...

lyssa saya nk klik y kat atas 2 knp xkeluar pun..?

Nor wahidah Norizan said...

tens...da pandai masukkan lagu

Erin Sofea said...

salam kak lyssa . emm thanx sbb bg tnjuk ajar care nk msokkn lgu dlm blog . da lme teringin nk masok kn sbenanye . hehe :)

Darimi Alarcon said...

mcm mana eh, nak letak lagu sendiri. sb dlm link yg awk kasi tu xbyk pilihan lagu. i means kita nak letak lagu yg kita nak

farah said...

salam knpa lagu yg da dmsukkn kt blog xkdgaran?xde suara ape2 pn

natashalymie said...

tq,akhirnya berjaya juga masukkan music tu dalam belog,thanx ya..:)

natashalymie said...

wah,akhirnya berjaya juga music kedegaran kat belog ai nih,thanx ya lyssa!:)

hainom OKje said...

Terima kasih dik....

ieja said...

terima kasih!!

faizal sainudin said...

sye nak tnye Mcam mne nak masukkan movie dlm blog..?

yumnikawaii said...

tenkiuu ! daa jd !

Anis Atiqah said...

x jadi la . .

Nur Asma said...

thanks kak...dh boleh..smua tutorial yg kak lyssa buat smuanya saya fhm..tapi satu je saya x fhm ..pasal guna CTLR+F...cbb bila saya taip tu laptop saya je bunyi ..yg mcm kak lyssa buat tu x jadi..jadi boleh x kak lyssa buat tuto yg guna CTRL+F...

wawastory's said...

terima ksih sis :) alhamdulilah mnejadi ~

Hairul Hakimi said...

nk buat mcm mna arrow yg ada tulisan tuh~???
teringin sgt~!!!!

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 334   Newer› Newest»