Apa Rahsia Churp - Churp Meningkat Secara Drastik ?

Gadis Kidal Berceloteh...
08/11/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v

Okeyy . Kembali kita . huhuhu . Sorry lewat ciket . Tadi tengok Cinta Elysa lah :) Ni baru nak taip . Opss * Tadi , dalam ENTRY INI Lyssa cakap apa ? Nak bagitahu rahsia nak tingkatkan earning churp-churp kan ?

Okeyy . Korang daftar tak lagi ? Kalau belum , TEKAN SINI dulu ..

Cara - cara nak daftar :
1. Klik Sign In With Facebook
2. Masukkan Emel dan Password Facebook korang
3. Tekan ALLOW
4. Lepas tu , korang kena selesaikan 4 steps ni dulu :)

i- Authorize With Facebook dulu :

 

ii - Pastu korang kena authorize with twitter lak taw..kalau takda twitter, skip jer..

 

iii -  Pastu korang kena isi maklumat tentang diri korng..yang nie penting..kena isi betul2 sebab butir2 korang nie bertujuan untuk diorang proses pembayaran earning korang nanti..

 

iv - Lepas tu , siap lah ! Korang just tekan REWARD kat atas tu yer ? :)


5. Boleh lah kalau nak share campaign - campaign korang tu semua :) Kalau banyak korang dapat campaign tu .. best lah ! hee :) Kadang - kadang tak de :)


* Okeyyyyy . Sekarang sudah tiba masa nya , Lyssa nak bagi sedikit rahsia , macammana nak tingkatkan earning banyak macam tuh ? Seriusly , senang je :)
HEHE . Sebelum tuh , PLISSS .. Tolong lah .. Tekan semuanya di bawah terlebih dahulu :)


Haa . Okey . Kita teruskan . Cara macam dekat atas neyy . Salah satu cara korang promote campaign korang tu . Seorang Klik jer , korang dah dapat RM 0.20 . Kalau 100 orang ? Err . Hmm . Sangat mudah kan ?


Apa rahsia tiba - tiba je meningkat ? Korang kena promote orang lain untuk join Churp - Churp dengan menggunakan nama korang . Cuba tengok Dashboard Churp - Churp ! Bawah sekali .. Ada kan Gambar Burung Biru .. Yang Tulis >>> Invite your friends and get rewarded for sharing new promos and trends you love the most!

Ada kan ? Okeyy . Korang Tekan Sharing/Keep Sharing ... Lepas itu , CLICK TO COPY :)


Promote dekat orang ramai suruh daftar dengan menggunakan link tu . Seorang daftar , korang boleh dapat RM1.00 .. Cuba kalau 10 orang yang daftar ?? errr . hhuuhu~


Mudah kan ? Korang boleh post dekat Facebook , Twitter , dalam Blog , dan segala laman sosial yang ada !

Itu lah rahsia Lyssa . hehe . SELAMAT MENCUBA KAWAN - KAWAN ! DAFTAR SINI tau ???


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

91 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Nurul Atikah
AUTHOR
November 8, 2011 at 10:29 PM delete

teringin nak daftar ^^ huhu

avatar
wanie
AUTHOR
November 8, 2011 at 10:30 PM delete

wahhh...!!! trimas bgi info!

kookick.blogspot.com

avatar
November 8, 2011 at 10:30 PM delete

wah..dh maju..dpt duet bnyk..

avatar
Ah Long
AUTHOR
November 8, 2011 at 10:31 PM delete

Terbaik ;D
masyuukk ;D

avatar
November 8, 2011 at 10:31 PM delete

ape pun trimas sbb sharing rahsie tu ^_^\/

avatar
Eyqa Hasnan
AUTHOR
November 8, 2011 at 10:31 PM delete

kak lyssa . eyqa dah register tapi tak tahu nak masukkan link blog eyqa at mane sebab takde pun!

avatar
November 8, 2011 at 10:32 PM delete

ohh...akk sedare ade buat jugk churp2 ni...tpi x prnh naik2..nk bgithu die lah..thnks kak lyssa

avatar
SpidermanHere
AUTHOR
November 8, 2011 at 10:32 PM delete

Uhu, takda twitter la. So, Lina share guna FB je ;(

avatar
arnissa
AUTHOR
November 8, 2011 at 10:39 PM delete

wahh.. tebaek lar lyssa.. ngee~~

avatar
November 8, 2011 at 10:42 PM delete

Assalam, gitu rupanya... tapi tak gerak2 juga churp ku tu...huhuhuuh... cehhhhh...

avatar
Diyana Ali
AUTHOR
November 8, 2011 at 10:42 PM delete

wah best kan bila earning byk. hehe

avatar
November 8, 2011 at 10:43 PM delete

Yg nuffnang tu lebih kurang mcm gini ke kak lyssa?

avatar
November 8, 2011 at 10:49 PM delete

Assalam, ada kaedah lain tak Lyssa... hehehehe... saja nak tanya... huahuahua... besalah nak korek rahsia orang...

avatar
husnazahidi
AUTHOR
November 8, 2011 at 11:08 PM delete

huu..dh mcm2 style buat..
tp x grak2 jgak..
hnya mmpu bsbar je..huk3..

avatar
Mis.Simple
AUTHOR
November 8, 2011 at 11:15 PM delete

Kaq Lyssa,klau budax2 bule wat x?

avatar
smilenajah93
AUTHOR
November 8, 2011 at 11:19 PM delete

sys , sedihnyaaaa ~~ xreti :'(

avatar
Oshin
AUTHOR
November 8, 2011 at 11:20 PM delete

member x membantu sgt huhu mcm xde feedback je bila post huhu

avatar
November 8, 2011 at 11:33 PM delete

minta share ye:)
nnti i creadit..boleh x?

avatar
November 8, 2011 at 11:52 PM delete

Sebenarnya rahsia paling besar ialah anda perlu ramai follower twitter, agar mudah iklan anda menerusi twitter tersebar, dan punyai ramai kawan facebook, lebih ramai lebih bagus.

Apabila network anda dah besar, barulah anda lakukan promosi2 berkaitan churp2 ini. Pasti berjaya.

Jika follower tak ramai di twitter mahupun facebook, lambat sikit la. Macam saya ni ... memang lambatttttt giler tapi ia berkesan.

www.hasrulhassan.com

avatar
November 8, 2011 at 11:58 PM delete

lyssa, yg personalize tu kt part mne ye?btw thanx lyssa :)

avatar
November 9, 2011 at 12:22 AM delete

cmne ek. i da register. tp kn juz wt step 1 & 2 jerk. cmne nk edit lg ke pe?

avatar
LaLa
AUTHOR
November 9, 2011 at 12:25 AM delete

dah faham, thanx lyssa =D

avatar
November 9, 2011 at 12:26 AM delete

xjmpa lah nak personalize tu :(

avatar
Myza Sam
AUTHOR
November 9, 2011 at 1:12 AM delete

thanks :) tapi tak jadi pun huhu .

avatar
CiMinniy
AUTHOR
November 9, 2011 at 3:52 AM delete

Dah banyak dah promote , sharing apa semua tu . Tapi , satu sennn pun tak dapat lagi~

avatar
eyza ♥
AUTHOR
November 9, 2011 at 6:17 AM delete

salam kak lyssa .. saya nak mntak tolong sikit .. akak tolong like pic ni bole ?
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=181912238561433&set=a.173183286100995.46837.165734430179214&type=3&theater

then akak tolong lahh suh follower akak like sekali .. harap akak dapat membantu .. amat dihargai .. terima kasih ..
*tapi kalau menyusahkan takpe .. faham .. anyway tengss

avatar
November 9, 2011 at 6:50 AM delete

Tips bagus ni hehe...dah lama join churp2 tapi lama tak usik juga mcm mn nak meningkat

avatar
November 9, 2011 at 8:17 AM delete

akq ,camne nie
x dew p0n yg attorize uh

avatar
Ini Kisah Tia
AUTHOR
November 9, 2011 at 9:22 AM delete

haha .. ni pun taktik churp2 meningkat gak ni ..

avatar
November 9, 2011 at 11:08 AM delete

oh nie rahsia akk ^^ maceh2 :D

avatar
xOxO mOy...
AUTHOR
November 9, 2011 at 11:55 AM delete

salam...hi,cute ar blog akak...:)nak mntk tolong bole tak..hehehehe..????

avatar
EmpayarUtama
AUTHOR
November 9, 2011 at 12:16 PM delete

Oooo camtu ke? Aku nak join le :)

avatar
M@M@ SH@RIDZ
AUTHOR
November 9, 2011 at 2:01 PM delete

good tips... tima kasih lyssa...

avatar
~zatie razak~
AUTHOR
November 9, 2011 at 4:18 PM delete

nak tanye ade tutorial untuk scrollbar yg cute x?? :D plz,plz,plzzzzz.....

avatar
sufy Tashumy
AUTHOR
November 9, 2011 at 11:46 PM delete

@_@!! *sesak nafas secara tiba-2*

avatar
November 11, 2011 at 2:41 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Putri Zafirah
AUTHOR
November 11, 2011 at 11:04 PM delete

Teringin jugak nak daftar churp2 ni tapi mcm susah je. Huhu

avatar
jijah
AUTHOR
November 29, 2011 at 12:26 AM delete

thanks adik lyssa he3...

avatar
November 29, 2011 at 7:43 AM delete

akak lyssa ,
kyta gna link yg dea bgi 2 kn ?
s0 , klu 1 org click mkna ny da dpt 20 sen ?

avatar
November 30, 2011 at 10:11 AM delete

lysa, still x paham ler.. hahaha.. pitam pitam

avatar
Arikal Razali
AUTHOR
December 6, 2011 at 9:01 PM delete

lyssa , kita nk share tu kan , kita boleh paste je eh kt mana mana utk ajk org buat iklan tu ?

avatar
yura
AUTHOR
December 6, 2011 at 9:06 PM delete

kak nak tanye la kalo nak tgk income kite cam ne lak.. akak dah join tapi x berape paham la

avatar
Arikal Razali
AUTHOR
December 6, 2011 at 9:20 PM delete

Thanks lyssa :D berguna sgt . klik iklan iklan kite jugak ye :)

http://www.churpchurp.com/ArikalRazali/share/MaxisYuna

http://www.churpchurp.com/ArikalRazali/share/digigilasale

http://www.churpchurp.com/ArikalRazali/share/SunwayEdu

http://www.churpchurp.com/ArikalRazali/share/tgvsunway

http://www.churpchurp.com/ArikalRazali/share/peroduatweckbot

http://www.churpchurp.com/ArikalRazali/share/churpchurp-invite

http://www.churpchurp.com/ArikalRazali/share/phototalkz1

Sama sama membantu :D hehe .

avatar
fy
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:15 PM delete

churp2 ni kalau kita suro orang daftar sini tuh nk dpt dari mne link dye

avatar
Fatina Rzm
AUTHOR
December 7, 2011 at 10:21 AM delete

Cuba tengok Dashboard Churp - Churp ! Bawah sekali .. Ada kan Gambar Burung Biru .. Yang Tulis >>> Invite your friends and get rewarded for sharing new promos and trends you love the most!

kak lyssa, yg ini saya tak faham, tak jumpa laa, mana ? T,T

avatar
emystory
AUTHOR
December 7, 2011 at 2:04 PM delete

@wanie

tak pahammmmmmmmmm...cmne nk cek income?pastu da click to copy, nk paste ke mane?aduhai..blur.. :(

avatar
nurazyanatann
AUTHOR
December 7, 2011 at 5:00 PM delete

Lysaaa . kat mane nak login chupchup ? dashboard yang mane ? tak fahammm

avatar
December 7, 2011 at 9:58 PM delete

dashboard churp2 tu kat mane ?
ta jmpe pon .
kawan2 kalau tau gtau yee .
huhu

avatar
effa
AUTHOR
December 7, 2011 at 10:08 PM delete

heeeeeeeeeeeee ,, sukaa^^^ . money money money :DD thanxz kiuuuuu sis lyssa .. muheheheh :*

avatar
nurazyanatann
AUTHOR
December 7, 2011 at 11:19 PM delete

Lysaaaa . tolongg ! hihi kat mane dashboard n tempat login?? ta jumpe la sayangggg . sape yang tawu tu mai la bagitawu -__-

avatar
December 7, 2011 at 11:35 PM delete

kak lyssa nak tnya . churp-churp niey tak tipu ka ? tkut plak . sbb mnx 6ber ic . risau jugak .

avatar
December 8, 2011 at 12:16 AM delete

na mintak izin mau share tuto ni eh .
mekasih :)

avatar
amrinagreyson
AUTHOR
December 8, 2011 at 8:40 AM delete

kak lyssa , kalau nak sign in gune twitter dulu boleh tak ?

avatar
December 8, 2011 at 11:41 AM delete

kak lyssa ^^ nanak pnjam picha 4 step tu boleh ? nak buat tutor jugak :) thnkie . . kak comei ^_^

avatar
Creamytious
AUTHOR
December 10, 2011 at 5:01 PM delete

kenapa tak leh @lyssa_secret .. bantu saya . PLEISS :(

avatar
December 13, 2011 at 6:16 PM delete

salam , nk tnye .. yang nak invite kawan tu at mane ek ? tak nampak pun burung kale biru kat bawah ....

avatar
d-dyya
AUTHOR
December 16, 2011 at 9:54 PM delete

salam lyssa . nak tanya . kalau nak close churp2 ni nak buat macam mana ? tahu tak ?

avatar
erma nazillah
AUTHOR
December 17, 2011 at 3:40 PM delete

nk bukak homepage churp churp mslh sgt2..loading page cik lyssa pun slow..sob sob..

avatar
December 20, 2011 at 4:48 PM delete

lissa macam mana nk amik link untuk orng lain mendaftar churp2
sy ada baca lissa ckap kt entry ni
yg ada burung twitter then clikk
pas2 sy x jumpa kt mana yg lissa maksudkan

avatar
December 28, 2011 at 4:08 PM delete

kalau orang tak de blog ,leh ker tekan churp2?

avatar
December 28, 2011 at 5:01 PM delete

kak lyssa , churpchurp nie x blh bukak kat google chrome ke ? akak bukak kat mane ? saya gune google chrome , x blh pun . :(

avatar
December 31, 2011 at 5:21 PM delete

salam lyssa..mcmmne nak letak tulisan yg klik semua tiap kali singgah ke blog saya yg untk promo iklan tu..mcm mna nk buat tu ye...

avatar
January 10, 2012 at 12:17 PM delete

dashboard nye at mne?tekan pe?x jmpe pon..:(

avatar
January 24, 2012 at 3:25 PM delete

assalam kak lyssa,, tq 4 information..btw kite nak tnye cmne nak promote champaign2 tu? n champaign 2 kite dapat dari mane?...

avatar
dakcik
AUTHOR
March 7, 2012 at 12:34 PM delete

salam lysa comel..

Sy xleh nk daftar lah..kalo kat opis nie dia block..hurmm

Laptop plak rosak..hurm sedihh..huhu
anw, TQ for the tips yek!

avatar
Dabel Aa
AUTHOR
March 10, 2012 at 11:53 PM delete

salam lyssa... churp2 dashboard tu kat mana....xjumpa pun...adeh.... pastu blh x ajar mcm mana nk hebahkan reward tu step by step...

avatar
shasha dhiya
AUTHOR
March 11, 2012 at 9:13 AM delete

kak lyssa, kita dah buad dah churpchurp ni. tengok lha iklaniklan churpchurp kita eaa? Tolong kita:)

http://my.churpchurp.com/ShashaDhiya/share/OrangeHairArtStudio

http://my.churpchurp.com/ShashaDhiya/share/churpchurp-invite

http://my.churpchurp.com/ShashaDhiya/share/HiShopJH

http://my.churpchurp.com/ShashaDhiya/share/UDevonScreenProtector

http://my.churpchurp.com/ShashaDhiya/share/OrangeHairArtStudio

thanks :))

avatar
Wan Diana
AUTHOR
March 19, 2012 at 10:02 AM delete

Akak Lyssa. Kalau nak daftar Nuffnang tu guna Blogger ke atau Advertiser?

avatar
putEra HyriEl
AUTHOR
May 19, 2012 at 10:15 PM delete

kalau kite dah post bndi kat mne2..20 sen tuwh masok mne?

avatar
nora81
AUTHOR
May 22, 2012 at 5:39 PM delete

lysa.. mcm mana nak share di blog dan lain2 tu.. conpius lee..

avatar
Me , Dyana
AUTHOR
June 7, 2012 at 5:14 PM delete

kalau budak 13 tahun ni boleh ke daftar churp churp ???

avatar
umie husna
AUTHOR
June 12, 2012 at 10:41 AM delete

http://hakciptaterpeliharaumie.blogspot.com/

please have a l0ok..;)

avatar
October 21, 2012 at 7:56 PM delete

Wah! Menarik ney lyssa...nak try...hehehe...tqvm...

avatar
March 5, 2013 at 6:25 PM delete

Kak Lyssa, kalau sign in with twitter pon boleh kan??

avatar
January 5, 2014 at 12:25 PM delete

oh..ye ke..terima kasih..hehe..

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 12, 2014 at 12:23 PM delete

macam mana nak daftar tak boleh pun guna akaun facebook

avatar
May 2, 2014 at 1:17 PM delete

ouhh .ni rupanya ! nak cuba lahhhh !!tq :)

avatar
May 2, 2014 at 1:17 PM delete

ouhh .ni rupanya ! nak cuba lahhhh !!tq :)

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers