Hari Ni Lambat Update Sebab .......

Gadis Kidal Berceloteh...
14/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Garu - garu kepala . (bukan sebab ada kutu atau penuh dengan kelumumur . Yucks !) Tapi , terfikir kenapa aku lambat update hari ni . Errr . Tahu tak ? Tahu tak ? HAHA . Tengah pagi seaawal 1.15 pagi kemain rajin pulak meng-hapdet kan ? ENTRI INI . Now lambat hapdett pulak ? Tu lar pasal . Tidur lambat lagi semalam . Kan dah bangun pun lewat .


Bangun - bangun , ingat nak ler Lyssa buat kerepek pisang . Tengok - tengok :

 


Herm dah tuh . Terus tak de mood nak update woo ! Disebabkan pisang jadi kekuningan terus tak de idea nak update ! AH(!) . Boleh pulak gitu . Itu satu .


Lagi ?


Hmm . Kenapa lambat update . Sebab :

 


Apa dia ni ? Ramai yang tertanya - tanya . Haishhh . Macam ni . Tadi , try edit blog Lyssa ni . Nak buat cikit kelainan . Nak ringankan ciket blog yang dah berat seberat gajah 30 ekor . Edit punya edit . Lain yang Lyssa nak , lain pulak yang jadi . Konon nak buat tab yang comel kat sidebar tuu . Alahh . Yang (Click Here Beb) tuu . Tengok - tengok jadi macam tu . Ishk . Biar je lah . Comel jugak macam tu . Tak de ah semak sangat . hehe .


Lagi ?


Hermm . Lagi ..  Sebab Lysa dok soal menyoal layan fan Lyssa dekat Page Ini >>Lyssa_Secret  . ehek . Macam - macam jawapan yang timbul bila tanya itu ini . Best layan korang . Korang memang sporting . Huhu . Korang nak menggila jugak dekat page Lyssa ? 
#Sila LIKE di bawah ni :







KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

24 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Meyya Bella
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:12 PM delete

Wahh , bangga nya ade gambar kat fanpage lyssa ! :D

Reply
avatar
Zainina Damia
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:12 PM delete

:D Pisang tu lari laju sebab tu teros jadi kuneng! Kahkahh
#TibaTiba

Reply
avatar
January 14, 2012 at 3:14 PM delete

uit2...gmbr miza ad kat situ la..hehe bangge2..keh3

Reply
avatar
Meyya Bella
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:15 PM delete

Kak lyssa , comel lha tab tu :D

Reply
avatar
Nur Suha
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:17 PM delete

wahh ader nme "Nur Nasuha" sye larh tuhhh .. hahahahaha ^_^

Reply
avatar
Nur Suha
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:17 PM delete

wahh ader nme "Nur Nasuha" sye larh tuhhh .. hahahahaha ^_^

Reply
avatar
Nur Suha
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:17 PM delete

wahh ader nme "Nur Nasuha" sye larh tuhhh .. hahahahaha ^_^

Reply
avatar
Izz_Zaty
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:18 PM delete

Haha! kite dah banyak kali menggila kat Fanpages kak lyssa tu haa.. Dok kat situ je pagi-2 :D

Reply
avatar
Hafyzah Anuar
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:18 PM delete

HAHA~KESIAN KAK LYSSA..TU LA NANTI BANGUN AWAL2 TAU..HEHE ^^

Reply
avatar
January 14, 2012 at 3:19 PM delete

nice.
klu dah dapat buat.
hulur2 lah..nak rasa gak anak dara ni wat.
mne taw xsodap...wawawaa

Reply
avatar
Najla
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:21 PM delete

kak lyssa, that's me, Nik Nur Najla :D

Reply
avatar
Nizam Ijam
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:21 PM delete

untung r ramai peminat :P

Reply
avatar
YaYaNsMuM
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:23 PM delete

takpelah la dik...tak dpt buat kepek pisang, buat pisang grg pn sodap aper..hehe

Reply
avatar
January 14, 2012 at 3:25 PM delete

Kesian Kak Lyssa . Tak jadi nak buat kerepek pisang . Haha >< .

Reply
avatar
Cik Bunny
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:27 PM delete

Lyssa, saya nak tanya.
cam mana nak wat button tab macam button Like, shoutbox dan twitter kat sidebar lyssa tu?

Reply
avatar
Nur Ezzati
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:31 PM delete

ske bce entry blog kak lyssa ^_^

Reply
avatar
Are-ya Mc-ya
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:43 PM delete

best jgak layan akak .. harhar .. bosan tgah mlam tadi layan akak , tak ngantuk ..XD

Reply
avatar
Mirza Afiqah
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:45 PM delete

Mcm mne leh ade nme n muke sye dsituh

Reply
avatar
Aina Farhanah
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:51 PM delete

waah..ada nama aina lahh kat fanpage kak lyssa !!

Reply
avatar
January 14, 2012 at 5:16 PM delete

Akak!!ade nama saye!.....,hehehhe...

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
January 14, 2012 at 11:49 PM delete

lain kali suh eyfa kejut tak la lyssa bangun lmbt. ehehehee

Reply
avatar
polovin
AUTHOR
March 15, 2012 at 8:10 AM delete

ada muka sya kay situ la .. bangga! :O

Reply
avatar