Update Blog Di Awal Pagi Adalah Waktu Yang Sesuai Untuk Mencuri Hati Pembaca Untuk Masuk Ke Blog Kita

Gadis Kidal Berceloteh...
14/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v





Fuyooooohhhhhh . Kemain panjang kau punya title Lyssa . Tadi ENTRI INI . Pendek kemain . hek eleh . Ok ler tu . Bukannya selalu . Wkwkwkwk . Ye tak ? Serius ah . Tak pernah pulak Lyssa buat title panjang macam ni .. Sejak blog ni dibina , Disember 2010 . HAHA . Tak pernah . Tak pernah . 


Wuuu . Back to the topic !  " Update Blog Di Awal Pagi Adalah Waktu Yang Sesuai Untuk Mencuri Hati Pembaca Untuk Masuk Ke Blog Kita " . Adakah anda setuju dengan penyataan tersebut . Yes . #sayaLIKELIKEsayaSUKASUKA . Ok . Sekarang jam tangan Lyssa tepat menunjukkan pukul 1 jarum panjang dan 2 untuk jarum fendekk . Maknanya , sekarang sudah pukul 1.15 pagi . 


Fuhh . Lyssa yakin dan jamin 65.77% rakyat Malaysia mahupun luar negare tak tidur lagi time ni . (nampak sangat tipu . Masa bila pulak aku kaji semua benda ni ? haha) . Tapi . Biasa lah .. Esok sabtu ! Cuti sekolah . Tak mustahil ramai yang tak tidur lagi . Kan ?


So , apa yang Lyssa nak katakan di sini . Gunakan masa ini .. Gunakan peluang sebegini untuk menarik pembaca datang ke blog korang . Update blog time macam ni . Fesbuk kan hadoo ! Twitter kan hadoo ! Apa guna benda alah ni semua ? Time ni lah nak ping entry sana sini .  


Seperti yang BEN ASHAARI kata kan , time ni ramai yang tengah ber-chatting itu ini . Jadi ,ini lah masa kita untuk mengaco diorang tarik tarik rambut diorang masuk ke blog kita ni haaa . haha. Paling tidakk , bertambah jugak Pageviews kita untuk hari ini ? Kan ? hekhek . 


Taktik mau ada ! Rancang strategi . Anda pasti akan berjaya ! =] Peace ^_^v

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

60 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
January 14, 2012 at 1:17 AM delete

alamak.. da tertarik kt cni :D

avatar
January 14, 2012 at 1:21 AM delete

setuju ngn lyssa!tp xpe,entri lyssa,anytime org nak baca!hehe

avatar
emeliena
AUTHOR
January 14, 2012 at 1:22 AM delete

Assalamualaikum, selamat pagiii (:
Yeahh, setuju dengan kak lyssa. Masa ni sesuai nak update, tapi idea pulak tak singgah. adoyaii ;p

avatar
Hotz Mumma
AUTHOR
January 14, 2012 at 1:23 AM delete

mmg rajin adik akak sorang ni..lps on9 fb..sempat lagi buat entri..cayalah...cayok2.....www.azrulin.blogspot.com

avatar
JH
AUTHOR
January 14, 2012 at 1:23 AM delete

Oyhhh. macam tu yeahh. heee :3

avatar
January 14, 2012 at 1:23 AM delete

yep .. betol tu ~ tp takder idea nak tulis .. boorinngg ~ O.o

avatar
GeeGee
AUTHOR
January 14, 2012 at 1:24 AM delete

nice tricks kakak !

avatar
SpidermanHere
AUTHOR
January 14, 2012 at 1:24 AM delete

Lina pun mmg dah biasa tido lewat, haha

avatar
ShahzCudin
AUTHOR
January 14, 2012 at 1:27 AM delete

haah..mcm sy ni..tak tdo2 lg waktu skrg nih..

avatar
Hotz Mumma
AUTHOR
January 14, 2012 at 1:28 AM delete

setuju2 dgn pernyataan diatas..LIKE/LIKE/LIKE..TP fikir jap apa motif gmbr laptop comel wrn putih tu hah!!!!..hehe :)

avatar
arnissa
AUTHOR
January 14, 2012 at 1:30 AM delete

wahhh.. betol tuh lyssa.. anis pun xtido lagik. hehee..

btw, cntik gmbr lptop tuh>>>
heheee... ----> ^_~

avatar
Ah Long
AUTHOR
January 14, 2012 at 1:31 AM delete

pot pet2 sis ni ~ aahaha along da mengeja pown haha ;D

avatar
January 14, 2012 at 1:42 AM delete

betul tu...hi3..^.^..ni nak masuk tido dah...gud9..

avatar
January 14, 2012 at 1:43 AM delete

@susulemakmanis

chewahhhh . ye ler tuhh . tapi , entry merapu Lyssa tak denyer orang nak baca . huhu .

avatar
January 14, 2012 at 1:44 AM delete

@emeliena

hehh . idea tak de ? cari - cari . gali .. gali .. :P

avatar
January 14, 2012 at 1:46 AM delete

@SpidermanHere

eheehh . tidur lewat buat apeee ?

avatar
January 14, 2012 at 1:46 AM delete

@Aku Penghibur

terima kasih kerana setuju . hekhek =]

avatar
January 14, 2012 at 1:47 AM delete

@ShahzCudin


whoaaa . memangg selalu tidur lewatt ? tak baikkk untuk kesihatan ..

avatar
Cik Jannah
AUTHOR
January 14, 2012 at 1:48 AM delete

haa. lyssaa pandai. saya setuju dengan pendapatni.

avatar
January 14, 2012 at 1:48 AM delete

@Hotz Mumma

hehehe . sebab dia comel . Lyssa letak lah . kalau tak de pink . tak sah ! hahahha .

avatar
January 14, 2012 at 1:48 AM delete

@arnissa

ehehkkk . gambor laptop yg cunsss

avatar
January 14, 2012 at 1:49 AM delete

@Ah Long

pandaii sungguh ah long mengeja yer..
Ah panjanggg =]

avatar
shida'R
AUTHOR
January 14, 2012 at 1:58 AM delete

hehe..nice lyssa..shida pn dah mai sni pun hahaa :)

avatar
SD
AUTHOR
January 14, 2012 at 2:17 AM delete

saya pun dah mai sini..hehehe

avatar
misshannajr
AUTHOR
January 14, 2012 at 2:52 AM delete

kan dah tertarik rambut kat sini :P

avatar
January 14, 2012 at 3:21 AM delete

taip entry di sini pkl 3:20 pg demi kak lyssa^^

avatar
January 14, 2012 at 3:36 AM delete

btol la.. saya pon mcm terpanggil2 nk baca blog lyssa..

avatar
suzie rahman
AUTHOR
January 14, 2012 at 3:46 AM delete

adoi..skit rmbut kna trik..huish.skg kul 3.46am.still xtdo.hoyeh..

avatar
iMBobo
AUTHOR
January 14, 2012 at 4:22 AM delete

rasanya sbb entry kita sentiasa ade dlm dashboard kot? sbb tu keberangkalian org nk masuk blog kita tu tinggi hehe

meh jengah www.imbobome.com

thanks! :)

avatar
::ct luna::
AUTHOR
January 14, 2012 at 7:12 AM delete

wow...nanti nak cuba la :)
thxs 4 sharing :D

avatar
tyka eyka
AUTHOR
January 14, 2012 at 7:29 AM delete

x larat la cri idea..kak lyssa bgi idea leyh?hehe..

avatar
January 14, 2012 at 8:06 AM delete

betul tu lyssa
klu x caya jom singgah kt blog miss purple plak ^^

avatar
EiracayoO
AUTHOR
January 14, 2012 at 8:21 AM delete

check on my blog..
cute atau tak ?
tak tido malam aku bagi cantik...huhuhu sure korang suke punyee ! hehehe especially girls ! hehe

avatar
EiracayoO
AUTHOR
January 14, 2012 at 8:22 AM delete

check on my blog..
cute atau tak ?
tak tido malam aku bagi cantik...huhuhu sure korang suke punyee ! hehehe especially girls ! hehe

avatar
Fixx
AUTHOR
January 14, 2012 at 8:26 AM delete

aduhh!!.. sakit rmbut afiq lyssa tarik

avatar
Fixx
AUTHOR
January 14, 2012 at 8:26 AM delete

aduhh!!.. sakit rmbut afiq lyssa tarik

avatar
Mya Dixxeose
AUTHOR
January 14, 2012 at 10:50 AM delete

betul tu kak lyssa^^ pgII prkra prtma sy bt ialah on lappy n buke blog.then ushaII entry orang.hehe//

avatar
caer sasuke
AUTHOR
January 14, 2012 at 11:07 AM delete

terbaik..anyway jom tempek wallpaper ni kat dekstop ye..hehe

wallpaper dekstop doodle percuma

avatar
Rozuan Ismail
AUTHOR
January 14, 2012 at 12:30 PM delete

betul tuh,pagi2 ramai yg x update blog lg.so, peluang tinggi untuk org baca blog kita

avatar
my story
AUTHOR
January 14, 2012 at 1:18 PM delete

hye lyssa , cmna nk wt blog mcm lyssa ? lwa la blog lyssa nie .

avatar
January 14, 2012 at 1:45 PM delete

pepagi internet kat kampus lembab la lyssa >__<
baru dapat bkk lepas zuhur. huuhuu

avatar
YaYaNsMuM
AUTHOR
January 14, 2012 at 2:06 PM delete

Thanks for sharing, dear!neway, ur blog...sungguh comel..macam awak,(^_^)

avatar
August 10, 2012 at 9:04 AM delete

haha! funny,saye baru je buat cam pe yang cakapkan kt entry ni...haha! =DD
ninagadisslumber.blogspot.com

avatar
September 27, 2012 at 9:52 AM delete

betul bebenor tu. tapi jarang ada masa waktu pagi :(

avatar
luna evans
AUTHOR
December 15, 2012 at 11:25 PM delete

tips yang menarik !! thanks kak lyssa :D

avatar
September 4, 2015 at 10:24 AM delete

memang betul kak lyssa . saya weekend je memang update pagi2. otak tengah fresh tuk membebel . kekekeee.

avatar
September 4, 2015 at 10:24 AM delete

#jemput ke blog buruk saya yee nanti. peaceee :)

avatar
ida muaniez
AUTHOR
February 24, 2016 at 7:27 PM delete

alamak,,,, pintar kali kau nich mbak lissa, atur strategi

avatar

Google+ Followers