Wa Cuma Mau Tolong Lar , Beb !

Gadis Kidal Berceloteh...
05/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Heh . Demmm =.= kehkeh . Apa ney beb ? Tak puas hati apa beb ? Wa ada kacau lu ke beb ? Tak de kan ? So , SENYAP !! 


Eh , Lyssa kau bebel apa niy ? Pasal siapa . Eh . Itu bukan urusan korang , okey . Kenapa ? Masih tertanya - tanya ? Nak tahu apa yang Lyssa dok merepek ni ? hehehe ^_^  Korang bacalah sendiri . Tengok ni . Siap print screen lagi taw ! :) Wa tak takut lah beb . Ah (!) Berlagak ye kau Lyssa . ngehngeh . #kidding ~


 
Jojolkan mata anda seluasnya ye ? huhu :)


Dah ? Saja Lyssa hide-kan nama tu . Kang meng-aibkan owner yang tulis ni kan ? Tak baik gitu . Ye tak . Errr . Okeyy . Apa pandangan korang dengan comment yang diberikan oleh saudari cuns di atas ni ? Ada yang berpendapat sama macam dia jugak ke ? Kalau ada , Lyssa nak ucapkan Tengs sangat - sangatlah sebab ada jugak yang ambil perhatian dengan Lyssa ni kan ?


Okey . Dia kata .. " Sukati orang pun nak buat apa dekat entry dia kan ?" Opps* Lyssa pun boleh cakap jugak .. " Sukati wa lah nak buat apa dekat entry wa . Lu nak sebok - sebok pesal?" hehehe . 


Ok . Lyssa tak perasan bagus . Lyssa tahu , Lyssa tak de lah sehebat blogger-blogger otai yang berpengalaman menjadi blogger bertahun lamanya kan . Tak pun ! " Wa Cuma Mau Tolong Lar , Beb"!  Wa dekat sini , suka beri entry bermanfaat dekat orang lain . Berdasarkan pengalaman yang Lyssa ada walaupun sedikit , ianya boleh jugak diambil oleh blogger2 yang lain . 


"Apa ? Semua Blog kena sebijik macam u punya ke?"  AH(!) Siapa cakap ? Awak je yang cakap . Lyssa tak kata pun suruh sebijik macam Lyssa punya . Kalau ada yang nak ikut , ikut je lah . Kalau tak nak boleh blah . Ye dak ? hehehe =,=  Haaa . Pasal tutorial pulak . Ada Lyssa kata semua tuh , Lyssa buat sendiri ? Memang ada yang Lyssa buat sendiri .. Dan ada jugak Lyssa ambil dari blog yang lain . Tapi , apa yang Lyssa ambik , Lyssa ada kreditkan . So ? Kenapa nak kena pertikaikan ? Ehemm . 


Blog ni , loading nak MATI punya lambat ? hehe . Kelakar betul . Apa - apa pun , terima kasih lah sebab bagitau . huhu ~ Kalau awak rasa lambat , tak payah dah lah sibuk - sibuk masuk blog Lyssa ni kan ? Ni , kenapa setia sangat nak masuk blog Lysa lagi ? Apa kejadahnya ? HAHA . Sangat kelakar . 


Buat entry yang bawa populariti murahan . Opps* Awak yang komenn dengan komen yang murahan ni , apa kes pulak ? lalala . Ok . Sekali lagi Lyssa mention . Lyssa bukan nak buat entry yang bawa populariti murahan .. Tapi , wa cuma nak cakap .. " Wa buat blog ini , cuma mau tolong . Lu tak nak wa tolong . Wa kesah ape ?" kehkeh .


Komen saudari tu , datang nye , dari ENTRI YANG INI .


"Sebaik - baik manusia ialah yang mampu memberi manfaat pada yang lain"



p/s : Wa tak cakap wa baik ok ? Yang baik datang nya dari Allah , yang buruk datang nya dari diri Lyssa sendiri . Wallahualam ~
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

78 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Syffa Ezmail
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:16 AM delete

Pe jadah budak tu? Hahaha kelakarnya dia.

avatar
Mimie
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:19 AM delete

dia nak jd macam lyssa tue.. ignore jer.. hihihi

avatar
January 6, 2012 at 11:19 AM delete

pfftt....jeles lah uh...ngn blog kak LYssa

avatar
January 6, 2012 at 11:21 AM delete

da x nk lmbt laod,x pyah laa sibuk3 nk bka kan lysa..hahhaah..nmpk sgt selalu bka blog lysa..klu x cm ne taw semua 2..hehe..btw,be str0ng dear..heheheh

avatar
aisyah ainaa
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:21 AM delete

Kak Lyssa sabar je lahh kay. Biasa lah tuh, tak semua orang suka kita :D Blog akak lyssa loading nak MATI punya lambat ? mana ade. Hari hari terjah blog akak, laju je. tak mati punye lambat langsung :) ♥

avatar
Misz Azney
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:22 AM delete

lawak betoll rr. . ade jgk org jelez gn lyssa kn?

avatar
sukagelak
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:22 AM delete

normal la tu lyssa..
kite kene terima yang x sume orang suka kite. kannn..
sabar je yeh.. :)

avatar
Ku Azhar
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:23 AM delete

waaa..mati kau mati kau! kih3..sape bdk tu makcik? kita kurung dia dlm kandang rimau nak? hehehe gurau je..org fames biasa la msti la ada org mrh :)

avatar
January 6, 2012 at 11:24 AM delete

orang dengki tu dik...sabar je ye...biasalah tu...bukan senang nak senang...kena terima seadanya...apa2 pon akak tetap sokong adik...^_^

avatar
nurmujahidah
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:24 AM delete

ni yang wat gue panas nih,, sapa wat lyssa camtu,, padahal dye pun mesti ada gak guna tutorial blog lyssa,, cakap je lebey tu,, sabar ek lyssa,, haters sekor dua tu tak yah layan,, yang suka lyssa dah lebey 40 ribu orang dah pun,,, relax k,, sayang L FOR LYSSA selalu,, <3 <3

avatar
AzzaLifeStory
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:26 AM delete

alla kk lyssa. .cmbru kli 2. .

avatar
Lizzie Yasmin
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:27 AM delete

1st time i masuk blog u is yesterday.. Asyik gosok mata, dan bukak katup mata tgk bill follower u, n trafikk u. Gila kot. Hye nice too meet u lysa.

avatar
January 6, 2012 at 11:27 AM delete

ish! kejam sungguh wahai saudari tersebut..

avatar
Cik Bunny
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:27 AM delete

just wanna to say: buat2 tak tau ~ lala

avatar
Nurul ain
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:28 AM delete

hahahaaaa... so funny!!! ignore je org yang mcm tu lyssa.. ***dia jeles tahap dewa dgn lyssa kowt

avatar
January 6, 2012 at 11:30 AM delete

huhu biasa la lyssa bila top mcm lyssa akn ada yg dengki.ignore je la.huhuhu

avatar
January 6, 2012 at 11:31 AM delete

kjp.npe...komen tersebut x de akk??

avatar
Mia
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:34 AM delete

Kak lyssa. Haters were born to hate kan ? tapi kita was born to love. Orang yang dengki macam tu biarkan je dye. Tak ke mana pun. Dye cakap macam tu sbb dia bengang apasal seme org nak baca blog akak ek ? apsal dye takleh jadi macam akak. tu tetibe je tuh. haha. takpe kak. sorang yang benci. seribu yang syg. ye tak kak ? apepon kak lyssa awesome :D

avatar
raja irfan
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:34 AM delete

saye x foker cam tu pon...kesian sis lyssa...dye xde hak nak kutok kak lyssa...sis lyssa cume nak tolong jekan../...klu sye ,sye tygje nme tu ...hihi

avatar
ratu zuleyqha
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:35 AM delete

sabar jelah kan ? setiap manusia tak sempurna, buat ape2 pn ade je org xpuas hty.. so, mcm lyssa slalu gtau "peace yo(!)" ^_^V

avatar
I`mulan
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:39 AM delete

eh, ade jugak orang jeles ngan Lissa... Biasalah di tahap ke'glamoran' Lissa sekrang pasti ade haters... Fakers apetah lagi... Just empty the rubbish... Ye dak?

From Mulan Maseirra

avatar
Kemn Azmaili
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:42 AM delete

sabar la dik Lyssa..dia jeles sebenarnya awal comel..pastu blog pun comel macam tuan dia..xpun dia nak kan trafik blog dia tinggi..sabar ye dikk..senyumkan ajerrr..

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:43 AM delete

adoi...kenapa leh jadi macam tu?hurm,sabar ye Lyssa..biarkan je orang yang nak berkata2 tuh..

avatar
Zhyzhy Chin
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:43 AM delete

Sabar seja la sis, kalau famous memang ada orang nak tumpang famous sekali. hiks :)

avatar
are_lin@yu
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:46 AM delete

pelik la kalau tak suka tak yahlah menyibukkan..huhu..tapi tula hakikat yang kita kena terima mesti ada yang suka and tak skakan kita walaupun kita buat baik..huhu..apa2 pun bagi akak tutorial lyssa banyak membantu akak..hehe,,tq so much sebab blog lyssa memanfaatkan orang lain..peace..;-)

avatar
January 6, 2012 at 11:48 AM delete

yo! dear.. saja la tu nak gugat populariti lyssa :)

avatar
January 6, 2012 at 11:53 AM delete

abaikan aje komen tak membina tu....

avatar
Fatin Shahira
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:53 AM delete

wowww!! hot nyer ayt tu kak lyssa ui~ huhuhu dugaan :)

avatar
January 6, 2012 at 11:54 AM delete

be cool lyssa..kdg2 niat kita sering disalah erti kan.put smile on your face..inilah dugaan berblogging ^__^

avatar
Ekah Atiqkah
AUTHOR
January 6, 2012 at 12:01 PM delete

sabarlah sis lyssa. Manusia byk ragamnyer Sampaikan tarikh hari nih pun sis lyssa salah tulis akibat xpuas hati.

avatar
Mysara Azdi
AUTHOR
January 6, 2012 at 12:02 PM delete

xpe kak lyssa,, Sabo je lar,,!
Lagipun, sume yang orang tu cakap sumenye xbetol..
mesti dia jelezzz kan, sebab belog Kak Lyssa paling famous amous!!!!
Sara sokong Kak Lyssa =D

avatar
January 6, 2012 at 12:12 PM delete

ignore je dik... biase la tu, bila seseorang manusia tu lebih sikit, ada la hati2 manusia lain yg tak suka... jgn layan manusia busuk hati mcm tu... yg penting kita x buat benda salah... :)

avatar
Anis Sabrina
AUTHOR
January 6, 2012 at 12:12 PM delete

Haha apalah orang tu. Dia cemburu la agaknya. Apa2 pun x perlu kisah pasal dia , bukan penting pun. Jawapan LYSSA , memang TERBAIK oo..Ikut suka hati Lyssa la nak buat apa2 pun. Ehh..mana ada manusia yang HEBAT , TUHAN yang HEBAT. Duhh..sebelum komen tu , FIKIR la dulu. Ni x , ikut suka hati dia ja nak komen bukan2. Lyssa membebel pun apa salahnya. :) Ramai lagi orang yang suka membebel..! Bukan Lyssa sorang ja. Huu..panjang dah ni. Semoga dia akan sedar diri..! Amin.. ^^

avatar
FiHa
AUTHOR
January 6, 2012 at 12:14 PM delete

wats HER problem ?
haaa kan da skiping da niy

avatar
Mr. Crab
AUTHOR
January 6, 2012 at 12:19 PM delete

biase je loadingnye. maybe net dye lembab kot. huhu :)

avatar
Hafiza Izati
AUTHOR
January 6, 2012 at 12:23 PM delete

laa,perempuan rupanya? hahah takde life betul budak tu. don't worry Kak Lyssa,kami yg lain selalu support akak ^^

avatar
January 6, 2012 at 12:27 PM delete

@Syffa Ezmail

memang kelakar .. ntah pape jer tuu :)

avatar
January 6, 2012 at 12:28 PM delete

@Mimie

eheee . ignore lebihh baik :D

avatar
January 6, 2012 at 12:28 PM delete

@Nur Amira (MYra CHubbY)


alahaii . nak jeles ape lahh .. kan ? ahaaa

avatar
CIK MAY
AUTHOR
January 6, 2012 at 12:29 PM delete

apekah..erk...biarla die...org busuk ati mmg mcm tu kot..;)

avatar
Niel
AUTHOR
January 6, 2012 at 12:34 PM delete

Budak tu jales je .
Blog k.lyssa kn bnyk tips2 yg best !
Ignore je.
Nak cri populariti murahan leteww.

avatar
SYAFIQA
AUTHOR
January 6, 2012 at 12:35 PM delete

harap kak lyssa sabar tau....

avatar
January 6, 2012 at 12:39 PM delete

biasalah kak lisa,..kalau ramai yg dh suka blog lisa,..psti ada pendengki,..ahaha..

avatar
January 6, 2012 at 12:39 PM delete

kihkihkh (gelak kuatkuat) . sabar jek lhaa Lyssa , biasalah org , dah tak suke sbok nak menjengah . . apalarr .

avatar
January 6, 2012 at 12:46 PM delete

Sabar ye lyssa..biasalah bila ramai orang kenal mesti ada je yang tak suka.kita tak boleh nak puaskan hati semua orang walaupun dah usaha sebaik mungkin.abaikan saja cakap-cakap yang menjatuhkan tu.anjing takkan menyalak kalau kenal tuannya.orang takkan bising kalau dia betul-betul kenal dan faham kita.teruskan usaha menulis + tutorial yang membantu orang-orang lain. ^_^

avatar
Live to Life
AUTHOR
January 6, 2012 at 12:50 PM delete

kesian die , tekanan la tu rumah die pakai dial-up . tu yg komen sampai cam tu skali .

avatar
siti
AUTHOR
January 6, 2012 at 12:55 PM delete

sengal jerk....ala bile kita lebih sket mmg org jeles pun...biarkan org cm tuh...xrasa pun blog lyssa berat..ok jer...agknyer laptop or pc dye bengong kowt hahahah

avatar
farah@engoys
AUTHOR
January 6, 2012 at 12:56 PM delete

kerana Hasad dngki, terciptalah komen tu...persaingan itu perlu tapi bukan gini caranya... boleh dengki dengan orang, tapi dengki atas kejayaannya... oleh itu berusaha lah untuk mencapai kejayaan seperti orang lain... Rilex lyssa... Apa pun your the best... teringin lah nak tengok blog blogger tu, hebat x?

avatar
January 6, 2012 at 1:00 PM delete

sabar yew sis,org mcm tu mmg pendengki,:)

avatar
January 6, 2012 at 1:01 PM delete

pe hal minah tuh nak cari gaduh ngan akak? sian kak lyssa yg cute nih....sabar je la kak...

avatar
liyanadazlan
AUTHOR
January 6, 2012 at 1:04 PM delete

hikhok. kita sama la sis -.- Manusia kan tade la sempurna semua. SABAR yew sis &_& Liyana pun dah kena cam ni. Biarla orang nak dengki kan kita. Tapi kita nak tolong orang :) dia tak femes la tu kot. duk sebok hal orang.

avatar
January 6, 2012 at 1:12 PM delete

hahaha . lawak gileww laa ape yg budak uh kate . saye pown tak nafikan laa blog akak nih berat sikit nak buka . tapi ikowt line laaa , kalo line laju , laju je buka blog akak nih , kalo line lembab , lembab laa . betul takk ? saye rase akak punye entry takde pown yg publisiti murahan seperti yg budak uh cakap . saye rase laa kann ,, budak uh jelez coz blog die tak sehebat blog akak . saye pown slalu gune akak punye tuto , tapi takde laa tiru 1000000% akak punye blog . sume org ade cita rase masing2 kann ? betul tak ? memang die sengaja cari publisiti ~

avatar
Nabihah Ahmad
AUTHOR
January 6, 2012 at 1:16 PM delete

minah tu x sihat k0wt or dye jelez sbb blog kak lyssa cantikkkk sesangat.... lps tu kak lyssa ni kan ramai follower,, ramai yg suke blog kak lyssa.. sab0 je la kak lyssa yg cute ^_^

avatar
syasyajohan
AUTHOR
January 6, 2012 at 1:22 PM delete

hehe.dia sakit jiwa tengok kak lisa punya follower sampai 40k,,ramai sngt yang support.lol XD

avatar
Cik Ain
AUTHOR
January 6, 2012 at 1:29 PM delete

problemm kot minahh tu ~ ignoree jewp ~

avatar
Nadiah Salleh
AUTHOR
January 6, 2012 at 1:33 PM delete

budak mana tuh???....xper2 abaikan jer org mcm tuh^^

avatar
coklatberapi
AUTHOR
January 6, 2012 at 1:38 PM delete

abaikan je hater mcm tu..anggap je kritikan sebagai semangat untuk lyssa sbgai maju dalam blog..;))

avatar
January 6, 2012 at 1:40 PM delete

spe kah manusia itu..0.o...

biar kan je dia

papepon tutorial kat lyssa the best..hehe

avatar
ieyza afieyna
AUTHOR
January 6, 2012 at 1:50 PM delete

ingat kan dunia realiti je ade sifat dengki mendengki ni.. dunia maya pun ade.. sian lyssa... susah nye jadi org popular ni kn....mcm artis dh... harap lyssa mampu handle semua ni...

;)

avatar
Dyra Rezal
AUTHOR
January 6, 2012 at 1:55 PM delete

sabar jelah Lyssa , mulut org , kite ta ley tutup .. biar lah die nak kate ap .. pahale dpt kat kite :)

avatar
smilenajah93
AUTHOR
January 6, 2012 at 1:57 PM delete

sabar sys sabar ... tapi bdak tu agak lawak lahh ~~ malukan diri sndiri jepp ~ hehe !

avatar
Tyra Faiera
AUTHOR
January 6, 2012 at 1:58 PM delete

hehe.agak keanak-anakan lah.pasal blog pun ada yg x puas ati and nak gaduh2 sume.blog kn hak kita sendiri untuk wat apa jek.doyai..

avatar
Wiwiyayah
AUTHOR
January 6, 2012 at 1:58 PM delete

kak lyssa tak payah je layan org mcm tuh .sabar k :)

avatar
Wiwiyayah
AUTHOR
January 6, 2012 at 2:02 PM delete

jangan dilayan je dengan org mcm tuh. alahh , "dier" jelezz ler tuh dgn kak lyssa . btw kak lyssa sabar k:)

avatar
elyashaqira
AUTHOR
January 7, 2012 at 10:50 AM delete

errr laju je loading blog nih . ape je yang lambat ?

avatar
Rifa Afifah
AUTHOR
January 7, 2012 at 12:40 PM delete

Sape yang cari publisiti murahan neh ? Macam confius . sebab dia yang comment merapu tapi kata kat orang pulak . manusia manusia . tak pernah tengok orang lain happy dan bahagia . blog ni Lyssa punya , suka hati dia lah . -,-'

avatar
Miss Nadya
AUTHOR
January 7, 2012 at 3:24 PM delete

sabar ye sayang...rasanya ramai guna toto dari lyssa untuk berjaya..:)

avatar
NURFERL
AUTHOR
January 7, 2012 at 3:35 PM delete

lawaklah... macamni punye cepat loading ckp lambt.. jeles le tew..

avatar
Polskahackrew
AUTHOR
January 7, 2012 at 4:22 PM delete

kenapa cik lyssa hidekan nama dia.. kita pun nak berkenalan dengan pengomen tu.. jgn risau cik lyssa x aibkan dia.. dia(pengomen) yang aibkan diri dia sendiri .. hehehe

avatar
liyanazahirah
AUTHOR
January 7, 2012 at 8:51 PM delete

DIE teramat jeles dgn kak lyssa.. ignore je orng mcm tu

avatar
liyanazahirah
AUTHOR
January 7, 2012 at 8:53 PM delete

@elyashaqira tau x pe..ntah2 tenet org tu yang problem..kankan

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
January 7, 2012 at 11:18 PM delete

biasalah tuh lyssa,ramai2 syg,tetap ada gak yang busuk hati.sabar je la.loading lambat?ke laptop/pc dia yang berat?hihihi

avatar
Are-ya Mc-ya
AUTHOR
January 14, 2012 at 4:52 PM delete

dia sjer je nak jadi terkenal .. huff..~

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 13, 2012 at 4:31 PM delete

ape hal la dy tu..?? x puas hati pd tempat yg salah..haha.. mesti dy jelez sbb blog lyssa cantik.. hee..

avatar

Google+ Followers