Nak Belajar Buat Doodle Tak ?

Gadis Kidal Berceloteh...
30/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v




 



Korang nak try belajar buat Doodle macam Lyssa tak . HEHE . By the way , doodle yang Lyssa buat ni , tak de lah cantik mana pun . Biasa je kan ??? Err . Korang lagi #SuperPower !!


Boleh TEKAN SINI untuk lihat cara buat doodle yang simple :) 

**Ke-kreativan perlu ada pada setiap individu untuk menghasilkan doodle yang cantik ! 
Anda tak kreatif ? Belajar ! Berusaha untuk terus maju dan jadi seorang yang kreatif selalu :)


 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

17 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
January 31, 2012 at 12:14 AM delete

suka sgt tgk doodle...comel...tp tak reti nak buat...huhu

avatar
Hazimah Mahdi
AUTHOR
January 31, 2012 at 12:16 AM delete

saya dah cuba download tapi xda plak dia muncul, huh :( sedih.

avatar
Lurve
AUTHOR
January 31, 2012 at 12:17 AM delete

Cantik . Tapi FIeza tak reti lahh . Hewhew

avatar
CikAnyss' :O
AUTHOR
January 31, 2012 at 12:18 AM delete

a'ahh , belajar jadi kreatif , hihi , lawa dood tu ..

avatar
Fafa
AUTHOR
January 31, 2012 at 1:02 AM delete

geram nyaa .. rasa nak cubit-cubit jer doodle yg kiut miut tu . kalau boleh nak buat sup .. hahaha .. gurau jer kak lyssa ..

avatar
Mr.Clive
AUTHOR
January 31, 2012 at 7:15 AM delete

terima kasih untuk tips ni. :)

avatar
N'yue
AUTHOR
January 31, 2012 at 9:15 AM delete

kuit nyer doodle dia~ teringin gak nak buat doodle nietp xde mse ag...insyallah ad mse terluang nak gak nyue hasilkan doodle sndiri :)

avatar
kikilala
AUTHOR
January 31, 2012 at 12:07 PM delete

ki pun tengah belajar ;D tapi guna paint sja :(

avatar
uncHa
AUTHOR
January 31, 2012 at 1:22 PM delete

nisya buat tak jadi2x pun hehe :p agaknya tak ada jodoh nak buat doodle ni :p

avatar
January 31, 2012 at 5:42 PM delete

kak lyssa boleh tolong tak ?

avatar
Fieka
AUTHOR
January 31, 2012 at 7:54 PM delete

fieka ada lukis doodle di atas, tapi guna adobe photoshop.. harap sis Lyssa tak marah.. jemputlah tengok, komen skali yer~

http://missfieka98.blogspot.com/2012/01/tangan-berpeluh-nak-lukis-d0odle.html

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
January 31, 2012 at 10:17 PM delete

cantik..jeles btol kat org yg pndai buat doodle ni..

avatar
Cahaya Aisyah
AUTHOR
January 14, 2013 at 5:55 PM delete

hehe :) saya buat tak cantik , ): huu

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers