Tutorial : Download Adobe Photoshop CS5

Gadis Kidal Berceloteh..



Hii , atas permintaan ramai orang , di sini , Lyssa nak share link yang boleh korang rujuk untuk :

Download Adobe Photoshop CS5
Ini bukan lah link untuk terus download ke apa taw ?

Korang KLIK SINI  untuk terus ke blog WanHazel ..
*p/s : Wan . jangan marah ye , Lyssa share kan link blog wan :)

Di situ , ada beliau terangkan cara nak download photoshop :)
Lyssa tak boleh nak terang kan pulak macam mana nak download , sebab Lyssa install pun pakai CD :) 

So , korang boleh lah belajar di situ yer ! ^_^
Lyssa tak tahu apa-apa . Just share link dekat korang je.
Kalau ada masalah , terus boleh tanya tuan punya blog tu **

Oraitt . berambuss dulu !<3 Tata ~
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

39 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
May 29, 2011 at 9:48 PM delete

hohoho...kak....sarah wat an x leh...leh pown....dah byk kali dah...tapi filenye x leh bukak...confius...confius..

avatar
sarah cika's
AUTHOR
May 29, 2011 at 11:05 PM delete

ii akak camner nk ringgankn blogger sbb saye check mseuhh bert blog saye 146 bert la.. akak punye blog 25jer boleh wat tuto x ?

avatar
sarah cika's
AUTHOR
May 29, 2011 at 11:07 PM delete

nk ringgnkn blogge cmner?

avatar
cinta aida...
AUTHOR
May 30, 2011 at 9:18 AM delete

lyssa ,da download tp x bole bkak lah !! aduh

avatar
May 30, 2011 at 9:22 AM delete

Kalau nak download dengan lebih senang , beli jer CD .bukan mahal pun .RM10 jer. hehe :))

avatar
LoveLessCrY
AUTHOR
May 30, 2011 at 3:55 PM delete

@Lyssa Dollixious lyssa camne ek nak ringankan blog??

http://hafizblogs.blogspot.com/

avatar
Surati
AUTHOR
June 5, 2011 at 11:08 AM delete

kat ne eak nak beli cdnyer?

avatar
Hairol
AUTHOR
June 6, 2011 at 11:06 AM delete

CDnye ade jual kea?

avatar
June 6, 2011 at 8:33 PM delete

kak lyssa nma ape cd tuh ??

avatar
Hani Nisah
AUTHOR
June 9, 2011 at 8:13 AM delete

Kak,xbleh..sy dh download tp xleh nk bke...

avatar
IeYkA fiEyQa
AUTHOR
June 10, 2011 at 1:13 PM delete

ting!!cik lyssa,xjd lor...da bnyk kli try p xjd2 pon....aduhhhhh...

avatar
IeYkA fiEyQa
AUTHOR
June 10, 2011 at 1:14 PM delete

ting!!cik lyssa,xjd la....xleyh bke..

avatar
EKYN BELIEBER
AUTHOR
July 11, 2011 at 10:11 PM delete

kak lysa ,cd tuh cd ape ?

avatar
July 23, 2011 at 5:29 PM delete

alhamdulillah..boleh la bukak..hehe

avatar
arethirah
AUTHOR
August 5, 2011 at 8:23 PM delete

kak lyssa cm nea nieyh .. x jd ponn .. x paam lhaa .. extract file ke bentuk folder tu mcm mna ?

avatar
August 20, 2011 at 1:29 PM delete

Kak Lyssa ,cd die Viruslah D:,Macam mane kak Lyssa download ??

avatar
Hairul
AUTHOR
November 10, 2011 at 1:24 AM delete

at amne nak beli cd photoshop tu ?

avatar
Shafizza Hana
AUTHOR
November 16, 2011 at 12:46 PM delete

@sarah cika's nk ringankan blog deletelah gadget yg x begune tu sikit.

avatar
LiaDiyanah
AUTHOR
December 13, 2011 at 3:38 PM delete

@sarah cika's kak lyssa ade wat, cbe tgk kat tips ( menu bar ) anyway nk tnye skit, mcm mne nk thu berat blog? #I'm new blogger :D

avatar
Sweet Vanilla
AUTHOR
December 16, 2011 at 2:35 PM delete

tuto semua menjdi . jyeahhhh
i leave my blog url here k .
http://therrysweetchocolate.blogspot.com/

avatar
Fyrah
AUTHOR
December 19, 2011 at 1:19 PM delete

kak , kalau nk gne CD plak .. cmner ekk ?? nk gne CD ksong ke ?

avatar
Maya Novita
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:36 AM delete

Makasih kaka link nya :D

avatar
Maya Novita
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:38 AM delete

Makasih kaka link nya :D

avatar
April 1, 2012 at 12:06 AM delete

Takde dalam folder pun. Penat je tunggu 1 jam smpai tak tidur pulak tu.

avatar
Wardina
AUTHOR
May 5, 2012 at 6:46 PM delete

lagi 2 minit nak ciap :)

avatar
Wardina
AUTHOR
May 5, 2012 at 6:56 PM delete

wahh akak..boleh bukak la.. tengs akak ..*crying* muahhh :*

avatar
Izyan Lorh
AUTHOR
May 29, 2012 at 11:19 AM delete

Pening Lha Kk Lyssa . Tak Leyh Bukk Pon :(

avatar
Purpelicious
AUTHOR
May 29, 2012 at 2:54 PM delete

Kak lyssa ! pinjam CD hehehe

avatar
Purpelicious
AUTHOR
May 29, 2012 at 3:01 PM delete

Kalau CD memang nak beli tpi , x dak masa

avatar
muhd afnan
AUTHOR
June 5, 2012 at 2:43 PM delete

haha....dah berjaya bukak..KPD Semua boleh guna perisian winzip

avatar
October 11, 2012 at 6:35 PM delete

tak berdosa ke guna benda haram ni?
contohlah kita ada software kita buat sendiri pastu ada org crack, mesti kite marah kan.

avatar
nor syazwani
AUTHOR
November 21, 2012 at 11:43 AM delete

lyssa beli cd kt mn??
brp rm??
dh berjuta2 kli try download di internet tp satu pn x menjadi.....

avatar
November 23, 2012 at 12:16 AM delete

lyssa..x leh pon download file nyer :(

avatar
Gadis Brutal
AUTHOR
May 30, 2013 at 1:35 PM delete

Kak Lysaa beli kat mana cd untk install photoshop?

avatar

Google+ Followers