Siapa Nak Tempah DVD Tutorial Photoshop ? Murah je !

Gadis Kidal Berceloteh...
1 Ogos 2011


.Assalamualaikum.

HEHE . Dikesempatan ini , Lyssa nak tanya kat korang nih  . HEHE..

Tanya apa tuh ?  

Ada takk yang nak tempah kat Lyssa ,
DVD Tutorial Photoshop??

Ada takk ? Ada takk ? Ada takk ?

hehe . Baik korang cakap ada . Kalau takk , kasi korang makan tapakk kasut Lyssa nak ? huhu..kidding ^_^ 


Alar , murah je lah korangg .
Lyssa tahu , dekat sini ramai yang tak tahu nak edit guna photoshop kan ??
Kejap kejap tanya Lyssa nak buat itu lahh .. ini lah .. HEHE .
Sekarang dunia sudahh moden mehh . Cikalang , ada olang jual itu DVD oo.
Lugi kalau lu olang tak beli mehh . hehe (apek mana tersesat nih??!) huu~ 


Ok . Ok. Dengan hanya RM40 (sekali dengan kos penghantaran) ,
RM40 (ada 5 DVD tuuu)...
korang boleh dapat macam - macam ilmu oo kat sana . Tambah2 lagi pada yang meminati gila dalam bidang photography nih. Korang boleh belajar edit segala bagai ! Best giler wokk ! hehe . Rugi ooo kalau tak beli..


Kalau korang nak tahu lah kan , kalau DVD Original harganya lebih kurang RM379 .. Tak ke mahal tuh ? Kalau korang tempah kat Lyssa.. RM40 pun boleh dapat dahh :) Kalau yang ori tu , nak order pun dari luar negara ? Sanggup kah korang ? hehee . Alar.. Cepat2 beli sementara stok masih ada ! :) JOM !!

Nak tengok takk , apa yang ada dalam DVD tu ? Lihat Bawah ye ! :)


DVD 1


 
 
 
 DVD 2



 
 
 
 DVD 3




 
 
 
DVD 4






DVD 5

 
 
DVD kat atas ni semua bukan DVD Adobe Photoshop taw?
Kangg ada pulak yang salah paham ..
Semua DVD ni , dia ajar mcm mana nak edit gambar segala bagai ..
Mudah difahami .. sebab akan diajar dari basic sampai ke expert tuh..
 
Nak ulang sekali lagi ni .. :
"Rugi ooo kalau korang takk beli ! Ter-saangat lah rugi ^^"
 

Pada sesiapa yang nak tempah tu , boleh emel Lyssa di : 
lyssasecret92@yahoo.com

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

70 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
afina rahmat
AUTHOR
August 1, 2011 at 9:53 PM delete

cam best je bunyi nye .. :D

saya pon banyak lagi tak tahu pasal photoshop ni !

avatar
August 1, 2011 at 9:55 PM delete

@afina rahmat

hehehe . memang bes pun . so , apa yang ditunggu2 lagi ? Send emel kat Lyssa kata nak tempah ok ? :)

avatar
August 1, 2011 at 10:08 PM delete

@Samira Mira

RM 40 .. 5 DVD ! Berbaloi kan ? apa lagii . jom ! ^_^

avatar
Nurul Atikah
AUTHOR
August 1, 2011 at 10:10 PM delete

teringin lah nakk ,kih3 ,
tapii ,tade duit ,adek just ad adobe photoshop CS4 jee ,tapii tak sama kan ng CD kak lyssa ni ? :)

avatar
Tia Almira
AUTHOR
August 1, 2011 at 10:14 PM delete

Cara dia ajar tu senang ke nak faham ? btw, ni utk photoshop CS2 boleh ke ? TQ

avatar
August 1, 2011 at 10:26 PM delete

sudah follow.. ^^

http://antooungu.blogspot.com/

avatar
August 1, 2011 at 10:29 PM delete

Wahh..menarik.nak tempahlah boleyy ? :)

avatar
syapik naser
AUTHOR
August 1, 2011 at 10:35 PM delete

kak lyssa yg comel ! syapik nak !!!!! hahaha,,lame dah cary yang murah ni ! akhirnya dapat jugak ! woaaaaa !!!! syapik nak,,nanti syapik email kak lisa !! duit bile nak ni ???? bile boleh dapat ?? ta sabar2 dah ni ! hihihihi...

avatar
oty Mera
AUTHOR
August 1, 2011 at 10:39 PM delete

ello kak lyssa.. nak tanyer.. 2 photoshop cs berape??

avatar
syapik naser
AUTHOR
August 1, 2011 at 10:50 PM delete

syapik dah add kak lyssa dah dalam yahoo taw ! nanti kak lyssa approve lah taw !!!! huhu,...

avatar
mr_jingga
AUTHOR
August 1, 2011 at 11:05 PM delete

Hai Sis Lisa...
Bleh tlg uatkn header?

avatar
Hairi & Anis
AUTHOR
August 1, 2011 at 11:53 PM delete

kakak nak satu!!(: email cam ne nak beli kat hairianis@gmail.com.

avatar
Ummi
AUTHOR
August 2, 2011 at 12:58 AM delete

ala takda fulus la lyssa...purse tgh puasa skrg...hehe jgn bg tapak kasut tau...bg la kasut...kasut raya..hihi
contest ! for loving couple

avatar
AiDa SyaFiQa
AUTHOR
August 2, 2011 at 6:50 AM delete

mcm best jer..tp,yg nie die tunjuk kat kiter ea cara2 nak edit gmbar???..senang ker nak fham??

avatar
August 2, 2011 at 7:10 AM delete

@Nurul Atikah

lahhh . memang lah tak sama .. hehe . ini DVD untuk cara-cara dia ajar kita mcm mana nakk edit :) Beli lahh ^^

avatar
August 2, 2011 at 7:11 AM delete

@Tia Almira

untukk semua jenis photoshop bolehh .
Dia akan ajar dari basic sapai ke expert terus. :)

avatar
August 2, 2011 at 7:11 AM delete

@IZZATI SYAZWANI BLOGGERLIXIOUS

bolejj . bolehh . kalau nak tempah , emel Lyssa ok ? :) secepatnye taw ? hehe .

avatar
August 2, 2011 at 7:12 AM delete

@syapik naser

hhehe . ok . kalau nak ! kena emel akak dulu yerk. tgk ada emel tuh kan .. send je kata nak beli . nanti , akak akan suruh isi detail nyer ehh ?

avatar
August 2, 2011 at 7:13 AM delete

@iffah.nurdini

heee . kalau besh , kena beli lah ! :) jom !!

avatar
August 2, 2011 at 7:13 AM delete

@oty Mera

ini bukan nyer photoshop. tapi ni dia akan ajar kita , macam mana nakk edit...

avatar
August 2, 2011 at 7:14 AM delete

@kaizen

yupp .! 5 keping.. RM 40 :) berbaloii kan ?:)

avatar
August 2, 2011 at 7:16 AM delete

@AiDa SyaFiQa

ehee . mesti lah senang .. dia tunjuk dr basic sampailah ke expert.:)
Beli lah ^^

avatar
August 2, 2011 at 11:39 AM delete

salam lysa..sy nak dvd tue,cam best jer..tpi..sob..sob..kewangan pula yg sperti tidk membri keizinn..insyaALLAH sy akn brusha keras untk mndptkn dvd tue..

idzatulnur333@blogspot.com

avatar
August 2, 2011 at 11:51 AM delete

@nur idzatul mahfudza

tak pe . pelan . pelan ok ? Lyssa aka tunggu kamu ^^

avatar
August 2, 2011 at 2:53 PM delete

sapa yg buat DVD tu kak lyssa ??
kak lyssa eh ??
pndaii nyaa !! mcm mna nk buat!! :O

avatar
Nurin Hadirah
AUTHOR
August 2, 2011 at 2:59 PM delete

cd nih dia ajar edit pakai ape ? kalau bukan photoshop, edit guna ape pulak ?

avatar
Nurul Atikah
AUTHOR
August 2, 2011 at 3:01 PM delete

ohh ,hee ,tade duit lg lahh kak ,tunggu lepas raye ,hik3 XD ,mak adek biase lah ,semua nye tak bagii beli ni beli tu ,haiihh -,-

avatar
ica
AUTHOR
August 2, 2011 at 4:43 PM delete

akak... saye tak pahamlah macammane nak adobe photoshop tuh

avatar
Clara
AUTHOR
August 2, 2011 at 4:56 PM delete

nice! teringinlaa..

tp2.. urm.. kalau thun dpan ke or 2 thun dpan CR tempah ada agy ke stok agaknye?

heheh..

nak beli tp klu beli skunk pun, tak tgk sgt sbb thn dpan spm n mesti focus kat spm..

Lgian tak retilah nak bank-in2 nih..

again (sila jawab.. keh3..)

agknya ada tak stok utk 2 thn dpan?

=O

avatar
August 2, 2011 at 5:15 PM delete

@Nur Izzati ^_^

HEHE . bukan kak lahh . akk just tolong jual jer. beli lah ^^

avatar
August 2, 2011 at 5:16 PM delete

@Nurin Hadirah

lol.. dia ajar guna photoshop lah :)

avatar
August 2, 2011 at 5:16 PM delete

@Nurul Atikah

ahahha . lepas raya pun boleh ^^

avatar
August 2, 2011 at 5:17 PM delete

@ica

kalau tak paham .. boleh beli . belajar .^^

avatar
August 2, 2011 at 5:17 PM delete

@Clara

hee . insyaAllah .. ada lah kot . apa kata , clara beli dulu.. nanti boleh guna jugakk kan? cm ner kalau habiss,, kan dah rugi :)

avatar
Park Hye Min
AUTHOR
August 2, 2011 at 8:54 PM delete

ERM kak lyssa yang comel lagi cun ,,, Zila nak tanya nih ... Kak Lyssa ada jual CD Adobe Photoshop yang mcm kak Lyssa guna tu ~ ? Saya kalau download , mesti laptop rosak . sbb lambat download . Kalau akak ada jual , InsyaAllah Zila beli :)

avatar
August 2, 2011 at 9:13 PM delete

yang buat tau fake tu pakai fotoshop jenis aperw???

avatar
yaya dluver
AUTHOR
August 3, 2011 at 12:14 AM delete

nak nak tapIIIIIIIIIIIIII....

avatar
August 3, 2011 at 1:29 AM delete

lyssa wana nk tempah bolehh ??? heee

avatar
soooooour
AUTHOR
August 3, 2011 at 1:30 AM delete

pasaran gelap ni...hehehe...^^

avatar
August 3, 2011 at 5:49 AM delete

Saye nakk , tp , tengah kumpul duit ni . Nnt dha cukup sye beli . Postage termasuk dgn RM40 kan ? Mmg berbaloi gylerr arhh . Suke Suke Suke :))

avatar
Clara
AUTHOR
August 3, 2011 at 7:52 PM delete

to kq lyssa > klu beli cmne nak wat pembyran ea?

avatar
August 3, 2011 at 8:30 PM delete

@Clara

akak akan bgtawu selepas clara emel akk . ok ??

avatar
syafiqa amira
AUTHOR
August 4, 2011 at 5:54 PM delete

.atotoo kak lyssa , mira nak jugak boleh . hihiii , tapi camne nak emel kat kak lyssa ? gune ym ke , then duit pulak camne nak post ni .

avatar
August 4, 2011 at 5:56 PM delete

@syafiqa amira

Lyssa tak bukak YM . anta kat emel Lyssa. :) okk ? paham takk ? And . pmbayaran , akan Lyssa bgtawu dlm emel :)

avatar
Mira Samsudin
AUTHOR
August 4, 2011 at 6:34 PM delete

mmg naaakkkkkk sgt sgt...
tapiiii,,, tade duit lorh... :'(

avatar
August 4, 2011 at 6:35 PM delete

@Mira Samsudin

lepas raya pun boleh beli jugakk . hehe..

avatar
miss lollipop
AUTHOR
August 4, 2011 at 8:16 PM delete

sy nk !!!

anis93_kluanggirl@yahoo.com.my

avatar
August 4, 2011 at 9:33 PM delete

toturial je ke? ada bgi sekali photoshop dy tak? reply kt shoutbox fyqa ek :)

avatar
syafiqa amira
AUTHOR
August 4, 2011 at 10:25 PM delete

@Lyssa Faizureen

akak , tak paham lah emel semua ni . camne eh ? emel kat mane sebenarnye ni . blurr hihii , sorry .

avatar
cik Beskod
AUTHOR
August 5, 2011 at 5:55 PM delete

wah nak nak hehe.. tapi pembayaran di acamne yer??

avatar
syapik naser
AUTHOR
August 5, 2011 at 7:16 PM delete

syapik dah email kak lyssa dah !!!! tengok taw !!!! kalau tak de cakap kat imbox syapik taw !!!

avatar
August 6, 2011 at 6:05 PM delete

teringin jugak nak beli, tp xde masa nk tgk dvd nih..:)

avatar
sarah hanim
AUTHOR
August 6, 2011 at 11:27 PM delete

wah awesome !
nak tempah :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/

avatar
Shiffa
AUTHOR
August 7, 2011 at 3:00 PM delete

nak beli , dued pulak kering :(

avatar
Bubble_Haze
AUTHOR
August 7, 2011 at 9:28 PM delete

Lyssa, nak beli. tp after raya boleh?

avatar
ZUL
AUTHOR
August 11, 2011 at 9:58 PM delete

Salam...saya dah buat pembayaran... (zulzat2006@yahoo.com.my)

avatar
aqmal.ar
AUTHOR
August 20, 2011 at 4:16 PM delete

assalam...lyssa,akak pun nk tmpah tp after raya akak bayar,blh?=)

avatar
eika_feyzah
AUTHOR
September 18, 2011 at 6:34 PM delete

kak lyssa eika nk order...coz eika pon tak pndai sgt guna photoshop ne..mcm mna?

avatar
eye in
AUTHOR
September 18, 2011 at 7:59 PM delete

nak beli~ tapi dwet tu la..dwet raye da abes beli MRsimple nye album~ de dwt 200 tu pon save untuk super show 4..ala ..camne ni?? kusut2...nti la.. bodek mommy dulu..keke

avatar
erna syazwana
AUTHOR
September 19, 2011 at 10:26 AM delete

hye lyssa.ade stock lagi ke ni?camne nk buat payment?

avatar
Nohidayya
AUTHOR
September 19, 2011 at 9:24 PM delete

wink wink :)
hye lyssa , humph cam best ouh , tapi nak tanya , yang illustrator punya tutorial DVD tak da ka ?? HAHA :D oarang dah kasi DVD photoshop dah la kan , tamak towl , er BTW , yang DVD lyssa jual nie , sumpah best , nanti fikir dulu nak ke tak k , sebab before dah belaja photoshop , kalau ade illustrator punya lagi best :))

avatar
syaqirin
AUTHOR
November 29, 2011 at 10:12 PM delete

slm lyssa,ade lg x dvd nie? nk bli..huhu..

avatar
Ashaa Gedot
AUTHOR
March 25, 2012 at 12:07 AM delete

kak lyssa jual lagi tak cd ni ?

avatar
sweetmama
AUTHOR
April 29, 2012 at 1:29 PM delete

salam sis..'

plz check ur email for dvd tutorial..yqvm

avatar

Google+ Followers