20 minit 1000 Likes ? Facebook Dah Gila Ke ?

Gadis Kidal Berceloteh...
20/05/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Baru kejap tadi upload satu gambar dekat FANPAGE LYSSA . Nak tengok , tekan je link tuuu ! Like sekali kalau mampu ye . 

Apa yang mengejutkan Lyssa  , kenapa jumlah LIKE jadi sebanyak tu ? Padahal gambar biasa je pun . Errrr . Mulalah kerut-kerut dahi aku bila jadi gitu . Dan timbul tanda tanya kat kepala ni .

"Aikk , baru 20 minit dah 1000 orang like ? Eh , biar betul ?? "

Memang Lyssa tak percaya pun benda ni sebab tak pernah-pernah lah jadi gitoo . Betul ! Tak pernah . Haishh . Tak percaya tengok ni haaaa :



 


20 minit , 1000 likes ! Serius tak percaya !! Facebook dah giler eh ? Err -..-


Alahai , benda kecik je pun . Tapi tetap jadi tanda tanya bagi Lyssa . Ah (!) Pelikk . Orang lain pun ada yang jadi macam Lyssa ker . Ke , tetiba je Lyssa jadi gini ? HAHA .

Tengok ni . Tak pasal-pasal dah digelar "superHOT"  . Tak pun . Tak HOT pun . Cool je ada lah . erkkk -.-


 



Apa masalah nye eh ? Nak kata buat AutoLike ? Tak ! Tak buat punnnn . Tapi kenapa jadi gitu ? Ada siapa-siapa boleh tolong jawab ? hee~


Terima Kasih ~ 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

82 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
May 20, 2012 at 10:50 PM delete

alaaa, kan femes..followers pun smpai 50 ribu lbh nk heran ape kann..ok ler tuuu

avatar
Fuzah Mahmud
AUTHOR
May 20, 2012 at 10:51 PM delete

mark facebook owner fb tu hadiah LIKE banyak2 sebab dia bru kahwin kot.. hahaa.. ^^v
peace yaww!!

avatar
finiey
AUTHOR
May 20, 2012 at 10:51 PM delete

k. lyssa mmg hot kowt.. hehe

avatar
May 20, 2012 at 10:51 PM delete

haha..name saye ade la ^^

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
May 20, 2012 at 10:52 PM delete

*Keyakinan diri yang ada dalam diri kita*
Rezeki dan memang orang bukak fb tentah automatik like hahah ye kot kak lyssa kang :) ahhh
Keajaipan berlaku di sini ^_^

avatar
eiqa azra
AUTHOR
May 20, 2012 at 10:52 PM delete

lyssa memang gojes lah.. :)

avatar
Fazi Isma
AUTHOR
May 20, 2012 at 10:52 PM delete

hehehhehe... ramai yang suka tengok lyssa tu comel =)

avatar
May 20, 2012 at 10:53 PM delete

wahh ! hebat lah kak lyssa ! kak lyssa famous , tu la bnyk org like :D

avatar
Si Matatajam
AUTHOR
May 20, 2012 at 10:54 PM delete

Ala dah femes skang ni. Biasa la tu... Congrats dik...

avatar
♥ Ain ♥
AUTHOR
May 20, 2012 at 10:54 PM delete

eyh eyh , kotkk komen dahh tuka . haha . takk pasan plakk :D .
btw , kalo akaq updte sstus ckap tngah makan pon
2k orgg like . :D

avatar
MiMiNadam
AUTHOR
May 20, 2012 at 10:54 PM delete

dah ada nama dalam hati org ramai, why not kan ;)

avatar
aima afna
AUTHOR
May 20, 2012 at 10:54 PM delete

wahh...
untunglah..
hihihihihihihi

avatar
Anis Eli
AUTHOR
May 20, 2012 at 10:55 PM delete

Memang pelik ! Tapi bagi saya , tak pelik sebab Sys Lyssa memang HOT ^^ kalau boleh singgah lah blog sy ye kak Lyssa . bagi pendapat kalao boleh . http://aniseli.blogspot.com

TERIMAKASIHH! ^^ 1st

avatar
iffah najihah
AUTHOR
May 20, 2012 at 10:55 PM delete

bukan facebook yg rosak . kak lyssa yg hot :)

avatar
hairy
AUTHOR
May 20, 2012 at 10:56 PM delete

lyssa kan femes..hehe

avatar
Darwish
AUTHOR
May 20, 2012 at 10:59 PM delete

Haha..,memang macam tu kak :)
Facebook x gila...
Xpi peng-like yang gila
Gila nak like :)
Superhowt gitu

avatar
Nurul Aini
AUTHOR
May 20, 2012 at 11:00 PM delete

Wow . Super Awesome ! eh takkanlah facebook dh gile . mmg btul pun :)

avatar
KorN
AUTHOR
May 20, 2012 at 11:05 PM delete

h lebih kurg sama la kita.. tp beza nya, bila aku post 20 minit bru satu like... hahaha

avatar
May 20, 2012 at 11:09 PM delete

tahniah akak comels. wah! sy terharu comment saya ada di screencapture kan skali. syg u banyak2 la sis! <3

avatar
hazdnul
AUTHOR
May 20, 2012 at 11:15 PM delete

perghh..1000 tu like..hehe

avatar
faizuddin pro
AUTHOR
May 20, 2012 at 11:17 PM delete

salam...waa kak lysaa :) menariknyer....best kalu aq followers yg amik berat pasal kita :)
jguk2 k ke blog Nur :)
http://faizuddinpro.blogspot.com/

avatar
Nadia K-Lah
AUTHOR
May 20, 2012 at 11:18 PM delete

Bukan tu autolike ke Kak Lyssa ? Kebiasaannye public macam tuu,

avatar
May 20, 2012 at 11:20 PM delete

wahhhhhh...untunglah kalau dah comey.... FB x gile.. sis tu btl2 menarik perhatian org ramai... hehehehe

avatar
May 20, 2012 at 11:24 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Ida Idott
AUTHOR
May 20, 2012 at 11:30 PM delete

hahahah...untunglaaa

avatar
Izzah Ab Aziz
AUTHOR
May 20, 2012 at 11:37 PM delete

sekarang nie, memang ramai yg kena macam tue. one of my friends pun ade jugak yang kena like smpai seribu lebih, walhal nyer pasal pemilihan untuk class rep for nxt semster jer..haha.. Fb misteri..

avatar
cik violet
AUTHOR
May 20, 2012 at 11:38 PM delete

wah. mark memg da gler. betapa lajunya kuasa facebook

avatar
May 20, 2012 at 11:42 PM delete

sebab ni public kot..ekk ? public kn page lyssa tu ? yela kot..hahah lgpun x pelik la kalau lyssa dpt byk like tu.sbb page lyssa da berpuluh ribu org like ;) untung la..

btw sy nk kod border mcm title sidebar lyssa tu.pls :)

avatar
geeAhmad
AUTHOR
May 20, 2012 at 11:47 PM delete

sememangnya hot nie sis ! hahahaha

avatar
Nur Syakirah
AUTHOR
May 20, 2012 at 11:51 PM delete

perhh , hot gitu . Awesome lah kak Lyssa . btw , akak dah sememangnya cute gitu . mestilah ramai yang like kan .

avatar
yana halim
AUTHOR
May 20, 2012 at 11:54 PM delete

Tak mustahil...follower Lyssa pun dah lebih 50k. :)

avatar
cik.adah
AUTHOR
May 21, 2012 at 12:01 AM delete

lysaa ade ramai pemiant kot..ramai ikuti perkembangan lysaa kot..kikiki

avatar
ell lina
AUTHOR
May 21, 2012 at 12:16 AM delete

eehheh..sy pon dh menyumbang like..ehheh..tapi syg la..sbb bukan antara penge"like" yang terawal..uhuh..=p

avatar
belle
AUTHOR
May 21, 2012 at 12:19 AM delete

wawww, akak hebat gila kott. ;)

avatar
ina
AUTHOR
May 21, 2012 at 12:24 AM delete

ni berlaku sbb lysa ramai org kenal melalui blog lysa yg best ni la..btw still cool ok~

avatar
sarahMAJID
AUTHOR
May 21, 2012 at 12:30 AM delete

sempena Mark kahwin kut.. :) kwn2 saya ada juga komen ari ni ada byk problem kat facebook tu..

avatar
Cik Tyra Lee
AUTHOR
May 21, 2012 at 12:35 AM delete

org lain buat boomlike kot..

avatar
Syuhada Nasya
AUTHOR
May 21, 2012 at 12:46 AM delete

tahniah lyssa .. hihi :)

avatar
May 21, 2012 at 12:57 AM delete

Hot gitu :) Macam Hafiz Rahim :p

avatar
ziera ramli
AUTHOR
May 21, 2012 at 1:22 AM delete

kakak hebat ! :D nk tips ! hehehe

avatar
AdilaAzmir™
AUTHOR
May 21, 2012 at 2:12 AM delete

mmg ada org like lah tuh. pengguna fb kan ramai^^

avatar
CiK FizA
AUTHOR
May 21, 2012 at 3:04 AM delete

Wahhh. Hot lah Lyssa nie. Hee ^^

Lyssa comel ! Facebook ok je. Fan Lyssa la yg like tuh. Ngee :DD

avatar
udie joe
AUTHOR
May 21, 2012 at 3:50 AM delete

lyssa memang hot..meletop da bomb..hehe :)

avatar
FITRAH JAMIL
AUTHOR
May 21, 2012 at 7:18 AM delete

waa akak hot! tu.. ehhhee

avatar
gdsbnga
AUTHOR
May 21, 2012 at 8:06 AM delete

gilalah kak lyssa hot gileeeeeeeeeeeee . baru 20 minit dah 1k . whoaaaaaaaaaaaaa !

avatar
Cik Zeeta
AUTHOR
May 21, 2012 at 8:41 AM delete

wahhhh...
rmai peminat :)
hot

avatar
anak liar
AUTHOR
May 21, 2012 at 9:19 AM delete

ok la tu....celebrity kan?? heheh

http://bloganakliar.blogspot.com/

avatar
Aden Boy
AUTHOR
May 21, 2012 at 9:24 AM delete

hot femes sngt... huhu (maaf, org baru nak tumpang lalu ) ^_^

avatar
May 21, 2012 at 9:45 AM delete

Sebab awak best la lyssa! :D

avatar
Tcca Anuar
AUTHOR
May 21, 2012 at 9:59 AM delete

wah dahsyat sungguh. itu namanya rezeki ada orang sayang~ hehe

avatar
miss ana
AUTHOR
May 21, 2012 at 10:08 AM delete

biasa la tu lyssa.. bile dah ramai yang kenal tak mustahilla 1000 like dalam masa 20 minit.. hehehe.... tapi nasib baik tak 1000 like dalam 1 minitkan??.hehe. dapat gelaran super duper hot nnt... hehehe

avatar
May 21, 2012 at 10:23 AM delete

akk PANASS ! aura akk tu pindahkan kt sy bole ? hee :P

avatar
May 21, 2012 at 11:06 AM delete

wOw ! superPANASS jeppp... hehehehe :)

avatar
aiens madzlan
AUTHOR
May 21, 2012 at 12:54 PM delete

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

avatar
aiens madzlan
AUTHOR
May 21, 2012 at 12:55 PM delete

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

avatar
May 21, 2012 at 1:30 PM delete

lepas ni bole masok majalah remaje . . ahahhaha hot3 ..

avatar
Mimieesyeerro
AUTHOR
May 21, 2012 at 2:41 PM delete

hehe . wah, hot la kak lyssa :)

avatar
atiqah eiqa
AUTHOR
May 21, 2012 at 2:49 PM delete

mugkin masa kak lyssa post gmbr tu bnyak follower kak lyssa tngah online kot

avatar
May 21, 2012 at 3:14 PM delete

hahaaaa.... autolike mmng cmtu.. Nurul pnah wat autolike... nurul wat 1 status je... tp leh smpai 2,3 hari nurul wat status, rmai yang like.. x tau le pe msalahnye

avatar
Rubikz Key
AUTHOR
May 21, 2012 at 3:28 PM delete

popular boleh la :3

avatar
PUMPKIN wawa
AUTHOR
May 21, 2012 at 3:32 PM delete

kak lyssa, maybe ad org len autolike kn gmbr kak lyssa... tpy nk terkejut pa, kak lyssa mang super duper cun...

avatar
Iswilma
AUTHOR
May 21, 2012 at 4:10 PM delete

diaorang hargai jasa kak Lyssa sbb selalu bgi tip2 blog kot .. btw akak mmg cool d^_^b

avatar
Sakinah ♥
AUTHOR
May 21, 2012 at 4:20 PM delete

wow ! gileee !
sbb akak cantik + cool la terr
hihi
:D

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
May 21, 2012 at 4:40 PM delete

kak lyssa , fb x giler
kiteorg yg giler nk like gambar kak lyssa bnyk2
haruslah love

avatar
Afifah Hayati
AUTHOR
May 21, 2012 at 4:42 PM delete

memang rezki kak lyssa . :)

avatar
Cik Farhana
AUTHOR
May 21, 2012 at 5:21 PM delete

Ehh jangan pernah berasa pelik..sbb sy yg tekan 'like' 1000x laa ~ wee Lyssa Howt !!

avatar
rAIHan
AUTHOR
May 21, 2012 at 6:02 PM delete

wah,,,panas panas..haha~

avatar
Atirah ★
AUTHOR
May 21, 2012 at 7:14 PM delete

Xyah nak nafikan , Lyssa memang HOT . Kalau budak² panggil HOTSTUFF . Hehehe

avatar
May 21, 2012 at 8:31 PM delete

Alahh , Kak Lyssa Kan Memang Dah Hot , Apa Nak Terkejutnya :D
Tapi Serius Anis Dengki Giler-2 :D

avatar
May 22, 2012 at 10:45 AM delete

Nak pakai autolike pun tak salah , asalkan tak ganggu ahli fb:D Kalau lyssa pakai Autolike , msti brtambah Bnyak:D

avatar
shera
AUTHOR
May 22, 2012 at 3:46 PM delete

tak payah pelik . kak lyssa memang HOT . Peace ^_^

avatar
NJihe.am
AUTHOR
May 22, 2012 at 10:10 PM delete

tahniahlah...semalam baru baca post Mark ZuckerBerg kahwin dgn org Asia. mungkin dia saja nak bagi kot..wakaka. Nak tanya ni, mana Lyssa dapat camera atas sebelah kana tuh?? http://studioous.blogspot.com/

avatar
adiba ramli
AUTHOR
May 23, 2012 at 8:59 PM delete

alaaa. ima sahaja tu lagi beribu riban like gambo die. biase je pon -,-

avatar
Fisya Isha
AUTHOR
May 24, 2012 at 10:00 AM delete

kak lyssa memang hot la...follower dekat blog pun 5++++++++ apatah lagi facebook...hewhew :3

avatar
booBlogs
AUTHOR
May 24, 2012 at 2:18 PM delete

lyssa da memang superb hot sekerang. setakat 1000 like berapa peratus sangatlah dari 50 ribu lebih followers blog kot. hehe

avatar
AbgKachak
AUTHOR
May 25, 2012 at 4:54 PM delete

adiba ramli jeles sbb tarak org nk like gambar dia ;p

avatar
Mirza
AUTHOR
May 28, 2012 at 9:20 PM delete

haha.. gile terus facebook niehh :)

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
May 30, 2012 at 8:18 PM delete

maknanya lyssa dan semakin ramai peminat ni..hehehe

avatar
nur huda's
AUTHOR
June 4, 2012 at 3:14 AM delete

Alahh , Kak Ima tuh lain . Akak Lyssa lain :P Jealous , Cakap jealous :P

avatar

Google+ Followers