Home
tutorial
Tips-Tips

24 January 2012

Lyssa Faizureen Seorang Penyanyi !

Gadis Kidal Berceloteh...
24/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Oh haaa . Betul ke ? Alamaaakk ! Lyssa Faizureen seorang penyanyi ? "Sumpah i tak percaya !"  Alahhhaiii . Betul lah tu . Lyssa seorang penyanyi ! <<<< (Ok . Saya perasan!)


Tapi , selain hobi Lyssa yang kat ENTRI INI , Lyssa suka menyanyi ohh . Oh yeah . Walaupun suaruku tidaklah sesedap , selunak , semerdu Dato' Siti Nurhaliza .. Tapi , Lyssa at least Lyssa berani untuk menyanyi di hadapan khalayak ramai ! wkwkwkwkw :)


Bangga ke ? Ahh (!) Tak pun . Tapi , bangga lah jugak . Baru umur 6 tahun dah pandai menyanyi oohh . Tapi , gambar di bawah ni masa Lyssa umur 8 tahun !! Tengok lerrr ...









HAHA . Muka sememeh je haaa . Wkwkwkw. Dah dilatih oleh papa Lyssa since Lyssa 6 tahun lagi .. Menyaaaanyi je keje . Aiyoo . Perasan bagus je . Cuba teka , time ni Lyssa nyanyi lagu apa ? Cepat teka. Lyssa bagi masa 5 saat .. satu , dua , tiga , empat , lima ! Stopp !
Tak de jawapan ? Okehh . Lyssa bagitau lah . Time tu Lyssa nyanyi lagu Pedih yang yang dinyanyikan oleh Ella . wkwkwkw . Rock kapakk beb ! 


Lyssa ingat lagi , masa ni pertandingan menyanyi yang dianjurkan oleh IPD Kinta Batu Gajah .Lyssa peserta termuda . Umur 8 tahun . Yang lain semua dah 20-an dahh . Ahh . Menang no.2 ! hewhewhew . Sungguh ku tak percaya :)


p/s : Entri ni saja nak share zaman kanak-kanak Lyssa dahulu kala . hewhewhew ^^


*Jangan lupa VOTE Lyssa >> DI SINI !! Terima Kasih


66 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Darling Dora said...

awww rakam sikit , nk dgr lah :D

Are~q!Lah said...

wow ! *gosok2 mata*
wow !!! =P

Ummi Shaheira said...

caya lah ! semoga impian menjadi nyata ^_^

qiela domo said...

cute lah akk lyssa !

Nyamuk Terbang said...

fuyoo nak sign

. . . nUR iMa@n . . . said...

salam akaq , nk tnye cner nak wat icon mcm akaq sebelah url tuh . . akaq pnyer lolipop an ?

luqman hilmi said...

wah kak lyssa hebatlah :D

Aimman96 said...

perghh!caya la akak!xDD
penyanyi :3
huhu

An'nissa Ariqah said...

akak Lyssa Comel lah..^^

ZazaSD said...

wah,kak lyssa comel la..

Dayz said...

hehs, hebat kak lyssa nie, so cute meyh~ ;)

shera said...

LYSSA FAIZUREEN jadi penyanyi . ok what !

syuesyada said...

wah..reti nyanyi rupanye lyssa nie..

cer tempek karoke ckit dlm blog ni. huehuehue

AmirahSM said...

wah kecik2 brani nyanyi dpn org rmai..skng?? hehe

MrS LoLiPoP said...

wow ! x caye nyee .. hee~ mesti SEDAPP kan kan ? ;)

Spudin said...

lagu apa nyanyi ? Kisah dongeng ker ? haha

SYAHIDAH PAMIDI said...

wewiiitttt !
t'ingin pulak nak dengar kak lyssa mnyanyi ^__^

khalila ishak said...

lyssa mase kecik ke tu? comel la. hehe

Pn. Sheila@CC said...

wow... masa tahun brapa ni lyssa... cutenyer bila kt pentas tu... hehe

Syat0za Zai said...

tuudia orang batu gajah! hahaha :D

MR simple said...

Wah mesti sedap nak dgr stit

SURIANI ISMAIL said...

waaahhh..rock tuuu!!!

Atiqah Wadiah said...

waaa...cayalah lyssa..karoke jom :)

Niel said...

PERGHH !
HEBATHEBAT !:)

anis aniesa said...

waahh ! kecik-kecik dah berani ;)

Azhafizah[フィザ] said...

nak request satu lagu boleh?hihi

Lyssa Faizureen said...

Errrr . Termaaaalu pulakkk .kehkeh .
Tu masa kecik2 tak per arr . Sekarangg ?? InsyaAllah . Boleh jugakk kot . hakhak^^

ROJAK said...

sekarang dah tak nyanyi lagi ke?

NF said...

cuba akak upload video akak nyanyi , teringin nak dengar . heheeee :D
btw , comel masa kecik-2 , patut lha dah besar lawa

tuan nur farhanna said...

hye kak lyssa...baju yg kak lyssa pakai tu sama laa ngan baju sy time kecik2 dulu..:D

Choki said...

As Salam..Peggghhhh!! Kalo ada "bintang kecil" time tu ada chance nk mng tu XD Haha

Miss Wella said...

kak lyssa..join la kru studio..nti masuk ajl kami semua sokong..

Miss Wella said...

kak lyssa..join la kru studio..nti masuk ajl kami semua sokong..

mieya miera said...

wah , no.2 tuh kak lysaa . msty sedap kn . haha

Phat said...

duet jom

Cik Nurul said...

Alalala, comel la dia.. :)

Aina Cheerful said...

Wow, hebatnye akak'
Rock kapak!

Ah Long said...

along dlu rider moto haha ~ nak tgk? :D

Faisal said...

Yes,dah boleh komen di blog yg hebat ni...huhu

emy|farid said...

tekejut den. pandai awok nyanyi. hehe

ieyza afieyna said...

kenapa sekra xnk jadi penyanyi ?

geranti popular.. rupa ada.. peminat pun ada...

Cik Lyeen said...

kesik2 cili padi..hehehe..comel..

Miss Purple Ungu said...

kecik2 lg dh pandai nyanyi ye lyssa ;)

# jom baca entry penghargaan utk lyssa dr miss purple ^^

Schaza said...

wah dari kecik dah nampak bakat
mesti suara sedap...
berusaha ...

Hakim said...

Salam.. kak Lyssa, mase ni akak dah baligh ke belum? sebab kalau dh, akak akan mendapat dose selagi gambar ini ditayangkan dan ade org lelaki bukan muhrim yang tengok.. niat saye bukan nak memalukan atau ape2 tetapi sekadar ingin bertanya dan tegur sahaja.

aimaniman said...

tentu sedap suaranya sebab tu dapat kalahkan peserta lg tua.. kecil2 cili padi la tuw,.. SMA tu Lyssa tempat ke-3 takat malam ni, belakang Emilya dan DH.. tahniah..

nur cahaya said...

lyssa,cumellnya la hai time kecik-kecik dlu....

Nurul ain said...

ada bakat menyanyi rupanya... :)

shaberry1437 said...

nak sign.. hahahaha

shaberry1437 said...

nak sign.. hahahaha

Nisa.MKR said...

salam..
sis,thanks utk tutorial yg sis buat..harap dihalalkan ek.. :) byk ilmu yg nisa dapat dr tutorial yg sis buat.. thanks so much.. :)
entri for u.. http://nisaluv1201.blogspot.com/2012/01/pinkyvanilla.html :)

oh ya, camner sis tukar ikon Blogspot kat tab tu kepada icon lollypop ek?? dh cari kt tutorial sis,tp nisa xjumpa.. huhu..

neway,thanks again :)

cik tyka said...

gmbo second last tuh feeling abes . hihi . omey ;)

Einaz Shah Rizal Thomas said...

PASNI BOLEY LA MASUK mentor , ;D

Seha Chocololly said...

comel kak lyssa mase kecik ...:)

TIM_Fahid said...

wah...TERBAEEEEK!!!

nurmujahidah said...

lyssa,, nape muja click shout takleh ek,, mm,, muja nak tau macam mana kita nak tau psal trafik blog kita,,, selain daripada yang kita click stats kat blog kita tu,,

Leeya said...

alololooo~ cute nye akak (!)
akak nk tnye ni, cmne nak buat header transparent mcm akak???
tlg sgt bt tuto.. Lya guna photoshop but tak tahu nak cari kt ne... Plish akak ~~ :(

Fakhruddin Aziz said...

dah undi!

udinz.com

ShaFiQaH SoHaiMi said...

wewitt, sis lyssa pndi nyanyii..

ummi_norseha said...

salam...sis nk tny skit...sis nk bt blog ke2 tp pasword n email sllu erro knp ye...pleasa

Amy Farhana said...

IPD Kinta , Batu Gajah ? heeehehe euwww :)

nasha sanza said...

huhu..tak kusangaka adikku lyssa boleh nyanyi..mesti suara comel kan?

fakhri khairi said...

jom kahwin? okbai

Strawberry Coklet said...

cayyalah lyssa!! huhu....

Lyanna-gelaa said...

Bukan kecewa dipinggirkan
Aku kecewa tiada kejujuran
Bukan bersedih disakiti
Teramat pedih diri dikhianati

Wardina said...

Boleh Tak Kita Jadi Adik Angkat Kak Lyssa