Home
tutorial
Tips-Tips

02 January 2012

Tamak Haloba ! Ini Semua Kerana "KAU" .

Gadis Kidal Berceloteh...
02/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Wooo . Rileks ah bro . Ape kecoh - kecoh ni ? Wa tahu lah lu marah giler dekat "DIA" . Tak kan sampai nak marah gitu . Rilekss ~


Eh . Eh . Kau berlakon ke Lyssa ? HAHA . Tak de lah . Angan - angan je tuh . kehkeh :) So , Apa ,  Kenapa dan mengapa ? Share - share lah . hihi .


Tak de lah apa . Disebabkan "DIA" , Lyssa jadi demam terkejuit sampai terus jadik 'Tamak Habola' . Tak cukup satu , nak dua ! Eleh . Tuh baru dua . Kang aku buat mogok lepas geram pasal shoutmix dah tak boleh nak guna kang , berderet shoutbox bermacam jenis kat sidebar Lyssa ni kang . haha :)  Habis lah korang nak jejakkan kaki tak ketahuan hala nak pijak terjerit terlolong dekat mana kan ? kihkih =)


Oukee . Lyssa dah tahu lama dah benda alah ni . Alah apa ? Alahan ? Elergic yang kegatalan satu badan tuh ke ? heh . Tak de lah . Benda ni haa . FIBOX! Pernah dengar tak ? Alah , pengganti Shoutmix yang omey - omey tuu . Syok memang syok . Tapi ... Err . Tak boleh nak private kan . Ada pulak History nya . Dah cungg - cungg dah . Satu hal pulak . 


Dah tuh , Lyssa fikir namplohnam kali . Tetiba nak jadi "Tamak Haloba" . Sebab Cbox pun nak , Fibox pun nak . So , hape lagi . Letak lah Lyssa benda alah tuh kedua - duanya di sidebar sebelah kanan korang . HEHE .


Benda ni lah . Gabung sekali . Macam kat bawah ni :


 


Haaa . Amacam ? Smart tak ? HAHA :) So , ikot suka korang lah nak "HI , HI" kat mana pun . Lyssa tetap akan baca , walaupun tak sempat nak reply balik . hikhik . Peace ^_^v


Sekian :)

 

34 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Nadia said...

saya guna 1 jer, cbox . huhu

Meyya Bella said...

Dua - dua pom cantek :)

Nurul Hamizah @ 73 said...

akk!! mcm mne nk gne bnde alah tu?

C i k P i p i T e m b a m said...

diorg nk pttnye bg la free smpai mati , haha. mnyusahkan tau.. trpaksa guna cbox.. hwaaaaaaaaaa

haifa nadia said...

comel la..:)
lyssa,y eak shoutmix sy unavailable?

NuRuL's said...

Dorang cakap FIBOX cantik and simple.. tp sayang nak buang CBOX pulak.. Hehehe :D

Nurul Aisyah said...

heheh....sy x suka cbox....tp terpaksa....tp fibox ok lah juga

junowncelf said...

salam..
haha..
suspen jew..

NIS Zati said...

Waa~!
Zati pun guna FIBOX !
Baru buat semalam ! :D

Cik Aimie Arissa said...

sama la kita kak lyssa....sejak berpisah ngan shoutmix nih...sy pun jadi tamak...hehehe...bukan dua shoutbox sy letak....3 skali...

AmirahSyafiqah ♥ said...

woo..sampai dua shoutbox :)

Misya_mimie said...

fibox still boleh baca even privatekan kak liSA..

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

Betol-2 . HAHA ! tapi smart jugak ek fibox lyssa tuh ><

munirah said...

haha patut lah macam aneh je kotak jerit lyssa :D *dah tak taw nak panggil ape :D

Live to Life said...

ganas sangat nie . haha

Cik Alis said...

Terbaeek ahh Sys Lyssa! Salute!

Aimi Wardina Roslen said...

Wah ! terima kasih akak ! yay orng pertama ! :)

maina said...

kak lyssa, bulihh tak wat tutorial nak letak banner kat entry. ceq tak reti. kekadang nak join giveaway pon terkial kial. nak linkkan dekat pict tu haa. memang tak reti. habaq kat ceq. terima kasih :D

diana raihana said...

ish3 . . sabar je la lyssa!!

Nur Nabilah said...

saye yg pertame komen ke ?!
hahaha...oke2 sambung komen !
fuyyoo kak lyssa mmg smart la kak lyssa buad !! tpy kn klaw nk tuliss ape2 nnty kene tulis dkad due ke ??

~Mr. Cool & Cik Kepoh~ said...

Cun je.. hehe cam nak cekau je hehe

Siti Nur Aisyah said...

Lyssa,macam mana nak private Fi-box?

Eyfa Zalifa said...

smart lah sis lyssa!cun macam tu!dua2 ada..errmm..kongsi lah tuto..ne tahu ada lagi yang nak wat cmtuh ke..lalalaala~hahahah!nice!

Syazana Najwa said...

Lyssa,boleh tak buat tuto gabungkan follower dan shoubox.nk ltk dkt sidebar la

Syazana Najwa said...

Lyssa,boleh tak buat tuto gabungkan follower dan shoubox.nk ltk dkt sidebar la

Snazzy Naz said...

naz mula2 guna cbox, pastu tukar fibox. cun!

Syieda™ said...

nak hai2 kat cini la lyssa.. @_@ hihihi

Happy New Year.. @_@

Facebookis Social Network said...

Fastest growing New Facebookis Social Networking Community 2012 http://www.facebookis.com/ Join Now | Facebookis helps you connect and share with the people in your life. Make Friends Online and find friends online Chat Live With Friends and Meet New People and Share Photos Videos…

Facebookis Social Network said...

Hello bagaimana yang anda kawan-kawan i amat gembira untuk berkongsi kejayaan ini dengan anda baik untuk bertemu dengan kamu i am khan wee semua di sini shareing laman ini socila yang baru dengan kawan-kawan kami nama www.facebookis.com sama seperti Facebook kita menjemput semua orang Islam untuk menyertai laman facebookis beberapa maklumat tentang facebookis tapak ..

Yang paling pesat berkembang Baru Facebookis Rangkaian Sosial Komuniti 2012 http://www.facebookis.com/ Join Now | Facebookis membantu anda menyambung dan berkongsi dengan orang dalam kehidupan anda. Rakan-rakan Online dan mencari rakan-rakan dalam talian Live Chat Dengan Rakan-rakan dan Meet Orang Baru and Photos Share Video ... creat blog dan halaman, kumpulan. Moree ..

berharap anda akan jpin dan berkongsi dengan laman web ini dengan semua rakan muslim kita gembira bahawa rakyat negara citty anda juga menyertai Allha laman web ini akan membantu dan memberkati kita kita menghantar dan berkongsi laman ini dengan rakan-rakan kami kepada rakan-rakan muslim dan lain-lain .. thank you very much.

siti said...

dua2 lawa la sis hahaha..:D xtamak pun...owh yea sis..cm ne nk wat button lagu cm sis punyer..??n cm ne nk wat autoplay...??

♥ Putri Alyra Narisha ♥ said...

Smart sangat-sangat! :)

MaYa MustWany said...

dulu letak 4 untuk survey,last letak 1 yang best.hhihihi

fatinfadzil20 said...

saya guna fibox. hehe :) Thanks kak lyssa.

Anonymous said...

Thanks for fіnаllу writing about > "Tamak Haloba ! Ini Semua Kerana "KΑU" ." < Liked it!

Also visit my website; llοyԁ irνin