Alhamdulillah .. Lyssa dapat Voucher RM100

Gadis Kidal Berceloteh...
04/02/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Ok . Hari ni hari sabtu . Sepatutnya Lyssa taip entry ni semalam . Sebab pengumuman pemenang diumumkan setiap hari Jumaat jam 6.00 petang . 

Pemenang apa ni kan ? Ok . Terus terang . Korang pergi ke ENTRI INI untuk mengetahui pemenang untuk Giveaway apa . hehe . Betul la tu . Sekarang ni , Says.my ada buat giveaway tau ? Sumpah ! Hadiah semuanya menarik . Nak tahu hadiah apa , boleh masuk ke ENTRI INI .

Dan disebabkan semalam hari jumaat , ada orang bagitau Lyssa dekat twitter . Ucap congrates sebab terpilih menjadi salah satu pemenang giveaway tu . Biar betul ? Memang tak sangka gila lah kan . Dengan sepantas kilat bagai lipas di panah petir (ada ke peribahasa gitu ? Hentam saja lah~ haha) Lyssa pun taip says.my dan log in terus ke account Lyssa . 

Lyssa pun terjah satu2 , masuk tengok weekly winners ! Nahh , terpampang ni :
 


Untuk 3 February 2012 , Lyssa dapat RM100 Fossil Voucher . Wahh . Boleh lah borong handbag yang superb ! ekeke .  Tak sangka pulak Lyssa salah sorang daripada pemenang tu . Rezeki tuu . Alhamdulillah :) 

Lyssa kalau boleh nak sangat Samsung Galaxy SII tu , tapi , nak buat macam mana , bukan rezeki Lyssa untuk dapat benda tu  .hikhik# Mana tahu , itu rezeki korang untuk minggu depan pulak ke kan ? Haaa . Apa lagi . Jom Join . Cara nak join , KLIK SINI


p/s : Tapi , Lyssa tak tahu nak ambil voucher tu macam mana ? Err , ada siapa2 yang tahu tak ? haha~

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

38 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
YaYaNsMuM
AUTHOR
February 4, 2012 at 12:02 PM delete

Wahh!congrats dear!(^_^)

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 4, 2012 at 12:05 PM delete

Tahniah

avatar
February 4, 2012 at 12:10 PM delete

eh bila lyssa tuka templat...len mcm je..huhuhu tp cntik jugak...tk sgka lyssa plih wrna biru..heeee

avatar
February 4, 2012 at 12:13 PM delete

Kak Lyssa selalu bertuah.Tak aci.Huhu

avatar
Nunu Gomez
AUTHOR
February 4, 2012 at 12:14 PM delete

waaa, voucher , boleh le shopping . ;)
btw baru folow & beginner lagi , hehehe .
http://nunu-gomez.blogspot.com/
p/s: tq coz byk tips & tuto . chill ya

avatar
Jamalina
AUTHOR
February 4, 2012 at 12:15 PM delete

Siti Nur Aisyah : Tak baik cam gituh .. Mungkin rezeki kak Lyssa ada , sebab itu dia selalu menang :)

Kak Lyssa : Tahniah akak :) Tumpang gembira jugak ^^

avatar
Syuhada Nasya
AUTHOR
February 4, 2012 at 12:19 PM delete

waw ! best nye .. untung la kan lyssa :)

avatar
budak_kecik
AUTHOR
February 4, 2012 at 12:21 PM delete

KAKAK :D btw congrats ^^' act , i would like 2 ask you , how to make the beautiful header ehk ? can you please make a ttrial ? (:

avatar
February 4, 2012 at 12:27 PM delete

ohmygood best nye dapat voucher fossil!! :)

avatar
Jamalina
AUTHOR
February 4, 2012 at 12:29 PM delete

Akak , nk tnya . Font apa yg akak pakai dlm blog ni ?

avatar
pie
AUTHOR
February 4, 2012 at 12:30 PM delete

wahhhh..tahniah lyssa...untungla dpt shopping...:)

btw ur tutorial helps me a lot..thnx ya :)

avatar
AyemRawi
AUTHOR
February 4, 2012 at 1:11 PM delete

hebatnya kak Lyssa :D

avatar
♥ aeryn ♥
AUTHOR
February 4, 2012 at 1:27 PM delete

tahniah lyssa.. :) lyssa kena tag.. have a visit yah.. :)

avatar
Nurain Kesuma
AUTHOR
February 4, 2012 at 1:45 PM delete

untunglah akak.. but anyway congrats kak.. :)

avatar
ummi
AUTHOR
February 4, 2012 at 3:58 PM delete

kak lyssa,kenapa button get started tu x hijau??

avatar
ummi
AUTHOR
February 4, 2012 at 4:24 PM delete

kenapa bila nak tick kat consolation prizes tu ada 7 je?kalau ada 7 je camne nak tekan??sebab button tu x hijau..

avatar
Afiq Yassin
AUTHOR
February 4, 2012 at 4:50 PM delete

Lepas ni boleh belanja afiq tutti kan

avatar
caer sasuke
AUTHOR
February 4, 2012 at 5:01 PM delete

congrat..

meh klik LIKE kat blog caer..hehe =p

avatar
budak coklat
AUTHOR
February 4, 2012 at 5:39 PM delete

waaah tahniah tahniah. nanti bole belanje saye. hihi

avatar
February 4, 2012 at 6:10 PM delete

tahniah lyssa!....use the present wisely okay,,,,,..huhuhu

avatar
siti
AUTHOR
February 4, 2012 at 7:20 PM delete

tahniah..btw header akak comel gler.!! jelesz >,<

avatar
-SUPERGIRL-
AUTHOR
February 4, 2012 at 7:48 PM delete

warhhhhhhhhhhhhhhhh !! nak join lahhhh

avatar
*EyjaMasliza
AUTHOR
February 4, 2012 at 7:51 PM delete

Tahniah dear . Rezeki Lyssa :) Alhamdulillah :) Tumpang gembira untuk kejayaan Lyssa :)

avatar
qah rizzuan
AUTHOR
February 4, 2012 at 9:15 PM delete

tahniah lyssa.. alhamdulillah rezeki,, u deserve it baby:)

avatar
February 4, 2012 at 9:46 PM delete

murah rezeki lyssa kan.. alhamdullilah^^

avatar
February 4, 2012 at 10:40 PM delete

Tahniah-tahniah-tahniah!

Btw, comel betul blog kak Lyssa yang sekarang ni! Bluey gitu! :D Dah lama tak jenguk blog kak Lyssa sebab kena duduk asrama. :(

avatar
profmie
AUTHOR
February 5, 2012 at 12:42 AM delete

congrate lyssa...suka g blog lyssa tiap2x ari..blajo psl cre bt blog bg lbih menarik..hihi

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
February 5, 2012 at 5:24 PM delete

wah..voucher plak..hehehe..tak tau ke nak tukar?senang je,pos kat saya,pastu saya tukarkan. :P

avatar

Google+ Followers