First Time Aku Beraya Dengan Blog !! Sukanyerr :D

Gadis Kidal Berceloteh...
28/08/2011


.Assalamualaikum .. ^^

Wahhh . Nampak nye kan , lagi 2 hari lah kita nak raya kan ? Esok last puasa dahh  . Rasa tak syiokk pulak . Cepat sangat pun rasanya puasa tahun nih . Pejam Celik Pejam Celik dah raya.. Memang sat sangat ahh . Macam tak rasa pun puasa tahun ni . kehkeh . Tapi tak pe .. Raya nanti , nak raya sakan - sakan lah :) Huhu~ Biaq pi oghang nak kata apa. huhu~


 Sesaja je nak menempek muka hodoh nih sat !
Muka Excited Beraya dengan blog tahun ni.



HEHE . Berbalik dengan Title Lyssa kali ni kan .. "First Time Aku Beraya Dengan Blog!" .. Kenapa pulak tetiba je aku cakap macam ni ? hee . Tertanya-tanya ke ? Ok . Cuba korang semua scroll blog Lyssa ni sampai ke bawah sekali ? Ada tulis apa kat situ ? Ce try intai siket !:) 


"Terjebak Dalam Dunia Blog Selama 8 Bulan , 3 Minggu , 5 Hari kan" ? 

 A'ahh. Makna nye , Memang dah terbukti lah tuh . Cuba arr korang kira . Sekarang Bulan 8 kan . Makna nye , aku start terjebakk dalam dunia blog nih , masa awal bulan 12/2010 .
Tahun lepas kan raya awal . So , tahun ni first time lah aku merasa beraya dengan blog . Syiokk ohh =,= 

Disebabkan first time aku beraya dengan blog lah , blog aku ni jadii warna hijau . Yucks ! Tak suka warna hijau pun . Tapi , nak buat macam mana . Blog pun , dia nak jugak ada baju raya baru kan ? So , Lyssa pilih baju raya warna hijau untuk kau lah blog kesayangan aku ni :) Siap ada ketupat lagi Lyssa kasi bagi kau makan Si Bloggie ku ini =)

Tapi , yang sedih nye , tahun nih , Lyssa beraya dekat kampung ! Bukannya sedih beraya dekat kampung . SEDIH SEBAB TINGGAL BLOG NI LELAMA ! :'(  Tahu-tahu je lah kan . Dekat kampung mana lah nak online nye. Kalau bawakk berukkband pun , mana de line dekat situ. So , terpaksa lah tinggal blog Lyssa sesorang jaga rumah aku nih . Elok elok dah pakai baju raya kaler ijau , boleh pulak , tak beraya dengan tuannya kan ? Ishk.Ishk . Kesian nye~

Bagi sesiapa yang still online jugak time raya , boleh lah tolong tengok-tengok kan blog Lyssa nih ehh ? huhu~ Nanti , Lyssa kasi kiss sorangg-sorangg sebagai ganjaran nye. hekhek ^^ Betul lahh . Lyssa takk tipu ! Kenapa tak percaya ekk . whoaaa~ sampai hati~ sobsob  =,= 

 Oke ! Di kesempatan ini jugak , Lyssa nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Lyssa nak mintakk maaf dekat korang , korang , korang jikalau Lyssa ada mengutuks korang dengan tak semena-menanye ke ? Ok . Ampun ya , bukk ! ^_^v

Selamat Haghi Ghaye ! emuackss <3
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

62 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Miss Sindi
AUTHOR
August 28, 2011 at 8:26 AM delete

lyssa terjebak baru 8 bulan. tapi tengok follower, macam dah 8 tahun terjebak dengan dunia bog

avatar
August 28, 2011 at 8:28 AM delete

Nanti saya tolong jenguk jenguk blog k.lyssa kay . HEHE :3

avatar
iqwanroslanni
AUTHOR
August 28, 2011 at 8:31 AM delete

selamat hari raya lyssa

avatar
August 28, 2011 at 8:43 AM delete

serupa lah kita kak lyssa .. balek kg kena la tinggalhan blog .. hukhuk .. sian blog kita .. :)

avatar
August 28, 2011 at 8:46 AM delete

Selamat Hari Raya jugak Lyssa =)

Hati-hati balik kampung >,<

avatar
Ira Syahirah
AUTHOR
August 28, 2011 at 8:47 AM delete

Selamat hari raya jugak ea AKAK LYSSA :)

avatar
August 28, 2011 at 8:50 AM delete This comment has been removed by the author.
avatar
aeinaa
AUTHOR
August 28, 2011 at 9:09 AM delete

selamat hari raya dan maaf zahir batin kepada lyssa..:)

avatar
ayie_kecik
AUTHOR
August 28, 2011 at 9:15 AM delete

ala3 . cian nye dye . x dpt nk ajk blog brye skaly kt kg ye . hehehe . btw ske larh ble akak ckp " Blog pun , dia nak jugak ada baju raya baru kan ? " hehehe . blog pown ade bju rye bru . comey juk . cm owner blog nie . ( excited bb jdx org yg prtme komen kt cnie ^^ )

avatar
Adibah Sufi
AUTHOR
August 28, 2011 at 9:22 AM delete

wah cantik blog kak Lyssa yang baru !! :)

avatar
eira
AUTHOR
August 28, 2011 at 9:31 AM delete

Selamat Hari Raya Akak

avatar
gadis misteri
AUTHOR
August 28, 2011 at 9:34 AM delete

selamat hari raya kak lyssa :)

avatar
nuna eiya
AUTHOR
August 28, 2011 at 9:48 AM delete

wahhh3,,lawa la blog kaq lyssa..mmg b'smgt nak raye nie..haha..btw,,selamat hari raye + maaf zahir & batin ^^

avatar
Ina Amyza
AUTHOR
August 28, 2011 at 9:56 AM delete

HAHA , same with me lah Kak .
huhu .

avatar
syaza
AUTHOR
August 28, 2011 at 10:00 AM delete

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin

avatar
August 28, 2011 at 10:00 AM delete

kesian blog kak lyssa sbb tk dpt ikut tuan dye ! :(

avatar
syaza
AUTHOR
August 28, 2011 at 10:01 AM delete

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin

avatar
August 28, 2011 at 10:01 AM delete

selamat hari raya kak lyssa!hehe ..

avatar
eika zulaikha
AUTHOR
August 28, 2011 at 10:09 AM delete

akak..anyway nak tnya ad x lg tuto asngkn post dlm pages? hee n slamat hri raya..ty kami tlong tngok2 blog ni k..ehehe :D

avatar
August 28, 2011 at 10:24 AM delete

cantek ape warne hijau,hehe..:)

avatar
Mikki Syiera
AUTHOR
August 28, 2011 at 10:31 AM delete

Selamat hari raya kak lyssa ^^

avatar
August 28, 2011 at 10:45 AM delete

Selamat Hari Raya Kak Lyssa :)

avatar
August 28, 2011 at 10:52 AM delete

salam kak lyssa.. kak lyssa tau x dividers ? http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?categoryID=64&page=2
saya nk tnye akakla.. mcm mne nk wat dividers ek ?

avatar
farah hanim
AUTHOR
August 28, 2011 at 10:56 AM delete

slmt hari raya jugak lyssa :)
jgn lupe kasi duet raya ^^

avatar
aima mazlan
AUTHOR
August 28, 2011 at 11:31 AM delete

wah...
hijaunye belog!
suke suke suke :)

avatar
ezzah
AUTHOR
August 28, 2011 at 11:33 AM delete

selamat hari raya jugak lisa :)

avatar
August 28, 2011 at 11:41 AM delete

@Miss Sindi

hahhaaha . 8 tahun ? tak mungkin lahh . 8 bulan lahh yunkk :)

avatar
August 28, 2011 at 11:41 AM delete

@Balqis Monsta ♥
wahh . best nyer , ada orang nak tolong jengukkan ! huhuh ;* i loike ^^

avatar
August 28, 2011 at 11:42 AM delete

@iqwanroslanni

Yer . Selamat Hari Raya jugakk ~
Maaf Zahir dan Batin ! <3

avatar
August 28, 2011 at 11:42 AM delete

@Sharifah Salwa Mohd Jafri

tahu tk per.. kesian . kesian . kesian .( berlagak ckp mcm upin ipin) ehee~

avatar
August 28, 2011 at 11:43 AM delete

@Ira Syahirah


Yer . Selamat Hari Raya~
Maaf Zahir dan Batin ! <3

avatar
August 28, 2011 at 11:43 AM delete

@Alysha Nur syahirah

ehee. thnx ally . kehkeh . t8 care jugakkk ^^

avatar
August 28, 2011 at 11:44 AM delete

@aeinaa


Yer . Selamat Hari Raya jugakk ~
Maaf Zahir dan Batin ! <3

avatar
August 28, 2011 at 11:44 AM delete

@ayie_kecik


HAHAHA . comeyy ? mana de .. huhu . yupp . ingat manusia je ker yang pulun2 beli baju raya? haha . blog pun nak jugakk lah ^^

avatar
August 28, 2011 at 11:45 AM delete

@eira


Yer . Selamat Hari Raya jugakk ~
Maaf Zahir dan Batin ! <3

avatar
August 28, 2011 at 11:45 AM delete

@gadis misteri


Yer . Selamat Hari Raya jugakk ~
Maaf Zahir dan Batin ! <3

avatar
August 28, 2011 at 11:45 AM delete

@nuna eiya

ehee . terima kasihh .:)

Yer . Selamat Hari Raya jugakk ~
Maaf Zahir dan Batin ! <3

avatar
August 28, 2011 at 11:46 AM delete

@Alifah Zahirah

haa. tahu tak per..sedihh.. tolong jagakan yerr; )

avatar
August 28, 2011 at 11:49 AM delete

selmat hr raya.....;)
mintk duit raya...
heee

avatar
August 28, 2011 at 12:02 PM delete

sOb2...sdey plak bca entry nie...tape2...sy akn tengOk2 kn bOg Lyssa slalu yeah..chill laa..

avatar
ɪ̇kα
AUTHOR
August 28, 2011 at 12:15 PM delete

@Miss Sindiselamat hari raya lyssa.. :)

avatar
August 28, 2011 at 12:27 PM delete

@Miza LafvaLiSz

eheee . sedeyy ? ;) thnxx taww , tolong jaga blog Lyssa nih ;)

avatar
kaizen
AUTHOR
August 28, 2011 at 12:46 PM delete

mmg x caye kak lyssa nk kiss sorg2... heheehe

*nak wet raye please.... ngeh3....

avatar
Clara
AUTHOR
August 28, 2011 at 2:14 PM delete

8 Bulan blogging?? nampak cam sudah 4 5 tahun blogging..

Tahniah..

btw, selamat hari raya..

=D

avatar
August 28, 2011 at 2:25 PM delete

selamat pulang ke kampung . =)

avatar
Nurul Mazni
AUTHOR
August 28, 2011 at 2:50 PM delete

mcm tak caya jer baru blogging.. hebat2 adik akak nie.. selamat hari raya gak yer lyssa... :)

avatar
August 28, 2011 at 3:20 PM delete

@Clara

theee =.= yupp. 8 bulan dahh ^^
bukan 4 or 5 tahun .. ;p

avatar
August 28, 2011 at 3:21 PM delete

@Nurul Mazni

ehee . 8 bulan tuh , kira baru ke ? tak de ahh. lama tuhh ;p

avatar
August 28, 2011 at 4:03 PM delete

cmat hari raya lyssa.. lyssa cmne na ltak like fan page kt dlm entry mcm kt blog lyssa ni ek? :)

avatar
August 28, 2011 at 4:07 PM delete

salam kak lyssa.. kak lyssa tau x dividers ? http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?categoryID=64&page=2
saya nk tnye akakla.. mcm mne nk wat dividers ek ?

avatar
August 28, 2011 at 8:07 PM delete

La yeke....Kg mane?huhu anway slmt hary raye ye Lyssa hati2 dijln raye.

avatar
miszfazierra
AUTHOR
August 28, 2011 at 9:21 PM delete

larhh ingatkan kak lyssa da stahun lebih join blog . same lah kite , baru 1st time beraya dengan blog . btw , salam aidilfitri ! :)

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
August 28, 2011 at 9:46 PM delete

selamat haqi qaya no cik lyssa..
segak bergaya aih mak datin sowg nie..huhu

avatar
August 28, 2011 at 9:49 PM delete

@Hafizzi Aziz

hahha . apa lahh yang apit dokk merepekk nih ? segakk kot mana pun tk taw lahh . HAAH =,=

avatar
October 25, 2011 at 10:35 PM delete

Maaf saya terjumpa entri lama ni..hehe=)

Saya rasa gambar tu nmpak leher..Maaf kalau tersilap..Kalau betull harap tak letak lagilaa gmbar sebegitu..

Maaf kalau ada kata2 saya yg tersilap or terkasar~

avatar
Norlida Ramli
AUTHOR
October 30, 2011 at 12:37 AM delete

manisnya muka lyssa ada tahi lalat bwah mata.nmpk sweet ngat!hehe

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers