Lyssa Faizureen Seorang Penyanyi !

Gadis Kidal Berceloteh...
24/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Oh haaa . Betul ke ? Alamaaakk ! Lyssa Faizureen seorang penyanyi ? "Sumpah i tak percaya !"  Alahhhaiii . Betul lah tu . Lyssa seorang penyanyi ! <<<< (Ok . Saya perasan!)


Tapi , selain hobi Lyssa yang kat ENTRI INI , Lyssa suka menyanyi ohh . Oh yeah . Walaupun suaruku tidaklah sesedap , selunak , semerdu Dato' Siti Nurhaliza .. Tapi , Lyssa at least Lyssa berani untuk menyanyi di hadapan khalayak ramai ! wkwkwkwkw :)


Bangga ke ? Ahh (!) Tak pun . Tapi , bangga lah jugak . Baru umur 6 tahun dah pandai menyanyi oohh . Tapi , gambar di bawah ni masa Lyssa umur 8 tahun !! Tengok lerrr ...









HAHA . Muka sememeh je haaa . Wkwkwkw. Dah dilatih oleh papa Lyssa since Lyssa 6 tahun lagi .. Menyaaaanyi je keje . Aiyoo . Perasan bagus je . Cuba teka , time ni Lyssa nyanyi lagu apa ? Cepat teka. Lyssa bagi masa 5 saat .. satu , dua , tiga , empat , lima ! Stopp !
Tak de jawapan ? Okehh . Lyssa bagitau lah . Time tu Lyssa nyanyi lagu Pedih yang yang dinyanyikan oleh Ella . wkwkwkw . Rock kapakk beb ! 


Lyssa ingat lagi , masa ni pertandingan menyanyi yang dianjurkan oleh IPD Kinta Batu Gajah .Lyssa peserta termuda . Umur 8 tahun . Yang lain semua dah 20-an dahh . Ahh . Menang no.2 ! hewhewhew . Sungguh ku tak percaya :)


p/s : Entri ni saja nak share zaman kanak-kanak Lyssa dahulu kala . hewhewhew ^^


*Jangan lupa VOTE Lyssa >> DI SINI !! Terima Kasih

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

66 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Darling Dora
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:20 PM delete

awww rakam sikit , nk dgr lah :D

avatar
Are~q!Lah
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:20 PM delete

wow ! *gosok2 mata*
wow !!! =P

avatar
Ummi Shaheira
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:21 PM delete

caya lah ! semoga impian menjadi nyata ^_^

avatar
January 24, 2012 at 4:22 PM delete

salam akaq , nk tnye cner nak wat icon mcm akaq sebelah url tuh . . akaq pnyer lolipop an ?

avatar
luqman hilmi
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:22 PM delete

wah kak lyssa hebatlah :D

avatar
Aimman96
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:22 PM delete

perghh!caya la akak!xDD
penyanyi :3
huhu

avatar
ZazaSD
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:23 PM delete

wah,kak lyssa comel la..

avatar
Dayz
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:24 PM delete

hehs, hebat kak lyssa nie, so cute meyh~ ;)

avatar
shera
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:29 PM delete

LYSSA FAIZUREEN jadi penyanyi . ok what !

avatar
syuesyada
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:29 PM delete

wah..reti nyanyi rupanye lyssa nie..

cer tempek karoke ckit dlm blog ni. huehuehue

avatar
AmirahSM
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:32 PM delete

wah kecik2 brani nyanyi dpn org rmai..skng?? hehe

avatar
MrS LoLiPoP
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:33 PM delete

wow ! x caye nyee .. hee~ mesti SEDAPP kan kan ? ;)

avatar
Spudin
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:35 PM delete

lagu apa nyanyi ? Kisah dongeng ker ? haha

avatar
January 24, 2012 at 4:35 PM delete

wewiiitttt !
t'ingin pulak nak dengar kak lyssa mnyanyi ^__^

avatar
khalila ishak
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:39 PM delete

lyssa mase kecik ke tu? comel la. hehe

avatar
Pn. Sheila@CC
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:41 PM delete

wow... masa tahun brapa ni lyssa... cutenyer bila kt pentas tu... hehe

avatar
Syat0za Zai
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:42 PM delete

tuudia orang batu gajah! hahaha :D

avatar
MR simple
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:43 PM delete

Wah mesti sedap nak dgr stit

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
January 24, 2012 at 4:56 PM delete

waaa...cayalah lyssa..karoke jom :)

avatar
Niel
AUTHOR
January 24, 2012 at 5:12 PM delete

PERGHH !
HEBATHEBAT !:)

avatar
anis aniesa
AUTHOR
January 24, 2012 at 5:12 PM delete

waahh ! kecik-kecik dah berani ;)

avatar
January 24, 2012 at 5:18 PM delete

nak request satu lagu boleh?hihi

avatar
January 24, 2012 at 5:22 PM delete

Errrr . Termaaaalu pulakkk .kehkeh .
Tu masa kecik2 tak per arr . Sekarangg ?? InsyaAllah . Boleh jugakk kot . hakhak^^

avatar
ROJAK
AUTHOR
January 24, 2012 at 5:35 PM delete

sekarang dah tak nyanyi lagi ke?

avatar
NF
AUTHOR
January 24, 2012 at 5:58 PM delete

cuba akak upload video akak nyanyi , teringin nak dengar . heheeee :D
btw , comel masa kecik-2 , patut lha dah besar lawa

avatar
January 24, 2012 at 5:58 PM delete

hye kak lyssa...baju yg kak lyssa pakai tu sama laa ngan baju sy time kecik2 dulu..:D

avatar
Choki
AUTHOR
January 24, 2012 at 6:40 PM delete

As Salam..Peggghhhh!! Kalo ada "bintang kecil" time tu ada chance nk mng tu XD Haha

avatar
Miss Wella
AUTHOR
January 24, 2012 at 6:44 PM delete

kak lyssa..join la kru studio..nti masuk ajl kami semua sokong..

avatar
Miss Wella
AUTHOR
January 24, 2012 at 6:44 PM delete

kak lyssa..join la kru studio..nti masuk ajl kami semua sokong..

avatar
mieya miera
AUTHOR
January 24, 2012 at 7:01 PM delete

wah , no.2 tuh kak lysaa . msty sedap kn . haha

avatar
Cik Nurul
AUTHOR
January 24, 2012 at 7:12 PM delete

Alalala, comel la dia.. :)

avatar
Aina Cheerful
AUTHOR
January 24, 2012 at 8:03 PM delete

Wow, hebatnye akak'
Rock kapak!

avatar
Ah Long
AUTHOR
January 24, 2012 at 8:11 PM delete

along dlu rider moto haha ~ nak tgk? :D

avatar
Faisal
AUTHOR
January 24, 2012 at 8:13 PM delete

Yes,dah boleh komen di blog yg hebat ni...huhu

avatar
emy|farid
AUTHOR
January 24, 2012 at 8:14 PM delete

tekejut den. pandai awok nyanyi. hehe

avatar
ieyza afieyna
AUTHOR
January 24, 2012 at 8:21 PM delete

kenapa sekra xnk jadi penyanyi ?

geranti popular.. rupa ada.. peminat pun ada...

avatar
Cik Lyeen
AUTHOR
January 24, 2012 at 9:15 PM delete

kesik2 cili padi..hehehe..comel..

avatar
January 24, 2012 at 9:32 PM delete

kecik2 lg dh pandai nyanyi ye lyssa ;)

# jom baca entry penghargaan utk lyssa dr miss purple ^^

avatar
Schaza
AUTHOR
January 24, 2012 at 10:21 PM delete

wah dari kecik dah nampak bakat
mesti suara sedap...
berusaha ...

avatar
Hakim
AUTHOR
January 24, 2012 at 10:22 PM delete

Salam.. kak Lyssa, mase ni akak dah baligh ke belum? sebab kalau dh, akak akan mendapat dose selagi gambar ini ditayangkan dan ade org lelaki bukan muhrim yang tengok.. niat saye bukan nak memalukan atau ape2 tetapi sekadar ingin bertanya dan tegur sahaja.

avatar
aimaniman
AUTHOR
January 24, 2012 at 11:10 PM delete

tentu sedap suaranya sebab tu dapat kalahkan peserta lg tua.. kecil2 cili padi la tuw,.. SMA tu Lyssa tempat ke-3 takat malam ni, belakang Emilya dan DH.. tahniah..

avatar
nur cahaya
AUTHOR
January 25, 2012 at 12:40 AM delete

lyssa,cumellnya la hai time kecik-kecik dlu....

avatar
Nurul ain
AUTHOR
January 25, 2012 at 1:08 AM delete

ada bakat menyanyi rupanya... :)

avatar
Nisa.MKR
AUTHOR
January 25, 2012 at 2:43 AM delete

salam..
sis,thanks utk tutorial yg sis buat..harap dihalalkan ek.. :) byk ilmu yg nisa dapat dr tutorial yg sis buat.. thanks so much.. :)
entri for u.. http://nisaluv1201.blogspot.com/2012/01/pinkyvanilla.html :)

oh ya, camner sis tukar ikon Blogspot kat tab tu kepada icon lollypop ek?? dh cari kt tutorial sis,tp nisa xjumpa.. huhu..

neway,thanks again :)

avatar
cik tyka
AUTHOR
January 25, 2012 at 8:16 AM delete

gmbo second last tuh feeling abes . hihi . omey ;)

avatar
January 25, 2012 at 1:22 PM delete

PASNI BOLEY LA MASUK mentor , ;D

avatar
January 25, 2012 at 1:24 PM delete

comel kak lyssa mase kecik ...:)

avatar
nurmujahidah
AUTHOR
January 25, 2012 at 1:49 PM delete

lyssa,, nape muja click shout takleh ek,, mm,, muja nak tau macam mana kita nak tau psal trafik blog kita,,, selain daripada yang kita click stats kat blog kita tu,,

avatar
Leeya
AUTHOR
January 25, 2012 at 4:26 PM delete

alololooo~ cute nye akak (!)
akak nk tnye ni, cmne nak buat header transparent mcm akak???
tlg sgt bt tuto.. Lya guna photoshop but tak tahu nak cari kt ne... Plish akak ~~ :(

avatar
January 25, 2012 at 5:25 PM delete

wewitt, sis lyssa pndi nyanyii..

avatar
ummi_norseha
AUTHOR
January 25, 2012 at 6:05 PM delete

salam...sis nk tny skit...sis nk bt blog ke2 tp pasword n email sllu erro knp ye...pleasa

avatar
Amy Farhana
AUTHOR
January 25, 2012 at 6:09 PM delete

IPD Kinta , Batu Gajah ? heeehehe euwww :)

avatar
nasha sanza
AUTHOR
January 25, 2012 at 6:17 PM delete

huhu..tak kusangaka adikku lyssa boleh nyanyi..mesti suara comel kan?

avatar
Lyanna-gelaa
AUTHOR
January 26, 2012 at 10:28 AM delete

Bukan kecewa dipinggirkan
Aku kecewa tiada kejujuran
Bukan bersedih disakiti
Teramat pedih diri dikhianati

avatar
Wardina
AUTHOR
February 16, 2012 at 2:16 PM delete

Boleh Tak Kita Jadi Adik Angkat Kak Lyssa

avatar

Google+ Followers