Home
tutorial
Tips-Tips

29 May 2011

Tutorial : Download Adobe Photoshop CS5

Gadis Kidal Berceloteh..



Hii , atas permintaan ramai orang , di sini , Lyssa nak share link yang boleh korang rujuk untuk :

Download Adobe Photoshop CS5
Ini bukan lah link untuk terus download ke apa taw ?

Korang KLIK SINI  untuk terus ke blog WanHazel ..
*p/s : Wan . jangan marah ye , Lyssa share kan link blog wan :)

Di situ , ada beliau terangkan cara nak download photoshop :)
Lyssa tak boleh nak terang kan pulak macam mana nak download , sebab Lyssa install pun pakai CD :) 

So , korang boleh lah belajar di situ yer ! ^_^
Lyssa tak tahu apa-apa . Just share link dekat korang je.
Kalau ada masalah , terus boleh tanya tuan punya blog tu **

Oraitt . berambuss dulu !<3 Tata ~

39 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Pwincess sarah said...

hohoho...kak....sarah wat an x leh...leh pown....dah byk kali dah...tapi filenye x leh bukak...confius...confius..

sarah cika's said...

ii akak camner nk ringgankn blogger sbb saye check mseuhh bert blog saye 146 bert la.. akak punye blog 25jer boleh wat tuto x ?

sarah cika's said...

nk ringgnkn blogge cmner?

cinta aida... said...

lyssa ,da download tp x bole bkak lah !! aduh

Lyssa Dollixious said...

Kalau nak download dengan lebih senang , beli jer CD .bukan mahal pun .RM10 jer. hehe :))

LoveLessCrY said...

@Lyssa Dollixious lyssa camne ek nak ringankan blog??

http://hafizblogs.blogspot.com/

Surati said...

kat ne eak nak beli cdnyer?

Hairol said...

CDnye ade jual kea?

shoshie moshie said...

kak lyssa nma ape cd tuh ??

Hani Nisah said...

Kak,xbleh..sy dh download tp xleh nk bke...

IeYkA fiEyQa said...

ting!!cik lyssa,xjd lor...da bnyk kli try p xjd2 pon....aduhhhhh...

IeYkA fiEyQa said...

ting!!cik lyssa,xjd la....xleyh bke..

EKYN BELIEBER said...

kak lysa ,cd tuh cd ape ?

.:☂ miSs hujaN :. said...

alhamdulillah..boleh la bukak..hehe

arethirah said...

kak lyssa cm nea nieyh .. x jd ponn .. x paam lhaa .. extract file ke bentuk folder tu mcm mna ?

Nina LuvyLuvya said...

Kak Lyssa ,cd die Viruslah D:,Macam mane kak Lyssa download ??

Hairul said...

at amne nak beli cd photoshop tu ?

Shafizza Hana said...

@sarah cika's nk ringankan blog deletelah gadget yg x begune tu sikit.

diary diriku said...

mcm susa je . hoho

LiaDiyanah said...

@sarah cika's kak lyssa ade wat, cbe tgk kat tips ( menu bar ) anyway nk tnye skit, mcm mne nk thu berat blog? #I'm new blogger :D

Sweet Vanilla said...

tuto semua menjdi . jyeahhhh
i leave my blog url here k .
http://therrysweetchocolate.blogspot.com/

Fyrah said...

kak , kalau nk gne CD plak .. cmner ekk ?? nk gne CD ksong ke ?

Maya Novita said...

Makasih kaka link nya :D

Maya Novita said...

Makasih kaka link nya :D

✿ Fiena Saffaruan ✿ said...

Takde dalam folder pun. Penat je tunggu 1 jam smpai tak tidur pulak tu.

Wardina said...

lagi 2 minit nak ciap :)

Wardina said...

wahh akak..boleh bukak la.. tengs akak ..*crying* muahhh :*

Izyan Lorh said...

Pening Lha Kk Lyssa . Tak Leyh Bukk Pon :(

Purpelicious said...

Kak lyssa ! pinjam CD hehehe

Purpelicious said...

Kalau CD memang nak beli tpi , x dak masa

muhd afnan said...

haha....dah berjaya bukak..KPD Semua boleh guna perisian winzip

Mohamad Ezzat Danial said...

terima kasik kakak lyssa

Anti Cetak Rompak said...

tak berdosa ke guna benda haram ni?
contohlah kita ada software kita buat sendiri pastu ada org crack, mesti kite marah kan.

nor syazwani said...

lyssa beli cd kt mn??
brp rm??
dh berjuta2 kli try download di internet tp satu pn x menjadi.....

«ΔTok gendoOT ®» said...

lyssa..x leh pon download file nyer :(

Si Gadis Editting said...

x leh pown

Yaya Story said...

nice blog lyssa..

Gadis Brutal said...

Kak Lysaa beli kat mana cd untk install photoshop?

MAN RAHMAN said...

@Pwincess sarah