Pusing ... Pusing ... Pusing .... Korang ! Sabar Taw !! :)

Gadis Kidal Berceloteh...
20/08/2011

.Assalamualaikum ! ^^
(Jawabb .. Jawabb .. Tak jawab dosa taw) .

 Pergh.. Apa ke jadahh nye korang niyy..
Aiyooo . Bikin kepala gua pusingg larr~


Pusing - pusing berputar putar lagi tu . 
Rasa macam tengah naik Voltex masa ada Pesta Penang hari tuh je ... kehkeh .

Macam kelakar je . Korang . Korang .. hehe ..
Sejak Lyssa letakk benda alah kat bawah ni kan ...

 

Ha laa . benda atas nih lahh ..
Tu diaa haa.. Penuh Shoutbox Lyssa dengan persoalan berbunyikk :







 
Haaa . Dah baca kan ? Memang banyakk sungguh permintaan daripada korang neyy kan ?

Bukan setakat shoutbox ! Wall Lyssa dekat Lyssa Dollixious pun banyak jugakk tanya ..
Ingat Fesbukk tu je yang ada.. Rupa-rupanya , fesbukk Lyssa Faizureen pun ada jugakk ..
Lagii lahh banyakk . !! Fan Page Lyssa pun lagii banyakk yang tanya pasal tuh . HAHA .
Kenapa korangg.. kehkehkeh..
Best sangat ke ada benda "Welcome Image" tuhh. HAHA .
Ramai jugakk ehh yang berminat nak buat benda tuh. huhu !
Tak pe korangg ..

Sabar taw ! Sabar tu kan separuh daripada iman ?
Jangan risau ! Lyssa pasti akan buat tutorial untuk benda tuh ok ?

Bukan setakat tutorial yang Lyssa akan kasik ..
Siap bagi Freebies untuk Entrance tu lagii lahh . :)
Don't Worry . Be Happy ! ^^

Chill yea , beb ! k baii .
Opss  . Lupa nak bagitahu , Lyssa akan post tutorial tu , esok ! (21/08/2011) ok ?

Daaa~

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

36 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
August 20, 2011 at 9:50 PM delete

kidal jugak ke ? hahha . samalah kita :D

avatar
Adibah Sufi
AUTHOR
August 20, 2011 at 9:53 PM delete

ok terima kasih kakak comel :)

avatar
Eyqa Hasnan
AUTHOR
August 20, 2011 at 10:00 PM delete

alahai ! nak kak lyssa ! dah lama tunggu nie . . freebies satu ! HAHAHA

avatar
Anisa Liyana
AUTHOR
August 20, 2011 at 10:04 PM delete

tak sabar nak tuggu tutorial nie dari kak lisa :)

avatar
Zue
AUTHOR
August 20, 2011 at 10:07 PM delete

Thaks kak Lyssa! ♥

avatar
Miss Xyz =)
AUTHOR
August 20, 2011 at 10:12 PM delete

nk tau, nk tau.. haha XD

avatar
August 20, 2011 at 10:26 PM delete

adesssssss...........ingatkan sy sorg ja yg nak tau.....baru bkk tgk ja,rasa lain plak,dan brminat.....tak sbr nk buat......

avatar
August 20, 2011 at 10:38 PM delete

kesian lyssa..haha..sbr itu separuh drp iman..heee

n yen punye tutorial WELCOME NOTE...just sharing :)
http://myazreenshafila.blogspot.com/2011/08/tutorial-welcome-note.html

avatar
Dyla Adlina
AUTHOR
August 20, 2011 at 10:48 PM delete

Hehe .. Ok .. Tak sabarnya!! Hehe ..
Edit dkt PhotoShop eh ?? :D

avatar
Dyla Adlina
AUTHOR
August 20, 2011 at 10:48 PM delete

Hehe .. Ok .. Tak sabarnya!! Hehe ..
Edit dkt PhotoShop eh ?? :D

avatar
fifipinky
AUTHOR
August 20, 2011 at 11:01 PM delete

wahhh..rmainye nk tau...hhehe..
cayalah lyssa..
goodluck girl..^^

avatar
Qama Rina
AUTHOR
August 20, 2011 at 11:11 PM delete

hehehe!!! ok la kak...terbaek...
:)

avatar
Liana Norazmi
AUTHOR
August 20, 2011 at 11:11 PM delete

Oyeaahhhhhh...thanx my dear...xsabar nak on9 esk...hahaha~ :)

avatar
tasya linda
AUTHOR
August 20, 2011 at 11:18 PM delete

Cepat kak lyssa , nak tahu mcm mana nk buat welcome note tu :)

avatar
August 20, 2011 at 11:20 PM delete

oke lyssa :) best tuto nh . hee . sy wait esok !

avatar
mimi suraya
AUTHOR
August 20, 2011 at 11:57 PM delete

Nih Semangat nih .. seiap ade freebies ag ... hohoho kak lyssa buat warne ungu leh ? hahahaha ngee~~

avatar
Ash
AUTHOR
August 21, 2011 at 2:13 AM delete

sye tau dha..thx for ajar sye buat blog jadi cantik..thx..thx....
http://ash-story.blogspot.com/2011/08/tutorial-welcome-image.html
see u soon..thx

avatar
Gen2Merah
AUTHOR
August 21, 2011 at 5:25 AM delete

berkunjung dari blog cik Lulu Caldina..
followed blog menarik ini.. salam ukhuwah

Ikhlas
~GenMerah~

avatar
August 21, 2011 at 5:36 AM delete

haha ~~ ciannyer ~~

x sbr nk tnggu tuto nyer :)

kehkehkeh ~

avatar
FYA PELANG!
AUTHOR
August 21, 2011 at 6:01 AM delete

haha. tu sebab ramai suka blog ni. sebab, murah hati nak ajar kami yang tataw pape ni :) siap freebies lg :)

avatar
kaizen
AUTHOR
August 21, 2011 at 6:18 AM delete

buat jer...komfom dorg terjah cecepat nnt...

avatar
August 21, 2011 at 6:26 AM delete

wah.. bagus nye kak lisa ;)

avatar
NORHIDAYAH
AUTHOR
August 21, 2011 at 7:49 AM delete

da 21/08/11 ni cik lyssa. :)
patut ler pelik..
asal lar lambat sgt loading blog lyssa ni.
xperasan pulak ada CLICK TO ENTER tuh. hehhe

avatar
August 21, 2011 at 9:34 AM delete

Yeahh ! Tk Sabar nk tg0k ! =D

avatar
CikAtien
AUTHOR
August 21, 2011 at 10:09 AM delete

jyeahhh..nak nak jugak..akhirnya..thanks lyssa :)

avatar
Izzul Amir
AUTHOR
August 21, 2011 at 12:03 PM delete

hehe mmg comel pon welcome page tu , tak heran ramai tanyee
hihi

avatar
eykien v-keyn
AUTHOR
August 22, 2011 at 7:37 PM delete

sye pon ade request ke??ade la plak..lpe la...tp tak reti la nk wat..emm

avatar
August 24, 2011 at 3:55 PM delete

salam ,, thank you kak lisa ,, saye dah berjaya buat <3 :)

avatar
baby.bieya
AUTHOR
September 1, 2011 at 7:02 PM delete

mcm mane nak tukar pic sendiri?

avatar
Najua Dongjun
AUTHOR
December 12, 2011 at 4:46 PM delete

salam , kak lyssa . mcm mne akak buat mouse utk click tu ader gamba ? tlg ajrkan .

avatar
Nur Fathihah
AUTHOR
December 22, 2011 at 2:12 AM delete

kak lyssa bley x kak lyssa letak lagi elements welcome image tuh...
hope bleh....

avatar
February 25, 2012 at 6:15 PM delete

KAK LYSSA..
BOLEH X BUAT KAN WELCOME IMAGE TUH..TUK FARHAH

CNTIK LAH AKAK PUNYA,,,
ADA NAMA AKAK..
LINK BLOG AKAK..
KITAORG X DE..

avatar
Gadiz Cool
AUTHOR
July 23, 2012 at 4:50 PM delete

Kak Lyssa Boleh Buatkan Welcome To My Blog untk Sye , Pliz , Cntek La .

avatar

Google+ Followers