Tutup Kes Pasal Awek Fake Twitter Lyssa !

Gadis Kidal Berceloteh...
17/02/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Seperti yang kebanyakan orang tahu , tak semua kot , ada orang fake menyamar jadi Lyssa .
Err  . Korang terlepas ? Boleh baca di ENTRI INI 

Ok . Dah lah . Tutup kes pasal tu ! Lagi pun , budak tu dah pun DELETE Account tu . Alahai . Budak-budak je pun . Tahun ni nak ambik UPSR . Haish . Patut tak matang -.-




Ait . Qisha Honey pulak ? Semalam , balqis . Pelik pulak aku .  Apa-apa je lah . Hmm . 
Kepada Qisha Honey @ Balqis , thanks sebab delete account tu . Lain kali  , tok sah lah buat benda-benda macam ni lagi . Siap bersumpah ? Serius , tak takut ke ? Haishh -.- Awak tu nak UPSR tahun ni . Lebih baik pergi study daripada tak tentu hala nak jadi orang lain . Kan ?


Kepada yang lain juga , thanks sebab support and percayakan Lyssa . Really Appreciate it !
Kalau nak mudah berinteraksi dengan Lyssa .. Follow my TWITTER ok ? Terima kasih :)


=Tutup Kes=  Sekain ... Opss . Silap ! SEKIAN ~

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

62 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
shera
AUTHOR
February 17, 2012 at 3:34 PM delete

kak lyssa !
maybe , budak tu fanatik ngan akak kot . Sebab tu diebuat apa saja .
Wah ! kak lyssa dah macam artis .

avatar
zakie_1459
AUTHOR
February 17, 2012 at 3:36 PM delete

hahahaha....jadi la tu kecikx2 dah pandaix2 eshx2

avatar
Nadia K-Lah
AUTHOR
February 17, 2012 at 3:37 PM delete

HAHA.Dia takut letew.Mesti jeles tengok belog Kak Lyssa yang superb duperb lawa.HAHA. :)

avatar
February 17, 2012 at 3:37 PM delete

elokla kalau budak tu dah delete account ;)

avatar
Nurul Athiqah
AUTHOR
February 17, 2012 at 3:37 PM delete

tu lah ! dy nk peksa buad bende cm nie ! kak lyssa follow twitter sy blik k ?! chill https://twitter.com/#!/JulieRodrigue15

avatar
Ziela Ismail
AUTHOR
February 17, 2012 at 3:38 PM delete

hurm..sampai camtu pun ade...huhu...melampau nye...

avatar
AzRi AtHiRaH
AUTHOR
February 17, 2012 at 3:38 PM delete

0h.,dh lame x berbl0g.,c0z line pr0blem.,ade 0rg buat fake fb.,kesian k.lyssa

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
February 17, 2012 at 3:39 PM delete

budak2..x matang lg..dia nk jd cam idol dia..huhu

avatar
Eikyen
AUTHOR
February 17, 2012 at 3:40 PM delete

siap bersumpah bgai !
ya allah ..
kess ttop .
alhamdulillah :D

avatar
Qisha Honey
AUTHOR
February 17, 2012 at 3:40 PM delete

sama2 kak lyssa .. sye janji takkan bt bende tuh lagi .. !

avatar
EYFAalias
AUTHOR
February 17, 2012 at 3:42 PM delete

hehehhe. budak2 patut la.

avatar
February 17, 2012 at 3:43 PM delete

deletee punns . zamann sekarangg minatt sangad buatt FAKE account .

avatar
Vanessa
AUTHOR
February 17, 2012 at 3:43 PM delete

First2, tanak klah ngan kak lissa, nak degil juga..
Bila dah bnyak org provoke dia, baru dia nk undur dri..mcm2 la budk ni. (kn dah kena)

avatar
February 17, 2012 at 3:44 PM delete

tengok ayt die pown taw..
ayat budak-budak..
nk glam cepat kot..
jadilah diri sendri..
berdiri diatas bakat sendri..
kn lyssa.. :)

avatar
Eqa Yazid
AUTHOR
February 17, 2012 at 3:55 PM delete

Alahai budak - budak zaman sekarang. Terlalu advanced.

avatar
FiQa
AUTHOR
February 17, 2012 at 4:25 PM delete

budak2 Lyssa kan..

bila dia dah besar nanti, mesti dia malu perangai dia mase kecik ni...

:)

avatar
Ain Zuhairi
AUTHOR
February 17, 2012 at 4:33 PM delete

Kelakar nya budak tu, hahahaha.

avatar
February 17, 2012 at 4:42 PM delete

kanak2 , kanak2,...sye pon x mcm tuh..skrg bru 13 taon

avatar
February 17, 2012 at 4:50 PM delete

https://plus.google.com/115904255909214833342/about
to link si QISHA HONEY OR BALQIS

avatar
Farah Alyaa
AUTHOR
February 17, 2012 at 4:54 PM delete

Baguslah.. Alhamdulillah..

avatar
twistertwist
AUTHOR
February 17, 2012 at 4:55 PM delete

finalyy tahu dah huhu :)

avatar
Adam Malik
AUTHOR
February 17, 2012 at 5:05 PM delete

budak2 sekarang kecik2 dah ada twitter..facebook..blog bagai ..
ada bagusnya jugak.. buruknya lagi banyak..

rajin2 mai la melawat..
HARAPAN SEORANG IKHWAN KEPADA RUSUKNYA

avatar
Qisha Honey
AUTHOR
February 17, 2012 at 5:15 PM delete

please sgt2 follow sye kat blog .. plis ... http://nurulbalqisnurulshasha.com

kak lyssa please follow me on blog please sesangat !! korunk pun follow qis jugak taw !

avatar
imabintirazak
AUTHOR
February 17, 2012 at 5:32 PM delete

OK, BUDAK NI SGT KELAKAR ;D HAHA

avatar
Qisha Honey
AUTHOR
February 17, 2012 at 5:32 PM delete

http://nurulbalqisnurulshasha.blogspot.com

avatar
steffany daph
AUTHOR
February 17, 2012 at 5:38 PM delete

smpai mcm tu sekali. nasib dh over kes ni. huhu, tak sangka ada juga mcm tu yer..

avatar
anies
AUTHOR
February 17, 2012 at 5:45 PM delete

macam-2...
hmm, bile nak buat sesuatu tuh kena pk baik buruknye dlu...
:)

avatar
Aime
AUTHOR
February 17, 2012 at 5:51 PM delete

All Jomm JOin Contest ni
http://aimancool99.blogspot.com/2012/02/contest-moto-hidup-vs-tagline-by-aiman.html

Kak lyssa tolong pOmOte boleh ?

avatar
LINDAHERY
AUTHOR
February 17, 2012 at 5:55 PM delete

alahai...nasib le bebudak... mcm2

avatar
syasyajohan
AUTHOR
February 17, 2012 at 6:06 PM delete

haha.susah betu; kalau budak2 pakai internet =.=

avatar
Diary Tsha
AUTHOR
February 17, 2012 at 6:22 PM delete

Alahai~ Budak budak rupenye. -.-

avatar
Mohd Ridwan
AUTHOR
February 17, 2012 at 6:37 PM delete

Baguslah...Budak tu sedaq sebelum terlambat~

avatar
faiz fakhirin
AUTHOR
February 17, 2012 at 7:21 PM delete

waaaaa...pandai budak tu nk popularkan diri dia...kecik kecik dh pandai buat provoke...nasib baik dia xbuat twietter obefiend...if not, mesti popular dikalangan anonymous

avatar
February 17, 2012 at 7:32 PM delete

alahai comel je budak tu haha

avatar
FYA PELANG!
AUTHOR
February 17, 2012 at 7:43 PM delete

nak tiru dy lah : caps lock jap.


WAH KAK LYSSA, BLOG KAK LYSSA NI CANTEK LAH.


waii. ape kaitan ? -.-" fya melalut sudaa :P pape pun, alhamdulillah. Allah maha adil. Allah da gerakkan hatinya :)

avatar
February 17, 2012 at 7:53 PM delete

alhamdulillah lah... x jd lbey trok

avatar
Nabila Medan
AUTHOR
February 17, 2012 at 8:19 PM delete

Berani nyerlah adek tuh.huhu.
oke dh tutup kes :)

avatar
Az Meeda
AUTHOR
February 17, 2012 at 8:26 PM delete

tak pasal2 nak jadi org lain.. jdi diri sendiri lg baik

avatar
February 17, 2012 at 9:41 PM delete

Sungguh ke 12 tahun ? HAHA. Papehal, dah setel. Yay !! :D

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
February 17, 2012 at 9:53 PM delete

dh lah,jngn lah duk maki hamun budak tu kesian tau x?dia kecik lagi.bukan boleh beza sngt pon.maafkanlah...msto sedih dia kene marah ngan korang

avatar
Azzah
AUTHOR
February 17, 2012 at 9:54 PM delete

ada jugak oranh mcam tu eh?..sabo je la..

anyway,dah sebulan follow twitter lyssa..:)

avatar
nanayaakob~
AUTHOR
February 17, 2012 at 9:56 PM delete

tu la semalam nama lain ari nie nama lain..pelik2..tak pe la dia nak ramai followers macam lyssa gak kot..

avatar
LidiaSuraya
AUTHOR
February 17, 2012 at 10:20 PM delete

Maafkan je laaa.. Budak-budak je pun kann

avatar
Farah Alyaa
AUTHOR
February 17, 2012 at 10:37 PM delete

Berani kerana benar ~ hehe.. kak lyssa, mcm mana kak lyssa buat , kalau nak hantar comment kan, kena kak lyssa approve dulu?? Tolong ajar.. :')

avatar
Nizam Ijam
AUTHOR
February 18, 2012 at 12:49 AM delete

baru i nak gi mrh dia.. keh2 :P

avatar
February 18, 2012 at 1:52 AM delete

hihi.. macam-macam lah budak2 skarang ni.. anyway biasa lah 2 kalau dah famous mesti ada je yg nak fake...

avatar
February 18, 2012 at 4:32 AM delete

cantik blog ni cam tuan empunya.. hehe.

avatar
February 18, 2012 at 7:36 AM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Eryati
AUTHOR
February 18, 2012 at 8:37 AM delete

peminat fanatik lyssa tu

avatar
February 18, 2012 at 1:39 PM delete

Assalamualaikum! Kak lyssa jenguk jenguk la saye nye blog eh? mwehehe :D
http://tea-spoon-koala-tea.blogspot.com/

avatar
AinNadhirah
AUTHOR
February 18, 2012 at 1:49 PM delete

hehehe.. lucula budak tu....

avatar
eizrul eizad
AUTHOR
February 18, 2012 at 1:53 PM delete

kami pun suke blog lyssa jgk,,tamo padam.,.hahahah..cian dak tu..

http://dazzilurzzi.blogspot.com/

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
February 18, 2012 at 6:58 PM delete

kelakar..budak2 baru nak naik..

avatar
February 20, 2012 at 2:26 AM delete

Okeyy la tue dia dh mengaku kesalahan dia . Hope lepas nie tkda dh Fake okeyy

avatar
February 23, 2012 at 12:19 AM delete

Dia minat gila dgn akak tuu..
tapi ok lha tuh, dia mngaku silap dia. Budak2 akak. Biasa lha.

avatar
Wan Khadijah
AUTHOR
August 20, 2012 at 9:06 AM delete

jgn wat lagi @qishahoney.. saya junior awak tak wat gitu pun. patut awak bagi contoh yg baik utk junior2 awak mcm saye, k?

avatar

Google+ Followers