Tutorial : Cara Letak Link Entry Dalam Komen

Gadis Kidal Berceloteh...

.Assalamualaikum.
Cewahh . aduyy .

Terasa lama nye Lyssa takk buat tutorial untuk korangg kan ?
Sorry ye . Atas sebab - sebab tertentu lah . hekhek :)

Ok , hari ni , Lyssa nak ajar korang cara macam mana korang nakk letakk link entry korang masa korang dok komen entry org lain .

Tapi , Warning !!
Jangan kerap sangat buat macam ni taw .
Takut-takut ada blogger yang takk suka korang menyemakkan komen diorang dengan link entry hebakk korang :) kehkeh ^^

Senang je cara nya ..

1. Korang pergi dekat entry blogger lain .

2. Copy and Paste kod di bawah ini di ruangan komen tuh :

MESEJ KORANG : <a href="LINK ENTRI KORANG"><b>TAJUK ENTRI KORANG</b></a>

** Mesej korang = Taip apa yang korang nak taip .. contoh : Jom singgah entry ini . hehe .
** Link Entry Korang = Lepas korang dah publish , copy link entry tersebut (di bahagian address)
** Tajuk Entry Korang = Taipkan tajuk Entry korang . Kalau tajuk yang menarik , for sure ramai  
                                  yang akan singgah . hehe :)

=DONE= hehe :)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

52 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
nurul atiqah
AUTHOR
July 10, 2011 at 8:42 AM delete

Oh. baru tau sekarang. Thanks ea kak Lyssa. Btw, kak Lyssa kena tag :)

http://contest-and-giveaway.blogspot.com/2011/07/saye-suke-online-shopping.html

avatar
Syat0za Zai
AUTHOR
July 10, 2011 at 11:01 AM delete

pastu boleh MENJADIKAN SPAM dan kemungkinan BLOG AKAN DIREMOVE OLEH GOOGLE

avatar
July 10, 2011 at 11:11 AM delete

@Syat0za Zai

yupp . btol tuh syatozai . thnxx :) hee.

avatar
Ina Amyza
AUTHOR
July 10, 2011 at 11:18 AM delete This comment has been removed by the author.
avatar
kaizen
AUTHOR
July 10, 2011 at 2:21 PM delete

haaa..... punyer la lame nk taw menda alah ni... tq kak lyssa...

*nnt sy tlg pomot entry yg ni...

avatar
Mr N
AUTHOR
July 12, 2011 at 6:26 AM delete

Hi..saja nak try! xda

avatar
July 14, 2011 at 9:08 AM delete

i'm joined !! : http://ummijournal.blogspot.com/2011/07/segmen-4-mari-mari-promote-blog-kaw2.html


nak try tengok..boleh x?

avatar
Ina Amyza
AUTHOR
July 31, 2011 at 11:41 AM delete

Kak Lyssa , yg tajuk entri tu ape ? Link entri tu pon ape ?

avatar
Green Apple
AUTHOR
August 21, 2011 at 9:17 AM delete

thanx lyssa... berjaya...

avatar
August 23, 2011 at 4:55 AM delete

k.lyssa thanx again......
love it !

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
August 26, 2011 at 6:28 AM delete

Kak Lyssa, mcm mana nx buad link tutorial dalam page ?

avatar
Effa Nadia
AUTHOR
August 26, 2011 at 6:30 AM delete

Kak Lyssa, mcm mna nx buad link entry dalam page ?

avatar
ayie momo
AUTHOR
September 16, 2011 at 1:02 PM delete

testing di blog ka' lyssa ! ^^ : MOMOnerdstory!

avatar
October 18, 2011 at 4:35 AM delete

saje nak test tutor nie..meyh singgah blog aku lak,,budak bru berblog..need a spport :

avatar
ad dah
AUTHOR
November 11, 2011 at 11:07 AM delete

cik lysa tolong bantu saya ...saya tak tahu mcm mne nak buat kotak tempat komen macm cik lysa tu....lagi satu macm mane nak hilngkan yang ni=
10 NOVEMBER 2011 18:25 [REPLY TO COMMENT]yang nie->
READ MORE: HTTP://EYQAATIQAH.BLOGSPOT.COM/2010/12/TUTORIAL-LETAK-REPLY-DEKAT-COMMENT-BOX.HTML#IXZZ1DQE3UFOG
menyemak je....

avatar
December 16, 2011 at 1:53 PM delete

lyssa , risha dh buat mcm lyssa , tekan sini untuk comment . tp , risha tgk balek kt post xde pape pon..:/

avatar
fatimah
AUTHOR
December 23, 2011 at 9:05 PM delete

kak lyssa.. mcm mana nk tag nama org di comment? mcm yg kak lyssa buat tu..

avatar
January 13, 2012 at 7:56 PM delete

Alahai.. kalau diletakkan pun kejap je dah kene padam Semuanye Pelik kat sini

avatar
adikchomel
AUTHOR
February 9, 2012 at 2:06 PM delete

Jom singgah entry ini<ahref= http://adikchomelshoppe.blogspot.com/2012/01/babygap-pyjamas.html

avatar
RochelMayMei
AUTHOR
March 9, 2012 at 10:18 PM delete

Thnks kak..Menjadii..:)

avatar
March 27, 2012 at 10:43 AM delete

Akak . xreti lahh nd xpaham

avatar
Aida Zaida
AUTHOR
July 30, 2012 at 10:56 AM delete

Yg ni tutor untuk direct link to blogger page eh?.. Ape beza dengan tag nama blogger yg ade tnda @ kt depan nama blogger yg kte tag 2?.. contohnya: @lyssa

avatar
NurKhadijah
AUTHOR
October 21, 2012 at 12:08 AM delete

Thanks kak lyssa, akak please followkaty k, tq ^_^,

avatar
Ain
AUTHOR
November 19, 2012 at 11:11 AM delete

kak lyssa ! Nak tny ? klu nak tag orang dalam komen mcm mna ? tq :)

avatar
NJihe.am
AUTHOR
December 5, 2012 at 10:36 PM delete

bw ke sini Lyssa, nak cuba juga : <a href="http://studioous.bllogspot.com/</b></a>

avatar
January 23, 2013 at 11:50 AM delete

trimas sis lyssa!!
banyak tutorial yang saya dapat untuk blog saya..
trimas again!!!

avatar
January 23, 2013 at 11:52 AM delete

trimas for da tuto sis lyssa!!
hehe.. ><

avatar
Cinta Zakirah
AUTHOR
May 9, 2013 at 3:53 PM delete

thanks Lyssa, banyak info frm your page, smga Allah balas dgn pahala setiap ilmu yg diberikan. Free2 jenguk la page kite, kite blogger baru. : Ectopic Pregnancy @ Kandungan Luar Rahim

avatar
Mummy Ayra
AUTHOR
July 31, 2013 at 2:39 PM delete

Thanks yea lyssa..byknya ilmu yg di curahkan.. sgt berguna buat blogger baru macam saya.. free2 jengguk lah page ayra yea.. : Nak sihat +++ cantik slimm??~Mom's Precious Closet

avatar
nur farahain
AUTHOR
September 19, 2013 at 1:37 PM delete

berjaya jugak buat! thanx buat tuto. ;)

avatar
puan.mila
AUTHOR
May 5, 2014 at 1:47 AM delete

Nice tutorial..thanks for sharing.. : Menyesal Join Shaklee

avatar
Rosita
AUTHOR
May 6, 2014 at 8:25 AM delete

Terima kasih buat tutorial ni. Jom belajar buat beg

avatar
ISU SEMASA
AUTHOR
July 2, 2014 at 11:45 AM delete

Artkel menarik! Terima kasih berkongsi! Jangan lupa singgah artikel terbaru saya CARA MUDAH UNTUK 1 JUTA BACKLINK ! Terima Kasih !

avatar
Anonymous
AUTHOR
November 13, 2014 at 4:18 PM delete

Awek Kepala Butuh : Lihat sini

avatar

Google+ Followers