Inilah Masalah Budak Zaman Sekarang .... =.=

Gadis Kidal Berceloteh...
27/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Oke, gambar ni tak de kena mengena pun ye .
Cuma nak bagi tahu , reaksi Lyssa masa taip entri ni , macam ni lah . HAHA .


Ada kaitan dengan ENTRI YANG INI  :) <<<<------- CLICK ON IT !


Opss* Before that i just wanna tell to you yang entri ini untuk pembaca-pembaca blog sahaja :)


Tapi , kebanyakan nya masalah ni datangnya dari budak-budak yang MALAS nak membaca..
Siapa kat sini yang malas nak baca ? Tengok sepintas lalu je .. Terus komen tak tentu pasal . 
Eh  , jangan buat macam tu  . Tak baik . HAHAHA . 


Pengalaman macam ni , dah beribu sesalan kali dah Lyssa dapat  . Ah , disebabkan tak baca entri sehabis mungkin terus komen dengan rakusnya . Apa kes ? Dah selalu sangat . Tapi , kebanyakannya tergolong dalam usia yang muda . HEHE . 


Wahai adik - adikku sayang , dengarlah pesan kakakmu ini . Chewahh . Lain kali , kalau nak komen , JANGAN BACA TAJUK sahaja tau ? Nanti , boleh timbul salah paham . Tajuk merupakan satu element penting untuk menarik pembaca dari terus membaca . 


p/s : So , don't judge the content by its title ! Okey dear ? Thank you ! hehe :)


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

38 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Boyz_ed
AUTHOR
January 27, 2012 at 11:09 AM delete

Ok , Kakakku . Saya macam too kea ? Hahahaha ! Maksud rakus tu ape ? XD

avatar
Misz_Choki
AUTHOR
January 27, 2012 at 11:10 AM delete

oke :)
izah pun blogger baru...
so,
izah takkan putus asa !

avatar
Jokeonsalo
AUTHOR
January 27, 2012 at 11:10 AM delete

Yeayh! setuju sangat2! Saya pun da selalu dapat mcm nie.. Tapi takpe, bg mereka peluang.. Biar mereka buat silap sekarang supaya hari mendatang mereka tak ulangi kesilapan yang sama..Btw, entri ni ringkas tp penuh dgn makna yg mendalam.LIKE =)

avatar
Fyrah
AUTHOR
January 27, 2012 at 11:14 AM delete

woaa , entry menarik :D

avatar
miszfyeza
AUTHOR
January 27, 2012 at 11:15 AM delete

haha tahu xpe , tetiba merayu suruh k.lysaa jgn beheti blogging . haha lari tajuk betul !

avatar
January 27, 2012 at 11:17 AM delete

amboi . da mcm dont judge a book by its cover da. hehe

avatar
Phat
AUTHOR
January 27, 2012 at 11:24 AM delete

betul tu..kena baca walaupun sepanjang mana..takut2 nanti jap lagi komen ke laut haha

avatar
starzieti
AUTHOR
January 27, 2012 at 11:25 AM delete

Betul betul. Kadang2 saye tulis tajuk lain, entry lain tapi dorang komen berdasarkan tajuk. -.-

avatar
January 27, 2012 at 11:27 AM delete

don't judge the content by its title?? haha...comel ayat tuu akak :)

avatar
iz
AUTHOR
January 27, 2012 at 11:27 AM delete

err.. mcm tu ok lagi..
ni post kat blogger group..
ajak berbbm , diorg pass link blog.. apakah?? hehe

avatar
Hamba Allah
AUTHOR
January 27, 2012 at 11:28 AM delete

salam , akk lyssa . jemput join contest nie --> http://sumanya-lillah.blogspot.com/2012/01/contest-i-love-hijab-by-nliyate.html

avatar
Nureifa Lofa
AUTHOR
January 27, 2012 at 11:32 AM delete

betul sgt tu, kak lyssa .. sokong sgt2 !

avatar
Benjy
AUTHOR
January 27, 2012 at 11:37 AM delete

Hi Salam Kenal,

Benjy suda VOTE blog ini di Blogger & Sosial Media Awards
2012. Mohon bantuan juga untuk VOTE blog benjystanis dalam
kategori 'Worst Blog'. Sama-sama membantu secara positif,

terima kasih.

avatar
Fathiah Hamim
AUTHOR
January 27, 2012 at 11:42 AM delete

rasa kelakar bila baca komen tak berkaitan :D

avatar
January 27, 2012 at 12:03 PM delete

hehe..asanya x tergolong kowt..
kdg2 title lyssa lain content lain..haha..

avatar
January 27, 2012 at 12:08 PM delete

baiklah kakakku yang chumill , adekmu ini tak akan judge the content by its title , ok .

Mmg saya ta buat pon , sbb saya suke bce stiap bait2 perkataan yg kakak Lyssa tuliss . :-)

avatar
Si qusowt
AUTHOR
January 27, 2012 at 12:53 PM delete

sy sokong itu akak!hehe
ade lg satu jenis manusia ni dye coment letak smiley je..lagi pelik!hahaha

akak..nk minx tolong komen entry ni boley?ini entry first time sy post video main gitar..please..:)
http://siqusowtamer.blogspot.com/2012/01/entertain-u-gadisku.html#comments

avatar
nuruashia ♥
AUTHOR
January 27, 2012 at 1:04 PM delete

hahaha...sama laa kite dik..
ramai yg men komen tnpa bce entry smpai abes..last2 mmg xkena lngsung..

avatar
January 27, 2012 at 1:39 PM delete

selalu sangat terjadi..huhu..malas terlebih kot tu..

avatar
misshannajr
AUTHOR
January 27, 2012 at 1:41 PM delete

akak selalu kalo komen siap baca lg komen org lain..sbb takut salah faham hahaha..kan malu kalo komen melulu tak tentu arah..org ckp lain kita dok ckp lain..

avatar
January 27, 2012 at 1:46 PM delete

ha..tuue bukan ape gelajoh sgt..da tgk tuan belog nyer comey sgt..tak gitu cik lyssa..heehe

avatar
myra azraff
AUTHOR
January 27, 2012 at 2:02 PM delete

tu ngengader namenya...saje nak amek kesempatan..asalkan dier punya entri pun dikomen..punya semangat kita bace komen dier..entah2 ader yg cume bace tajuk je..

ex : nice entry,keep it up!

susah nak percaya..= ='

avatar
hana
AUTHOR
January 27, 2012 at 2:03 PM delete

ok...
jgn terlebih excited nk komen je..
bace smpai habes dulu...

avatar
January 27, 2012 at 2:04 PM delete

salm,kak lyssa,mcm mane nk gune gimp2 dgn paint.NET?!

avatar
LidiaSuraya
AUTHOR
January 27, 2012 at 3:02 PM delete

yup yup kena tau apa yang nak disampaikan... bukan terus nak komen jer kan kan kan?

avatar
syasyajohan
AUTHOR
January 27, 2012 at 3:03 PM delete

ahaa,selau jugak jadi,,kat entry kita tulis pasal lain,dapat comment ntah pape

avatar
diana
AUTHOR
January 27, 2012 at 3:09 PM delete

gelojoh sangt..kalau tembak kena tak pe..tembak tak kena buat malu je..:P

avatar
mira maisara
AUTHOR
January 27, 2012 at 3:13 PM delete

baiklh adik lysaa..hihi

avatar
LINDAHERY
AUTHOR
January 27, 2012 at 5:03 PM delete

betul tu lyssa..bebudak sklh ni bukannya nak baca habis...terus je nk komen x tentu hala..huuhuu

lyssa thanks utk semua tutorial yg lyssa buat...akak ada gak buat apa yg lyssa ajar tu...dan menjadi..tp ada gak yg tak menjadi...hiiihi

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
January 27, 2012 at 9:03 PM delete

betul..baca smpy hbs,br komen..klu mls baca,jgn komen..wikwikwik :p

avatar
dyabunga
AUTHOR
January 28, 2012 at 12:37 AM delete

dgr tu pesak cik lyssa.. lain kali jgn gelojoh terus komen tnpa bce entri..hehe

avatar
uzumaki_popey
AUTHOR
January 28, 2012 at 4:53 PM delete

oke banget...by : http://budakbandung347.blogspot.com/

avatar
cweet pinky
AUTHOR
January 30, 2012 at 12:17 PM delete

haha , adew d same xperience jgk , lagik satu slaen baca xabes tuh law na komen bia btol2 phm , nty tkowt salah phm or bndew tuh jdk sensitive ^^

avatar
areawh
AUTHOR
September 14, 2012 at 5:25 PM delete

hye kekawan sume , follow gak blog sye .. i'm new here .

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers