Beg dan Jam Tangan dari Cik La Collection ! Jom Terjah !!

Gadis Kidal Berceloteh...
10/05/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Hai semua . Kali ni entry mengenai satu blogshop yang menjual beg tangan dan jam tangan untuk semua . Di Cik La Collection ! 


Macam-macam jenis beg dan jam tangan ada dijual di situ . Korang boleh terjah satu persatu post yang telah Cik La post-kan . Serius memang banyak pilihan dan harganya pun memang berpatutan ! Untuk lelaki ? Wanita ? Semua ada ! Best tauuu .


Ini contoh barangan yang terdapat dalam Cik La Collection :





 


 


 



Ada banyak lagi yang korang boleh tengok blog dan facebook Cik la ni :)

Kalau nak tahu maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan , korang boleh ke :

Blog ----->>> Cik La Collection 
Facebook ------->>> Cik La


Terima Kasih ~ Dan jangan lupa selalulah nantikan update seterusnya dari Cik La :)



  
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

26 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
May 10, 2012 at 6:32 PM delete

waaa.. suka la jam putih yg ada kaler pink tu :D comel~

avatar
Rubikz Key
AUTHOR
May 10, 2012 at 6:35 PM delete

waaa, sume cantik2 :)

avatar
Amanina
AUTHOR
May 10, 2012 at 6:42 PM delete

yg putih pink tu comel! :D

avatar
Amanina
AUTHOR
May 10, 2012 at 6:42 PM delete

yg putih pink tu comel! :D

avatar
Hidayah Rusli
AUTHOR
May 10, 2012 at 6:43 PM delete

cantik! mcm lyssa hehe :)

avatar
aima mazlan
AUTHOR
May 10, 2012 at 6:44 PM delete

cantiknya jam yang ade kaler pink tu!

avatar
Dayz
AUTHOR
May 10, 2012 at 7:44 PM delete

ske jam wrne pink tu, cun gtu~ ^_^

avatar
ANISA
AUTHOR
May 10, 2012 at 8:15 PM delete

lawa jam tu...style...

avatar
CiK FizA
AUTHOR
May 10, 2012 at 9:04 PM delete

lawa la jam putih 2. huu >.<

avatar
CikZaitul
AUTHOR
May 10, 2012 at 9:21 PM delete

wah..cun lah baran-barang tuh..
hmm..habeslah duit sayeeer...
hihihihihi..

avatar
cendol
AUTHOR
May 10, 2012 at 9:38 PM delete

comelnye kale pink !!!

avatar
May 10, 2012 at 9:49 PM delete

wowww, smue nye cntex2 laa kak lyssa ! i loike :)

avatar
hana
AUTHOR
May 11, 2012 at 1:22 AM delete

cantik2..
sgt suke..
=D

avatar
MissAnt
AUTHOR
May 11, 2012 at 1:33 AM delete

lawa la jam pink tu Lyssa...dgn yg batu2 tu pun..huhu...

owh ye,,btw nak promote korg nak join MissAnt tgok wyg dgn retis x???meh joinggg~~^__^

http://missant21.blogspot.com/2012/05/preview-mantera-manusia-jentera-vs.html

avatar
May 11, 2012 at 1:38 PM delete

Jalan2 melawat blog awak. Jemput join segmen saya :-http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html

avatar
lolipop_oreo
AUTHOR
May 11, 2012 at 1:55 PM delete

jam putih uh cantekkk.!

avatar
mselim3
AUTHOR
May 11, 2012 at 4:28 PM delete

cantik....nak komen apa lagi yer...
pape pn memang terbaik lah....

pls: selamat maju jaya berblog....kalu free visitlah my blog yang x seberapa nie k...jgn malu2 datanglah k....

wassalam....

avatar
shera
AUTHOR
May 11, 2012 at 4:49 PM delete

comelnya jam tu ... ^_^

avatar
yana fluffy
AUTHOR
May 11, 2012 at 6:51 PM delete

comellah jam putih 2..na blilah!

avatar

Google+ Followers