Tamak Haloba ! Ini Semua Kerana "KAU" .

Gadis Kidal Berceloteh...
02/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Wooo . Rileks ah bro . Ape kecoh - kecoh ni ? Wa tahu lah lu marah giler dekat "DIA" . Tak kan sampai nak marah gitu . Rilekss ~


Eh . Eh . Kau berlakon ke Lyssa ? HAHA . Tak de lah . Angan - angan je tuh . kehkeh :) So , Apa ,  Kenapa dan mengapa ? Share - share lah . hihi .


Tak de lah apa . Disebabkan "DIA" , Lyssa jadi demam terkejuit sampai terus jadik 'Tamak Habola' . Tak cukup satu , nak dua ! Eleh . Tuh baru dua . Kang aku buat mogok lepas geram pasal shoutmix dah tak boleh nak guna kang , berderet shoutbox bermacam jenis kat sidebar Lyssa ni kang . haha :)  Habis lah korang nak jejakkan kaki tak ketahuan hala nak pijak terjerit terlolong dekat mana kan ? kihkih =)


Oukee . Lyssa dah tahu lama dah benda alah ni . Alah apa ? Alahan ? Elergic yang kegatalan satu badan tuh ke ? heh . Tak de lah . Benda ni haa . FIBOX! Pernah dengar tak ? Alah , pengganti Shoutmix yang omey - omey tuu . Syok memang syok . Tapi ... Err . Tak boleh nak private kan . Ada pulak History nya . Dah cungg - cungg dah . Satu hal pulak . 


Dah tuh , Lyssa fikir namplohnam kali . Tetiba nak jadi "Tamak Haloba" . Sebab Cbox pun nak , Fibox pun nak . So , hape lagi . Letak lah Lyssa benda alah tuh kedua - duanya di sidebar sebelah kanan korang . HEHE .


Benda ni lah . Gabung sekali . Macam kat bawah ni :


 


Haaa . Amacam ? Smart tak ? HAHA :) So , ikot suka korang lah nak "HI , HI" kat mana pun . Lyssa tetap akan baca , walaupun tak sempat nak reply balik . hikhik . Peace ^_^v


Sekian :)

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

34 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Nadia
AUTHOR
January 2, 2012 at 8:56 PM delete

saya guna 1 jer, cbox . huhu

Reply
avatar
Meyya Bella
AUTHOR
January 2, 2012 at 8:56 PM delete

Dua - dua pom cantek :)

Reply
avatar
January 2, 2012 at 8:58 PM delete

akk!! mcm mne nk gne bnde alah tu?

Reply
avatar
January 2, 2012 at 9:00 PM delete

diorg nk pttnye bg la free smpai mati , haha. mnyusahkan tau.. trpaksa guna cbox.. hwaaaaaaaaaa

Reply
avatar
haifa nadia
AUTHOR
January 2, 2012 at 9:08 PM delete

comel la..:)
lyssa,y eak shoutmix sy unavailable?

Reply
avatar
NuRuL's
AUTHOR
January 2, 2012 at 9:10 PM delete

Dorang cakap FIBOX cantik and simple.. tp sayang nak buang CBOX pulak.. Hehehe :D

Reply
avatar
Nurul Aisyah
AUTHOR
January 2, 2012 at 9:11 PM delete

heheh....sy x suka cbox....tp terpaksa....tp fibox ok lah juga

Reply
avatar
junowncelf
AUTHOR
January 2, 2012 at 9:14 PM delete

salam..
haha..
suspen jew..

Reply
avatar
NIS Zati
AUTHOR
January 2, 2012 at 9:17 PM delete

Waa~!
Zati pun guna FIBOX !
Baru buat semalam ! :D

Reply
avatar
January 2, 2012 at 9:17 PM delete

sama la kita kak lyssa....sejak berpisah ngan shoutmix nih...sy pun jadi tamak...hehehe...bukan dua shoutbox sy letak....3 skali...

Reply
avatar
January 2, 2012 at 9:22 PM delete

woo..sampai dua shoutbox :)

Reply
avatar
Misya_mimie
AUTHOR
January 2, 2012 at 9:25 PM delete

fibox still boleh baca even privatekan kak liSA..

Reply
avatar
January 2, 2012 at 9:37 PM delete

Betol-2 . HAHA ! tapi smart jugak ek fibox lyssa tuh ><

Reply
avatar
munirah
AUTHOR
January 2, 2012 at 9:41 PM delete

haha patut lah macam aneh je kotak jerit lyssa :D *dah tak taw nak panggil ape :D

Reply
avatar
Live to Life
AUTHOR
January 2, 2012 at 9:45 PM delete

ganas sangat nie . haha

Reply
avatar
Cik Alis
AUTHOR
January 2, 2012 at 9:50 PM delete

Terbaeek ahh Sys Lyssa! Salute!

Reply
avatar
January 2, 2012 at 9:58 PM delete

Wah ! terima kasih akak ! yay orng pertama ! :)

Reply
avatar
maina
AUTHOR
January 2, 2012 at 9:59 PM delete

kak lyssa, bulihh tak wat tutorial nak letak banner kat entry. ceq tak reti. kekadang nak join giveaway pon terkial kial. nak linkkan dekat pict tu haa. memang tak reti. habaq kat ceq. terima kasih :D

Reply
avatar
diana raihana
AUTHOR
January 2, 2012 at 10:05 PM delete

ish3 . . sabar je la lyssa!!

Reply
avatar
Nur Nabilah
AUTHOR
January 2, 2012 at 10:09 PM delete

saye yg pertame komen ke ?!
hahaha...oke2 sambung komen !
fuyyoo kak lyssa mmg smart la kak lyssa buad !! tpy kn klaw nk tuliss ape2 nnty kene tulis dkad due ke ??

Reply
avatar
January 2, 2012 at 10:20 PM delete

Cun je.. hehe cam nak cekau je hehe

Reply
avatar
January 2, 2012 at 11:00 PM delete

Lyssa,macam mana nak private Fi-box?

Reply
avatar
Eyfa Zalifa
AUTHOR
January 2, 2012 at 11:05 PM delete

smart lah sis lyssa!cun macam tu!dua2 ada..errmm..kongsi lah tuto..ne tahu ada lagi yang nak wat cmtuh ke..lalalaala~hahahah!nice!

Reply
avatar
Syazana Najwa
AUTHOR
January 2, 2012 at 11:07 PM delete

Lyssa,boleh tak buat tuto gabungkan follower dan shoubox.nk ltk dkt sidebar la

Reply
avatar
Syazana Najwa
AUTHOR
January 2, 2012 at 11:07 PM delete

Lyssa,boleh tak buat tuto gabungkan follower dan shoubox.nk ltk dkt sidebar la

Reply
avatar
Snazzy Naz
AUTHOR
January 2, 2012 at 11:53 PM delete

naz mula2 guna cbox, pastu tukar fibox. cun!

Reply
avatar
Syieda™
AUTHOR
January 3, 2012 at 12:00 AM delete

nak hai2 kat cini la lyssa.. @_@ hihihi

Happy New Year.. @_@

Reply
avatar
January 3, 2012 at 1:46 AM delete

Fastest growing New Facebookis Social Networking Community 2012 http://www.facebookis.com/ Join Now | Facebookis helps you connect and share with the people in your life. Make Friends Online and find friends online Chat Live With Friends and Meet New People and Share Photos Videos…

Reply
avatar
January 3, 2012 at 3:37 AM delete

Hello bagaimana yang anda kawan-kawan i amat gembira untuk berkongsi kejayaan ini dengan anda baik untuk bertemu dengan kamu i am khan wee semua di sini shareing laman ini socila yang baru dengan kawan-kawan kami nama www.facebookis.com sama seperti Facebook kita menjemput semua orang Islam untuk menyertai laman facebookis beberapa maklumat tentang facebookis tapak ..

Yang paling pesat berkembang Baru Facebookis Rangkaian Sosial Komuniti 2012 http://www.facebookis.com/ Join Now | Facebookis membantu anda menyambung dan berkongsi dengan orang dalam kehidupan anda. Rakan-rakan Online dan mencari rakan-rakan dalam talian Live Chat Dengan Rakan-rakan dan Meet Orang Baru and Photos Share Video ... creat blog dan halaman, kumpulan. Moree ..

berharap anda akan jpin dan berkongsi dengan laman web ini dengan semua rakan muslim kita gembira bahawa rakyat negara citty anda juga menyertai Allha laman web ini akan membantu dan memberkati kita kita menghantar dan berkongsi laman ini dengan rakan-rakan kami kepada rakan-rakan muslim dan lain-lain .. thank you very much.

Reply
avatar
siti
AUTHOR
January 3, 2012 at 6:53 AM delete

dua2 lawa la sis hahaha..:D xtamak pun...owh yea sis..cm ne nk wat button lagu cm sis punyer..??n cm ne nk wat autoplay...??

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
January 3, 2012 at 3:16 PM delete

dulu letak 4 untuk survey,last letak 1 yang best.hhihihi

Reply
avatar
fatinfadzil20
AUTHOR
January 3, 2012 at 3:46 PM delete

saya guna fibox. hehe :) Thanks kak lyssa.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
June 5, 2013 at 7:30 PM delete

Thanks for fіnаllу writing about > "Tamak Haloba ! Ini Semua Kerana "KΑU" ." < Liked it!

Also visit my website; llοyԁ irνin

Reply
avatar

Google+ Followers