Alamak ! Awek Twitter Gedik Sudah Muncul !

Gadis Kidal Berceloteh...
16/02/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Alamakk aii . Title tu . Macam seram bulu hidung pulak . Ah , seram kah ? kahkah . Fake Twitter Lyssa . Gedik tuu ~

Ok . Pertama kali lah Lyssa nak bagitau Lyssa tak suka fake yang konon nak menyamar jadi Lyssa . Err . ApeCelop ? haha . Apa kes ni nak menyamar-menyamar ni ? Syiokk ke . Err . Tak pernah pulak Lyssa try . Nanti nak try lah jadi Lisa Surihani . Eh , boleh ke ? hehe . Ahh . Tak de masa . Jadi diri sendiri lagi ok kot . 

Nak menyamar , tapi tak reti ! hehe .  Gedik semacam je tengok caranya . Sampai sanggup cakap "Demi Allah" tuu . Haa . Main-main lah dengan nama Allah ni . Kang tak pasal-pasal kang... Haa . Tak tahu laa .

Tadi Lyssa check comment Lyssa . Tetiba ada pulak yang bagi comment macam ni :




 Ok . Dengan sepantas kilat sabung menyabung tanpa bunyi guruh ,Lyssa pun usha lah Twitter yang kononnya Twitter kedua Lyssa le kan . A'ah . Memang wujud pun Twitter tuu . Haish . Kenapa perlu jadi Lyssa ? Kenapa ? Kenapa ? Kot nak menyamar jadi nenek awak ke tak kisahlah kan ? hekk .

Macam mana ntah tiba-tiba tangan ni nak taip , PLEASE DELETE THIS ACCOUNT . Err . 
Berlagak kau speaking Lyssa . hehe . Apa dia kata ?



 
Amboih , merayu sakan nohh . Jangan harap ler ~



Lyssa suruh DELETE , dia tetap tak nak . Tengok ni , dia TWEET apa ?



 
Demi Allah lagi tu ? Beraninya . Hanya Allah je lah yang dapat membalas setiap tindakannya .



 
Siapa yang nak perangkap siapa ni ? haha . Kelakar pun ada . Ishk2x . 

  
p/s : Alahai . Sudah-sudah lah tu menggedik nak menyamar jadi orang lain . Tak baik tau . Apa dapat ? Dapat dosa lagi ada lah .. Tuu haa. "Demi Allah" lagi tu . Whoaa . Bahaya~Bahaya~ . Ye , saya tahu awak tu bebudak je . Bebudak pun tak kan tak boleh fikir secara rasional ? Bagi siapa-siapa yang ada follow Twitter tersebut , Jom BLOCK ramai-ramai . <<---- Kejam tak kejam ?? Lyssa memang kejam . Kejam lagi budak tu :) Ishk :)


Ini satu-satunya TWITTER yang Lyssa ada . Buat pe nak banyak2 ? Kalau facebook lain ler nak kata friend penuh . Ni Twitter beb ? Tak de limit pun . Aiyoo ~


 Mengenai ENTRY INI , kes sudah TUTUP . KLIK SINI untuk baca >>> KLIK!
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

160 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Fitriah Ayn
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:20 PM delete

jahatnye org tu..sabar-2 Kak Lyssa..

avatar
Ain Zuhairi
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:20 PM delete

Ini mesti kerja budak budak bawah umur. tak cukup dgn kerja sekolah, nak plak buat acc palsu. Ish ish ish...

avatar
Aime
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:21 PM delete

Bodoh :) Nak popular secara haram .. betoi x kak lyssa ??

avatar
aimie
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:22 PM delete

Teruk betul dia tu ! -.-

avatar
Miss Ann
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:22 PM delete

sian kak lyssa , sabar jela kak , Tuhan Maha Adil .. bia jek dia tu ..

avatar
sakinah kiky
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:23 PM delete

eee..sakit hati plak tgok budak 2...
adek saborrr jah lah ya...
yg penting kita orng tahu yg mna real lyssa faizureen...

avatar
ked
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:23 PM delete

chehh..
aku salah sorang mangse penipuan ni lyssa!!
baru nak bajet2 femes kengkonon lysaa follow aku..
rupe-rupenyeeee..

TT__TT..
tak bek taw budak tu men2 kan perasaan aku yang suci sesuci embun pagi membasahi bumi ni..

dik, jangan wat gitu dah dik.. tu dah kire sebagai cyber crime dah tu.. boleh dakwe ni..

avatar
Miss Nuyue
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:23 PM delete

desperate nak sangat tuh kak lyssa , eeii , kurang kasih sayang betul kan , menyampah ,

avatar
Atirah ★
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:23 PM delete

Celaka punye budak . Sial ! *opss terlepas .

avatar
nanayaakob~
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:23 PM delete

oh..pity sgt dengan budak..agaknya dia nk followers ramai cam lyssa kot..siap jujur ag bagitau..ish2..

avatar
A I D I L
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:24 PM delete

Assalamualaikum kak Lyssa. Fisrt time comment akak punye blog. Btw, kejamnye orang tuhh. Macam nak tembak je! Takpe kak Lyssa. Sabar erkk? Kitaorang peminat kak Lyssa sentiasa menyokong kak Lyssa :')

avatar
ϟY▲FIQ▲H
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:24 PM delete

mak aihhh ! manusia ke hapee 2 ! hadoiyy . snggup DEMI2 ALLAH noh . huu~ x sgkee ade gk manusie cenggini .

avatar
February 16, 2012 at 9:24 PM delete

Beraninya orang yang mnyamar sbgai akk tuh .. Jahatnye .. Ape kes main nama Allah suka2 hati .. adehh ... Guna lah nama sendiri . Tak payah lah guna nama kak lyssa ..

avatar
fatin nurhani
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:24 PM delete

ade jgkorg cenggini ea ?
kempunan agknye .

avatar
February 16, 2012 at 9:25 PM delete

hahaha..awat tu? kemaruk popular agaknye..btw mie da report twitter dia =)

avatar
mirul aar
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:25 PM delete

HAHA.! gila glamour ke hape dia tu ? agak-agak la kan . huhuu

avatar
February 16, 2012 at 9:25 PM delete

wa , ayat pun x serupa dgn kak lyssa punya ayat . x takut dosa kot , sanggup bawa nama "Allah"

avatar
February 16, 2012 at 9:25 PM delete

bongok giler orang tuh . name die pun balqis gak , mcam sye . balqis manela agaknye tuh . bodoh betul . die kate twitter real akak tu perangkap . lagipun akak mane buat status cam tuh . nama sangat tipu . jom block !!

avatar
Sakura Aihana
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:25 PM delete

owh..pttlah kak lyssa dh tukar nama twitter

avatar
February 16, 2012 at 9:26 PM delete

sabar je la kak lyssa . (!)
kejam gila dya . block je twitter tu :D

avatar
Aina Syafiqah
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:27 PM delete

BAPAK AHHHHHHHHHHH,Nak famous pun agak-agak lah dow ! BODOH NYA GUNA CARA CEGGITU ! -.-

avatar
:: Cik Nur ::
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:27 PM delete

haiishh..! sis dengar pun rase marah ni... ape mitif dia sebenarnya...?

selamat Lyssa sedar awal... n umumkan di sini..kalau tak ramai yg tertipu...

avatar
Nabila Medan
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:27 PM delete

aiyoo. ada jugak org macam ni? kite bako jer! haha ;D
astagfirullah,taubat la nak jadi org lain.apa diri sendiri tak baik ke? adussh ;D

avatar
ItsMeEyka
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:28 PM delete

Apalah... sanggup dia menyamar jadi Kak Lyssa ? Haish ... manusia , manusia . Sabar ye Kak Lyssa :)

avatar
February 16, 2012 at 9:28 PM delete

Aiyoo camtu nye budak pon ade ...mental ape ?...lyssa buat reprot lah kalo lebey sgt ...

avatar
Anis Sabrina
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:28 PM delete

Kesiannya..

Bab2 menyamar ni , lebih baik menyamar jadi tiang ja daripada menjadi orang lain.

Ingat dia tu sapew hah..? Kak Lyssa , nasib baik akak gitau perkara sebenar. Thanks ! ^^

Anyway , memang nak block2 ~

avatar
Syafiq Ahadin
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:28 PM delete

hahahaha! cam siot je....

avatar
Aina Syafiqah
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:28 PM delete

Dahlah tweet

ASSALAMUALAIKUM SEMUA PLIS2 BERI PERHATIAN NIE ADALAH TWITTER KAK LYSSA YANG REAL DEMI ALLAH TWEET LAGI SATU TUH DYE NK PRNGKP

PERGHHHH,Apsal gelar diri dia KAK ? Hahh..Nampak benor menipunya,Kita bakor je :3

avatar
CikAnyss' :O
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:29 PM delete

amboi gila minat budak tu kat lysa smpai mcm tu , hahah .. yang rayu2 tu ok ag , smpy ngaku dia real , lysa fake , mmg xleh blah , haha .. sabo3 ,, 531 silent readers , jeles kot , huhu

avatar
Hanis Aliya
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:29 PM delete

haha. perlu ke nak jady faker? lawak betolla.. ni mesti budak2 ni.. :)

avatar
suzanne
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:30 PM delete

Wahh, kejam nya budak tuh. Tak sangka :'(

avatar
eryn nadia
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:31 PM delete

owg cmni pn ada ke .. haha sabar ye lyssa .. nak tmpang popularity la tuh .. hehe ..

avatar
Dba Dealova
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:31 PM delete

eshh...sampai macam tu sekali budak tu mengaku ngaku nak jadi Lyssa.nampak sangat cara taipan dia tak sama dengan Lyssa.Lyssa jarang buat shortform kan.budak ni obses dengan Lyssa.nak perasan macam mana jadi glamer.Lyssa...relaks jer.semua orang tahu mana satu yang the real Lyssa Faizureen :)

avatar
February 16, 2012 at 9:31 PM delete

adus.. mental btol la budak ne... gertak je lyssa.. gedik semacam

avatar
Anis Farhana
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:31 PM delete

dah agak dah . nampak dari cara penulisan pun dah tau ..

avatar
Cheyah
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:32 PM delete

Ada jugak manusia macam ni? Seyes gedik! Nth pape. Siap bersumpah demi Allah bagai. Tak takut ke dik?

avatar
February 16, 2012 at 9:32 PM delete

OMG , dia kata twitter akak yg real tu just PERANGKAP ? grr..

avatar
Siti Suraiya
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:32 PM delete

kak lyssa. . mang fake pUn twitter lagi 1 tuh. .berangan nak jadi akak. . saja nak tarik populiriti. . kOnun twitter ke dua tapi ckp nk perangkap dye. . kelakar lah budak2 ni. .

avatar
Nur Fatilah
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:33 PM delete

ish jadi diri sudahla ..

avatar
February 16, 2012 at 9:33 PM delete

Kenapa kejam sangat dia tu kak Lyssa ? Haihh , manusia ~

avatar
February 16, 2012 at 9:34 PM delete

errkk..mcm tu pon ada ke..apadaa..selalu fake nih dok diam2 je..la ni fake account berani buat status sipa mintak izin lagi..gila ape

avatar
February 16, 2012 at 9:34 PM delete

waddefuuu.. kuanjo la budak nih.. report?

avatar
February 16, 2012 at 9:35 PM delete

bahaya nya Kak Lyssa.. skrang ni pun ada lg twitter tu.. nmpak gaya mmg 100& mngaku sbg Kak Lyssa aje...

avatar
rishah
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:35 PM delete

Ingat tu twitter KakLyssa :/ Ap la.. sy akan sokong utk block !! :D

avatar
Aina Syafiqah
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:38 PM delete

Dia blogger ke ? Siapa ? NAK TAHUUUU ;3

avatar
qyrul nysa
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:39 PM delete

hehe . td dye ad folo twitter sye . then npk mcm pelik , n sye siasat ( konon hebad , hewhew ) , tros dpt tau itu fake . n sye dh block itu worg . >.<

avatar
Aremeera
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:39 PM delete

Hahaha...x sngka laa ader jgk org yg jenis mcm ni...adeyyyhh fenim-2

avatar
Shafizza Hana
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:40 PM delete

Kak Lyssa, takpe . Kalau orang tu suruh buat pape, macam tolong bagi nombor fon atau pun tolong buat sesuatu untuk dia contohnye doodle, atau ape ape then letak kat blog kak lyssa, mcm mne dia nk jawab, lantak dia lerr . haha xD

avatar
Mohd Ridwan
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:41 PM delete

Larr...Jadi lar diri sendiri,bukankah itu lebeh baek!Betul tak kak lyssa?

avatar
syasyajohan
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:43 PM delete

susahlah jadi kak lyssa,jangan ade yg kena prngkap fake lyssa sudah

avatar
Monster Queen
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:44 PM delete

Suka-suka je malaun nak buat Fake. --'

avatar
February 16, 2012 at 9:46 PM delete

aduyaii..knapa bleyh jd mcm tu plak..
tringin nak jd retis kowt..hak3..

avatar
February 16, 2012 at 9:47 PM delete

eh budak tu ada follow saya. eishh ingatkan betul le lyssa yang follow, haha :P

avatar
February 16, 2012 at 9:48 PM delete

euuww ! kak lyssa . truk ny org 2 !

avatar
Rifa Afifah
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:48 PM delete

jahat gila . asal laa nak tumpang glamour orang . aduyai . jadik diri sendiri sudah . sabar eyh lyssa :D

avatar
RYRY
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:51 PM delete

hahaha ! taley blaa lhaa FAKE kat lyssa nie . nak jadi mcm kak lyssa mmg ta jadi lhaa . ayat dia tuhh --' ishhh ishhh ishhhh !

avatar
Mohd Shahrin
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:53 PM delete

Pergh.. Biadap giler dak ni.. Hampuk satu kali baru tau.. Cayalah lyssa ada fan cmni.. hehe.. Seb bekla aku xde..XD

avatar
♥ MS ♥
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:54 PM delete

ish! lisa surihani yang femse tu pun, tadek fakerss dekat twitter. sabar k, kak lyssa :|

avatar
*ZaFirAh*
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:54 PM delete

Fira dah block budak tu demi kak lyssa^____^
Teruk btol prangai!=p

avatar
eyza ♥
AUTHOR
February 16, 2012 at 9:59 PM delete

tengok dia tweet pon dah tahu faker . "sedey cnad" . kak lyssa tak tulis macam tu kan ? haha , faker si gedixx .

avatar
nur
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:04 PM delete

faker tu .. hmm.. no comment . rasanya sesuai jadi ketua kelab kipas akk.. perhh.. dia ni obses betul dengan akk..

avatar
Ina Nadia
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:04 PM delete

Tengok cara dia eja pun dah tau tu bukan Lyssa.

avatar
Zaza
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:06 PM delete

ish, kejam nye fakers tu!
dah la tuduh akk nak perangkap dorang.
sabar jela akk iye?
biasa la, mcm2 jenis manusia kat dunia ni..

avatar
February 16, 2012 at 10:06 PM delete

kak lyssa , sabo je lah kan . nampak beno ke-fake-an-nya . kak lyssa mana guna shortform . dah tu salah eja astaghfirullahalazim pulak tu . bijaknya perempuan tu ._____.

avatar
Ain Ayien
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:08 PM delete

Manusia jenis cm gini pun ada.. aisyhh apelah, cuba lah jadi diri sndiri..
btw sys sabar jewp lah.

avatar
February 16, 2012 at 10:09 PM delete

astagfirullahalazim...sampai hati dya wat cam tue..xda hati perut langsunglah..dah org kata delete,delete larh nie b'keras tak nak delete..Pastu ckp kat org lain yg dya tue Lyssa yg real..please lah..!!
dah tak da keja ke nak klon2 org..eee bikin geram lah gaya dya tue..sabar erk kak Lyssa..kami slalu support kak Lyssa dan kami tahu siapa Lyssa yang real.. :)

avatar
myra azraff
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:10 PM delete

haha..giloo..forever alone kot tu..tu yg nak fake..bia boleh rase jadi retiss sekejap..wakaka..kan dah kantoi..
kasihan..kesian...sekian.:)

avatar
myra azraff
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:11 PM delete

haha..giloo..forever alone kot tu..tu yg nak fake..bia boleh rase jadi retiss sekejap..wakaka..kan dah kantoi..
kasihan..kesian...sekian.:)

avatar
February 16, 2012 at 10:12 PM delete

nop cari publisiti je koott , budak tu .. adoyaii~ mnusia2 ..
sabo jelaa, kak lyssa .. :)

avatar
Zainina Damia
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:12 PM delete

Die seorang manusia yang kurengg waras dan tak tau apa itu malu. Kan kan? Ehekkk :D

avatar
February 16, 2012 at 10:12 PM delete

isk , budak kecik ni . kurang kasih sayang mak bapak ke ? aigoo nampak sangat ke-fake-an-nya . pasalnya Kak Lyssa punya gaya tulisan takda shortform and gedikz-gedikz . ku lempang jugakk itu budak .____.

avatar
February 16, 2012 at 10:13 PM delete

nmpak sgt org tuu nk follower dia rmy mcm kak lyssa , sbb tuu dia buat fake twitter kak lyssa , haihh , msalah negara toii budak tuu , nk kena pulas tlinga siket >.<

avatar
February 16, 2012 at 10:13 PM delete

astagfirullahalazim.,sampai hati dya wat cam tue..takda hai perut langsung lah..dah org kata delete tue,delete lah nie tak b'degil tak nak delete..dah tue cakap kat org yang dya tue Lyssa yang real..OMG !! please lahh..cam takda masa nak layan lah..sabar erk kak Lyssa kami slalu support kak Lyssa dan kami tahu siapa Lyssa yang sebenarnya..

avatar
Nurain-naen-
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:18 PM delete

Harap2 dia betaubat sebelum ajal menjemput :D
#gila gedik nak mmpus !!! YaaAllah , ape nak jdi lahhhHhhhh!

avatar
Fyfy Liew
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:18 PM delete

Ape ke bangangnye budak ni. tade kheje ke ape. -,- nampak sangat bodoh.

avatar
Eika
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:21 PM delete

Alahai , bile dah jadik hot nie . memang dah biase la benda-2 macam ni kak lysaa. Be positive ;)

avatar
Cik Nurul
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:25 PM delete

Ya Allah.. bole pulak macam tu? ish3 saba ye dek... fanatik sgt le tu dgn adek lyssa.. kikiki ^^

avatar
Izzαti
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:30 PM delete

:') Sabar-2 jangan nak memaki die , nanti korang pown dapat dose cam die . Kak lyssa pown mampu sabar je , kan kak lyssa ? tak boleh nk buat ape-2 . semoga ALLAH s.a.w balas balik :')))

avatar
February 16, 2012 at 10:36 PM delete

haha~ ramai pulak yg follow erk....

avatar
FYA PELANG!
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:45 PM delete

lyssa, pegi tgk profile dy. da mcm2 woo dt tweet. . .

avatar
Syima ♥
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:50 PM delete

Kite pun rase nak KETAWA laa kak lyssa :) Orang jenis macam ni punn ade . Hehee . Sabar ye akak !

avatar
Syima ♥
AUTHOR
February 16, 2012 at 10:50 PM delete

Kite pun rase nak KETAWA laa kak lyssa :) Orang jenis macam ni punn ade . Hehee . Sabar ye akak !

avatar
February 16, 2012 at 10:52 PM delete

sebok jer nak buat twitter lagi satu
owner dah ade , nak buat fake twitter tuh

avatar
Ah Long
AUTHOR
February 16, 2012 at 11:01 PM delete

sabar lyssa rahsia ~ ah panjang sentiasa perhati siapa wat benda x elok kt lyssa rahsia ~nanti along head shot kat pejenayah tu ;D


Btw , tu budak2 kowt lyssa , dak tadika baru men twitter ~ hahaha ~

avatar
Nurul Athiqah
AUTHOR
February 16, 2012 at 11:03 PM delete

Alamak kak lyssa ! ku sangka kan Lyssa Faizureen 2 tu akak yg sebenar ! mati2 sy percaya ! :(
Sedih nyew

avatar
Miss M
AUTHOR
February 16, 2012 at 11:04 PM delete

ishh3x... napela smpi jd cmtu.. desperate sgt dh nk jd lyssa agknye..

avatar
February 16, 2012 at 11:16 PM delete

gle jhatnye dia kak lyssa ! geram sye yg bce ni . ish3 . dia tak delete lg account twitter tu kak lyssa . teruk la dia ni . ish3 .

avatar
February 16, 2012 at 11:17 PM delete

SAKAI je budak uh..huhu watlek kak lyssa.bebudak memey ar ~ :3
kdg-2 bebudak niy pun kite kene ajoo !

avatar
February 16, 2012 at 11:18 PM delete

SAKAI je budak uh..huhu watlek kak lyssa.bebudak memey ar ~ :3
kdg-2 bebudak niy pun kite kene ajoo !

avatar
gud g!rl..
AUTHOR
February 16, 2012 at 11:25 PM delete

padan muka budak tu .. habis kene maki dgn sume "pengomen sukarelawan "
kat cni .. BTW,, kak lyssa sy d pihak kak lyssa ! fighting !!

avatar
Iswilma
AUTHOR
February 16, 2012 at 11:25 PM delete

ahaha ,, lawaknye bdk tuh ... adey... nasib baik dia x stu sekolah ngan aku , kalau tak dah lama aq sound dia tuh bdk gete(gedik dlm b.m , ni bhsa sabah)

avatar
February 16, 2012 at 11:28 PM delete

kak lyssa! done blocked her...! amekaw..

avatar
SyifaSyNy
AUTHOR
February 16, 2012 at 11:33 PM delete

uish2 , npa la 0wq t0 bwt at kq.lysa mcm neyh , uka aty dy jewp . . apa2 p0wn sy alwz supp0rt kq.lysa

avatar
+cik sha+
AUTHOR
February 16, 2012 at 11:52 PM delete

dy jlez kak lysa comel sgt . haha . ksian dy . :))

avatar
Shue Rel
AUTHOR
February 17, 2012 at 12:01 AM delete

apa punya degil lah budak tu =='
teruk teruk.ada masalah psikologi tu.
lyssa back hand je budak fake tu.haha :D

avatar
Zaf98
AUTHOR
February 17, 2012 at 12:17 AM delete

uishh! seram tul! ade gak manusia camtu~ berani tul budak tu~ dgn selamba badak dia jujur nape dia wat acc tu~ hahaa! kelakar pun ade~

sab0r jela kak~ manusia...memang banyak ragamnya~

avatar
Aie
AUTHOR
February 17, 2012 at 12:34 AM delete

takdak akal la budak tu kak lyssa , kan ? siap demi Allah lagi .

avatar
ked
AUTHOR
February 17, 2012 at 12:45 AM delete

an entry for your faker lyssa.. hehe.. kasi die insap sket!

avatar
February 17, 2012 at 12:46 AM delete

tak de keje sgt la tu..huhu.. ntah pape..! mesti x leh lwn k.lysssa yg original punye..hehe ^_^

avatar
-SUPERGIRL-
AUTHOR
February 17, 2012 at 12:57 AM delete

berani tol main2 nan nme ALLAH . eh eh eh budak nihh . mcm main glongsor jee dy punye suke2 tuhh

avatar
shera haifa
AUTHOR
February 17, 2012 at 1:03 AM delete

perghh beria-ria itu budak.. xde identiti btl

avatar
MrS LoLiPoP
AUTHOR
February 17, 2012 at 1:26 AM delete

ISH . X SANGKA nye . JAHAT BETOLL DY TU !

avatar
AnGeL FiRe
AUTHOR
February 17, 2012 at 2:25 AM delete

apa la yg budak tu dpt dgn buat twitter Lyssa yg palsu? klu nk jd blogger yg berjaya dan ramai follower pon,jangan la sampai jd imposter camtu..kesian2..All the Best adik Lyssa...

avatar
February 17, 2012 at 2:58 AM delete

ish2 boleh tulis Demi Allah lagi tu masyaallah... apa le kemaruk benor budak ni.. sabar ye dik...

avatar
diari cyra
AUTHOR
February 17, 2012 at 4:23 AM delete

perlu ke nak buat acc orang lain? kurang kasih sayang mungkin kot kak? peacee ^-^v

avatar
casablander
AUTHOR
February 17, 2012 at 4:40 AM delete

macam ni punya orang pun ada ker? ishk ishk...

avatar
ashleykwon93
AUTHOR
February 17, 2012 at 7:34 AM delete

Akak, budak nie nk kejar popular sbb tu die buat account kedue akak.. X pe kak.. Saye cepat2 block twitter tu!! :)

avatar
February 17, 2012 at 7:49 AM delete

Yeyeyey . .!! Jom block ramai-2 . !

avatar
NurAliya_MH
AUTHOR
February 17, 2012 at 7:59 AM delete

Assalamualaikum.
Hai Kak Lyssa,bersabarlah. Mungkin budak tu dah kemaruk sangat nak jadi terkenal,popular,cantik dan comel mcm Kak Lyssa kot. Bersabarlah Kak Lyssa, pasti dia akan terima balasannya.

avatar
Mrs Lurve
AUTHOR
February 17, 2012 at 8:54 AM delete

addict sgt budak nie dgn lyssa kot

avatar
MawarPutih
AUTHOR
February 17, 2012 at 9:24 AM delete

ish2x... sikit pun xde rase bersalah, padalah Lyssa da siap warning lagi. Tp, makin menjadi2 pulak.

avatar
February 17, 2012 at 9:57 AM delete

nak famous ta agk-agk , , mybe da wat twitter tpi ta ade yg follow , ,kecian2 , , pas uh mnyamar jdik akak , , ta malu pnye owg , , huhuhuhu :)
kak lyssa tlis lha at twitter kak LYSSA FAIZUREEN ORIGINAL , , hehehehe :))

avatar
A.N.
AUTHOR
February 17, 2012 at 10:01 AM delete

hahahahahha...
lucu eh...
ngeh ngeh ngeh...agak2 la bdk tu.
sape la bdk btuah tu?? =D

avatar
Sung Je Kyo
AUTHOR
February 17, 2012 at 10:13 AM delete

bhaya btl klu org da feymes nie... ada jer yg nk menyamar tumpng feymes lak..hish3...

avatar
ain
AUTHOR
February 17, 2012 at 10:34 AM delete

adoi, kasihannya budak tu. mungkin dia tringin nak follower ramai. haha.
sabar ye lyssa.

avatar
February 17, 2012 at 10:46 AM delete

sabar eh kak lyssa.....ish2 x ptot btol la...

avatar
shark
AUTHOR
February 17, 2012 at 10:46 AM delete

ramai btuil pminat cik lisa yerk

avatar
Kawaii_Gurlzz
AUTHOR
February 17, 2012 at 11:00 AM delete

Kak Lyssa, Done BLOCK her ! X)

avatar
Maliha ♥
AUTHOR
February 17, 2012 at 11:06 AM delete

suke aty laki bapak tiri mak dea jek.. adoi,macam mcam

avatar
imabintirazak
AUTHOR
February 17, 2012 at 11:15 AM delete

asal buruk sgt perangai budak ni....huduh..hehe

avatar
syamsid dhuha
AUTHOR
February 17, 2012 at 11:16 AM delete

ok dah block . apee ssh nk tau yg real . tgok blog lyssa sudh sbb blog ni dah lama . soo yg twitter tu tipu 2 tu comfirm2 tipu . so tnpe was2 aku block lyssa faizureen II . haha

avatar
February 17, 2012 at 11:28 AM delete

tak baik betul lah .
haih , sabar je lah .

avatar
February 17, 2012 at 11:51 AM delete

berani mati betul budak tu..haha

avatar
Nizam Ijam
AUTHOR
February 17, 2012 at 12:16 PM delete

brani dia guna nama kekasih gelap gua nie...hu2

avatar
February 17, 2012 at 12:26 PM delete

ish tak malu nye pompuan tu!!!!!
sy rsa dia sje nk dpt prhatian...hah menympah ngn pmpuan gedik and penipu!

avatar
Moon Frisbee
AUTHOR
February 17, 2012 at 12:37 PM delete

What's the problem with her? Main2 dgn nma Allah plak tu ! Dia tak takut ke? Ish3 ! Saya share tau entry nie.

avatar
qiela domo
AUTHOR
February 17, 2012 at 12:57 PM delete

qiela pun nak block jugak lah twitter yang dia buat tu .. jahatnya dia tu .

avatar
cikpjaz
AUTHOR
February 17, 2012 at 1:37 PM delete

mcm la budak2 skrg ni,
nk jd popular ikut 'pintu blkg'
adehhhh
sabar yer..
jom HACK dia..hahhaha

avatar
Miss Niesa
AUTHOR
February 17, 2012 at 1:59 PM delete

macam-macam lah manusia sekarang :)

avatar
Qisha Honey
AUTHOR
February 17, 2012 at 2:10 PM delete

KAK LYSSA SYE DAH PADAM ... SYE DAH IKUT ARAHAN KAKAK LYSSA ... KORUNK NAK TAU TAK NI UMO BRAPA ... SYE UMO 12 TAHUN ... KORUNK DH PUAS KAN .. SYE DH PADAM DH .. TPI SYE MASIH SUKA BLOG AKK LYSSA NIE SBB CANTIK SGT2.. OKE TUJELAH ... BYE SIS LYSSA ! ;) .. KORUNK FOLLOW ME ON TWITTER TAU ! NNT SYE BG URL ESOK . PLIS BALAS COMMENT SYE NIE .. SORY SESANGAT SBB PANJANG .. COMMENT SYE NIEH .. HEHEHE ... BALAS JGN TAK BALAS !!

avatar
Six clover !
AUTHOR
February 17, 2012 at 2:54 PM delete

akak twitter yg fake tu dah xde.so dah x payah risau lagi

avatar
Farah Alyaa
AUTHOR
February 17, 2012 at 2:59 PM delete

:) Dah delete ke?? Baru nak Usha..

avatar
smilyy nenaa
AUTHOR
February 17, 2012 at 3:04 PM delete

mm , npa dea mw jgak bwat Twitter as LYSSA ? xbole lagii kaa bwatt Twitter guna nama sendiri ? mm , dunia2 .

avatar
SYAFIQA
AUTHOR
February 17, 2012 at 3:25 PM delete

ish2 baru 12 tahun dah jadi macam tu....eh2 insaf la....

avatar
February 17, 2012 at 3:34 PM delete

ohmmmjieeee ..patutlah pelik je sys lyssa letak nems lysall ..haiyaaaaaa orangg macam tuhh pun ade ke zaman sekarang ? kejar populariti sangat lepas nems sys lyssa kuar tv ..HEHE :D ..BTW , yuyun dah buang dea dalam tongsampah sane ..peace yoooo (Y)ツ

avatar
Nurul Dinni
AUTHOR
February 17, 2012 at 3:37 PM delete

Sabarlah kak Lyssa, kwn baik saya pun pernah terkena jugak. Faker. Takde nama, sbb tu guna nama orang. Haha ;)

avatar
BuDaK KaMPuNG
AUTHOR
February 17, 2012 at 3:38 PM delete

ish ish ish, . . . . kok ye pun kalau forever alone pun takyah la nak wat camtu, kan ? . . . . . does it worth it to be a fake person, . . only for the sake of eliminating loneliness, . . . . . trying to obtain happiness by being a fake person, then what obtained is just a fake hapiness, . . . . . think about it, . . .

nasihat dari lonely soldier boy ~ .JaLi Ashburn.

semoga Lyssa tidak kena tiru lagi, selamat berjaye,
ganbatte kudasai ! hehe :D

avatar
anies
AUTHOR
February 17, 2012 at 5:38 PM delete

salam lysa...

kelakar plak bace tweet fake lysa tuh.
alah, die pon nak glam macam lysa jugak. hehe
tapi tak patot die buat mcm tuh gare-2 nk glam. aiseh.
doakanlah die jadi glam mcm lysa satu hari nanti tapi atas usaha die. :)

avatar
February 17, 2012 at 6:15 PM delete

teruk punya faker. kalau nk jd femes pun, xkn la nk mnyamar. hadeh. kak lyssa abaikan jak faker neh. haha.

avatar
mYRa - ShaD
AUTHOR
February 17, 2012 at 9:13 PM delete

issshhh .. bdk nie ade otak ke x de ... tau la tweet akk lyssa da masuk berita .. dia pon sebok nk jadik fames .... ishh teruk tol prangaii ! ...

avatar
mYRa - ShaD
AUTHOR
February 17, 2012 at 9:13 PM delete

issshhh .. bdk nie ade otak ke x de ... tau la tweet akk lyssa da masuk berita .. dia pon sebok nk jadik fames .... ishh teruk tol prangaii ! ...

avatar
Farina Hunny
AUTHOR
February 18, 2012 at 2:15 PM delete

alahai . . macam-macam (:

avatar
Zamani
AUTHOR
February 18, 2012 at 2:52 PM delete

isk3.. berat dak ni..

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
February 18, 2012 at 6:56 PM delete

risiko org femes amousss like lyssa.
sptutnya org lain kene fhm hak ssorang.tuh tetap salah,mnyamar.jadilah diri sndiri adalah terbaik.

avatar
February 23, 2012 at 12:29 AM delete

act, dia pon nk tumpang femes tuh.
sbb tuh lha dia bt cmtoo.. tapi, nasib lha dia dh sedar. alhamdulillah.

avatar
nieda hasmadi
AUTHOR
May 19, 2012 at 2:38 PM delete

nak uad cam budak tu tak glamor cam akak lyssa..

avatar
CUTEZRAIHANA
AUTHOR
August 4, 2012 at 10:30 PM delete

kalau mak dia tahu, suruh mak die sumpah jadi permata. nanti permata boleh dijual. baru tahu bape sakit hati kak lyssa. nak mrh2 sakit hati die, hati org nak letak kat peti sejuk ke? sabarlah kak lyssa. jangan balas dendam. Hanya Allah saje yang balas perbuatan dia.

avatar
Anonymous
AUTHOR
November 26, 2012 at 6:05 PM delete

ade jugak manusia yg snggup menyamar semata-mata nk jdi popular, x berbaloi lngsng...

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers