Alhamdulillah .. Lyssa Dapat Baucer Untuk Minggu Kedua :)

Gadis Kidal Berceloteh...
03/04/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Tadi , Lyssa saja nak belek link http://pts.com.my/  . Cehh . Keputusan ‘Hebah & Menang PBAKL 2012’ - Minggu ke dua (26 Mac - 1 April 2012) dah keluar rupanya . 

Belek..belek..belek .. Eh , Nama Lyssa Faizureen terpampang lagi DI SINI lah ..


Klik untuk nampak lebih besar .


Waah  .. Syukur alhamdulillah .. Hari tu dalam ENTRI INI  , Lyssa tempat atas sekali , sekarang no dua pulak . hehe . Bersyukur sangat . Korang cuba tengok ni --->>> KLIK !!!

Korang pun join lah . Mana nak tahu , korang pun dapat jugak baucer RM50/minggu ni . hihi . Boleh lah shopping buku nanti kat PWTC  sama-sama . hihi . 

Maknanya , sekarang dah ada baucer RM100 . Alhamdulillah . Boleh beli buku banyak-2 .
Kasi juling baca semuanyaaa . haha . Tengs semua :)

 
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

28 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
eyka
AUTHOR
April 3, 2012 at 11:07 PM delete

ffuuyyoo ,, dapat lagi ... alhamdulillah ,, nanti boleh lah beli novel banyak2 .... :D

avatar
faiz fakhirin
AUTHOR
April 3, 2012 at 11:36 PM delete

waaaaa....tahniah lyssa...lyssa nih ad luck la...

avatar
NAL
AUTHOR
April 3, 2012 at 11:43 PM delete

dapat lagi?tahniah Lyssa..

avatar
April 3, 2012 at 11:45 PM delete

alhamdulillah. tahniah lyssa :)

avatar
Sis Lurve
AUTHOR
April 3, 2012 at 11:59 PM delete

sedap lah muzik kat blog neh,, rase nk nari2,, hehe

avatar
Ieyza Afieyna
AUTHOR
April 4, 2012 at 12:06 AM delete

wah.. bestnye... untung lar lyssa... hee ;)

avatar
deno
AUTHOR
April 4, 2012 at 12:13 AM delete

congrates lyssa!! murah rezeki lyssa:)

avatar
Miss Dee Laa
AUTHOR
April 4, 2012 at 12:17 AM delete

untungnya cik Lyssa kita ni..

avatar
Nurul Faizah
AUTHOR
April 4, 2012 at 1:16 AM delete

Best nyer dpt..saya penah join masa awal2 dulu tp xde rezeki nak dpt..Syok laa kamu bershopping buku nnt yer :)

avatar
Ana Farhana
AUTHOR
April 4, 2012 at 1:43 AM delete

wahhhh! share laa! hehe, lyssa pergi bp hari bulan ? mne tau leh jumpe ^^

avatar
April 4, 2012 at 7:26 AM delete

waaa...best ngat aih..bole beli buku banyak2 niii an...

avatar
SunnyFunny
AUTHOR
April 4, 2012 at 7:28 AM delete

wahh ! alhamdulilllah .
tahniah kak . (:

avatar
AzRi AtHiRaH
AUTHOR
April 4, 2012 at 7:44 AM delete

wah bes nyer k.lyssa..boley la blanje sy buku 2..3 naskah..haha

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
April 4, 2012 at 9:10 AM delete

alhamdulillah~rezeki lyssa :)

avatar
Siti Rohaida
AUTHOR
April 4, 2012 at 9:23 AM delete

tahniah...beli buku banyak-banyak yek...hihihi

avatar
April 4, 2012 at 10:39 AM delete

hi.. lyssa.. lyssa akak tag ok! ;p
jom join..

http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/04/contest-cantik-bertudung-by-farina.html

avatar
daya jamal
AUTHOR
April 4, 2012 at 10:55 AM delete

wahh . bertuah betul . tahniah lyssa ! :)

avatar
Iza Soo-Yun
AUTHOR
April 4, 2012 at 12:05 PM delete

wah bestnye lyssa.. minat novel? lau minat, boley la borong novel.. hehe.. best,best!

avatar
April 4, 2012 at 12:13 PM delete

waa alhamdulillah.. tahniah

avatar
NadyaBubble
AUTHOR
April 7, 2012 at 11:59 AM delete

Wahh, best lah dia :D

avatar
iLa Fila
AUTHOR
April 13, 2012 at 12:52 AM delete

congrats kak lysa . .
nk tyer ni , camne kite nak check kputusan kite nnt utk peraduan ni ? ?

avatar

Google+ Followers