Bas 2 Tingkat Boleh Terbang ??

Gadis Kidal Berceloteh...
23/02/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v




Hehe . Bas 2 tingkat boleh terbang ? Err . Percaya ke ? Huwaaaa . Mulalah tu Lyssa nak merepek tak tentu hala . Untuk pengetahuan korang dan seperti yang korang tahu , Lyssa sekarang ni dok ada kat atas bas ni . HAHA .


Dah rasa macam perak jakun dah Lyssa ni . 1st time naik bus 2 tingkat !! Err . Kau hado ? ekeke . Nak uplod gambar bas , ntah macam mana nak upload Lyssa pun tak tao pakai BB ni . kehkeh . Korang search je lah dekat google ye ? muehehe.


Walaupun hanya bas kuning tak bersayap , tapi Lyssa dah rasa macam Lyssa dok terapung di awan biru . HAHA . Dengan hanya RM60 sekepala , memang puas layanan yang diberi ! Lyssa baru nk terlelap tba-tiba seorang laki ni , ala~ala pramugara gitu ..

" Hello , nak air apa ? "

Pergh ! Dalam bus pun dah rasa macam ada dalam kapal tobang dahh . Dengan siap bagi makanan lagi . Kali ni , makan pagi nasi ayam . errr . seriusly tak lalu kot nak makan benda berat pagi2 ni . (Tapi yang sebenarnya , Lyssa was-was adakah itu sbenarnya ayam ?? Kenapa color dia pink-pink ? Yucks !)


Apa yang best nya , dekat bahagian bawah ada sofa besar . Lebih kurang macam katil je Lyssa tengok . Ni kalau dapat tidur ni , syiokk !! Kalau korang nak ehem~ehem . I mean nak terkucir or ter-uh~uh~ ke , paham kan ? hAha . Toilet memang dah tersedia ada ye puan-puan . ah ! best !


Nanti , korang try lah naik bus aeroline ni . Sangat puas hati . ngekk . Ye saya tahu , saya sangat jakun ! ehh , pedulik apa . lalalalalala ~~ 


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

40 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ema
AUTHOR
February 23, 2012 at 10:53 AM delete

HUISH!tak acik nie.Macam mana boleh ada layanan macam naik flight jer..Ema nak bas 2 tgkt tak da plak nier.*grr*

avatar
Dekna Yana
AUTHOR
February 23, 2012 at 10:54 AM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Dekna Yana
AUTHOR
February 23, 2012 at 10:55 AM delete

wah syioknya kak lyssa..mcm ngn dok lam kapal terbang je sya dgr....nx try gak la akak !...

avatar
HieRa
AUTHOR
February 23, 2012 at 11:04 AM delete

besttnyerr...mm smoge pjlnn k.lyssa slmat pegi n balik yerr..=]

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
February 23, 2012 at 11:05 AM delete

haha~syoknyer..nnt nk try naik aeroline :)

avatar
February 23, 2012 at 11:47 AM delete

lyssa,saya nk ubh backgrounds camane nye ??? saya dah cuba tapi backgrounds yg lame je muncul..

avatar
FL blogh0use
AUTHOR
February 23, 2012 at 11:48 AM delete

dah macam eksklusif je bas ni.. =)

avatar
cweet pinky
AUTHOR
February 23, 2012 at 11:54 AM delete

haha , lyssa nih klaka larr , ngt an btol2 la td , ish3~~~

avatar
February 23, 2012 at 12:02 PM delete

kite pernah naek bas tu sekali..
tpi xda pramugara..hehe...
xgayat qew kak lysaa... >_<

avatar
February 23, 2012 at 12:04 PM delete

Yucckkss!!! Pink2?? Hahaha. :P

avatar
February 23, 2012 at 12:15 PM delete

pling best amek seat atas dpan skali..best je tgk pmndangan..haha..

huhu..nasib husna pon ada pngalaman..ayah mmber ada syarikat bas..SHAMISHA..^^

avatar
iRa
AUTHOR
February 23, 2012 at 12:48 PM delete

ta penah naik,nak trylahhh.cam bestjea :-) saya lagy jakun kan..

avatar
twistertwist
AUTHOR
February 23, 2012 at 1:34 PM delete

wah teringin pulak , kak lyssa belanje jom woot woot hee :)

avatar
February 23, 2012 at 1:35 PM delete

bukan jakun lar cik lyssa...1st experience tue..hehe

avatar
semutsengal
AUTHOR
February 23, 2012 at 1:41 PM delete

jakun takpa, jangan sangat jakun. Err.

avatar
Woochannie
AUTHOR
February 23, 2012 at 1:53 PM delete

seronoknya.. -.- *jeles*
skali skala jakun..apa salanya kan?kan? xD

avatar
Cik Sana'a
AUTHOR
February 23, 2012 at 2:22 PM delete

Lisa..TQVM tau..
about all tutorial blog..

avatar
syaimani14
AUTHOR
February 23, 2012 at 2:28 PM delete

Woww .. bestnyee klau bleh naakk naaaiikkk .. !!!! huhu .. malang nyee xdak bolee .. huhu ape ape pon .. kak lyssa terbaik ...


Aww ..

avatar
shark
AUTHOR
February 23, 2012 at 2:53 PM delete

shark lg jakun..
x pnah dngar lak bas tue..
hehe.

avatar
February 23, 2012 at 3:08 PM delete

ouh bus tu ke ? rasanya bus skang ni pon dh mcm flight, sbb penah tgok.. tp tak penah naik lagi... huhu

avatar
Afiq Yassin
AUTHOR
February 23, 2012 at 3:50 PM delete

ayam tu dia letak sambal warna pink kot!

avatar
cik sitie
AUTHOR
February 23, 2012 at 5:22 PM delete

tingin pulak nak naik bas 2 tingkat... hehe

avatar
Nabihah Ahmad
AUTHOR
February 23, 2012 at 5:51 PM delete

Akak.. nak tanye sket leh tak.. harap akak balas ea. Camne nak buat gambar dekat post kite tu tak float dan tak shading??

avatar
MiE JePuN
AUTHOR
February 23, 2012 at 6:07 PM delete

Bas terbang itu luar biasa...chihuahua

avatar
Atirah ★
AUTHOR
February 23, 2012 at 6:17 PM delete

bln 3 6ty sy pun naek bas XD , pgi langkawi , ngan staff2 ayah sy .
-da bnyk kli g lngkawi-

avatar
lisa
AUTHOR
February 23, 2012 at 6:46 PM delete

wahh bestnya!! nak ikut :D

avatar
Nabihah Ahmad
AUTHOR
February 23, 2012 at 8:30 PM delete

Eh, akak lyssa takpelah.. dah jumpe dah tuto tu...papewpon thanks.. sume tuto akak berguna

avatar
Rafflesia™
AUTHOR
February 23, 2012 at 9:41 PM delete

hikhik.. owh lyssa dtg KL naek bus 2tingkat ye? kihkih.. -.-

avatar
Arra Ahmad
AUTHOR
February 23, 2012 at 11:01 PM delete

tak pernah plak naik bas ni..nak try gak la pasal ada pramugara..ceh..haha

avatar
February 23, 2012 at 11:15 PM delete

Lya tak pernah naik...
Mesty best kan.
Nanty nak try jgk lha.
Tak saboo...
Jdi jakun jgk lha nanty. *_*Y

avatar
poohrist
AUTHOR
February 24, 2012 at 11:13 AM delete

macam best je..
naik bas terbang tak ajak pon lyssa..hihihi

avatar
February 24, 2012 at 2:01 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
February 24, 2012 at 4:53 PM delete

beraninya lyssa..
mas yg xtkut gyat pun takut bas tuh coz macam xseimbang je..

pe pun mas doakan lyssa n smua slmat smpai ye.tke k.

avatar
September 15, 2012 at 10:23 AM delete

Kak Lyssa, sila check inbox FB akak :)

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers