Kau Tak Bosan Ke , Masuk Blog Aku Nih ?

Gadis Kidal Berceloteh...
24/08/2011


.Assalamualaikum. ^^
(Jawab.. jawab .. Tak jawab Dosa:) 

 Ok . Ok . Cepat jawab ! Lyssa tanya nihh . "Kau Tak Bosan Ke , Masuk Blog Haku Nih ?? "
Jawab lah cepat , lambat-lambat kangg tak dapat eskemm dari Lyssa . huhu~




 Apa masalah Lyssa tanya soklan macam nih ? Dah tak tahu nak tanya soklan hape ke? =.=
Peliks bin Ajaib bin Aladdin betul lah .. Aiyoo . Bukan ! Bukan ! . Lyssa saja je tanya korang yang dahh follow blog Lyssa nih . "Blog Lyssa Membosankan , kan ? :(  (Baik jujur ! Kalau takk , Lyssa cekik 77 kali , bagi korangg .. mamposs ~) << (Tak baik , DOSA!) :))

Apa sebab , punca , faktor yang menyebabkan aku berkata begitu heh ?? (Tandaa Soal?) 


1. Asyik - Asyik Tutorial ! Naik Rimas Hakuu lah ! >.<
Ada takk mulut-mulut manis semanis gula yang bercakap demikian ? Ada takk ? Meh nak sumbat cabaii keringg . Kasi Pedas Ciket . Ahaa. Nak ? Nak ? Ye lah , Lyssa tahu . Kompom se-kompom kompom nye lah , mesti ada jugakk yang berkata begitu ! Manusia , bukan semuanya sama ! :) Betul takk ? Ok ! Lyssa mengaku , memang Lyssa banyak keluarkan entry pasal tutorial . Tapi , untuk korang jugak . Lyssa tak nak lah dikatakan kedekut ilmu . Kangg tak pasal2 ada pulak yang hentamm Lyssa cakap macam - macam kan ? Lyssa tak nak lah cenggitu .~Bak kata orang , "Sharing is Caring "! Tak gitu ? .. So ? Watafakk nak rimas2 pulak? Hee . Untuk pengetahuan korang , Blog Ini Bukan Sekadar Blog Tutorial Ok ?
Lyssa ada jugakk cerita pasal kisah hidup Lyssa , bagi korang tip dan info yang menarik ! :)


 2. Haishh . Tak Habess-Habess Dengan Blog Pinkish Dia Nih !
Haishh . Ada tak siapa - siapa kat sini yang nak kena sumbat mulut diorang dengan batang mop ! ada takk . Kalau ada volnteer at sini , silakan . Amatlah dialu-alukan lah . hekhek. :) Eh , siapa yang berkata begitu kan .. meh Lyssa nak jawab balikk .. " Eh , sukati haku lahh nak blog pink panther ke , nak blog kelabu tahikk hanjing ke , hijau macam muntah korang tuh ke .. Ada hakuu kesahh ?" . Ehee . Ok . Lyssa saja je jawab awal2 kalau korang ada kata gitu . Setakat nih , Alhamdulillah . tak de pulak , orang komplent pasal blog pinkish hakuu nihh . Tapi , Lyssa tahu , mesti ada yang bosan asyik2 pink color kan ? Oke , insyaAllah , sempena Hari Raya yang bakal tiba nih , Maybe .. (not sure lah!) Lyssa akan tukar blog Lyssa dengan warna lain yee . Saborr. Saborr. ^_^


3. Bosan ar ! Eh , kau ! Tukarr lah Header Baru !
Yangg benda nih , mesti ada yang cakap cam nih kan ? Lyssa nih  , asyik letakk header nih je ? Tak kan takk nak tukar header baru kott ? "Bosan hari hari aku masukk blog dia , pastuh , tengok muka diaa yang takk secomel mana , tapi , membajett comel nak mampuss.. " kan ? kan ? Ada takk yang cakap macam tuh ? Ada.... Lyssa tahu . huhuhu~ Adess . sekarang nih, Lyssa rasa cam takk de masa lak nak buat header segala bagaii . Lyssa ingat lagii dulu-dulu time baru dokk berjinak dalam dunia blog ni lah kan . Rasa macam boleh dikatakan setiap minggu nak tukar header. HAHA . Sekarangg , dah lama berblog , nak ke PHOTOSHOP pun dahh tak larat . biasa lah . ( Saya sudahh semakin tua!) hehe~


4. Cara dia tulis ! Bosan nak mampuss . Gunalah ayat yang 'Bombastic' Siket !
Ishk . Ishk . Cara penulisan pun kena complent jugakk ke ? HAHA . Padahal tak de pun orang komplent pasal benda nih  . Tapi tak tahu lah , siapa-siapa yang cakap belakang tuh , ada lah kot kan ? Ok . Lyssa mengaku yang cara penulisan Lyssa agak membosankan  . Tak macam blogger lain yang selau je orang view blog diorang . Cara penulisan yang terbaekk ahh ! Lyssa punya ayat biasa-biasa je . Tak reti lah nak buat segala bahasa kiasan bagaii . kehkeh . "Be yourself!" Jangan terkedekk-kedek nak ikot gaya penulisan orang . Mana best cam tu , kan gaya sendiri tuh bagus . Ada pulakk nak ciplak2 ayat orang kann ? Tak baikk uh . =)


Psst .. Terpikir - pikir .. apa lagii yang membosankan eh , bila datang blog Lyssa nih ?

Terima Kasih , baca entry ni . Comment jom ! ^^


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

80 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Achik SYIDA
AUTHOR
August 25, 2011 at 1:35 AM delete

ok apa , tak membosankan pun c:
lyssa dah tak letak lagu ke dekat blog lyssa ?

avatar
aima mazlan
AUTHOR
August 25, 2011 at 1:39 AM delete

xpnh bosan pun masuk belog lyssa :)

avatar
Nurul Mazni
AUTHOR
August 25, 2011 at 1:51 AM delete

tak bosan pun lah datang blog lyssa.. coz blog ni secomel ownernye.. hehehe

avatar
niyna | rara
AUTHOR
August 25, 2011 at 1:52 AM delete

rasanya so far tiada kot. sy tgk okay je but sy tggu je if ad ap2 changes dlm blog ni hihi :D

avatar
MadNip
AUTHOR
August 25, 2011 at 2:03 AM delete

err , nak komen ni .. nak kutuk pun ada .. nape blog awak cantik sgt ? jeles tau tak ? hehehe .. satu lg , kenapa awak ni kreatif ? tersangat kreatif .. Alhamdulillah , Allah jadi kan awak kreatif dan banyak membantu .. TERIMA KASIH AWAK !! ^^,

avatar
♛I'm Eqa♛
AUTHOR
August 25, 2011 at 2:15 AM delete

huhuhu~ . lawaks la ka lyssa ni ~
alarr ka lyssa blog kita , kita pnye pasal la na pink ke apa ke . lg pun eqa suka je blog ka lyssa . cun apa . Eqa tgok Blog ka lyssa pun eqa bole tao ka lyssa ni mcm ne , hee ~ .. Muuahhxx . KEEP BLOGGIE YA . love ure tuto ! <3

avatar
Myrul Fitri
AUTHOR
August 25, 2011 at 2:31 AM delete

: : err ~ tak bosan pun ' syok je masuk sini . . blog nie sangat awesome oke ^_^

avatar
blacky ;D
AUTHOR
August 25, 2011 at 2:38 AM delete

Eh ehhh! Mana ada kitorang cakap macam tuu! Satu pun taaakkk! HAHA. ;)

avatar
Ieyra Suraya
AUTHOR
August 25, 2011 at 3:09 AM delete

hahahah pink p0n pink la haahahah asalkan comey ... ade ke yg kte gitoo ? hahahahah

avatar
August 25, 2011 at 3:13 AM delete

blog lyssa yg terbaik!!~ caya la wok..

avatar
Ary
AUTHOR
August 25, 2011 at 3:28 AM delete

salam lyssa...x delah lyssa..blog lyssa ni comel sgt cam tuannya. x jemu kalu selalu dtg sini pon...:)

avatar
dela taufique
AUTHOR
August 25, 2011 at 4:28 AM delete

salam . tak boring punnn cik lyssa eh . all your entries are nice ! saya tak pndai nak design2 blog mcm ni hehehe . kalau cik lyssa nak tgk blog saya mcm mne, meh la ..

pintu rumah sy bukak sokmo hehee

avatar
MIAMIAMIA :)
AUTHOR
August 25, 2011 at 4:45 AM delete

sape yang berani ckp cm gitu!! meyh saya tolog cekik dya sekali :)

kalau tade blog awk, tade tutorial..
bila tade tutorial, tade la lawa blog dyaorg, kan kan :)

avatar
August 25, 2011 at 4:50 AM delete

haha.. blog lyssa takkan pernah bosan :)

avatar
fifipinky
AUTHOR
August 25, 2011 at 5:35 AM delete

blog lyssa x bosan la dik...
ske je tgk blog lyssa ni...
sweet n comey jer...^^

avatar
fifipinky
AUTHOR
August 25, 2011 at 5:35 AM delete

blog lyssa x bosan la dik...
ske je tgk blog lyssa ni...
sweet n comey jer...^^

avatar
farah hanim
AUTHOR
August 25, 2011 at 5:56 AM delete

haha
lawak la lyssa nie
die tnye die jwb
weeee :P
chill la dear^^
tak dok bosn la :)
wink**

avatar
fieha
AUTHOR
August 25, 2011 at 6:10 AM delete

salam..
sy suka baca blog awk..selalu kot..tp kdg2 je komen..hehe..x bosan pon blog awk ni.. ^__^

avatar
FYA PELANG!
AUTHOR
August 25, 2011 at 6:43 AM delete

haha. lawak lha lyssa ni. ce fikir sejenak, kalau bosan kan, nape ramai komen lyssa. haa. nape nape ? jwb jgn xjwb. haha. tu mknenya, blog lyssa masih d kategorikan best lha tu :)

avatar
August 25, 2011 at 6:54 AM delete

@Achik SYIDA

hee. thnx . ehh Tak letakk dah pun . huhu . Ye lah . Kalau letakk nanti , ada pulak orang tak suka.. sebab diorang nak focus buat tutorial . tetiba , music jadi bercekeceramuk kalau new tab bynk sgt . tak gitu ?:)

avatar
August 25, 2011 at 6:54 AM delete

@Nurul Mazni

hahha . owner nih comel ? merepekk je lah . sis , lagii comeyyy :*

avatar
August 25, 2011 at 6:55 AM delete

@niyna | rara

hehe .gud.gud . jujo tuh.. oke! nak tunggu chnges ye ? nak Lyssa tukarkan mcm mana ehh ? any ideas?:)

avatar
August 25, 2011 at 6:56 AM delete

@MadNip

hekhekk . amboihh.. kutuk nyer dia.. kutukan tuh , terlampauu jujoo tuh.. keh4! . Mana de kreatif lah .tgk blog org lain lagii lah kreatif teramat !^^

avatar
August 25, 2011 at 6:57 AM delete

@♛I'm Eqa♛

hahaha . lawakk ke macam thoo ? tak thu pulakk . kalau lawakk . meh jom gelak sama - sama . hahahaahh :)

avatar
August 25, 2011 at 6:57 AM delete

@blacky ;D

hhaahaa . .satu pun takk ? biar btol nihh ? ati sape tahuu . huhu ~

avatar
August 25, 2011 at 6:58 AM delete

@Ieyra Suraya

eheee. comel ke ? warna ape , yang best lagii ehh ? :)

avatar
August 25, 2011 at 6:58 AM delete

@Ary

ehee.. tol ehh tak jemu . Lyssa jemu masukk blog Lyssa sendiri . keh4!

avatar
August 25, 2011 at 6:59 AM delete

@dela taufique

hahaha . Lyssa design pun cm besa ja . tak de lahh pndai mana pun . btw , thx sebab puji entry Lyssa nice. haha . kembang sekejap :)

avatar
August 25, 2011 at 7:00 AM delete

@MIAMIAMIA :)

ehee.. tapi ,yang agak tension nyer , bila dorg buat tuto tuh , takk jadi, kangg , marah2 lyssa.. aiyoo. :( sobsobsob ~

avatar
August 25, 2011 at 7:01 AM delete

@farah hanim

hahaah . mesti lah tnya sendiri jawab sendiri .nanti , tak de owg nak jawab , buat malu je tnya sorg2 ! haha .

avatar
August 25, 2011 at 7:02 AM delete

@fieha

ehehe. thnx fieha . Tapi , rerajin lah komen taw kat blog nih. hihi !~

avatar
August 25, 2011 at 7:02 AM delete

@FYA PELANG!

hahaha . ramai yang komen , tak semstinya blog Lyssa best ! haha .~

avatar
August 25, 2011 at 8:22 AM delete

bosan sikit je p xpe lisa cumel..

avatar
Mr.Baiz
AUTHOR
August 25, 2011 at 10:02 AM delete

blog lyssa mesti la best..

avatar
dAyAnA. ヅ
AUTHOR
August 25, 2011 at 11:00 AM delete

ta bosan la cik lyssa oi .
tenang je msok blog neh . hehe :)

avatar
linda malenni
AUTHOR
August 25, 2011 at 11:19 AM delete

ngga lah cik lyssa..
blogmu ini tak ada yang membosankan :D

avatar
alia zainol
AUTHOR
August 25, 2011 at 11:21 AM delete

manusia memang susah untuk puas hati :)

avatar
August 25, 2011 at 12:08 PM delete

kak lyssa jgn la ambik hati kad org yg jeles dgn belog kak lyssa ni serius tau intan ckp belog kak lyssa cute byk tip and byk tuto yg bergune tuk blogger baru cam intan ni kak lyssa jgn seday2 okay :)

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
August 25, 2011 at 12:17 PM delete

ish! bosan la blog dia nie..arghhhh!!!
tapi kenapa aku kerap masuk blog dia nie..hahahaha..

raya nie tunggu i terjah balik pulau! yeah!

avatar
UmmiSyuhada'
AUTHOR
August 25, 2011 at 1:07 PM delete

spe ckp...blog kak lyssa kiut taw.... :D best2,and tutorial yg mmbantu tu.kena bterima kasih la ^^

avatar
August 25, 2011 at 1:23 PM delete

tak pernah bosan pun singgah cnie..
blog awk nie banyak tutorial..

~lyssa biarkn jer org2 mcm gtue k,setiap blogger tue ade identiti tersendiri kn..so teruskn dgn identiti blog awk nie, lgpn tutor awk nie mmg bnyk mmbantu blogger2.. ~ (^__^)

avatar
iqwanroslanni
AUTHOR
August 25, 2011 at 1:52 PM delete

tak pernah bosan dengan blog sis

avatar
sUeYa
AUTHOR
August 25, 2011 at 2:22 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Cik Nynna
AUTHOR
August 25, 2011 at 2:39 PM delete

cik nynna ;
haha xbosan pown!!best lg ada ar :)

avatar
August 25, 2011 at 2:53 PM delete

Cntk La lha, mane ade xcntk

avatar
gadis misteri
AUTHOR
August 25, 2011 at 2:57 PM delete

saye x penah pon bsn masuk blog akak
sbb blog akk nie cantik ..

avatar
Katzuya Bella
AUTHOR
August 25, 2011 at 3:01 PM delete

Ini lah blog yang terbaik saya pernah masuk .. kalau sehari tak jenguk blog ni , tak sah =D

avatar
miss ida
AUTHOR
August 25, 2011 at 4:20 PM delete

x b0san p0n baca sis pnya bl0g...mnarik lg ada!!

avatar
merahitujambu
AUTHOR
August 25, 2011 at 4:33 PM delete

biasa laa tu manusia..

nk doodle free jom laa

avatar
Farhani
AUTHOR
August 25, 2011 at 4:50 PM delete

Sabar je la Kak Lyssa,,mungkin ada hidayah di sebalik semua ni.. :)

avatar
Myrul Fitri
AUTHOR
August 26, 2011 at 2:44 AM delete

@Lyssa Faizureen err ~ ikhlas dari haty nie ' ihih ^__^

avatar
Sis Zaty
AUTHOR
August 26, 2011 at 10:21 AM delete

x bosan lngsung pon..=)

avatar
Qama Rina
AUTHOR
August 26, 2011 at 12:36 PM delete

blog akak yg terbaek...xd kekurangan pun...:)

avatar
aya blog
AUTHOR
August 26, 2011 at 7:01 PM delete

AYA RASA BlOG KAK LYSSA BEST!!

Cuma blog kak lyssa nye lain dari yg lain...lain dari segi ...sbgi contoh facebook tu,huh kak lyssa x pe ade photoshop...aya x de pun....hwuuuauaaaahhhhh!:'(

avatar
cik zirafah
AUTHOR
August 26, 2011 at 8:36 PM delete

kk lyssa
mne ad bocn,,
besh arhh view blog kk lyssa,,
meh cneyh cter cper yg kter blog kk lyssa neyh bowink,,
emh saia ckik dye 77 kli,,

avatar
wanniez
AUTHOR
August 26, 2011 at 9:55 PM delete

akk jgan la tuka kaler pink tu . saye suke saye suke . huhu .

avatar
August 27, 2011 at 5:26 PM delete

chantek la colour blog akax nie :) kreatif btol akax nie .

avatar
afina rahmat
AUTHOR
August 27, 2011 at 9:25 PM delete

akk buat corak ape pun cantek (macam orangnye ..) dan akk creative .tak bosanlah datang blog akk .

sweet..kemas lagi !

avatar
sha my heart
AUTHOR
September 10, 2011 at 1:41 AM delete

bila awak tanya bosan tu, baru terfikir bosan juga ek blog budak ni. haha~ kejam giler.

follower ramai dear, gunakanlah dgn sbaiknya =) (er, faham x?)

avatar
September 17, 2011 at 6:47 PM delete

x bosan la kak.. trime jer le ape kate2 diowang tu.....hehehe.. nurul suke wane pink!

avatar
atenohaten
AUTHOR
September 29, 2011 at 12:47 PM delete

eh eh! baru jumpe belog nih laa.. dah follow punnn... lagi besh dari epal2 tu yg somtink.. haha. >:D
belog nih dot com lahh.. wahhhh!!
ermmm... thnkx..... bg yg beginner as i ammm.... wuuuwuuuwoot!

avatar
October 20, 2011 at 3:55 PM delete

Wassalam..
x pernah bosann pown masuk blog Kak Lyssa ..
jeless adelah
~blog akak lawa sgt~
hehehe..
sume yg akak ckp tu x pernah sye ckp. ..
and satu lagi , part "Bosan hari hari aku masukk blog dia , pastuh , tengok muka diaa yang takk secomel mana , tapi , membajett comel nak mampuss.. "
akak x pernah bajet comell..
mmg terang-terangan Allah kurniakan wajah yg comell utk akak..
Nota kaki: tapi bukan utk membangga diri..

tapi akak x pernah membangga diri.. tu yg Balqis suke..kak Lyssa best..

avatar
Norlida Ramli
AUTHOR
October 30, 2011 at 12:39 AM delete

hehe..x bosan pun..
makin suka baca lagi ada la..hehe

avatar
syasyajohan
AUTHOR
December 3, 2011 at 4:05 PM delete

wahai kak lysa.
kalau bosan tak adanya followers sampai 30000 lebihkan?
(:

avatar
vee the queen
AUTHOR
December 6, 2011 at 11:43 PM delete

sebab bosan la visit blog awak..ape2 pon visitlah blog saye..boleh berkongsi sebarang due.eheh..:)

avatar
sakura
AUTHOR
December 8, 2011 at 10:23 AM delete

tak bosan ..kat sini seronokla banyak informasi boleh dapat tq adek lyssa :)

avatar
January 10, 2012 at 2:14 PM delete

Manee ade bosan bestt lahh ^_^ peace

avatar
una imana
AUTHOR
January 12, 2012 at 7:33 AM delete

assalamualaikum.
lysa..blog awk x mmbosankan sbb cute sgt pastu bnyak ilmu yg dpt sy timba kat cnie...thnks ek..:)..jmputlah dtg ke blog sy..<----bdk baru stun jgung..huhuhu

avatar
Ziera Ieyah
AUTHOR
January 16, 2012 at 6:33 PM delete

erk smpai ati de org nk kutuk blog lyssa ea. ade ke ptut. blog ni byk bntu zira dlm berblogging ape.hehe btw tenkz lyssa.

avatar
ziera ramli
AUTHOR
June 26, 2012 at 1:45 AM delete

seriously, tak bosan langsung pon :) suke baca kat blog sis nih:D doakan kita jadi mcm sis jugak,huuu. (padahal muda setahun je) hehe, tp kite kena hormat akak kan, peeaccee ~

avatar
Eya Suri
AUTHOR
June 28, 2012 at 3:24 PM delete

blog akk cntik .. sape yg ckp mcm-2 tu mmg x sdr diri la / NTAH-2 DIE PON PKAI TUTO DR AKK .. ^^ masehh naa akk sbb buat tuto .. klau x , eya x tau ape nk buat bg cntex blog tu :) ehee ^^

avatar
Mimi Shamimi
AUTHOR
July 9, 2014 at 7:19 PM delete

Kak Lyssa punye blog cantik laa..x bosan pon

avatar

Google+ Followers