Home
tutorial
Tips-Tips

14 January 2012

Hari Ni Lambat Update Sebab .......

Gadis Kidal Berceloteh...
14/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Garu - garu kepala . (bukan sebab ada kutu atau penuh dengan kelumumur . Yucks !) Tapi , terfikir kenapa aku lambat update hari ni . Errr . Tahu tak ? Tahu tak ? HAHA . Tengah pagi seaawal 1.15 pagi kemain rajin pulak meng-hapdet kan ? ENTRI INI . Now lambat hapdett pulak ? Tu lar pasal . Tidur lambat lagi semalam . Kan dah bangun pun lewat .


Bangun - bangun , ingat nak ler Lyssa buat kerepek pisang . Tengok - tengok :

 


Herm dah tuh . Terus tak de mood nak update woo ! Disebabkan pisang jadi kekuningan terus tak de idea nak update ! AH(!) . Boleh pulak gitu . Itu satu .


Lagi ?


Hmm . Kenapa lambat update . Sebab :

 


Apa dia ni ? Ramai yang tertanya - tanya . Haishhh . Macam ni . Tadi , try edit blog Lyssa ni . Nak buat cikit kelainan . Nak ringankan ciket blog yang dah berat seberat gajah 30 ekor . Edit punya edit . Lain yang Lyssa nak , lain pulak yang jadi . Konon nak buat tab yang comel kat sidebar tuu . Alahh . Yang (Click Here Beb) tuu . Tengok - tengok jadi macam tu . Ishk . Biar je lah . Comel jugak macam tu . Tak de ah semak sangat . hehe .


Lagi ?


Hermm . Lagi ..  Sebab Lysa dok soal menyoal layan fan Lyssa dekat Page Ini >>Lyssa_Secret  . ehek . Macam - macam jawapan yang timbul bila tanya itu ini . Best layan korang . Korang memang sporting . Huhu . Korang nak menggila jugak dekat page Lyssa ? 
#Sila LIKE di bawah ni :








24 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Meyya Bella said...

Wahh , bangga nya ade gambar kat fanpage lyssa ! :D

Zainina Damia said...

:D Pisang tu lari laju sebab tu teros jadi kuneng! Kahkahh
#TibaTiba

Nurul Hamizah Kefli said...

uit2...gmbr miza ad kat situ la..hehe bangge2..keh3

Meyya Bella said...

Kak lyssa , comel lha tab tu :D

Afifah Hayati said...

Cian lyssa :)

Nur Suha said...

wahh ader nme "Nur Nasuha" sye larh tuhhh .. hahahahaha ^_^

Nur Suha said...

wahh ader nme "Nur Nasuha" sye larh tuhhh .. hahahahaha ^_^

Nur Suha said...

wahh ader nme "Nur Nasuha" sye larh tuhhh .. hahahahaha ^_^

Izz_Zaty said...

Haha! kite dah banyak kali menggila kat Fanpages kak lyssa tu haa.. Dok kat situ je pagi-2 :D

Hafyzah Anuar said...

HAHA~KESIAN KAK LYSSA..TU LA NANTI BANGUN AWAL2 TAU..HEHE ^^

AkuBudakKampung.com said...

nice.
klu dah dapat buat.
hulur2 lah..nak rasa gak anak dara ni wat.
mne taw xsodap...wawawaa

Najla said...

kak lyssa, that's me, Nik Nur Najla :D

Nizam Ijam said...

untung r ramai peminat :P

YaYaNsMuM said...

takpelah la dik...tak dpt buat kepek pisang, buat pisang grg pn sodap aper..hehe

ParkJiEun_JoYoungmin said...

Kesian Kak Lyssa . Tak jadi nak buat kerepek pisang . Haha >< .

Cik Bunny said...

Lyssa, saya nak tanya.
cam mana nak wat button tab macam button Like, shoutbox dan twitter kat sidebar lyssa tu?

Nur Ezzati said...

ske bce entry blog kak lyssa ^_^

Are-ya Mc-ya said...

best jgak layan akak .. harhar .. bosan tgah mlam tadi layan akak , tak ngantuk ..XD

Mirza Afiqah said...

Mcm mne leh ade nme n muke sye dsituh

Azhafizah[フィザ] said...

ouh..patutlah pun ^__^

Aina Farhanah said...

waah..ada nama aina lahh kat fanpage kak lyssa !!

Amirah Hafizah said...

Akak!!ade nama saye!.....,hehehhe...

EYFAalias said...

lain kali suh eyfa kejut tak la lyssa bangun lmbt. ehehehee

polovin said...

ada muka sya kay situ la .. bangga! :O