Are You A Malaysian? Do You Use Twitter? Or Do You Use Facebook? Come Here ! SAYS Has Some Presents For You!

Gadis Kidal Berceloteh...
29/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v





Ok . Pernah dengar pasal Says.com tak ? Kalau pernah tu , bagus lah . Bagi yang tak pernah , ianya lebih kurang macam churp-churp lah .  Ada sahaja kempen , kita share dekat kawan-kawan suruh klik dapat RM 0.20 sekepala . Macam tu lah . 

***Korang belum daftar lagi kan ? KLIK SINI untuk daftar okeyy ?

Macam mana nak daftar ? 

1. Korang tekan create new account . 
2. Taip username (nama korang)
3. Then , connect with Facebook

So , sekarang ni , korang dah ada account untuk says.com . Untuk pengetahuan korang , sekarang ni SAYS ada buat satu Giveaway tau ? Diorang nak bagi hadiah melalui cabutan bertuah setiap minggu hari Jumaat pukul 6.00 petang !


Hadiah tersangat lah menarik ! Cuba korang join . Sangat mudah ! Ikut step ni :

1. Korang pergi ke LINK INI dulu .

2. Sekarang korang tengok , ada Grand Prizes dengan Consolation Prizes kan ?

3. Tick 3 hadiah daripada Grand Prizes yang korang harapkan , dan

4. Tick 9 hadiah daripada Consolation Prizes yang korang nak and harapkan !

5. Tekan butang warna hijau iaitu Get Started (!)

6. Dah selesai pun ! Senang sahaja kan ? Kalau korang bernasib baik  , mana tahu kan korang dapat  Samsung Galaxy SII tu , ataupun Apple Macbook ! Siapa tak nak kan ? 


=I wish you Good Luck , dear= xoxo~

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

35 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
ryena
AUTHOR
January 29, 2012 at 8:04 PM delete

akak , macammane nk buat google at tepi blog tuh~ tolong yer >.<

avatar
MauLud Blogs
AUTHOR
January 29, 2012 at 8:11 PM delete

kakak dah dpat pape ke?

avatar
MauLud Blogs
AUTHOR
January 29, 2012 at 8:13 PM delete

kakak dah dpat pape tak?

avatar
ummi
AUTHOR
January 29, 2012 at 8:13 PM delete

kak lyssa,umur 12 pun boleh daftar ke?? tlng balas..

avatar
January 29, 2012 at 8:15 PM delete

@MauLud Blogs

baru start join tadii . Cuba nasib !

avatar
January 29, 2012 at 8:24 PM delete

erm,,,says ni hilangkan status gliterati tak?

avatar
January 29, 2012 at 8:37 PM delete

tade pun button get started tu. :(

avatar
YB Raz
AUTHOR
January 29, 2012 at 8:41 PM delete

says.com ni rasanya dulu dikenali youth malaysia..setiap tahun selalu buat program untuk remaja..

avatar
jijah
AUTHOR
January 29, 2012 at 8:44 PM delete

salam..kak bru jerk joint..mnew la taw kn kot2 adew rzeki kew..toi x hehe...thanks adik bgtaw hehe...
tp bndew nih lh cya kew hehehe.....adik joint da kew..

avatar
YaYaNsMuM
AUTHOR
January 29, 2012 at 8:51 PM delete

Thanks for sharing the info, dear!syg dier!(^_^)

avatar
January 29, 2012 at 9:10 PM delete

Akak, takde pun button get started :(

avatar
cabie
AUTHOR
January 29, 2012 at 11:19 PM delete

macam mn nak tau kita menang nanti?:)

avatar
mirul aar
AUTHOR
January 30, 2012 at 12:00 AM delete

tQ, gud info =)
keep it up,gurl

avatar
-SUPERGIRL-
AUTHOR
January 30, 2012 at 12:25 AM delete

klik 4riban kali dah creat acc tuhh tapi tak jadii lahh jugakkk . haihh ! acanoooo tuhh cik lyssa oii :(

avatar
NorHayati
AUTHOR
January 30, 2012 at 12:36 AM delete

http://sayap-kehidupanku.blogspot.com/ singgah sini

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
January 30, 2012 at 12:54 AM delete

kenapa apit nak tekan shout xleh..ish..

avatar
AnGeL FiRe
AUTHOR
January 30, 2012 at 4:35 AM delete

patutla byk bebenar invitation Says kt group bloggers...haiyaa..:)

avatar
January 30, 2012 at 4:52 AM delete

wah..best nye..tp nur selalu x lucky law cbtn btuah nie..

niwayz..nk ucp congrt koz nama lisa de masuk lam brite tv3 rtu.( tntg either tweet or FB kt PM rtu..wah..kelas gtu..hehe :)

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
January 30, 2012 at 11:57 AM delete

ada je lobang duit dia ni kan>?hehehe

avatar
profmie
AUTHOR
January 30, 2012 at 2:18 PM delete

wah...memg nmpk cm mudah..tp bleh caye ke..hehee
sy tgk blog kamu ni nice and menarik.ape kate kamu follow blog sy pula..hehee
http://theprofmie.blogspot.com/
ape2x pun thnx..

avatar
Mya Dixxeose
AUTHOR
February 3, 2012 at 6:55 PM delete

sys, cane nkk tau kte menang or pape lam says.com tu? reply ek.

avatar
Yaya ★
AUTHOR
February 4, 2012 at 2:11 PM delete

Kak lysa . Sy da tick semua toh , tp yg get started toh xhijau lah . Mcm mne ni

avatar
Lissa.
AUTHOR
February 4, 2012 at 4:35 PM delete

Kak lysa button get started tuh tak hijau punn >< tak boleh click ?

avatar
Mimie Nadya
AUTHOR
February 4, 2012 at 6:25 PM delete

boleh caye ke nie akak?? camana nak tau kalau kite menang??

avatar
|| Syada ||
AUTHOR
February 4, 2012 at 9:18 PM delete

Akak , present yang last tuhh tak cukup satu so takleyh buat :'/ Macam mane nie ?Please tolong !

avatar
marilyne
AUTHOR
February 4, 2012 at 9:41 PM delete

kalau seandainya kita menang ,nk dpt hadiah tu kt ane ?

avatar
February 6, 2012 at 1:49 AM delete

@YaYaNsMuM Kak lyssa , adq dahh joinn dahh :)

avatar
February 20, 2012 at 2:36 AM delete

Mmg best join says.com nie . Cepat & mudah . Berhasil & berkesan . Dh berjaya bawa kua RM50

avatar

Google+ Followers